Вашы пакупкі на выйграныя грошы ў казіно
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
16 жніўня 2019 г.
ад
GoldKing
|
421 Адказ
|
16,898 Праглядаў
|
21 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@ginger777 потым адмажацца і заліць яшчэ раз… самая дарагая ў мяне пакупка з онлайн-казіно – вясёла праведзены час. Дарага, балюча, быццам вясёла… ну ж вясёла, так? (тут я павінен быць за сталом, пацярпелым і з бутэлькай)
@ewgen99 так а чаму сам не купіў, Жэня, ааа????:)))
а калі шчыра, шкода на ліцэнзію, дарагавата, я, канечне, пацягну яе, але для мяне гэта вялікі ўдар па сямейным бюджэце! Можа пазней:)))
@ginger777 сапраўдны лудочалавек, прайшоўшы праз усе колы пекла, якраз і робіць розныя пакупкі, таму што ведае па вопыту, што заліе ўсё назад.
@goldking не магу не прыслухацца да чалавека, які ведае ўсё і пра ўсё😊 дакладна кажаш
і пра ўсіх)) жарт
@goldking у кожным жарце ёсць доля жарта😊 будь напагатове контора піша, хто што бачыў, хто чым дыхае🤣 ну а пра лудалюдзей спадзяюся, ты ж зразумеў, што гэта быў горкі сарказм
Ну натуральна! А ўвогуле па досведзе сам раней жорстка зліваўся, зараз пры кожным нармальным выйгрышы стараюся зрабіць сабе любімаму падарунак.
@goldking і абавязкова варта выводзіць, калі хаця б утраіўся ад дэпазіту, інакш будзе вечнае зеро, хаця часам сам скачу на гэтых граблях невыводаў, але трэба з гэтым змагацца. Хаця тут, вядома, залежыць ад даходаў, калі ад 150 і вышэй, то ў цэлым пафіг на слітыя 10-20, а калі даход 50, то ўжо адчуваецца
@ginger777 толькі не сыходзіць адразу, калі х3. Я, напрыклад, калі хачу здымаць: напрыклад з 2000 падняў адразу да 10000 руб, нібы круглая сума, добра б зняць, х5 атрымліваецца ад дэпа, ну нядрэнна, я не бегу адразу, ставлю ліміт, 8000 руб на здымак фіксую ў галаве! Калі спусціўся з 10000 да 8000 і зняў, а падняўся да 13000 – новая лінія ў галаве, ужо 10000, падняў яшчэ да 16000 – так 13000 у галаве на вывад калі што і г.д. … У мяне так.
Добры дзень, на выйгранныя грошы зрабіў рамонт у ваннай пакоі, сыну – гульнявы кампутар і жонцы тэлефон, усім жадаю гуляць з галавой, не паддавацца эмоцыям і захоўваць ясную галаву. Прыемнай гульні ўсім
Чым больш вытраціш з выйгрышу на той жа рамонт кватэры тым цяжэй потым прайграць шмат
@StalinGulag ну хоць з кайфам час правёў, я таксама хацеў, але спалохаўся і зліў 1500$, трошкі сумна
@umbrella1981 цяпер больш не граеш?
Я з выйгрышаў купляў новы гульнявы ноўт і з’ездзіў у адпачынак.
Але найбольшая частка выйгрышаў я “купляў” додеп у казіно ахахах.
Дабранач ўсім) я на самой справе многа чаго купіў) з каштоўнага – ровар, дома рамонт зрабіў ад падлогі да столі. І ўваходныя дзверы памяняў))) а яшчэ купіў poco f5🐥
@pafflik таму з казіка лепш бабкі адразу зняць у наяўныя і патраціць)
@rustem777102 з гэтым немагчыма не пагадзіцца)))
Я, напрыклад, вывожу адразу на крыпту і адтуль купляю рэчы ў інтэрнэт-краме, тавары і г.д. Не заўсёды атрымліваецца стрымацца ў гульні, але калі раблю ікс тры ад балансу, то дзве траціны вывожу адразу, на астатняе рызыкую.
@rustem777102 З лудаманіяй сваёй так і змагаюся. Іду, здымаю грошы і дома хаваю ў скрыню. І ўвогуле іх не чапаю, пакуль не прыцісне.
@artak_d я таксама апошнім часам усё ў абнал адпраўляю! Трымаць на піастры не надзейна, ды і прайграюцца, на крыпце надзейна, але таксама прайграюцца:))) на картах прынцыпова не…
@goldking больш не гуляў пасля гэтага?
Нічога🤣Эмацыі калі толькі ў казіно. Гэта ж таксама пакупка.
@lana888 ну судзячы па тваіх скрыншотах ты можаш смела адпраўляцца ў адпачынак))
Граю ў казіно ўжо які год, а самае дарагое набыццё дагэтуль – кофта за 24 тысячы.
У мінулым годзе ў Бук оф Фортуна па стаўцы 20 баксаў злавіў у бонусе 4 бабы, кароче х1000, раніцай адправіў жонку ў Дубай на некалькі дзён і аддаў усе бабкі, сказаў каб усё патраціла на сябе, у выніку праўда было патрачана на 10к больш)) І ў канцы таго года злавіў занос х20000 у шуга Раш, купіў машыну для сям’і. Гэта з буйных.