Вашы пакупкі на выйграныя грошы ў казіно
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
16 жніўня 2019 г.
ад
GoldKing
|
421 Адказ
|
16,878 Праглядаў
|
21 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@chupa521 У Озоне ёсць праблема ў тым, што любы заказ можна адменіць – калі карта, то грошы ў Озон вяртаюць літаральна праз 10 хвілін, хоць жонка табе не дасць адменіць, а вось калі сам – даволі лёгка можаш падумаць *ладна, потым куплю*
Дарэчы, і я зараз Озон бомблю, заказаў ужо за год на тысячу ці на 300-400, напэўна! Ад дробязей тыпу шакаладкі без цукру да вялікіх пакупак раблю) Відавочна, што хутка пачну і тэлефоны там заказваць і іншую хрэнь)
Таксама заказваю на Озон нешта адкладзенае, проста з кожнага выйгрышу. Вельмі дапамагае сямейнаму бюджэту.
@motorv падаецца, таксама трэба пачаць так рабіць
@izi43rus гэта ўсё з офф казіно, 1.5кк сарваў джэкпот, а так да выйграў 50-100к, адразу за пакупкамі))) бо ўсё назад можна занесці.
З онлайн казіка толькі тэхніку купляў. Вывеў і адразу анлайн-заказ аформіў.
@lian0603 а прастытутку не зняць было:)))) ну чэл дае, у дрочыльню:)))) 😂😂😂
@faber электраінструмент добра прадаецца, наколькі я ведаю:))) ломбарды нават ёсць, куча, ну ў любым выпадку ў нас у Пецярбургу, у мяне знаёмы пастаянна бегаў і закладаў розны электраінструмент, я яшчэ здзіўляўся, раней як-то думаў – ну золата так, у ломбардах, не ведаў, што такія ломбарды ёсць!
** – ён не на лудку, канешне, на медык
Адразу здымаю каб не зліць . Купіў нядаўна новую відюху
@faber ога красава !! Дзе столькі знаеш ?
@lian0603 трохі вышэй пісаў, у афф-казіку джэкпот 1.5кк зрыў.
Можна сказаць нічога, амаль усё заўсёды зліваў назад , адзінае трохі зрабіў рамонту на новай кватэры, шпалеры мэбля 😁😁😁
@faber у Азов Сіці гуляў?)
Я максімум тыпу тэлефона, тэлевізар,колонку) у асноўным то частка ляціць ізноў на дэп)
Айфон 15 пра макс )
Выграваў шмат грошай, але нічога не купляў, ну калі казаць – не купляў, то ёсць абнаўляў гардэроб і тэхніку на больш сучасную, а так быццам усё як было, але хочацца менавіта за выйгрыш купіць домік) не за тыя грошы, што прайграў, а зараз выйграў іх, а менавіта за плюс з выйгрышу) мара, канечне)
@motorv добрая тактыка ) я таксама так раблю – ці адразу перакідваю дзяўчыне 😂 так будзе бяспечней
@goldking Я купіў на першыя грошы гэты экран і крэсла падобнае да твайго
@abrikos ёсць залы па горадзе, так сказаць неафіцыйна, у цэнтры горада адзін з такіх, вось там і атрымалася забраць. У Азов сити пару разоў быў, нічога цікавага не атрымлівалася там, але сябры падымалі там нямалыя грошы.
@sergey1994ua, эх, толькі марыць і застаецца) Ну, жадаю, каб мара здзейснілася)
@sergey1994ua так, на нерухомасць сарваць куш – гэта была б казка 🎇
@maravidas а потым прайграць і нерухомасць, і арэндную хату)
Я купіла сабе новы тэлефон, які даўно хацела)
была вельмі рада гэтаму, асабліва таму, што свой занос не ўліла назад у казіно
Я свой першы занос патраціў на аўтамабіль для жонкі, не непасрэдна на куплю, але значную яго частку.
Апошнія вывады ўсё зноў закінуў у іпатэку
Асабліва вялікія сумы не выйграваў, максимум – 200к за раз. І тое толькі адзін раз за ўвесь час, у астатнім у асноўным да 100к, так што асабліва не разгуляешся… А так купляў па дробязях, айфон апошні, эпл вотчи, рабат-пыласос і ўсё ў такім духу, электроніка ўвогуле)
Я спецыяльна долблю Fire Hopper, па два баксы, каб максімалка была 100к зялёных, мне якраз не хапае на кватэру)