Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 лютага 2025 г.
ад
igor9555
|
2,401 Адказ
|
384,805 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@vrodezdes Так, дакладна!
Мне тут успомніўся выпадак, як-небудзь мой дзед-рыбак пайшоў на тарань, а падцягнуў “крупняк”. Пакуль рыбаки шукалі падсак уздоўж берага.., а гэтая “торпеда” рэзка пайшла пад рыбалоўны масток і ўсё(. Многія рыбаки выказвалі сваё “раскачараванне”, але дзед адрэагаваў проста, сказаўшы, што гэта не мая рыба.
@thee4
Ну праўда, тое, што тваё будзе тваім, усё ўжо прапісана сусветам, ахахах.
Але гэта рэальная праўда, колькі прызначана – тое і будзе)
@thee4
баланс хороший должен быть)) играл не так часто но улетает быстро.
@vrodezdes
паспрабую, я не фанат но скрыншоты ўдзельніка з заносам больш за мільён заінтрыгоўвалі.
Сёння сыграў у рулетку, выбраў 7 лічбаў.4,7,21,19,17,0 і 36 па стаўцы 100руб, выпаў 36 але выйгрыш быў не 3600руб а ўсяго 2000 чаму так хто ведае?Не разбіраўся ў чаце, тупа выйшаў з рулеткі і ў слоты спусціў.
Звычайна такі выйгрыш будзе 3600 рублёў, на 36раз ці я не правы?
@robingood
У якую рулетку граў, калі xxx там выплата 1 к 20 за лік
@robingood
А ў сярэднім 1 к 30 або 1 к 35, але ў большасці выпадкаў класіка 1 к 30))
У xxx, напрыклад, за кошт вялікіх іксаў яны і прыбралі к 20 у лік, таму раю проста ў лайт эвалюшн, і баланс даўжэй вытрымае і 30 у лік і іксы да 500x уключна))
@vrodezdes ну хз бро,выпала нарэшце 36 абрадаваўся,а там вялізны хуй(абідна,хоць гуляў у простую рулетку,а не лайтнінг або іншае.
@robingood Усім раю рабіць запіс сваёй гульні, тады і выйгрышныя скрыны будзе лёгка зрабіць… Гэта бывае адзіным аргументам на карысць гульца пры напісанні скаргі.
@robingood
Нарэшце перайшлі ў нормальную тэму, у любым выпадку заўсёды правярай, якая аддача і кэф. А то 20 у звычайнай гэта вельмі мала, шанцаў прайграць больш, а выйгрыш амаль не відаць))
@thee4
маеш на ўвазе весці прамы эфір ці запіс экрана? у мяне ў лайве часта лагі бываюць і завісае, можа і не пашанцуе🙃😄
@vrodezdes хутчэй у ххх,зараз успомніў)тады ўсё правільна.
@thee4 ну хаця б скрын трэба зрабіць,а то забываю увесь час,а так правільна кажаш.
@kalendula Пісаў пра відэа – запіс гульні з экрана! Сам так амаль заўсёды роблю, калі гуляю на грошы, лічу гэта важнай умовай страхоўкі для гульца(асабліва ў лайв- гульнях і слотах).
@vrodezdes Тут нечакана ўбачыў рулетку FireBall і здзівіўся, там выйгрыш у лік ад 25 да 2500. Но пул гульцоў зусім не вялікі и КУ выпадаюць не адпаведна , за гадзіну ўбачыў адзін макс х210 и… Да і “мяч”, які выбірае КУ, скача як-то… не зусім “упэўнена”)
@thee4 трэба зазірнуць, што-небудзь новае)
Трошкі Crazy Time)) з першага спіна ўпала крэйзі, але ўвы толькі 25х, потым упаў Cash Hunter і там 20х – па дробязях гуляў) далей вось такія дробязі.
@robingood Класна пачаўся дзеньок! А можа гэта тваё конек- латарэя, шоб з першага спіна і адразу ў дамкі, ліхо. Віншую!
@THEE4 калі б усё было так)але,на жаль,пачатак добры потым ідзе зліў)
@robingood Ты, напэўна, ведаеш, трэба спыняцца, як наш агульны знаёмы па блогах… Ён робіць адну стаўку, што ў картачных гульнях, што ў рулетцы, ну і ў астатніх гульнях… І пры выйгрышы адразу сыходзіць з казіно, а потым траціць выйгрыш з Арынай ці на сябе каханага…)
@thee4 ахах наконт Алінай пасмяяўся😅😅😅
@thee4
магчыма будзе карысна, калі шмат і на вялікія сумы гуляеш.
@kalendula Відэа-запіс сваёй гульні заўсёды будзе карысны і не толькі пры вялікім выйгрышы, але і для аналізу гульні.)
@kalendula неабавязкова гуляць па‑вялікаму,бываюць моманты форс‑мажору,калі няправільна разлічылі стаўку,ці тупа не налічылі выйгрыш.У мяне такое бывала,вось для такога трэба відэа альбо скрыншот.
@kalendula і што кожную бонусную гульню на відэа запісваць 😂 Памяці ў тэлефоне не хопіць для захоўвання… Ну добра, калі з ПК ці ноўта… Нават калі форс-мажор здарыцца і грошы не зарахуюць пасля бонуса, то можна гісторыю гульні паглядзець, скапіяваць код гульнявога раўнду і ў службу падтрымкі пастукацца…
@bugulma83 Ну так, вядома ж, заўсёды можна па заканчэнні гульні выдаліць непатрэбнае відэа(хоць на тлф, да хоть на ПК…), якія праблемы. Пакідайце толькі тое што карысна, гэтая інфа заўсёды спатрэбіцца)
@thee4 да не спрачаюся канечне, відэа будзе карысней, чым словамі даказваць прычыну незалічэння або бага сесіі…