Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,319 Адказаў
|
370,833 Прагляду
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@vrodezdes для мяне і 500 руб ужо дахуя – жабракуем, каротка
Можна і з аднаго “доллАра сарваць мУльЙон”, а можна і з пару трох зрабіць “дваечку”! На ФСЕ патрэбны “свой фарт”, магчымасць і жаданне зрабіць “козырную” стаўку)
@ident як і для мяне. Так ты як і я – мы з РБ з табой, а тут вялікая частка насельніцтва – жабракі і бедныя🥴
@thee4 не ну з аднаго даляра ты ўжо загнуў)) гэта толькі калі ў якім-небудзь джэкпот-слоце)
@igor9555
А чаму б і не. Пакуль ёсць грошы на адну стаўку значыць не прайграў. а таму заўсёды ёсць шанс “зрываць” Джека на “лям”, няхай нават у слоце!)
@ident
Я думаў, ты ў баксах меў на ўвазе, тыпу 1 к, я яшчэ думаю – нічога сабе мажор, а 1 к рублёў, ну тут і саму гульню не прашупаеш. Да і стаўкі на лік у рулетцы 20 рублёў, тут гульня ў 3-5 пракрутаў можа быць і ўсё.
@vrodezdes да не – канеш сча рублі) гэта гадоў 20 таму баксы былі ў плэйтэхе – сча ды ўжо не тое пальто)
@thee4 не)у нас такое немагчыма.Толькі дзе то ў Амерыцы,чыста Джек злавіць у казіно можна)
У нас з 1 долара максімум 200-300х злавіць можна.І зараз злавіць 100х гэта ўжо радасць,а ты пра мУльЙон😅
@robingood
…Ну так, гэта была рэальная гісторыя поспеху менавіта ў ЗША, якую мне распавёў мой таварыш па цэху, гэта быў яго добры прыяцель з гульнявых (“рулёвы”). Чэл зліў усё, застаўся ўсяго адзін долар, вось яго і зарадзіў у “аўтамат”!
@ident так, раней Playtech руліў і іхняе лайв-казіно і слоты
Не гуляў ніколі ў рулетку асабліва) Паспрабаваў у гэтую суботу. Пасля слотаў не зусім зачапіла. Маленькі х ад стаўкі, я так разумею проста трэба шмат разоў запар вгадваць, альбо стаўку задымаць у параўнанні са спінам у слоце)
Успомніў, быў выпадак, не памятаю які праект. Нічога не гуляла, на баліку 500 рублёў засталося. І сябар, які назіраў за маёй гульнёй, кажа: пайшлі ў рулетку на чырвонае чорнае. Ну я заходжу і кажу: вучыся! Стаю 500 р. на Зеро…, і выпадае Зеро))).
Далей пайшоў у слоты і ўсё роўна заліў)
@inkgra84
А мне спадабалася такая агрэсіўная гульня ў рулетку, Ва Банк “пяціхатка” на ZERO!
@inkgra84
Калі гуляць без лайтаў то так, там у ліку 30 іксоў, там больш па дзясятках выгадней гуляць, ну альбо як хто стратэгію сабе выбраў, а дзе лайты 100-200-500 гэта ўжо цікава, а xxx Roulett там 2000x у ліку можа быць, але і трапіць пад такую раздачу надзвычай складана
@vrodezdes
Ну не ведаю не ведаю, можа я “старомодны” але аддаю перавагу класіцы, дзе выйгрыш у лік 35/1, ну або 36/1 калі з павышанай выплатай!
Я бачыў на Ваваде нібыта ў Эволюшн, трансляцыю рулеткі з сапраўднага казіно. Ці гэта таксама мульцік з RTP, зроблена проста так?
*соры за дзіцячыя пытанні, зусім не разбіраюся.
@thee4
Мне проста x30-35 не цікавы, пасля таго як лавіш x200-500, думаю, сам разумееш, але бывае часам заходжу, але там на лік стаўлю 3-5$
@inkgra84
Калі шчыра, то не веру ні ў якое РТП на рулетцы, ужо дзе прыводзіў свае, па-мойму, 5 скрыншотаў, дзе з першага спіну выпадала па націху на адно з чатырох лікаў, а адзін раз з першага спіну ў «цэнтр» міні кампліта… А ў рэальным казіно дылер, думаю, заўсёды гуляе супраць гульцоў, там ёсць свае нюансы: хуткасць кручэння ротара, хуткасць шаріка, з чаго зроблены шарік, тэмпература паветра, зношанасць самога кола, настрой дылера (магла быць бессанная незабыўная ноч або наадварот яму дзяўчОнка не дала або… яму гаспадар сказаў, што менавіта гэты кліент сёння павінен «тлуста» выйграць). І усё гэта ўплывае на тое, як будзе «гульняць» рулетка.
Але самае галоўнае, што рулетка – адзіная гульня ў наземным казіно (і нават у некаторых анлайн-казіно), дзе дазвалялася рабіць стаўкі пасля пачатку раўнда (спіну)
@inkgra84
Па факце гэта сапраўды ў прамым эфіры, але ўжо неаднойчы трапляла на моманты, калі кадр паказваў выпадзенне на адно лік, а на табло паказвала іншае. 4-5 разоў за ўвесь час гульні я такое сапраўды назіраў, верыць у сумленнасць – не ведаю, але тое, што свае косякі ёсць, – гэта дакладна. Але і шанцы на выйгрыш таксама ёсць, калі што, у Эволюшн у рулеткі гуляю каля 8 гадоў. Але калі ўспомніць прыкладна 5 гадоў таму, то было крыху лягчэй гуляць. Напрыклад бываюць сітуацыі, калі робяць стаўкі, а шарык ужо ляжыць у ліку і як бы яго не забіраюць, проста кінулі ў круг або вельмі доўгі спін, што бясіць жудасна
@vrodezdes
Ну так, ёсць такая “тэма”… І рассінхранізацыя сігналу, і адмаўленне прымаць выйгрышныя стаўкі, і ануляванне выніку выйгрышнага спіна ў онлайн-казіно. А ў рэальным наземным казіно толькі адзін раз бачыў, як адмянялі вынік, калі шарык зрабіў менш за 5 абаротаў… А тое, што раней было прасцей выйграваць – гэта факт!
Учора прае.л у рулетцы)
Пачатак быў добры 3 разы запар чырвонае, пасля чорнае, а потым усё пайшло не па плане, алло ин на чырвонае і там зеро)
@thee4
О гэта ты добра прыгадваў, часта, нават вельмі часта калі не прымае стаўкі і самае абіднае, калі ў тваім ліку стаяла норм і там іксоўка. Не разумею, канечне, такую фігню: зрабіў стаўкі, застаецца секунд 5 і піша вашы астаткі адхілены. Ды калі шчыра такое пры кожнай гульні бывае, проста ўжо прывык, напэўна. Але быў момант, калі ў мяне адменілі стаўку, у ліку быў 1$ і там выпаў лайт 300x, адразу пачаў пісаць у падтрымку, але, канечне, бяссэнсоўна. Скрыншот не рабіў, бо не ведаеш калі менавіта стаўку могуць адменіць, а на кожны спін скрыншот – такое сабе, калі ў мяне 200-300 ставак, столькі ж і скрыншотаў рабіць, ну бред. Але осад засталося непрыемны, доўга размаўляў, даказваў, але ні фіга.
@vrodezdes
Даа… Нас дуряць, а мы ўсе, як пчолы на мёд). Так і не трэба рабіць скрыншот на кожны спін, можна ж проста рабіць відэазапіс сваёй гульні…
@thee4
Вось шчыра, ніколі такога не рабіў. Были непрыемныя моманты з казіно ў такім плане, але тут кожны раз тая ж запіс, усё ж такі давер ёсць пэўны, не зусім жа шарашкінская кантора
@vrodezdes
Не, ну тут не пагаджуся, гэта ж можа быць і ў слотах, калі вялікі занос, а ты не зрабіў выйгрышны скрын… Калі ты глядзіш на балiк, а там гэтага выйгрышу НЯМА! Ты ж нават скаргу аформіць не зможаш)
@thee4@