Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,319 Адказаў
|
371,097 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Кароч скрыны не загружаюцца)))
![]()
Медыя ад удзельніка@roull што ў выніку?Залічылі выйгрыш ці не?
@roull
Ну да мая з раніцы ўвогуле не мог зайсці ў свой акк, увесь час выдавала памылку хэшавання. ((
@roull
І што кажа падтрымка, выйгрыш зайшоў на балік ці… Ты рабіў відэазапіс гульні ці гэта толькі паспеў зрабіць адзін пераможны скрын?
@robingood не. Скаргу хацеў напісаць.
@roull
Ну ты і круць! забіў на іх “гемарой” з х100 і з лішкам вярнуў у звычайнай класічнай, уважуха!
Мабыць сам дзе- то інтуітыўна душа не прымае гэтую трэндавую(бонусную) рулетку-;)
@thee4 напісаў вялікі адказ у тэме, потым адрэдагаваў і яно знікла)))) крч не стаў замарочвацца, бо не зліўся. Так, непрыемна доўга чакаў ліку з 2руб да 100р у нумар. Потым яшчэ пару ставак па 50р і ўсё выйграў. Галоўнае ў гэтай гісторыі – грошы спісалі з мяне, чаму – невядома!!! Ну і часу не было рабіць скрыншоты, мяне панесла як гэта бывае ў усіх. Перазагрузіў казіно і рулетку ад риобет(мультяшную). І зрабіў пару ставак па 150руб у нумар і ўсё адбіў з лішкам. Гэта скрын з хони Мони, рабіў деп 8тр +бон 60%. Гульня на слотах не пайшла, адмяніў бонус і з 2тр набіў 30тр і вывёў усё да капейкі)))
@roull
… Гэта, на жаль, бывае і асабліва гэта прыкметна ў выходныя, думаю заўтра пост з’явіцца ўжо адрэдагаваны адным з адмінаў)
@roull
А ты так і працягваеш “ціснуць” адзін нумар з павышэннем. А потым ён зноў і зноў з’яўляецца, частыя паўторы ліку гэта проста бальзам для “рулевых”!
@robingood калі гуляю ў рулетку, вельмі рэдка, раней часцей гуляў, ніколі не стаўлю на колеры ці чот/нечот.
Маё меркаванне – гуляць па полі, не закрываць больш за 8-9 нумароў, ну і спрабаваць злавіць серыю. Па мне гэта адзіны спосаб нармальна падняць, максімальна падняць. Як па мне гэта адзіны спосаб для гульні. Я, канечне, не лічу такі момант, напрыклад, паставіць аднойчы 1к$ на колер, выйграць і пайсці. Так, выйгрыш добры, здавалася б, цэлая 1к$, але ці можна гэта назваць гульнёй. Па мне гэта проста рызыка, разавая рызыка. Ну ніяк не гульня! Гульня – гэта гульня ў доўгую з нейкімі стратэгіямі. Думаю мая думка зразумелая. Ну або калі не зразумелая, гэта як, напрыклад, купіць Sega, класны картрыдж Mortal і ўключыць код, які адным удары праходзіць гульню, у выніку выбраць персанажа і націснуць раз на кнопку, усё, прайшоў, парадавацца і ўкласці Sega з картрыджам у доўгі скрыню 🗃️. Вось пра што я, калі што. Гэта значыць гульня павінна быць цікавай!
@roull з памнажэннем схапіў. Нядрэнна так
@thee4 не стаў я запісваць і скрыны не рабіў. Я ўбачыў, што выйгрыш няма па трох стаўках. Заходзіў у гісторыю гульняў паглядзеў што за тры стаўкі знялі грошы. Потым зноў зайшоў у рулю ад Риобет(мультяшны) і зрабіў пару ставак па 150-300р у нумар – удалося ўсё вярнуць з плюсам, ну і забіў на скаргу(панесла мяне ад такой херні) калі б зліўся то напісаў бы скаргу. Кароч потым усё запрацавала быццам і не было глюкаў
@igor9555
Калі гаворка пра памнажэнне, то так, “тлустае”, але выйгрыш то на балік не ўпаў – падманулі “дэманЫ” з РиоБета,. Добра, што майстэрства і фарт выратавалі і ўзялі верх!
@gans2115.Вы правільна апісалі )Вось лайф не для мяне ,я стаўлю або чырвонае або чорнае ,ці выйграў або прайграў адразу 50-100т .І заўсёды прайграю.Я не люблю лайф і заўсёды ў гэтым лайфе прайграю.
@akop591
Напэўна таму ў кожнага свая любімая гульня, для адных гэта слоты, для іншых карткавыя гульні, але ёсць і тыя, каму бліжэй рулетка)
Я вельмі люблю гуляць у рулетку, але гэта рандом, трэба гуляць з розумам, і не захапляцца!!!
@zanuda18
Ёсць розныя рулеткі (амерыканка, еўрапейка, ля франсЭ) у наземных казіно і ў анлайне і там таксама сваю класіфікацыю (з дылерам, аўто, пнеўма, намаляваныя з КЧ і без, бонусныя…). І амаль усе кантралюемыя, але ёсць і адносна сумленныя, пра якую рандом можа ісці гаворка)
@gans2115
У кожнага свой стыль гульні і свае фінансавыя магчымасці… Хто‑то завязвае ў наземцы, камусьці па абставінах бліжэй гульня онлайн, адным цікава гуляць у доўгую, камусьці на кароткай – мы ўсе розныя і гэта цудоўна, але заўсёды нас аб’ядноўвае адно – усе мы радуемся, калі выйграваем!
@thee4 гэта асабіста мая думка
@akop591 +, раней дэпал 2-3 разы аллынул на колеры і на вывад, звычайна, дарэчы, адгадваў
@zanuda18
Так тут многія адкрыта выказваюць сваё меркаванне, гэтым і добра форум дэмакратычны LCB…)
Як на мой погляд, ёсць адносна сумленныя казіно, у якіх няма адкрытага махлярства (адмена “выгрышнай” стаўкі або выніку спіна (без тлумачэнняў), падмена серыі выпалых нумароў у табло выпалых нумароў… І ў сучасных рэаліях гэта ўжо добра, але ўсё роўна з вопыту скажу – больш дэпa на 200-300$, лепш не разлічваць, гэта і так даволі фартоўна. Хоць дапускаючы, бываюць выключэнні, калі ў пуле вялікія гульцы, то можна “пяцьсотку” або нават “тысячу” злавіць – гэта хутчэй выключэнне з правілаў)
на аматара, куды цікавей пакруціць слотікі))