Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,319 Адказаў
|
370,398 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@robingood
Так можна і ў баккара, мяне больш заводзіць, калі трапляеш у лік, бо там іксовка і норм стаўка, а калі ва-банк – то ўжо ў блэкджэк заходжу
Рулетка – гэта як стаўкі на спорт, толькі па часе хутчэй, больш перажываю за вынік. Лепш слоты, 🎰 хаця ў рулетцы па маім асабістым вопыце я больш забіраў)
@vrodezdes
Тут рэакцыя ў кожнага свая, у мяне калі прайгрыш (у залежнасці ад сумы) то магу пару-тройку месяцаў і “ператаптацца”, так сказаць пасяджу на дыеце)…
@dimakulakov
У першы раз чую, што гульню ў рулетку параўноўвалі са стаўкамі на спорт). Там жа КУ, калі на лік – 35/1, а ў спартовых стаўках будзе менш… Да таго ж на «рулеці» ліміты не абмяжоўваюць,) хоць паўсюль свае нюансы…
@vrodezdes не люблю баккару)
@thee4
Ну ў мяне залежыць – ёсць яшчэ грошы ці на падсосе, тады хочаш ці не, няма грошай, няма казіно, ёсць трошкі, можна і сыграць, але ўсё ж планую завязваць, усё ж такі вярнуць 30% – гэта рызыка страціць больш. Як кажуць, забудзь пра прайгрыш і стане лягчэй.
@robingoodа а ў мяне наадварот бакара на першым месцы і адразу калі гуляю то ў яе іду
@igor9555 ў мяне на апошнім)на першым рулетка,блэкджэк і г.д.
Як вы ўвогуле гуляеце ў life гульні,там жа падман на падмане?
@robingood
Хммммм.Ды ж апрача абразы ты ні на што не здольны 👍
@vrodezdes
Згодзен, для мяне таксама на першым месцы гэта рулетка – пачынаў з яе! Можна сказаць “люблю” яе, калі ўсё “па чэсноку”)… Потым Баккара – лічу яе адной з лепшых карткавых гульняў казіно, некаторы час палюбляў і СИК БО, з дылярам канеШне)
@vrodezdes
Так і ёсць! Калі прайграю, раблю “перапынак”… А потым ужо па ўнутраным “стане”, калі розум “супакоіўся”), вось тады і пачынаю новую гульню, і абавязкова з чыстага ліста, без прывязанасці да мінулага)
@artem2801не праўда,шмат разоў там падымаў
@annavladimerovna не звяртайце ўвагі,он любіць пісаць ахінею.
@annavladimerovna пры добрым дэпазіце для ўпэўненасці там сапраўды рэальна падняць грошы
@thee4
Я калі зліў пад 1 к, засталося 300$ але на шчасце як-то астынуў і разумею, што на гарачую руку і гэтыя б замазаў, а яны мне былі патрэбныя. Калі галава астывае, то зусім па-іншаму глядзіш на гульню
@artem2801
Казіно гэта і ёсць суцэльны падман, але ў слотах гуляе скрыпт, цябе гэта не бянтэжыць)))
@vrodezdes
У мяне максімальны зліў быў каля 300, якія падняў з 30 дэпа, усё хацеў падняць да круглай сумы, тады заставалася пару-тройку долараў… Некалькі разоў апускаўся да 50 і тройчы ўпіраваўся ў 260 а потым… ну ты зразумеў(. З таго часу заўсёды спыняюся на 50% (ад выйгрышу) і адкладаю гульню на пазней. І ніколі не гуляю да круглай лічбы і калі баланс упіраецца ў стол, скажам 200 пару раз, то разумею што трэба спыняцца. далей “пачнецца сліўная” тэма…
@thee4
Мне гэта вельмі знаёма, асабліва калі думаеш ну вось 10-15$ да 1 к зраблю і выйду, у выніку ідзе тупы сліў на баксаў 100-200, а потым думаеш, чаму… не вывяў, а гуляў.
Заўсёды гэтыя пару баксаў да круглай сумы вядуць да прайгрышу
@vrodezdes Я лічу, што зараз увогуле няма сэнсу гуляць у рулетку зусім…
@ident
дабаўлю – вось гадоў 20 таму – калі Playtech руляў – тады было нармальна – напрыклад 21Nova казіно, EuroGrand
@vrodezdes
Ведаеш, у мяне некалькі разоў былі злівы ў апошні час як толькі паднімаў плюс 200 -250 да дэпазіту, а потым… І таму маю сказаць пару слоФ, казіно можа дазволіць сыграць у плюс менавіта гэтую суму і ліч ы што табе пафартанула! А калі раптам так сталіся зоркі, што выпадкова плюсануў 1000 грашыма, то значыць “пафартанула” так, што трэба неадкладна тут жа зрабіць на сёння СТОП і паставіць на вывад. І дзе-небудзь праз месяц зноў пастарацца ўхапіць ФАРТУНУ за тут, думаю што казіно да таго часу падзабыць пра “цябе”). Вось такія думкі ўслых)
@thee4
Тэж думаю, а хутчэй упэўнены, што гульнявая сесія ўплывае моцна. Калі праверыць мае дэпы за пару месяцаў, то там прайгрыш больш за 1 к і нуль вывадаў, а тут прама трапіў у серыю калі б не заходзіў на працягу 4 дзён, што для мяне вельмі ў дзікунку, бо максімум 1-2 дні можа трапляць. Зато да гэтага як не зайду, у любы час сутак, то гэта ці 50-100 іксоўка і столь і толькі зліў. Добра яшчэ, калі баланс трымае, але ўсё роўна гэта можа быць 1-2, потым зліў і дзякуй што зрабіў дэп, прыходзь яшчэ, ахахахах
@vrodezdes
епать 1к прайгрыша – гэта дохуя?
@ident
Для мяне – так.