Ужо шмат дзён не працуе ніводнае казіно Play Attack
Абмеркаванне анлайн-казіно
|
21 жніўня 2019 г.
ад
kadrus2002
|
53 Адказу
|
2,191 Прагляд
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Даўно трэба было іх знішчыць, так і ведаў, што пастаянныя кідкі хайролераў ім калі-небудзь адгукнуцца)
у ттр бачыў скрын у слот з дэпала 100 біткоў а колькі занёс не бачна але напэўна не мала
пайшла яшчэ ўчора ўвечары, напісана адменена/ дарэчы, яны зноў не працуюць зараз.
:Шкода, працяг не пішуць, а то прама заінтрыгавалі, улічваючы супадзенне з парушэннем працы казіно. Можа сапраўды камусьці дах знесла пасля кідка і ён вырашыў ісці да канца.
гэты чувак яшчэ абяцаў усіх аффаў ддосіць, у каго ПА-казіно ў топе
ну судзячы па тых месцах дзе яны ў топе іх ддосіць можна з робіка
Калі за кідак гульца ўся праўда, ну і па справе казіно і тым, хто іх рэкламуе… 😎
Маральна зламаюцца мб, выплацяць чалеку.
Напішы ім, даведайся можа ёсць якая інфармацыя новая. яны мне нічога толкам не кажуць. а грошай усё яшчэ няма.. у нетеллер напісаў яны маўчаць. можа могуць яны ў сваю плацежку напісаць і даведацца ў чым справа? пошта як ник+яндекс
Вельмі прабачаюся, ты ж казаў, што дэпнуць туды – праблема… а зараз кажаш “а грошай усё яшчэ няма” ці ў цябе плацёж з Neteller пайшоў у гэтае казіно, проста зайсці туды не можаш…
Трапіў таксама пад ддос-наступ на выплату. Сума для казіно смешная – 10 тысяч
але не выплочваюць ужо 4-ы дзень, статус у апрацоўцы, тэрмінаў не называюць. Спачатку казалі да пятніцы, цяпер ужо пішуць, што робяць усё магчымае, каб вывад прайшоў як мага хутчэй. Што можна зрабіць? Ці ўжо ўсё, проста чакаць і смирыцца з тым, што грошы могуць і не прыйсці?
Дарэчы кажучы, да гэтага перад ddos іх сайта паставіў на вывад 1к рублёў, які пасля ddos лічыцца як адменны і, натуральна, на кашалёк мне не прыйшоў
Дэпазіт з Ківі, выводзіў на Ківі, адыгрыш X3 ад сумы дэпазіту зрабіў, аккаунт цалкам верыфікаваны
хто можа дапамагчы – адпішыце, калі ласка
ты тэму то чытай начало 3 дня депнуть не мог потом получилось но деньги не зачислились. статус платежа отменен но в нетеллере говорят что деньги послали им
Так, зразумела… Мне проста запомнілася, што ты казаў у сваім першым пасте, “у агульным, пакуль не дэпайце туды, каб не застацца без грошай“… А сам зрабіў у гэтым казіно дэпазіт і цяпер маеш праблему, удачы табе 😉
я казаў што дэпаць туды нельга пасля таго як мой дэпазіт не прайшоў. неужа лі гэта так складана зразумець што ты сабе там што то фантазіруеш у галаве
Вось тут адправь скаргу, https://validator.curacao-egaming.com/validate?domain=mrbit.bet&seal_id=528e9043a7420891fcd947a7f2595732ae4f91dc7e418855d1220a4756823ea144486fbefec7e79e9ea2237b24fffaa2&stamp=b52d0be171f0222fcd2f3a9e24b878d0
https://validator.curacao-egaming.com/validate?domain=mrbit.bet&seal_id=528e9043a7420891fcd947a7f2595732ae4f91dc7e418855d1220a4756823ea144486fbefec7e79e9ea2237b24fffaa2&stamp=b52d0be171f0222fcd2f3a9e24b878d0
Тут напішы скаргу, дапаможа
у агульным нічога не вярнулі. напісаў скаргу
вярнулі?
не
а зараз?
таксама не. і праз гадзіну таксама не выведуць і заўтра не асабліва ўжо іх чакаю
Так а сайт тэставаў, запрацаваў нармальна? А то прислалі ліст, што яны адкульсьці вярнуліся, акцыю для дэпэраў запусцілі з бездэпамі і бонамі на дэп. Ці вырашылі на апошак пастрыгчы гульцоў па максімуме і закрывацца.
так і не вярнулі мой дэпазіт.