Ужо шмат дзён не працуе ніводнае казіно Play Attack
Абмеркаванне анлайн-казіно
|
21 жніўня 2019 г.
ад
kadrus2002
|
53 Адказу
|
2,190 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хацеў туды дэпнуць, але 3 дні не мог. не працавала кнопка зрабіць дэпазіт, а некалькі дзён увогуле не пераходзіла ні ў адно з іх казіно. сёння кнопка дэпазіт запрацавала. але грошы на рахунак у SlotV не залічыліся. у чаце кажуць тэхнічныя праблемы і тэрмінаў рашэння назваць не могуць. чуў адным вухам, што нібыта іх хто-то дудосілі некалькі дзён з-за таго, што яны не выплацілі. але мне здаецца, гэта не вельмі падобна на праўду. у цэлым пакуль не дэпайце туды, каб не заставацца без грошай
Калі нават грошы не прымаюць гэта ўжо сур’ёзна…
Добра хоць доступ туды для грамадзян з Украіны абмежаваны)
звычайна такая шляпа перад закрыццём козы хоць хз можа проста рамантуюць у любым выпадку я туды не раю депаць і граць там
![]()
Медыя ад удзельнікаТак на ўсю іх групу магутны ddos ішоў, там хайролеру кучу бабла не выплацілі, вось ён і засмуціўся🤠
Так у плэйаттак ужо як традыцыя хайролам бабкі не выплачваць))
дудос – гэта калі сайт не загружаецца. а тут плацежка не апрацоўвае мой плацёж. якаясьці незразумелая фігня
могуць дудосіць іх працэсінгавы цэнтр) апі сервера, казіно будзе грузіцца, а вось зайшоўшы ў слот пры спіне – віснуць, бо адказу ад сервера не атрымліваюць
іх групу і іх партнёрку ддосіць хайролл гэта інфа дакладная а яшчэ партнёрку. і па ягоных запэўненнях дос будзе да іх банкруцтва(бабкі ў яго ёсць)
не, я ўчора кэшбэк браў, там усе слоты нармальна гулялі, але дэпазіт зрабіць не мог
між атакамі ёсць перапынкі але не вельмі ім гэта дапамагае
а як партнёрку ддосюць – сайт партнёркі ці як?
так, цалкам яго паклалі яшчэ з суботы
ого) колькі бабла трэба, каб у ддосе трымаць, ну скажам тыдзень)
ну можа асобна касу)
ну як я разумею сума не выплаты там прыкладна будзе тая ж) ім прасцей падарыць яму казіно
печаль, абіда. накуй я туды дэпнуў ведаў жа што дудосяць. думаў ужо ўсё нармальна
ёсць інфа па гэтым здарэнні? Цікава)
іншае пытанне, што ты ведаў, што выплаты затрымліваюць а ты ўкінуў усё роўна)
яна пакуль не поўная таму як будзе ўся тады і раскажу)
выплатаў і не было а калі былі больш менш выплачвалі ну ў мяне не вялікія сумы. а вось з дэпозитам папаў я(
![]()
Медыя ад удзельнікаАле гэта не перашкаджае ім рассылаць лісты з прапановамі бонусаў за дэпазіт. Учора вось прыйшло з фры-спінамі за дэп.
плацёж адхілены напісана ў казіно. але грошы так і не вярнуліся назад
на Neteller іншы раз з затрымкай ідзе
спытай у чаце, ці вярнулася транзакцыя назад і калі так то напішы мне дапамагу