Усе прэтэнзіі Павел555 да 1xSlots казіно
Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы
|
4 April 2023
ад
thee4
|
229 Адказаў
|
8,629 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Аргументуйце пліз, у чым уласна Вы ўбачылі глупства?…
Прадублюй яго плз і сюды. Бо гэта натягванне сава на глабус, не скончыцца
Вы мяне чаму хочаце навучыць?!)))))Як адсочваць што?!Мы бачым чоткі скрыпт!Адкрытае махлярства!І не больш!Што Вы там мне раіце,гэта нейкія словы!
“Пры наступных запісах паспрабуйце абнаўляць старонку кансолі для праверкі інфармацыі аб сеткавай актыўнасці. Прыклад, як гэта зрабіць:” https://youtu.be/tGtNFdtSH3k.
)))3 тысячы для мяне не грошы, Іван! Я іх чыста сімвалічна абазначыў! Галоўная мэта была прымусіць дадзенае онлайн-казіно прызнаць сваю памылку (сказаць так мякчэй!) і больш так не паступаць! Сапраўдныя менеджары (прадстаўнікі) казіно ў сапраўдных менавіта Ігравых Установах паступалі і паступаюць годна наступным чынам! Прызнаюць памылку за сабой, нават калі ўстанова лічыць, што права, і прынясоўваюць прабачэнні свайму гульцу і кампліментарна падарыўшы яму ад сябе які-небудзь падарунак, стараюцца змякчыць канфлікт і цалкам яго вычарпаць. Так паступалі і паступаюць сапраўдныя менеджары, а не так, як паводзіць сябе дадзены прадстаўнік онлайн-ігровога сайта! Але не топ-казіно! Топ-казіно, паўтаруся! Даўно б згладзіла канфлікт, прынесла свае прабачэнні і, падарыўшы сотню другую долараў на рахунак гульца!, ды хай нават колькі, не ў гэтым галоўнае!, у першую чаргу прынесла б свае прабачэнні за глючнасць у софце і запэўніла б гульца і ўвогуле ўсіх сваіх гульцоў, а тым больш і адміністрацыю форуму, дзе яно знаходзіцца на першым месцы ў топ-спісе аб недапушчальнасці падобнага паўтарэння глюкоў і багоў у Будучыні! Так бы паступіла сапраўднае менавіта Топавае казіно! Так заўсёды паступалі і паступаюць, напрыклад, Сапраўдныя менавіта Менеджары казіно Шангры-Ла, напрыклад, у Вас у Мінску, на вуліцы Кірава! Роялл і XO клуб! У мяне, дарэчы, там усюды ВІП-статус і я ведаю, пра што кажу! Гэта аксіёма! Іван!! Так пацвярджаюць СВАЁ АЎТАРЫТЭТ І СТАТУС ТОП Ігральнага Дома сапраўдныя ігравыя ўстановы!
Вы пішаце тое, чаго я не казаў, не меў на ўвазе і, тым больш, ніяк не магло такое чытацца з маіх слоў.
Вы гаворыце пра нязручнае пытанне. Я вам парую, што яно ўвогуле апрыёры не можа тут быць такім. Вы ж працягваеце сваю лінію ў наш бок.
Таму і адказваю вам – глупства.
Вы разважаеце пра тое, чаго не ведаеце і не разумееце, з упэўненасцю знаўцы.
1. Дайце скрыншот, дзе я заняў пазіцыю абароны гэтага казіно.
2. Дайце скрыншоты, дзе накручана хаця б што-небудзь. Я ж ніжэй кідаю, што вы пішаце адкрыты (прабачце) трэш.
3. Дайце доказы, што хто-небудзь ЗАРАЗ карыстаецца зарабленай за гады рэпутацыяй і “штурхае” гэта казіно гульцам. Адкрыйце ВэбАрхіў і паглядзіце, колькі гадоў у нас амаль без змен знаходзяцца ўверсе тыя, хто знаходзіцца. Не мы іх выбіраем, не мы за іх галасуем, а гульцы.
і яшчэ два, што вы вышэй прапусцілі пытанні:
Дайце для пачатку на гэтыя 5 пытанняў адказы. А потым можа быць мы працягнем.
Пакуль вы толькі льёце ваду – нічога больш.
Мне гэтае зносіны нагадваюць лавіць мыла ў лазні.)
Я вам кажу, што гульцу ў казіно 1хСлот адмянілі выйгрышную стаўку ў лайв-рулетцы з дылерам і абнулілі балік(што відаць з відэа гл. пост#11). Вы б для пачатку паглядзелі відэа і сказалі сваё важкае слова як арбітр, не прымаючы ні чый бок. Можаце? Яно кароткае, каля 4 хвілін, але самае галоўнае пачынаецца на 3:50сек?…
Гэтай справай займаецца Вячеслав. Ён гэта і глядзіць.
Вы прыйшлі абвінавачваць рэсурс. Я прыйшоў вам паріраваць. Усё!
Лавіце сваю рыбу ў лазні далей.
Гэтае зносіны вам такое нагадвае ў дадзены момант, бо вам адказаць няма чым і няма чаго на прыведзеныя аргументы.
Пытанне са скаргай будзе вырашацца ў свой час. Дыялог па ёй далей ідзе.
Але вы (прабачце) прыпёрліся сюды ў тэму і пачалі паносіць рэсурс.
Ну так Вячаслаў пра гэта нічога не кажа, маўчыць, як рыба пра лёд… І вам усяго найлепшага.
а ён і не абавязаны вашай асобе тут даваць нейкі адказ.
Дзе мной хоць што-небудзь было сказана, што Вы “прышываеце” старымі ніткамі гэта мне -“Вы прыйшлі абвінавачваць рэсурс. “. Словы словы і большага нічога.😎
Вы заходзіце ў чужы дом, устраіваеце ў ім шмон, назваеце гаспадароў махлярамі, хоць ужо былі дадзены дзясяткі пруфаў , як і што ў праекце працуе, і пры гэтым хочаце да сябе нармальнага стаўлення?
Вы гэта каму кажаце, мне… З якіх пор форум для мяне стаў чужым домам? Я тут можна сказаць “жыву” ужо больш за 7 гадоў
Іван!?
1.Адкуль я Вам вазьму скрыншот, дзе Вы менавіта занялі пазіцыю гэтага неказіно?! Зато ёсьць скрыншоты агульнага чата, дзе пазіцыю абароны заняла Марыя, якая і з’яўляецца Вашым голасам адміністрацыі і па сутнасці кажа за Вас ад Вашага імя!
2.Адкуль я Вам вазьму скрыншот пра якіясьці там накруткі?!)))
3.Доказаў, што Вы штурхаеце гэтае не казіно, дастаткова! Вы занялі іх бок і пазіцыю, адразу абвінаваціўшы мяне ў тым, што ў мяне )) )МАГЧЫМА ДРЭННЫ ІНТЭРНЭТ!)), Што не адпавядае рэчаіснасці і не мае доказаў у рэчаіснасці, таму што чат, па якім Вы судзіце пра нейкую дрэнную сувязь, заблакіраваны сапортам! Ён пусты! Сам Вячаслаў сцвярджае пра абрыў сувязі, не маючы доказаў! І то, толькі па адным відэа-фрагменце! Апіраючыся на заблакіраванае акно чата спортам! Што я раблю стаўкі позна!((( Калі хачу – тады і раблю! Маё права і справа! Тым больш я цэлых 4 відэа-фрагмента даў Вам усяго толькі! Ёсць яшчэ як мінімум 5-6, трэба выразаць. Гэтае казіно проста абрывае сувязь і адменяе стаўкі, калі хоча – вось і ўсё! Гулец не мае ніводнага шанцу на выйгрыш у такім выпадку! Адзін з фрагментаў, дзе я ставлю стаўку, а яна адменяецца і мяне ўвогуле выкідвае з гульні з абнуленнем балансу! Пры чым тут сувязь увогуле або познія стаўкі?!
прачытайце тэму і не будзе пытанняў.
Усё правільна. Я стала на бок казіно, бо казіно ў вашым кейсе апынулася правым.
Грошы ў вас не скралі, правілы пра абрыў злучэння ў іх ёсць.
Усе афіцыйныя адказы па вашай прэтэнзіі могуць быць дадзены вам толькі ў самай прэтэнзіі і толькі Леніным. Мы гэта ўчора абмяркоўвалі.
знак выскліку з пытаннем забылі паставіць пасля “мяне”)))
Так і не зразумеў, калі мы пачуем прадстаўніка казіно 1хСлот у гэтай тэме па сутнасці галоўнага пытання, аб адмове казіно прымаць выйгрышную стаўку ад гульца?
Нармальна так,гляджу Вы кажаце, Іван!Кажаце @thee4 падобныя словы!Думаю, Вы павінны папрасіць прабачэння перад ім зараз публічна!І сказаць, што сгарэча гэта сказалі!Ладна мне б падобнае сказалі,але чалавеку,які разам з Вамі гэты Дом па сутнасці пабудаваў і жыве ў ім столькі гадоў!
Павел, вы вельмі многа на сябе бераце: указваць каму, што і дзе рабіць. Не знаходзіце?!
Іван!Не, не знаходжу!Калі Вы мяне ў мінулым годзе таксама запрасілі ў гэты дом жыць,то я на роўных правах з Вамі ў ім жыву!І не маўчу,калі пачаўся беспредел і напрыклад галоўныя жыхары вырашылі стаць на цёмны бок Сілы Гульні!Тым болей,я сказаў Праўду і Вы самі разумееце,што не павінны былі казаць гэтыя словы @thee4 Ці Вы намякаеце на Вашыя магчымасці выгнаць іншых жыхароў з гэтага дома ў любы момант за няправільную думку і палітыку,якая не супадае з Вашай?!Ну тады так,у Вас ёсць гэта перавага!
І дзе хоць бы ўскосна прагучала ад мяне асабіста, хаця б намёк на “Вы заходзіце ў чужы дом, робіце там шмон, называеце гаспадароў ашуканцамі, хоць ужо былі дадзены дзясяткі пруфаў, як і што ў праекце працуе, і пры гэтым хочаце да сябе нармальнага стаўлення?”
Пакажыце дзе менавіта. чытаю і не бачу, ведаеце чаму, бо гэтага няма ў гэтай тэме…. Гісторыя паўтараецца, проста, як з Вячаславам… Соры за вяртанне да фільма ДМБ – “бачыш сусліка, няма, а ён ёсць”, смешна)
ваша праўда толькі ў вас у галаве з’яўляецца праўдай.
я бачу і ведаю іншае.
Як мінімум вось:
і вось:
Гэтыя казіно за апошнія 2 гады маюць найбольшую колькасць пераходаў у нашай статыстыцы.