Усе прэтэнзіі Павел555 да 1xSlots казіно

Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы | 4 April 2023 ад | 229 Адказаў | 8,629 Праглядаў | 4 Рэакцыі
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 290
Публікацыі
31 937
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
IvanPronin, 5 April 2023
Дурнота..

Аргументуйце пліз, у чым уласна Вы ўбачылі глупства?…

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 830
Публікацыі
59 305
Падпісчыкі
166
Рэгістрацыя
14.11.2015
1xSlots, 5 April 2023
Вам жа ў іншай тэме быў дадзены адказ па гэтым роліку, з прыкладам як трэба гэта адсочваць.

Прадублюй яго плз і сюды. Бо гэта натягванне сава на глабус, не скончыцца

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
1xSlots, 5 April 2023
Вам жа ў іншай тэме быў дадзены адказ па гэтым роліку, з прыкладам як трэба гэта адсочваць. 

Вы мяне чаму хочаце навучыць?!)))))Як адсочваць што?!Мы бачым чоткі скрыпт!Адкрытае махлярства!І не больш!Што Вы там мне раіце,гэта нейкія словы!

+1
-1
0  
Калі ласка, пачакайце...
Прадстаўнік
Ранг
6
Рэпутацыя
146
Публікацыі
1 127
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
14.12.2018
VyacheslavLenin, 5 April 2023
Прадублюй яго плз і сюды. Бо гэта натягванне савы на глабус, не скончыцца

“Пры наступных запісах паспрабуйце абнаўляць старонку кансолі для праверкі інфармацыі аб сеткавай актыўнасці. Прыклад, як гэта зрабіць:” https://youtu.be/tGtNFdtSH3k. 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
IvanPronin, 5 April 2023
Так, а мы – вось глядзіце якія падлякі. Вашых 3 тысячы запатрабавалі ўжатаць ад казіно. Складзіце 2+2 і паглядзіце што гэта казіно не намі пастаўлена высока, п карыстальнікамі: 🔗   Вывучыце, калі ласка, у якія казіно часцей за ўсё пераходзяць гульцы. А потым ужо нясіце сюды сва [...]

)))3 тысячы для мяне не грошы, Іван! Я іх чыста сімвалічна абазначыў! Галоўная мэта была прымусіць дадзенае онлайн-казіно прызнаць сваю памылку (сказаць так мякчэй!) і больш так не паступаць! Сапраўдныя менеджары (прадстаўнікі) казіно ў сапраўдных менавіта Ігравых Установах паступалі і паступаюць годна наступным чынам! Прызнаюць памылку за сабой, нават калі ўстанова лічыць, што права, і прынясоўваюць прабачэнні свайму гульцу і кампліментарна падарыўшы яму ад сябе які-небудзь падарунак, стараюцца змякчыць канфлікт і цалкам яго вычарпаць. Так паступалі і паступаюць сапраўдныя менеджары, а не так, як паводзіць сябе дадзены прадстаўнік онлайн-ігровога сайта! Але не топ-казіно! Топ-казіно, паўтаруся! Даўно б згладзіла канфлікт, прынесла свае прабачэнні і, падарыўшы сотню другую долараў на рахунак гульца!, ды хай нават колькі, не ў гэтым галоўнае!, у першую чаргу прынесла б свае прабачэнні за глючнасць у софце і запэўніла б гульца і ўвогуле ўсіх сваіх гульцоў, а тым больш і адміністрацыю форуму, дзе яно знаходзіцца на першым месцы ў топ-спісе аб недапушчальнасці падобнага паўтарэння глюкоў і багоў у Будучыні! Так бы паступіла сапраўднае менавіта Топавае казіно! Так заўсёды паступалі і паступаюць, напрыклад, Сапраўдныя менавіта Менеджары казіно Шангры-Ла, напрыклад, у Вас у Мінску, на вуліцы Кірава! Роялл і XO клуб! У мяне, дарэчы, там усюды ВІП-статус і я ведаю, пра што кажу! Гэта аксіёма! Іван!! Так пацвярджаюць СВАЁ АЎТАРЫТЭТ І СТАТУС ТОП Ігральнага Дома сапраўдныя ігравыя ўстановы!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 650
Публікацыі
5 715
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12.07.2013
thee4, 5 April 2023
Аргументуйце, калі ласка, у чым уласна вы ўбачылі глупства?…

Вы пішаце тое, чаго я не казаў, не меў на ўвазе і, тым больш, ніяк не магло такое чытацца з маіх слоў.

Вы гаворыце пра нязручнае пытанне. Я вам парую, што яно ўвогуле апрыёры не можа тут быць такім. Вы ж працягваеце сваю лінію ў наш бок.

Таму і адказваю вам – глупства.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 650
Публікацыі
5 715
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12.07.2013
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 5 April 2023
Якія Іван! Ставьце канкрэтна і па сутнасці, калі ласка! Лепш калі па адным пытанні, а не тырэдамі і вашымі думкамі! Вы з самага пачатку занялі пазіцыю ў абароне гэтай пом…кі, якую называеце топ-казіно і прапануеце ў яе гуляць вашым наведвальнікам форуму! Так! Спасылкі адменілі )) і тое, з-з [...]

Вы разважаеце пра тое, чаго не ведаеце і не разумееце, з упэўненасцю знаўцы.

1. Дайце скрыншот, дзе я заняў пазіцыю абароны гэтага казіно.

2. Дайце скрыншоты, дзе накручана хаця б што-небудзь. Я ж ніжэй кідаю, што вы пішаце адкрыты (прабачце) трэш.

3. Дайце доказы, што хто-небудзь ЗАРАЗ карыстаецца зарабленай за гады рэпутацыяй і “штурхае” гэта казіно гульцам. Адкрыйце ВэбАрхіў і паглядзіце, колькі гадоў у нас амаль без змен знаходзяцца ўверсе тыя, хто знаходзіцца. Не мы іх выбіраем, не мы за іх галасуем, а гульцы.

і яшчэ два, што вы вышэй прапусцілі пытанні:

IvanPronin, 5 April 2023
Павел, прашу вас адказаць на мае пытанні вышэй. Вы іх стоічна праігнаравалі, але працягваеце нешта пастыць і пастыць. 1. Факты пра камерцыйны інтарэс. 2. Факты, чаму вы стаўкі робіце, а Лив у апошнюю імгненне. І іншае. Перачытайце.

Дайце для пачатку на гэтыя 5 пытанняў адказы. А потым можа быць мы працягнем. 

Пакуль вы толькі льёце ваду – нічога больш.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 290
Публікацыі
31 937
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
IvanPronin, 5 April 2023
Вы пішаце тое, чаго я не казаў, не меў на ўвазе і тым болей не магло такое вынікаць з маіх слоў. Вы гаворыце пра нязручнае пытанне. Я вам парую, што яно ўвогуле апрэоры не можа тут быць такім. Вы ж працягваеце сваю лінію ў наш адрас. Таму і адказваю вам, што гэта глупства.

Мне гэтае зносіны нагадваюць лавіць мыла ў лазні.) 

Я вам кажу, што гульцу ў казіно 1хСлот адмянілі выйгрышную стаўку ў лайв-рулетцы з дылерам і абнулілі балік(што відаць з відэа гл. пост#11). Вы б для пачатку паглядзелі відэа і сказалі сваё важкае слова як арбітр, не прымаючы ні чый бок. Можаце? Яно кароткае, каля 4 хвілін, але самае галоўнае пачынаецца на 3:50сек?… 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 650
Публікацыі
5 715
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12.07.2013
thee4, 5 April 2023
Мне гэтае зносіны нагадвае лавіць мыла ў лазні.) Я вам кажу, што гульцу ў казіно 1хСлот адмініравалі выйгрышную стаўку ў лайв-рулетцы з дылерам і абнулілі балік (што відаць з відэа, гл. пост#11). Вы б для пачатку паглядзелі відэа і сказалі сваё важкае слова, як арбітр, не прымаючы нічыю бок. М [...]

Гэтай справай займаецца Вячеслав. Ён гэта і глядзіць.

Вы прыйшлі абвінавачваць рэсурс. Я прыйшоў вам паріраваць. Усё!

Лавіце сваю рыбу ў лазні далей.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 650
Публікацыі
5 715
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12.07.2013

Гэтае зносіны вам такое нагадвае ў дадзены момант, бо вам адказаць няма чым і няма чаго на прыведзеныя аргументы.

Пытанне са скаргай будзе вырашацца ў свой час. Дыялог па ёй далей ідзе.

Але вы (прабачце) прыпёрліся сюды ў тэму і пачалі паносіць рэсурс.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 290
Публікацыі
31 937
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
IvanPronin, 5 April 2023
Гэтай справай займаецца Вячаслаў. Ён гэта і глядзіць. Вы прыйшлі абвінавачваць рэсурс. Я прыйшоў вам паріраваць. Усё! Лавіце сваю рыбу ў лазні далей.

Ну так Вячаслаў пра гэта нічога не кажа, маўчыць, як рыба пра лёд… І вам усяго найлепшага.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 650
Публікацыі
5 715
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12.07.2013
thee4, 5 April 2023
Ну так Вячаслаў пра гэта нічога не кажа, маўчыць як рыба пра лёд… І вам усяго найлепшага.

а ён і не абавязаны вашай асобе тут даваць нейкі адказ.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 290
Публікацыі
31 937
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
IvanPronin, 5 April 2023
Вы прыйшлі абвінавачваць рэсурс.

Дзе мной хоць што-небудзь было сказана, што Вы “прышываеце” старымі ніткамі гэта мне -“Вы прыйшлі абвінавачваць рэсурс. “. Словы словы і большага нічога.😎

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 650
Публікацыі
5 715
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12.07.2013

Вы заходзіце ў чужы дом, устраіваеце ў ім шмон, назваеце гаспадароў махлярамі, хоць ужо былі дадзены дзясяткі пруфаў , як і што ў праекце працуе, і пры гэтым хочаце да сябе нармальнага стаўлення?

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 290
Публікацыі
31 937
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
IvanPronin, 5 April 2023
Вы заходзіце ў чужы дом, робіце ў ім ператрус, называеце гаспадароў ашуканцамі, хоць былі даны ўжо дзясяткі пруфов , як і што ў праекце працуе, і пры гэтым хочаце да сябе нармальнага стаўлення?

Вы гэта каму кажаце, мне… З якіх пор форум для мяне стаў чужым домам? Я тут можна сказаць “жыву” ужо больш за 7 гадоў

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020

Іван!?

1.Адкуль я Вам вазьму скрыншот, дзе Вы менавіта занялі пазіцыю гэтага неказіно?! Зато ёсьць скрыншоты агульнага чата, дзе пазіцыю абароны заняла Марыя, якая і з’яўляецца Вашым голасам адміністрацыі і па сутнасці кажа за Вас ад Вашага імя!

2.Адкуль я Вам вазьму скрыншот пра якіясьці там накруткі?!)))

3.Доказаў, што Вы штурхаеце гэтае не казіно, дастаткова! Вы занялі іх бок і пазіцыю, адразу абвінаваціўшы мяне ў тым, што ў мяне )) )МАГЧЫМА ДРЭННЫ ІНТЭРНЭТ!)), Што не адпавядае рэчаіснасці і не мае доказаў у рэчаіснасці, таму што чат, па якім Вы судзіце пра нейкую дрэнную сувязь, заблакіраваны сапортам! Ён пусты! Сам Вячаслаў сцвярджае пра абрыў сувязі, не маючы доказаў! І то, толькі па адным відэа-фрагменце! Апіраючыся на заблакіраванае акно чата спортам! Што я раблю стаўкі позна!((( Калі хачу – тады і раблю! Маё права і справа! Тым больш я цэлых 4 відэа-фрагмента даў Вам усяго толькі! Ёсць яшчэ як мінімум 5-6, трэба выразаць. Гэтае казіно проста абрывае сувязь і адменяе стаўкі, калі хоча – вось і ўсё! Гулец не мае ніводнага шанцу на выйгрыш у такім выпадку! Адзін з фрагментаў, дзе я ставлю стаўку, а яна адменяецца і мяне ўвогуле выкідвае з гульні з абнуленнем балансу! Пры чым тут сувязь увогуле або познія стаўкі?!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 650
Публікацыі
5 715
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12.07.2013
thee4, 5 April 2023
Дзе мной хоць нешта было сказана, што Вы “прышываеце” былымі ніткамі гэта мне – “Вы прыйшлі абвінавачваць рэсурс.” Словы, словы і больш нічога.😎

прачытайце тэму і не будзе пытанняў.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
31
Рэпутацыя
19 315
Публікацыі
21 377
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
31.07.2015
1.Адкуль я Вам вазьму скрыншот, дзе Вы менавіта прынялі пазіцыю гэтага неказіна?! Зато ёсць скрыншоты агульнага чата, дзе пазіцыю абароны прыняла Марыя, якая і з’яўляецца Вашым голасам адміністрацыі і па сутнасці кажа за Вас ад Вашага імя! 2.Адкуль я Вам вазьму скрыншот пра якія-то там накр [...]

Усё правільна. Я стала на бок казіно, бо казіно ў вашым кейсе апынулася правым.

Грошы ў вас не скралі, правілы пра абрыў злучэння ў іх ёсць.

Усе афіцыйныя адказы па вашай прэтэнзіі могуць быць дадзены вам толькі ў самай прэтэнзіі і толькі Леніным. Мы гэта ўчора абмяркоўвалі.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 650
Публікацыі
5 715
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12.07.2013
thee4, 5 April 2023
Вы гэта каму кажаце, мне… З якіх часоў форум для мяне стаў чужым домам? Я тут, можна сказаць, “жыву” ўжо больш за 7 гадоў

знак выскліку з пытаннем забылі паставіць пасля “мяне”)))

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 290
Публікацыі
31 937
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Так і не зразумеў, калі мы пачуем прадстаўніка казіно 1хСлот у гэтай тэме па сутнасці галоўнага пытання, аб адмове казіно прымаць выйгрышную стаўку ад гульца?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
IvanPronin, 5 April 2023
Вы заходзіце ў чужы дом, робіце ў ім шмон, называеце гаспадароў махлярамі, хоць ужо былі дадзены дзясяткі пруфаў, як і што ў праекце працуе, і пры гэтым хочаце да сябе нармальнага стаўлення?

Нармальна так,гляджу Вы кажаце, Іван!Кажаце @thee4  падобныя словы!Думаю, Вы павінны папрасіць прабачэння перад ім зараз публічна!І сказаць, што сгарэча гэта сказалі!Ладна мне б падобнае сказалі,але чалавеку,які разам з Вамі гэты Дом па сутнасці пабудаваў і жыве ў ім столькі гадоў!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 650
Публікацыі
5 715
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12.07.2013
Нармальна так,глядзіце Вы гаворыце, Іван!Гаварыць @thee4 падобныя словы!Думаю, Вы павінны выбачыцца перад ім зараз публічна!Ладна мне б падобнае сказалі,але чалавеку,які разам з Вамі гэты Дом па сутнасці пабудаваў і жыве ў ім столькі гадоў!

Павел, вы вельмі многа на сябе бераце: указваць каму, што і дзе рабіць. Не знаходзіце?!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
IvanPronin, 5 April 2023
Павел, вы вельмі многа на сябе бераце: указваць каму, што і дзе рабіць. Не знаходзіце?!

Іван!Не, не знаходжу!Калі Вы мяне ў мінулым годзе таксама запрасілі ў гэты дом жыць,то я на роўных правах з Вамі ў ім жыву!І не маўчу,калі пачаўся беспредел і напрыклад галоўныя жыхары вырашылі стаць на цёмны бок Сілы Гульні!Тым болей,я сказаў Праўду і Вы самі разумееце,што не павінны былі казаць гэтыя словы @thee4 Ці Вы намякаеце на Вашыя магчымасці выгнаць іншых жыхароў з гэтага дома ў любы момант за няправільную думку  і палітыку,якая не супадае з Вашай?!Ну тады так,у Вас ёсць гэта перавага!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 290
Публікацыі
31 937
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
IvanPronin, 5 April 2023
прачытайце тэму і не будзе пытанняў.

І дзе хоць бы ўскосна прагучала ад мяне асабіста, хаця б намёк на Вы заходзіце ў чужы дом, робіце там шмон, называеце гаспадароў ашуканцамі, хоць ужо былі дадзены дзясяткі пруфаў, як і што ў праекце працуе, і пры гэтым хочаце да сябе нармальнага стаўлення?

Пакажыце дзе менавіта. чытаю і не бачу, ведаеце чаму, бо гэтага няма ў гэтай тэме….  Гісторыя паўтараецца, проста, як з Вячаславам… Соры за вяртанне да фільма ДМБ – “бачыш сусліка, няма, а ён ёсць”, смешна)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 650
Публікацыі
5 715
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12.07.2013
Іван!Не, не знаходжу!Калі Вы мяне ў мінулым годзе таксама запрасілі ў гэты дом жыць, то я на роўных правах з Вамі ў ім жыву!І не маўчу, калі пачаўся беспредел і, напрыклад, галоўныя жыхары вырашылі стаць на цёмны бок Сілы Гульні!Тым больш, я сказаў Праўду і Вы самі разумееце, што не павінны бы [...]

ваша праўда толькі ў вас у галаве з’яўляецца праўдай.

я бачу і ведаю іншае.

Як мінімум вось:

і вось: 

Гэтыя казіно за апошнія 2 гады маюць найбольшую колькасць пераходаў у нашай статыстыцы.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...