У слоце Wheel of Fortune сарваны джэкпот памерам $490K
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
26 March 2025
ад
thee4
|
43 Адказу
|
580 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
цікава, ёсць жа такія людзі ў узросце, якія онлайн-слоты не бачылі і ходзяць у гэтыя казікі афлайнавыя з аднарукавымі пандытамі, якія цікавыя эмоцыі адчуе чалавек, калі ўбачыць нолимит або хаксоу. напэўна яму здасца вельмі дзіўным і перагружаным, як непадрыхтаванаму гульцу паглядзець на інтэрфейс World of Warcraft)
@malenkiiprinc
да нічога не адчуюць, яны ў офлайн ходзяць за атмасферай, а не дзеля графікі
@oopsant проста трэба перастаць гуляць у прагматык , а тым больш глядзець стрымы ) будзь я стрымер, я б адзін прагматык і круціў ( амаль ) ))) увогуле, па-сакрэце, я называю прагматык танны скрыптамат ) ні з адным правайдэрам напэўна не параўнаць, нават 1х2 будзе лепш
@dikayakunica старым сябе не лічу канечне , але часам катуся з жонкай у офлайн, раз-два ў год , і так, выключна дзеля атмасферы , кнопку па націснуць ) сэрвіс , усё такое ) віп карты проста даўно атрыманыя , і калі едзяш у гэтае завядзенне загадзя ведаючы , што ты плаціш грошы за атмасферу і сэрвіс , прайграўшы выдзеленую суму зьяжджаеш , і нармальна , быццам няма асадка ) адзіны раз было , прыехалі за хвіліну 40 тысяча долараў улятэла ні 1 бонуса і іншае , то трохі я абураўся ўнутры сябе )))
@thee4 Такое выпадае раз у жыцці!:) Пашанцавала чуваку занесьці на «аднорукім бандыце». Класіка!!!:)))
@endo0 яму сапраўды пашанцавала , нам бы форумчанам хоць кропельку ягонага везеньня)) а то максы х150 )))
@thee4 Вельмі аўтэнтычна, хацелася б мне калі-небудзь такі пакруціць.
@thee4, судзячы па карцінцы, выйграў гэта ён на аднаручным бандыце, цікава, які шанец увогуле быў…
гэта яшчэ мала, вось я сёння ў zeus vs hades 0.6х з бонускі злавіў
@malenkiiprinc бачу такіх часам у краме, дзе стаіць афлайн-слот-машына толькі ад Игрософт. Гуляюць і кайфуюць
І стаўка невялікая ўсяго 2.5 бакса і такая сума джэкпота, шалёная ўдача
Проста брыдка ад такіх слотаў)3 лініі,1 лінія,у эдорфины купа такіх слотаў.Асабліва бесіць калі бездэп фры-спіны даюць на такія слоты😀
Выйграць там што-небудзь не рэальна,ну раз на год страляе і ўсё.
У свой час у лайф дрим качэрэ лавіў х7х7х2 па стаўцы 100$, радасці. Былі поўныя штаны
Джэкпот толькі зьнізіцца😑
У egt некалькі разоў лавіў, мінімальныя
Цікава, хто з ру лавіў падобныя джэкпоты, мне здаецца ў нас такіх сум няма
Яму з гэтага аўтамата выспалася ці ў касе забраў?
@god712.У нас такога, напэўна, не будзе)тут 20 лямоў выйграюць і то месяцамі праверку кінуць.
@godnessistot аўтамат друкуе чэк, бярэш на касе, у офлайне не былі ці што?)