У слоце Wheel of Fortune сарваны джэкпот памерам $490K
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
26 March 2025
ад
thee4
|
43 Адказу
|
581 Прагляд
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
12 сакавіка 2025 года гулец у слоты выйграў джэкпот у памеры 491 488,59 даляраў ЗША. Ён, гуляючы ў слот “Wheel of Fortune Gold Spin Triple Red Hot 7s”, па стаўцы $2,5.
Гэта ж трэба, як амерыканцы настальгуюць па “аднарукавых”). І ж не дарма , такія простенькія -“трохбарабанныя” працягваюць радаваць гульцоў сваімі “тлустымі” выйгрышамі 😉
Не пабалаваны яшчэ амерыканец хаксавамі, ды нолімітамі з максвінамі х10к -х50к)
Бедныя амерыканцы! А ў нас – іншая справа! Стабільна ў анлайне заносім па х10кіла і больш, а не гэтыя іхнія жалкія джэкпоты!😁
Дык навошта гэтыя максвіны? па 20-30р заходзіш з балiком 5к і бац – 3 хвіліны і балiк 0… адзін потым стример на фанцікі, які круціць БЕЗЛІМІТНА, здымае гэтыя х10к максвіны і ўсе ў далоні пляскаюць з крыкамі *БАЧЫЎ, ЯК СЛОТ МОЖА?!* ну так, можа, можна і на дэма суткі пакруціць і максвін спаймаеш, а як на свае зайдзеш – нават гульнёй не насалодзішся.
Я, дарэчы, выглядае, таксама хутка пачну ў падобныя слоты гуляць, дзе х500 максімалка.. хопіць за марай скакатаць ужо і спадзявацца нават па 10р нешта злавіць
Ага! Я як-небудзь спрабаваў раскруціць DOA-2, калі ён яшчэ не быў з другой версіяй (купленым бонусам). Быў на бальнічным і ўсе 10 дзён яго круціў па 8 гадзін у дзень, як на працу хадзіў. У выніку нічога годнага не злавіў, а па грашах (прайграных) бальнічны выйшаў “золатым”!🤣
Хз, я как престал играть всякую шляпу, типа Amatic, PG Soft, Endorphina, чаще выигрывать стал.
Сейчас в целом на игру подзабил, но в декабре-январе поймал 5 максвинов. Как раз в этих слотах, где ты говоришь ловят только стримеры на фанты.
Поймаў ці купіў? Пры вялікім банку можна, вядома, і максвін убачыць, калі купляць топавыя бонускі.
З круткі ўсё лавіў. Звычка з вавады заўсёды круціць з-за турыка.
У вавадзе кста адна з іх была і самае абіднае – толькі ікс турик скончыўся і максімалку злавіў 😁
Не прывыкай на жаль! 5 максвінаў за месяц – гэта супер фарт, я нават баюся ўявіць, які гэта фарт у лічбах (працэнтах)
Людзі гадамі гуляюць у слоты і маскінаў не нюхаюць, нават купляюць топ бонусы ў хаскафах і ні разу не бачылі максвін! а тут пяць штук… віншую, але паўтаруся – не прывыкай да такога)
Я таксама не бачыў, бо граў у ўсюкую хрэнь) Многія гады я круціў бук оф ацтек, бук оф санту, бук оф деды і іншую фігню. Гэта такі жорсткі скам – раз у 5 гадоў даць х5000 пары чалавек. Цяпер могуць выскачыць профі, якія па рублю лавілі 5 мужыкоў у лінію, такое ўвогуле не лічу)
Цяпер з прыстойных провайдэраў засталіся толькі хаксоу і прагмат, ну і ноліміт яшчэ. І тое ноліміт горш гуляць стаў пасля куплі эво. Ну і бабла на яго шмат трэба)
Як там, Андрей777 казаў: “На Ноўгадні РТП патрапіў!”😁
О! Прама пра мяне напісаў! Ну вось я спрабаваў гэты прахвалены Хаксоў – жрэ ён у мяне жудасна, ніякага баліка не хопіць яго круціць. У Прагмаце хоць нешта бачыў, у таго ж Зеўса.
Ну вось глядзі, ты дапусцім депнуў 5к.
Пайшоў гуляць як звычайна ў букі, яны давалі х50-х100, ты ў выніку зліў.
Або бы так жа пайшоў гуляць Прагмат, Хаксоу, Нолимит. Так, ты таксама можаш прайграць, але тут у цябе хоць шанц быў занесці шмат. А ў першым варыянце ў цябе яго проста няма.
Я лавіў у Эндорфіне і ПНГ х5000, але гэта так рэдка было, што нават ніякага задавальнення не прыносіла. Колькі яно з’ела, што х5000 у тым жа Манголе такі смех) Прычым больш х5000 у гэтых слотах занесці немагчыма.
З Эндарфіны магу яшчэ ў Мінаватара або Слотамодзі зайсці, яны яшчэ канчаткова не сасраліся і часам нешта такое можа выпасці за 15-20 спінаў)
Ды і не гавары… Яны, хутчэй за ўсё, не сутыкаюцца з непаразумелым “явішчам” пошуку свайго дэпа ў казіно, дап. вэрыфікацыяй, правокацыйнай відэаканферэнцыяй, блакіроўкай акка, бязпрычынным затягваннем часу на выплату выйгрышу,… Яны настолькі разбаляваныя, што проста прыходзяць у казіно і гуляюць і калі “пафартаніла”, то і “тлуста” заносяць на трох барабанах)
На самой справе ў іх норма ў офлайне прыйсці ўмоўна з 300-400$ і сыходзіць апнуўшы х2 ад балансу а то і менш! Гэта ў нас як раз такі прынята не выводзіць Х2 ад дэпазіту ў анлайне і ўсе ў пагоні хаця б х3-х5 зрабіць а то і адразу х10 і вышэй ад дэпазіту.
Вельмі шмат знаёмых хто ў офлайне гуляў/гуляе і кажуць што х2 падняць ужо шчасце… ды і грошы там па-іншаму адчуваюцца чым у анлайне – у мяне калі грошы на балiку будзь то 10 к будзь то 50к для мяне іх вартасць не вялікая, далі б мне ў рукі насамрэч наяўку столькі я б адразу ж закончыў гуляць)
Згодзен, што стаўленне да жывых грошай зусім іншае, чым да “лічбавых”! Але ў казіно, як мне здаецца, людзі ходзяць за розным, хто-то зрываць тоўсты куш! Іншыя, правесці час у дарагой абстаноўцы, адчуць перажыванне азарту і куражу, калі Фортуна пакладзе на плячо сваю руку – своечасова спыніцца і зысці з прыбыткам.😎
Цікава, выплацяць гульцу ру, такую суму калі замежнае казіно зрыве такое, я бачыў такія слоты анлайн нападабку
Выплацяць, вядома🐽 Вось толькі падаткі прыйдзецца плаціць болей…, чым грамадзяніну Амерыкі! 😎
Якія падаткі?) крыпта.😁 І абналічваеш афлайн
Ты пра якое казіно кажаш, мы тут пра наземку ў Амерыцы, разумееш… )
Ааа) я пра анлайн зараз 😁 мы адзін аднаго не зразумелі, прабач🥲
Мне здаецца так, што нашага брата ў такія слоты ніхто пускаць не будзе. Могуць пусціць у слот, які проста будзе “падобны”, скажам, на гэты)
Так, попыт на іх ёсць – людзі гуляюць, ды яшчэ і выйграюць як актыўна, хоць, канешне, мы яшчэ не ведаем, колькі ў гэты аўтамат было ўкладзена іншымі людзьмі, якія прайгралі
Апублікавана: 12 April 2025 #25
Так, усе аўтаматы жруць як не ў сябе, а аднаручныя тым больш! Але як ні дзіўна, яны ў іх выдаюць выйгрышы н не малыя, а ў нас адзін смех і толькі)