У Scoobybet скралі баланс на 650к

Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак | 1 December 2023 ад | 357 Адказаў | 11,573 Прагляду | 2 Рэакцыі
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
207
Публікацыі
2 364
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
11.09.2015

на lcb надо было давно жалобу подавать, уже бы выплатили. Меня сотни раз так пытались кинуть за всю жизнь, каждую копейку у кидал отмутил посредством жалоб. Единственные из мошенников, кого не удалось нагнуть это биткоинпингвин. Lcb авторитетнее этого форума(никому в обиду не было сказано), там сразу черти шевележ начинают от жалоб

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
128
Публікацыі
790
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
26.09.2019

Перачытаў усе лісты і адказаў на пытанні і тэзы казіно
1. Запрашаем вас апублікаваць гэтыя фота ў межах скаргі (магчымасці адказаць у нас няма). Укажыце прычыну праблемы. Калі вы такі ж правільны чалавек, як і мы, вы правільна апублікуеце фота і электронныя лісты, якія мы вам дасылаем, КАЗЫВАЮЧЫ, ШТО Ў НАС НЯМА СПОСАБУ АДКАЗАЦЬ.
– Скрыншоты і тое, што праводзіцца праверка апублікавана
2. Ёсць супярэчнасці па гульнях, у якія, па вашых словах, вы не гулялі, хоць ёсць выйгрышы. Дэпартамент праводзіць праверкі, і мы паведамім вам, як толькі яны будуць завершаны.
– У Yggdrasill я гуляў. Рабіў і спіны, і купляў бонусы. Сесія ў гэтым правайдэры мінусавая і на скрыншоце гэта бачна. Таксама гуляў у той дзень у іншым казіно. Не адразу ўспомніў, бо быў на эмоцыях, не спаў пару дзён і гуляў у іншым казіно ў той дзень таксама. Гуляў у слоты – Devour the Weak, Ragnawolves WildEnergy, Peter Hunter.
3. У нас НЕ было магчымасці напісаць свой адказ на сайце і вы выставілі нас махлярамі, калі, як бачна па фота, ёсць выйгрышы, атрыманыя за дні, у якія вы нават не былі зарэгістраваны.
– Я не пісаў, што вы махляры, я напісаў, што вы забралі мой выйгрыш, на які ў мяне ёсць рэплеі, і цягнулі вэрыфікацыю, патрабуючы адны і тыя ж фатаграфіі.
– Я быў зарэгістраваны. Вы прадаставілі скрыншот адмінкі, дзе ваша час UTC і бачная дата рэгістрацыі 30.11.2023 года. Усё правільна, бо па вашым часе я зарэгістраваны 30.11.2023 у 21:01. А ў Маскве ў гэты час 1.12.2023 00:01. Таму што ў нас розніца ў 3 гадзіны. У вас на 3 гадзіны назад, таму тут усё правільна і скрыншот адмін-панэлі гэта пацвярджае.
4. Калі мы правы, як вы можаце бачыць на фатаграфіях, мы патрабуем кампенсацыі шкоды (з вас і сайта), але калі мы НЕ правы, мы прасім прабачэння і выплачваем вам выйгрыш.
– Усё там правільна, я зарэгістраваны 30.11.2023 года ў 21:01 па UTC, якое якраз і выкарыстоўваецца ў вашай адмін-панэлі казіно і на скрыншоце бачная гэтая дата рэгістрацыі.
5. Размесціце гэта на сайце, калі асмеліцеся!
– Размясціў гэты скрыншот. Дзякуй за скрыншот, дзякуючы яму ўсё становіцца ясна і зразумела. Больш таго, на гэтым скрыншоце выдатна бачна, што вы жывяце па UTC, па якім я якраз і зарэгістраваны 30.11.2023 у 21:01. Таксама там бачная дата маёй рэгістрацыі і яна супадае, таксама там бачна дзе і колькі я выйграў і прайграў і шмат іншай карыснай інфармацыі па справе.
6. Вы вольныя рабіць усё, што пажадаеце. Мы вярнулі вам унёсеныя вамі дэпізыты
– Дзякуй, цяпер чакаю поўнай выплаты выйгрышу.
7. Ваша ўліковая запіс будзе адноўлена ЯК МОЖНА ХУТЧЭЙ пасля завяршэння расследавання.
– Чакаю выплаты ўжо з 1 снежня. Ужо 4 прычыны, па якіх вы так ці іначай не выплачваеце выйгрыш. Спачатку спісалі сам выйгрыш, потым падвойная вэрыфікацыя, пасля нібыта няправільная дата рэгістрацыі і супярэчнасці па гульнях, дзе я па факце сышоў у вялікі мінус.
8. Заўтра або самы позна паслязаўтра аддзел прыступіць да наступнага плацяжу.
– Другі плацёж я так і не атрымаў
9. Ваш акаунт правяраецца на прадмет выступлення таго правайдэра, якому вы пацвярджаеце, што не гулялі, але выйгрышы ёсць. Таму пасля гэтай выплаты вам прыйдзецца дачакацца заканчэння расследавання.
– Як і сказаў раней, я там гуляў пасля рэгістрацыі, да выйгрышу і заходзіў у слот Devour пасля выйгрышу, каб купіць топавую бонуску.
10. Плацяжы пасля гэтага будуць у рэжыме чакання, паколькі ў гульні, у якую вы гулялі, ёсць элементы кіравання.
– У якой гульні і якога кіравання я так і не зразумеў на дадзены момант
11. Калі б мы не хацелі плаціць вам, мы б не пачыналі
– За 14 дзён вы зрабілі толькі адзін плацёж на 500$, пакуль я бачу 4 спробы не выплаціць мой выйгрыш цалкам
12. Калі ласка, зачыніце скаргу.
– Вы пасля кожнага пройдзенага этапу просіце зачыніць скаргу, але пасля гэтага прыдумляеце нешта новае, каб не плаціць мой выйгрыш
13. Звярніце ўвагу, што далейшыя запыты на вывад выйгрышаў будуць ажыццяўляцца пасля заканчэння праверкі, па якой мы не разумеем, чаму яны праводзяцца.
– Я ўжо сказаў вам, што гуляў у Yggdrasill 1 снежня як па спінам, так і купляючы бонусы да вялікага выйгрышу і нават пасля яго.
14. Мы чакаем адрас YSDT TRON E20, каб працягнуць.
– 1 выплату на 500$ я атрымаў і ўсё, зноў няма выплат
15. Як мы вам казалі, вы можаце працягваць гуляць. Сардэчна запрашаем у наша казіно.
– Дзякуй, але я чакаю выплаты выйгрышу, пра гульню казаць рана, пакуль не атрымаю ўвесь выйгрыш
16. Мы патрабавалі максімальнай тэрміновасці вашай справы. Пацвярджаем, што праверка дакументаў практычна завершана і што селфі з пашпартам будзе праверана нашай камандай у бліжэйшы час.
– Прайшло 5 дзён, руху па выплатах ніякага няма, селфі вы правяралі больш за 72 гадзіны
17. Як мы ўжо пісалі вам, наш аддзел выявіў выйгрышы ад Yggdrasil і праводзіць праверкі, каб рэальна аднавіць ход падзей.
– Я ўжо растлумачыў, што я гуляў у гэтага правайдэра і да выйгрышу ў Mental і пасля яго
18. Нам незразумела, чаму на вашым рахунку зʼяўляюцца выйгрышы ад Yggdrasill.
– Як незразумела, гуляў і выйграў. Але ў цэлым у мінусе ў гэтым правайдэру і на скрыншоце бачна.
19. Вам не прыйдзецца турбавацца пра свой выйгрыш. Праверкі будуць хуткімі і своечасовымі. Мы патрабавалі максімальнай тэрміновасці вашай справы. Мы настойліва просім вас праявіць цярпенне. Мы паведамім вам навіны як мага хутчэй.
– Праверка пачалася 9 снежня, сёння ўжо 14 снежня, 5 дзён і вынікаў ніякіх!
20. Больш дакладны адказ па выніках работы правайдэра мы дамо вам 14.12.2023.
– Сёння 14.12.2023. Чакаю ад вас адказу сёння і спадзяюся, пачняце ўжо рабіць выплаты.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
128
Публікацыі
790
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
26.09.2019

На гэтым скрыншоце правайдэр просіць казіно прадаставіць маю гульнявую актыўнасць за 30.11.2023 з 00:00 па 23:59 па UTC
Казіно піша, што гэты гулец не быў зарэгістраваны ў гэтую дату
Але гэта ашуканства, бо дата маёй рэгістрацыі
30.11.2023 у 21:01 па UTC
І на скрыншоце адмін-панэлі выдатна бачная дата маёй рэгістрацыі
Але казіно піша правайдэрy, што я не быў зарэгістраваны ў казіно ў гэты момант часу
Казіно ўводзіць правайдэра ў зман

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
176
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.02.2020

Колькі ўжо праходзілі гэта і вось зноў ,не варта гуляць у неправераных і непапулярных казіно. Кожны раз наступаем на тыя ж самыя граблі.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
128
Публікацыі
790
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
26.09.2019
macur666, 14 December 2023
на lcb трэба было даўно скаргу падаць, ужо б выплацілі. Мяне сотні разоў так спрабавалі кінуць за ўсё жыццё, кожную капейку ў кідалаў адабіваў праз скаргі. Адзіныя з махляроў, каго не ўдалося нагінаць – гэта биткоинпингвин. Lcb аўтарытэтнейшы за гэты форум (нікому ў абразу не было сказана), та [...]

збіраю ўвесь інфармацыю, чакаю сёння, калі не пачнуць плаціць, пачынаю больш актыўнае прасоўванне

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
207
Публікацыі
2 364
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
11.09.2015
Bablozlo, 14 December 2023
збіраю ўсю інфармацыю, чакаю сёння, калі не пачнуць плаціць, пачынаю больш актыўнае прасоўванне

адразу трэба было пачынаць з першага ж дня, усюды дзе толькі можна, яшчэ ёсць некалькі замежных форумаў, максімум пастоў. Але па вопыце, lcb самы эфектыўны. У Кюрасао можна напісаць ліст. Тое, што просяць выдаліць скаргу, гэта і ёсць першы прыкмета ашуканцаў, трэба наадварот націскаць на іх максімумам скарг

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
9
Публікацыі
20
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.12.2023
lopata999, 14 December 2023
Колькі ўжо прайшло праз гэта і вось зноў ,не варта гуляць у неправераных і непапулярных казіно. Кожны раз наступаем на тыя ж самыя граблі.

Ён яго на сайце знайшоў, даверыўся і па логіцы, што ў новым казіно новачкам даюць вырашыў праверыць. А аказалася ён многа чаго не ўлічыў, зарэгістраваўся не ў той дзень, гуляць не павінна быў у некаторых гульнях, і выйграваць тым больш. Казіно прыдумана толькі для прайгрыша)))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
128
Публікацыі
790
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
26.09.2019

Казіно піша, што яны настойваюць на тым, каб расследаванне было завершана як мага хутчэй, але пры гэтым самі падманваюць softgaming пры запыце актыўнасці, заяўляючы, што гулец не быў зарэгістраваны ў казіно ў перыяд з 00:00 па 23:59 30.11.2023 па UTC у гэтым казіно, калі пры гэтым мая дата рэгістрацыі 30.11.2023 у 21:01 па UTC

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
320
Публікацыі
4 474
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
06.09.2015

Scoobybet працягваюць топіць самі сябе, калі б яны выплацілі хаця б праз тыдзень, людзі бачылі б, што могуць узнікнуць праблемы, але яны вырашаюцца. А так жаданне там пагуляць цалкам праходзіць. Варта абавязкова і на лцб скаргу напісаць, хоць праз перакладчык, можа там яны змогуць адказваць публічна, а не прасіць постіць скрыншоты.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
128
Публікацыі
790
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
26.09.2019
kerob, 14 December 2023
Scoobybet працягваюць танаваць саміх сябе, калі б выплацілі яны хаця б праз тыдзень, людзі б убачылі, што могуць узнікнуць праблемы, але яны вырашаюцца. А так жаданне там пагуляць цалкам знікае. Відавочна трэба і на лцб скаргу напісаць, хоць праз перакладчык, можа там яны змогуць адказваць пуб [...]

У мяне вельмі шмат інфармацыі накопілася і па канфіскацыі і па затрымцы і па ашуканстве і адказы на пытанні, чакаю адказу на пошце ад казіно і ёсць велізарная колькасць інфармацыі, якую можна структуразаваць і дадаць маіх скрыншотаў, падтрымкі, тое што прыслаў казіно, скрыншоты запытаў, адмінкі і г.д. Чакаю ўсё яшчэ, што казіно па-людску вырашыць выплаціць пасля такіх затрымак. Не веру я ў ніякую праверку. 3 разы мяне ашукалі, 1 раз ашукалі softgaming і ўжо з 14 дзён не магу нармальна выплаціць выйгрыш

У Славы можна адразу ўдакладніць як запыт правільна ліцэнзіату складаць, таксама магчыма варта напісаць на платформу, напісаць у softgaming па факце ашуканства са ўсімі доказамі, знайшоў вялікі спіс форумаў і пляцовак дзе можна апублікаваць

Усё, што я хачу, гэта атрымаць выплату, а казіно проста да апошняга не плаціць, за такую фігню зачапіліся, маё цярпенне лопнула, сёння не пачнуць плаціць, пачынаю публікаваць на ўсіх пляцоўках, якія толькі ёсць у даступнасці

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
393
Публікацыі
2 314
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
25.03.2020
У мяне назапасілася вельмі шмат інфармацыі і па канфіскацыі, і па затрымцы, і па ашуканстве, і адказы на пытанні, чакаю адказу па пошце ад казіно і ёсць велізарная колькасць матэрыялаў, якія можна структуразаваць і дадаць скрыншотаў маіх, падтрымкі, тое, што прыславала казіно, скрыншоты запыта [...]

LCB рэальна вырашаюць праблемы, мяне Scatter казіно таксама хацела кінуць на 150$ – пісаў там скаргу, выкарыстоўваючы перакладчык, усе выплацілі

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
128
Публікацыі
790
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
26.09.2019
ewgen99, 14 December 2023
LCB рэальна вырашаюць праблемы, мяне Scatter казіно таксама хацела кінуць на 150$ – пісаў там скаргу, выкарыстоўваючы перакладчык, усё выплацілі

Я ім напісаў перадапошняе на сёння папярэджанне, што і чаму

Потым будзе апошняе з тым, што ў мяне ёсць і на якія пляцоўкі пойдзе

Калі пасля яго не будзе адэкватнага адказу і сёння не пачнуцца выплаты, усё будзе цалкам структуравана, першае паведамленне бягучай тэмы таксама будзе перароблена і дапоўнена

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
128
Публікацыі
790
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
26.09.2019
Stupoc92, 14 December 2023
Ён яго на сайце знайшоў, даверыўся і па логіцы, што ў новым казіно навічкам даюць, вырашыў праверыць. А аказалася, што ён шмат чаго не ўлічыў, зарэгістраваўся не ў той дзень, гуляць не павінен быў у некаторых гульнях, і выйграваць тым больш. Казіно прыдумана толькі для прайгрышу)))

А ў які дзень рэгістравацца ? А ў якія слоты не трэба гуляць і выйграваць ? А чаму я не магу рэгістравацца ў новым казіно і да якога моманту казіно лічыцца новым ? Так а хто ў выйгрышы ў казіно ? я ў мінусе і не на адзін мульт, не зразумелы пасыл паведамлення

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
363
Публікацыі
735
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22.12.2022
Я ім напісаў перадпаследняе на сёння папярэджанне, што і чаму Потым будзе апошняе з тым, што ў мяне ёсць і на якія пляцоўкі пойдзе Калі пасля яго не будзе адэкватнага адказу і не пачнуцца сёння выплаты, будзе цалкам усё структуравана, першае паведамленне цяперашняй тэмы абмеркавання такс [...]

Ну ты ж не наіўны чалавек і разумееш, што перад табой па сутнасці ашуканцы, якія хаваюцца за ліцэнзіяй, і будуць да апошняга, як вужы, выгінацца, шукаючы ўсё новыя прычыны, каб не плаціць у надзеі, што ты псіханеш і зальеш. І, хутчэй за ўсё, гэтая скарга іх напружвае, але не крытычна, бо ахоп па СНД, таму не варта чакаць ад гэтай сьметніцы, што яны вырашаць пытанне “па добраму”, імха.. Удачы табе і цярпення

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
У мяне вельмі шмат інфармацыі назапасілася і па канфіскацыі і па затрымцы і па ашуканстве і адказы на пытанні, чакаю адказу на пошце ад казіно і ёсць вялікая колькасць інфармацыі, якую можна структуразаваць і дадаць скрыншотаў маіх, падтрымкі, тое, што паслала казіно, скрыншоты запытаў, адміні [...]

ТЫ КАЛІ БУДЗЕШ З ПК ГУЛЬНЯЦЬ ? І ўсё на відэа запісваць?! ад і да?!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
128
Публікацыі
790
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
26.09.2019
Ginger777, 14 December 2023
Ну ты ж не наіўны чалавек і разумееш, што перад табой фактычна ашуканцы, якія хаваюцца за ліцэнзіяй і будуць да апошняга, як ужы, выгінацца, вымушана шукаючы ўсё новыя прычыны, каб не плаціць у чаканні, што ты зрываешся і заліеш. І хутчэй за ўсё гэтая скарга іх напружвае, але не крытычна, бо а [...]

Апошняе папярэджанне адправіў і калі сёння не пачнуцца выплаты, пачну рыхтаваць пост і заўтра па ўсіх пляцоўках паляціць

+1
-1
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 897
Публікацыі
8 073
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021
Апошняе папярэджанне адправіў, і калі сёння не пачнуцца выплаты, пачну рыхтаваць пост і заўтра па ўсіх пляцоўках паляціць

Дык адразу пішы, там няма каго шкадаваць, ім напляваць на цябе.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
128
Публікацыі
790
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
26.09.2019
Misha55, 14 December 2023
Ды адразу пішы, там няма каго шкадаваць, ім напляваць на цябе.

я ўжо бачу, добра, зараз буду збіраць усё, што ёсць па тэме і займацца, яшчэ і пераклад трэба зрабіць, напэўна праз ШІ зраблю, каб было як у носьбітаў мовы, а не проста перакладчык

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
128
Публікацыі
790
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
26.09.2019
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 14 December 2023
ТЫ КАЛІ БУДЗЕШ ГУЛЯЦЬ З ПК? І ўсё на відэа запісваць?! ад і да?!

я блін за 3 гады і амаль не выйграваў, я ўжо не верыў, што нешта перамагу, таму і не пішу, усё роўна сліў, хто ж ведаў) а як занесла – пачаліся гэтыя пляскі з бубнамі…

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
113
Публікацыі
1 146
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
16.04.2023
я блін за 3 года і не заносіў асабліва, я ўжо не верыў што, што-небудзь выйграю, таму і не пішу, адно фіг зліў, хто ж знаў) а як занесла – пачаліся гэтыя пляскі з бубнамі…

Блін я ўсё дзівлюся гэтым казіно(дрэннае слова)

Чалавеку пашанцавала можа раз у жыцці, яму б трэба радавацца , а не, суцэльныя засмучэнні!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
128
Публікацыі
790
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
26.09.2019

Адобрылі яшчэ 1 запыт на вывад 970$.

• Сказалі праводзіцца праверка правайдэра па запыце адміністратара праекта і мэнэджара Proget (хз што і каму гэта).
  • Абяцалі, што праверка скончыцца 22.12.2023 і змагу вывесці ўвесь свой выйграш.
  • Сказалі, што калі б не хацелі плаціць, то не зрабілі б гэтыя 2 вывады сродкаў.
  • Папрасілі не гуляць, каб не затрымліваць праверку
+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
128
Публікацыі
790
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
26.09.2019

Паверу ім, калі б не хацелі, не выплацілі б ні капейкі. Але, на ўсялякі выпадак, падрыхтую папку з усімі дакументамі і пруфамі, калі выплацяць, як абяцаюць, то проста выдалю папку і ўсё.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
208
Публікацыі
1 228
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
21.11.2015

да проста распішы гэту скаргу ва ўсіх гемблінг-рэсурсах, на якіх толькі можна,

гэта і толькі гэта паскорыць твае вывад сродкаў, 22.12.2023 вывесяць чарговы аблом на баксаў 500 і прыдумаюць яшчэ адну прычыну альбо будуць карыстацца старымі і цягнуць вывад яшчэ на тыдзень і г.д.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
113
Публікацыі
1 146
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
16.04.2023
Loveohlove, 14 December 2023
так проста распішы гэтую скаргу ва ўсіх гемблінг-рэсурсах, дзе толькі можна, гэта і толькі гэта паскорыць твой вывад сродкаў, 22.12.2023 выведуць чарговы агрызак прыблізна на 500 баксаў і прыдумаюць яшчэ адну прычыну або будуць карыстацца старымі і цягнуць вывад яшчэ на тыдзень і гэтак далей.

Так, згодзен з гэтым мудрым чалавекам. Ён гаворыць праўду

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
9
Публікацыі
20
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.12.2023
А ў які дзень рэгістравацца ? А ў якія слоты не трэба гуляць і выйграваць ? А чаму я не магу рэгістравацца ў новым казіно і да якога моманту казіно лічыцца новым ? Так хто ў выйгрышы ў казіно ? я ў мінусе і не на адзін мульт, не зразумелы пасыл паведамлення

Я вобразна напісаў па сітуацыі як казіно гэта бачыць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...