У Scoobybet скралі баланс на 650к
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
1 December 2023
ад
Bablozlo
|
357 Адказаў
|
11,573 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
на lcb надо было давно жалобу подавать, уже бы выплатили. Меня сотни раз так пытались кинуть за всю жизнь, каждую копейку у кидал отмутил посредством жалоб. Единственные из мошенников, кого не удалось нагнуть это биткоинпингвин. Lcb авторитетнее этого форума(никому в обиду не было сказано), там сразу черти шевележ начинают от жалоб
Перачытаў усе лісты і адказаў на пытанні і тэзы казіно
1. Запрашаем вас апублікаваць гэтыя фота ў межах скаргі (магчымасці адказаць у нас няма). Укажыце прычыну праблемы. Калі вы такі ж правільны чалавек, як і мы, вы правільна апублікуеце фота і электронныя лісты, якія мы вам дасылаем, КАЗЫВАЮЧЫ, ШТО Ў НАС НЯМА СПОСАБУ АДКАЗАЦЬ.
– Скрыншоты і тое, што праводзіцца праверка апублікавана
2. Ёсць супярэчнасці па гульнях, у якія, па вашых словах, вы не гулялі, хоць ёсць выйгрышы. Дэпартамент праводзіць праверкі, і мы паведамім вам, як толькі яны будуць завершаны.
– У Yggdrasill я гуляў. Рабіў і спіны, і купляў бонусы. Сесія ў гэтым правайдэры мінусавая і на скрыншоце гэта бачна. Таксама гуляў у той дзень у іншым казіно. Не адразу ўспомніў, бо быў на эмоцыях, не спаў пару дзён і гуляў у іншым казіно ў той дзень таксама. Гуляў у слоты – Devour the Weak, Ragnawolves WildEnergy, Peter Hunter.
3. У нас НЕ было магчымасці напісаць свой адказ на сайце і вы выставілі нас махлярамі, калі, як бачна па фота, ёсць выйгрышы, атрыманыя за дні, у якія вы нават не былі зарэгістраваны.
– Я не пісаў, што вы махляры, я напісаў, што вы забралі мой выйгрыш, на які ў мяне ёсць рэплеі, і цягнулі вэрыфікацыю, патрабуючы адны і тыя ж фатаграфіі.
– Я быў зарэгістраваны. Вы прадаставілі скрыншот адмінкі, дзе ваша час UTC і бачная дата рэгістрацыі 30.11.2023 года. Усё правільна, бо па вашым часе я зарэгістраваны 30.11.2023 у 21:01. А ў Маскве ў гэты час 1.12.2023 00:01. Таму што ў нас розніца ў 3 гадзіны. У вас на 3 гадзіны назад, таму тут усё правільна і скрыншот адмін-панэлі гэта пацвярджае.
4. Калі мы правы, як вы можаце бачыць на фатаграфіях, мы патрабуем кампенсацыі шкоды (з вас і сайта), але калі мы НЕ правы, мы прасім прабачэння і выплачваем вам выйгрыш.
– Усё там правільна, я зарэгістраваны 30.11.2023 года ў 21:01 па UTC, якое якраз і выкарыстоўваецца ў вашай адмін-панэлі казіно і на скрыншоце бачная гэтая дата рэгістрацыі.
5. Размесціце гэта на сайце, калі асмеліцеся!
– Размясціў гэты скрыншот. Дзякуй за скрыншот, дзякуючы яму ўсё становіцца ясна і зразумела. Больш таго, на гэтым скрыншоце выдатна бачна, што вы жывяце па UTC, па якім я якраз і зарэгістраваны 30.11.2023 у 21:01. Таксама там бачная дата маёй рэгістрацыі і яна супадае, таксама там бачна дзе і колькі я выйграў і прайграў і шмат іншай карыснай інфармацыі па справе.
6. Вы вольныя рабіць усё, што пажадаеце. Мы вярнулі вам унёсеныя вамі дэпізыты
– Дзякуй, цяпер чакаю поўнай выплаты выйгрышу.
7. Ваша ўліковая запіс будзе адноўлена ЯК МОЖНА ХУТЧЭЙ пасля завяршэння расследавання.
– Чакаю выплаты ўжо з 1 снежня. Ужо 4 прычыны, па якіх вы так ці іначай не выплачваеце выйгрыш. Спачатку спісалі сам выйгрыш, потым падвойная вэрыфікацыя, пасля нібыта няправільная дата рэгістрацыі і супярэчнасці па гульнях, дзе я па факце сышоў у вялікі мінус.
8. Заўтра або самы позна паслязаўтра аддзел прыступіць да наступнага плацяжу.
– Другі плацёж я так і не атрымаў
9. Ваш акаунт правяраецца на прадмет выступлення таго правайдэра, якому вы пацвярджаеце, што не гулялі, але выйгрышы ёсць. Таму пасля гэтай выплаты вам прыйдзецца дачакацца заканчэння расследавання.
– Як і сказаў раней, я там гуляў пасля рэгістрацыі, да выйгрышу і заходзіў у слот Devour пасля выйгрышу, каб купіць топавую бонуску.
10. Плацяжы пасля гэтага будуць у рэжыме чакання, паколькі ў гульні, у якую вы гулялі, ёсць элементы кіравання.
– У якой гульні і якога кіравання я так і не зразумеў на дадзены момант
11. Калі б мы не хацелі плаціць вам, мы б не пачыналі
– За 14 дзён вы зрабілі толькі адзін плацёж на 500$, пакуль я бачу 4 спробы не выплаціць мой выйгрыш цалкам
12. Калі ласка, зачыніце скаргу.
– Вы пасля кожнага пройдзенага этапу просіце зачыніць скаргу, але пасля гэтага прыдумляеце нешта новае, каб не плаціць мой выйгрыш
13. Звярніце ўвагу, што далейшыя запыты на вывад выйгрышаў будуць ажыццяўляцца пасля заканчэння праверкі, па якой мы не разумеем, чаму яны праводзяцца.
– Я ўжо сказаў вам, што гуляў у Yggdrasill 1 снежня як па спінам, так і купляючы бонусы да вялікага выйгрышу і нават пасля яго.
14. Мы чакаем адрас YSDT TRON E20, каб працягнуць.
– 1 выплату на 500$ я атрымаў і ўсё, зноў няма выплат
15. Як мы вам казалі, вы можаце працягваць гуляць. Сардэчна запрашаем у наша казіно.
– Дзякуй, але я чакаю выплаты выйгрышу, пра гульню казаць рана, пакуль не атрымаю ўвесь выйгрыш
16. Мы патрабавалі максімальнай тэрміновасці вашай справы. Пацвярджаем, што праверка дакументаў практычна завершана і што селфі з пашпартам будзе праверана нашай камандай у бліжэйшы час.
– Прайшло 5 дзён, руху па выплатах ніякага няма, селфі вы правяралі больш за 72 гадзіны
17. Як мы ўжо пісалі вам, наш аддзел выявіў выйгрышы ад Yggdrasil і праводзіць праверкі, каб рэальна аднавіць ход падзей.
– Я ўжо растлумачыў, што я гуляў у гэтага правайдэра і да выйгрышу ў Mental і пасля яго
18. Нам незразумела, чаму на вашым рахунку зʼяўляюцца выйгрышы ад Yggdrasill.
– Як незразумела, гуляў і выйграў. Але ў цэлым у мінусе ў гэтым правайдэру і на скрыншоце бачна.
19. Вам не прыйдзецца турбавацца пра свой выйгрыш. Праверкі будуць хуткімі і своечасовымі. Мы патрабавалі максімальнай тэрміновасці вашай справы. Мы настойліва просім вас праявіць цярпенне. Мы паведамім вам навіны як мага хутчэй.
– Праверка пачалася 9 снежня, сёння ўжо 14 снежня, 5 дзён і вынікаў ніякіх!
20. Больш дакладны адказ па выніках работы правайдэра мы дамо вам 14.12.2023.
– Сёння 14.12.2023. Чакаю ад вас адказу сёння і спадзяюся, пачняце ўжо рабіць выплаты.
На гэтым скрыншоце правайдэр просіць казіно прадаставіць маю гульнявую актыўнасць за 30.11.2023 з 00:00 па 23:59 па UTC
Казіно піша, што гэты гулец не быў зарэгістраваны ў гэтую дату
Але гэта ашуканства, бо дата маёй рэгістрацыі
30.11.2023 у 21:01 па UTC
І на скрыншоце адмін-панэлі выдатна бачная дата маёй рэгістрацыі
Але казіно піша правайдэрy, што я не быў зарэгістраваны ў казіно ў гэты момант часу
Казіно ўводзіць правайдэра ў зман
Колькі ўжо праходзілі гэта і вось зноў ,не варта гуляць у неправераных і непапулярных казіно. Кожны раз наступаем на тыя ж самыя граблі.
збіраю ўвесь інфармацыю, чакаю сёння, калі не пачнуць плаціць, пачынаю больш актыўнае прасоўванне
адразу трэба было пачынаць з першага ж дня, усюды дзе толькі можна, яшчэ ёсць некалькі замежных форумаў, максімум пастоў. Але па вопыце, lcb самы эфектыўны. У Кюрасао можна напісаць ліст. Тое, што просяць выдаліць скаргу, гэта і ёсць першы прыкмета ашуканцаў, трэба наадварот націскаць на іх максімумам скарг
Ён яго на сайце знайшоў, даверыўся і па логіцы, што ў новым казіно новачкам даюць вырашыў праверыць. А аказалася ён многа чаго не ўлічыў, зарэгістраваўся не ў той дзень, гуляць не павінна быў у некаторых гульнях, і выйграваць тым больш. Казіно прыдумана толькі для прайгрыша)))
Казіно піша, што яны настойваюць на тым, каб расследаванне было завершана як мага хутчэй, але пры гэтым самі падманваюць softgaming пры запыце актыўнасці, заяўляючы, што гулец не быў зарэгістраваны ў казіно ў перыяд з 00:00 па 23:59 30.11.2023 па UTC у гэтым казіно, калі пры гэтым мая дата рэгістрацыі 30.11.2023 у 21:01 па UTC
Scoobybet працягваюць топіць самі сябе, калі б яны выплацілі хаця б праз тыдзень, людзі бачылі б, што могуць узнікнуць праблемы, але яны вырашаюцца. А так жаданне там пагуляць цалкам праходзіць. Варта абавязкова і на лцб скаргу напісаць, хоць праз перакладчык, можа там яны змогуць адказваць публічна, а не прасіць постіць скрыншоты.
У мяне вельмі шмат інфармацыі накопілася і па канфіскацыі і па затрымцы і па ашуканстве і адказы на пытанні, чакаю адказу на пошце ад казіно і ёсць велізарная колькасць інфармацыі, якую можна структуразаваць і дадаць маіх скрыншотаў, падтрымкі, тое што прыслаў казіно, скрыншоты запытаў, адмінкі і г.д. Чакаю ўсё яшчэ, што казіно па-людску вырашыць выплаціць пасля такіх затрымак. Не веру я ў ніякую праверку. 3 разы мяне ашукалі, 1 раз ашукалі softgaming і ўжо з 14 дзён не магу нармальна выплаціць выйгрыш
У Славы можна адразу ўдакладніць як запыт правільна ліцэнзіату складаць, таксама магчыма варта напісаць на платформу, напісаць у softgaming па факце ашуканства са ўсімі доказамі, знайшоў вялікі спіс форумаў і пляцовак дзе можна апублікаваць
Усё, што я хачу, гэта атрымаць выплату, а казіно проста да апошняга не плаціць, за такую фігню зачапіліся, маё цярпенне лопнула, сёння не пачнуць плаціць, пачынаю публікаваць на ўсіх пляцоўках, якія толькі ёсць у даступнасці
LCB рэальна вырашаюць праблемы, мяне Scatter казіно таксама хацела кінуць на 150$ – пісаў там скаргу, выкарыстоўваючы перакладчык, усе выплацілі
Я ім напісаў перадапошняе на сёння папярэджанне, што і чаму
Потым будзе апошняе з тым, што ў мяне ёсць і на якія пляцоўкі пойдзе
Калі пасля яго не будзе адэкватнага адказу і сёння не пачнуцца выплаты, усё будзе цалкам структуравана, першае паведамленне бягучай тэмы таксама будзе перароблена і дапоўнена
А ў які дзень рэгістравацца ? А ў якія слоты не трэба гуляць і выйграваць ? А чаму я не магу рэгістравацца ў новым казіно і да якога моманту казіно лічыцца новым ? Так а хто ў выйгрышы ў казіно ? я ў мінусе і не на адзін мульт, не зразумелы пасыл паведамлення
Ну ты ж не наіўны чалавек і разумееш, што перад табой па сутнасці ашуканцы, якія хаваюцца за ліцэнзіяй, і будуць да апошняга, як вужы, выгінацца, шукаючы ўсё новыя прычыны, каб не плаціць у надзеі, што ты псіханеш і зальеш. І, хутчэй за ўсё, гэтая скарга іх напружвае, але не крытычна, бо ахоп па СНД, таму не варта чакаць ад гэтай сьметніцы, што яны вырашаць пытанне “па добраму”, імха.. Удачы табе і цярпення
ТЫ КАЛІ БУДЗЕШ З ПК ГУЛЬНЯЦЬ ? І ўсё на відэа запісваць?! ад і да?!
Апошняе папярэджанне адправіў і калі сёння не пачнуцца выплаты, пачну рыхтаваць пост і заўтра па ўсіх пляцоўках паляціць
Дык адразу пішы, там няма каго шкадаваць, ім напляваць на цябе.
я ўжо бачу, добра, зараз буду збіраць усё, што ёсць па тэме і займацца, яшчэ і пераклад трэба зрабіць, напэўна праз ШІ зраблю, каб было як у носьбітаў мовы, а не проста перакладчык
я блін за 3 гады і амаль не выйграваў, я ўжо не верыў, што нешта перамагу, таму і не пішу, усё роўна сліў, хто ж ведаў) а як занесла – пачаліся гэтыя пляскі з бубнамі…
Блін я ўсё дзівлюся гэтым казіно(дрэннае слова)
Чалавеку пашанцавала можа раз у жыцці, яму б трэба радавацца , а не, суцэльныя засмучэнні!
Адобрылі яшчэ 1 запыт на вывад 970$.
Паверу ім, калі б не хацелі, не выплацілі б ні капейкі. Але, на ўсялякі выпадак, падрыхтую папку з усімі дакументамі і пруфамі, калі выплацяць, як абяцаюць, то проста выдалю папку і ўсё.
да проста распішы гэту скаргу ва ўсіх гемблінг-рэсурсах, на якіх толькі можна,
гэта і толькі гэта паскорыць твае вывад сродкаў, 22.12.2023 вывесяць чарговы аблом на баксаў 500 і прыдумаюць яшчэ адну прычыну альбо будуць карыстацца старымі і цягнуць вывад яшчэ на тыдзень і г.д.
Так, згодзен з гэтым мудрым чалавекам. Ён гаворыць праўду
Я вобразна напісаў па сітуацыі як казіно гэта бачыць.