У Scoobybet скралі баланс на 650к
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
1 December 2023
ад
Bablozlo
|
357 Адказаў
|
11,574 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Усе пункты верыфікаваныя, а па факце яны пісалі 3 дні таму, маўляў, амаль завяршылі верыфікацыю, пришліце селфі, прыслаў яшчэ раз, хоць і верыфікавалі і ўсё, маўчаць, ужо больш за 72 гадзіны
Я зарэгістраваўся, папоўніў рахунак на 27600 рознымі дэпазітамі, потым занёс, потым яны выйгрыш забралі тыпа вірус, потым выйгрыш вярнулі, потым я троху паграў і праходжу верыфікацыю, спачатку адказвалі, дакументы асноўныя праверылі, потым запатрабавалі паўтор сэлфі і ўсё, згубіліся, пасля пацверджання асноўных дакументаў ужо больш за 72 гадзіны маўчаць на пошту, а ў чаце пасылаюць на пошту
Куды вывад у цябе? Закажы на крыпту можа хутчэй пойдзе.
для чаго, калі пытанне ў вэрыфікацыі, навошта мне стаўкі, калі ў мяне ёсць і гісторыя ставак і реплеі гульняў, зараз пытанне менавіта ў вэрыфікацыі і вывадзе
канечне, да 24 гадзін на кожны вывад
Правільна ўсё – навошта патрэбная гісторыя, вярнулі ж выйгрыш на рахунак, проста цягнуць усё максімальна, ім напляваць на рэпутацыю.
Чакаюць, што я пайду гуляць, хутчэй за ўсё
Ты гэта спыні, яны менавіта гэтага і чакаюць… Яны ж прызналі выйгрыш, гэта галоўнае, цяпер чакай…. Дарэчы, а куды ты заказваў выйгрыш, ну калі ў іх з гэтым напрамкам праблема, няхай прапануюць свой… Поспехаў!
Не трэба нічога гуляць, займіся чым-небудзь іншым – я мог так пачакаць месяц.
на сбп, як і заводзіў, хз, пакуль вэрыфікацыю зачыніць не могуць, 3 дні таму пісалі тыпа амаль скончаная вэрыфікацыя, хз пакуль адказу няма
Я цябе разумею, што чакаць гэта вельмі цяжка і складана, асабліва калі ты маеш рацыю. Але гэта онлайн-казіно і не самае лепшае, так што набярыся цярпення і чакай, калі яны табе выведуць выйгрыш! У наземным такога гемарою не было)
чаку з 1 снежня ўжо
І яшчэ адно, на мой погляд важнае. Паспрабуй не абражаць падтрымку, падштурхоўваючы іх з вывадам. А то ў майго таварыша па цэху ўжо такое было. Ён чакаў выплату па тваёй справе, падтрымка “тупіла”, а ён быў вельмі “гарачы” і … І так і не дачакаўся выплаты, “перагнуў палку”, а ў правілах у іх на гэты конт быў прапісаны пункт і адміны “абідзеліся” і заблакавалі акк.
дзякуй, я таксама гарачы, не абражаў, максимум пісаў капсам
У мяне таксама быў выпадак з казіно фортун оф клок, гэтыя петухі ўвогуле жорстка зьдзекаваліся, маўляў што ты хочаш, тыпа з нязначнага дэпазіту занёс і яшчэ спяшаеш нас, чакай… Так хацелася іх абхрэнасаваць, але талерантна пагаджваўся, хаця ўнутры ўсё кіпела, але ў выніку сваё забраў і забыў пра гэтых упыроў.
Вось так і трэба рабіць інакш на нервах можна ўсё зліць, лепш пачакаць неспяшна.
Першыя 500$ атрымаў
у іх выпадкова няма лімітаў 1к у месяц ці 500 у тыдзень?😁
не, здаецца
на крыпту ўсё ж такі выводзіш?
+++
так, пакуль разабраўся з ёй і вывёў першыя 500$, паставіў наступную выплату і напісаў ім на пошту
Сказалі яшчэ 1 транзакцыю вывядуць на працягу 24-48 гадзін і потым трэба чакаць расследавання па пытанні югдрасіля. Кажуць, маўляў адкуль выйгрышы калі я не гуляў, я напісаў што не спаў шмат сутак у той момант, цяпер паспаў і ўспомніў што гуляў і купляў бонусы і напісаў 3 асноўныя слоты, якія ўспомніў, крута блін яшчэ чакаць колькі хз, але 1 выплату зрабілі і яшчэ 1 абяцаюць зрабіць, астатнія тыпа пасля праверкі
клоўны яны
паведамленне і што адказаў