У Scoobybet скралі баланс на 650к
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
1 December 2023
ад
Bablozlo
|
357 Адказаў
|
11,573 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я ад усёй душы РАД ЗА ЦЯБЕ, брацішка))гульнявы!калі ўсё так, як ёсць, то павер, ад усёй душы і ад усяго сэрца!Проста за цябе радаюся, як за самога сябе!
а так на 10к я б запусціў, я ж не на 10 раблю і збіраўся рабіць) хочаце, запушчу на 10ку
а ты думаў на 50к рабіць? Тютю што ль? На 10 з галавой пацанам хопіць. Я нават гуляць не буду. Не ўдзельнічаю ў фрыках.
напісаў Славе, на 10ку арганізуем, не праблема! хацеў трохі больш, каб было шмат месцаў з нармальнымі прызамі!
Ага, акк адключылі не адкажам, просьба павялічыць ліміт не адкажам, чаму перанос на 2 тыдні вывод і нельга дапвывад зрабіць загадзя (гэта я пра 30 снежня, не адкажам), які наступны вывад ітд не адкажам. Вядома, навошта кліенту адказваць, на такія важныя пытанні….
табe добра табе хоць выплачваюць! і казіно адказвае адміністрацыі форума а мяне тупа заблакавалі і кінулі ў ігнар вынік -3600 еўра ! і мінус акк
з цяжкасцю плацілі да НГ, зараз вось чакаю наступную выплату 10-15 чысла, Слава пісаў, што яны там зноў пачалі дзічыну заганяць, але я яму ўсё даслаў, што трэба
ну чакаем каб выпалілі
Прывітанне! Ёсць навіны ?
Соры, што ўмешваюся, але… Але, калі “казіношнікі” пачалі плаціць, то выплацяць напэўна, трэба чакаць. Поспехаў нам усім😉
Кліент раз…бал ваш кураннік у шчы і яму цяпер не рады! Пра прычыны мы здагадаўся.😁
Гэта даа… Кліент “парваў” гэта казіно, як Тузік анучку. Яму застаецца толькі набрацца цярпення і дачакацца поўнай выплаты выйгрышу! А потым забыць пра іх наФзаўжды)
Дык чаму яны доўга выводзяць грошы – таму што ў іх іх няма
Не, я, канешне, у шоку ад такіх казіно. Калі ён зайграў у ментал ≈ 700к , яны сказалі, што гэта памылка. Відаць паглядзелі яго статыстыку і паколькі там няма заліву на такую суму, значыць, такога выйгрышу і быць не можа. Потым усё ж грамадскасць натіснула і давялося прызнаць, што ў казіно ўсё ж можна адыйсці ў плюс на кароткай дыстанцыі, дыспанула не ў той бок) Далей яны яго марозілі выплатамі, цягнулі як маглі, стараліся, бачылі, што ён паігрывае і спадзяваліся, што ён сам сябе абыграе. Але здарылася яшчэ адно цудо на овер х дохера і цяпер яны, бачыш, не рады. Перахітрылі самі сябе. Так вы павінны быць шчаслівыя, ды і рэклама якая б вам была, калі б вы нармальнае казіно, а не яшчэ адна шайка-лейка, што прыйшла на рынак адціскаць бабкі ў працоўных.
Пайду закіну ў гэту курынню, можа яму хутчэй выведуць)))
Я ўжо задэпіў, чакаю выводу 25к з другога студзеня. Нават тэрмін не называюць, задалбоўваюць чарговымі сэлфі.
Скаргу стварыў.
Апошняя выплата была 2 тыдні таму, казіно маўчыць 😡
Слава б’ецца як Леў з імі. Але казіно проста абыякава, бо іх аўдыторыя – Канада, Еўропа, Аўстралія. Яны не асабліва замарочваюцца з-за нашага форуму, а пры спробе апублікаваць прэтэнзію, дзе тусуецца аўдыторыя гэтага казіно, прыходзіць адказ, што казіно ўжо вырашае пытанне на партнёрскім форуме і ў іх звязаныя рукі. Што ж уся надзея на наш форум і, канечне ж, на Славу 💪 хз куды можна напісаць, каб дацягнуцца да казіно і ўжо атрымаць выплату свайго выйгрышу!
А што, калі не прэтэнзію, а водгук напісаць,там дзе блакіруюць прэтэнзію,тэма ж з казіно там ёсць я так разумею,ці ва ўвесь не публікуюць пост?
маеш на ўвазе пад аглядам казіно або стварыць пост на форуме ? пост я спрабаваў ствараць, перамяшчаюць у раздзел скаргаў, а там ужо закрываюць, маўляў казіно сказала, што ўжо вырашае дадзеную праблему…
так, я памятаю ў іх былі тэмы з казіно, там папярэднікі тусаваліся ў сваіх тэмах, тыпу як тут, я яшчэ памятаю, у якойсьці таксама пісаў
ў іх тэмы няма, а па правілам, калі няма тэмы, то нельга пісаць пра казіно, якіх там няма, у гэтым наш лакальны форум пераўзыходзіць іх на 50 галов
п/с там свабода слова, а тут няма, галоўнае не пераблытайце
няма ў іх ніякай свабоды слова😆
+REP 😎 х100 нашаму форуму, кам’юніці і ўсёй адміністрацыі латеста💪, у мяне цяпер ёсць з чым параўнаць, паверце, тут сапраўды топавая тусоўка))
мы пра гэта ведаем ! што гэты форум самы адэкватны а адміністрацыя самая ветлівая і заўсёды рэагуе
Казіно выплаты не робіць😰, на пошце не адказваюць, на сайце знік раздзел вялікіх выйгрышаў і недаступны раздзел спорту