У Scoobybet скралі баланс на 650к
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
1 December 2023
ад
Bablozlo
|
357 Адказаў
|
11,577 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
стараюся, але ўсё роўна думаеш аб гэтым)
Нам не цікава, куды ты патраціў і колькі ў цябе ёсць або засталося,Друг!Цікава, як ідзе працэс)))чаму і пытаюся))))) Не гуляй і нават не думай!Бо стварыў скаргу і Вячеслаў яе рухае і біецца за цябе і вынікі ёсць!Заліваць проста не маеш права!
Зрабілі яшчэ 1 выплату, наступную абяцаюць з 10 па 15 студзеня
-250к, задоўбаўся чакаць, яшчэ 2 тыдні, даў ім 24 гадзіны на вывад астаткаў, потым адправлю скаргі на ўсе рэсурсы якія знойду
заліў 250к што ці? або я няправільна зразумеў…
так, увесь месяц тут не гуляў, сарваўся
што ж тут скажаш, яны дамагліся свайго, зараз, дарэчы, могуць пачаць яшчэ мацней цягнуць – убачыўшы, што працэс пайшоў😁
канешне, паўтара месяца выводзіць палову выйгрышу
(Слова выдалена сістэмай) як мяне раптам цягнула зайсці, пайшоў, купіў пару бонусаў і пайшоў адбівацца, лавіў і х10к і х20к у купных, але ўсё назад заліў і тое, што на выводзе было, таксама шмат забраў, не мог спыніцца і ўсё, гэты чортовы ноўліміт
лудзільня такая блін, анрыл спыніцца
Чарговы (Слова выдалена сістэмай)-лудоман. Фрыхі не будзе для хлопцаў? Усё хлусня?
а тут ці ёсць не лудоманы ? розыграем што-небудзь я думаю
Казіно тут, канешне, вінавата, але ты таксама малайчына, узяў проста і заліў. Калі ў цябе ўжо такая лудка, нават калі б ты адразу вывёў скубі, то ты б у іншым казіно таксама замазаў всё да капейкі. Так што спыніся пакуль не позна, будзе яшчэ горш, калі таксама будзеш граць.
Увогуле накупіў яшчэ бонусаў, сумарна штук 100-150 можа купіў бонусаў па 30000 рублёў
Іппаць ты (Слова выдалена сістэмай)! У добрым сэнсе гэтага слова)
да я фігачыў гэтыя слоты як псіх купляючы топавыя бонусы адзін за адным жэсць
Тормазь ужо, пастаянна везці не можа. Вывядзі і кайфуй
цяпер стоп так
….Не ведаю…што гэта пахне нейкім ….увогуле нерэальна як-небудзь з іх боку даваць табе 2 яшчэ!!!! ляма ды яшчэ з фрыспінаў,хай і купленых,ты прабач. Я ў адной пф амаль 4 ляма уе…ал і ўтыркі, ведаючы мае магчымасці, усё роўна мне нічога нават у скрыпты не далі, перад нг пакаціў па 100-400 р за спін у слоты з высокім rtp 1% плюса Нідзе не дало……Нідзе за тыдзень каткі…. Нуль(відэа пакажу без праблем,усё ёсць,заўтра адчыню тэму па пф і яшчэ двух, дзе каталі, менавіта відэа размяшчу хайролерскай каткі па 80-100-140-200р за спін, паглядзіце), 5-6 менавіта магутных праектаў каталі, Ніхто Нідзе!!!!!! нават 50-100 к не Дуюць!!!!!!!!!!!!! А тут табе так проста насыпяць 2 мільёны……нішчабрады нейкія, якія да гэтага цябе “кідалі” на 650 к нібыта і не маглі заплаціць)))(гэта дробныя па мерках казіно бабкі…слоў няма……
Абсурд нейкі і толькі!!!! Я болей не цікавіўся гэтай тэмай,без крыўд. Вы там, з дггузямі з адмінкі гэтага вось смеццевага дна.. і гэтак далей са сваімі мазгамі лепш злёгку слезьце, ці Вы відавочна думаеце, што тут недалекія толькі на форуме, што-ці, што павядуцца на гэтую …….ню, так?! Думаеце Ваша Скаміна прапіярыцца за кошт такога Дзеўнага піару…?!)) Давайце….
Выплацілі ўжо больш за палову) з якіх фрыспінаў, з бонускі купной за 30к, хочаш рэплэй скіну, я шмат бонусаў купіў, штук 100 дакладна па 30к
Каб ты зразумеў я 4 гады круціў у адныя мінусы, на 5к дэпоў 2 або 3 вывады, х1000 увогуле па спіну не лавіў, таму мне здаецца толькі купныя бонусы могуць даць занос але яны і жруць шмат
Не трэба нічога скідаць…., было б рэальна, відэа было б поўнае ад і да!!!! Як я гэта раблю і размясціў бы ўжо ў мяне ў тэме, а гэта Шняга і не больш.
калі ты не памятаеш я і ў пэры матч тры гады таму лавіў у ноўлімiце заносы, тады яшчэ тэма была гарачая што яны моросяць з выводам
ну да, калі хто-небудзь выйграў, то нібыта не рэальна, відэа – давай, мы ж усе відэа запісваем, як гуляем, я зараз спантанна прачнуўся і пайшоў кручваць, псіхануў, што зліўся ад планаванага выводу, хто ведаў, што ўдасца
Веру,што мог катаць і 6 гадоў і 10,але ты ж не ў гэты Новы Скам заліваў,так?! А ў розныя іншыя казіно. Але чамусьці там табе ніхто нічога не даў, а гэты Скам Даў 650 і не выплаціўшы табе і знаходзячыся пад нашым Арбітарам у стане Тяжбы, яны табе яшчэ Насыпаюць 2 Ляма Зараз))).не выплаціўшы мінулы доўг?.Жартуеце так?!)))))).Я нават і гаварыць далей нічога не буду,не будзем скарацца,на тваім Сумленні дадзеная тэма,табі з гэтым жыць далей. У мяне асабіста,мая сумленне чыста.