У Irwin выйгралі 193кк. Піар?
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
18 ліпеня 2025 г.
ад
Misha55
|
113 Адказаў
|
2,015 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Канечне фэйк, роялы ператварыліся ў сметніцу ўжо даўно, там нават фантокруты гуляць не хочуць )))
@manitu ва ўсіх шарашках онлайн цяпер не салодка.
Трэба тэрмінова трэба завязваць ❗
@bugulma83 Не салодка стала,бо ўмовы сталі абдзёртва ў чыстым выглядзе, развітвацца трэба з СРОЯЛАМИ і не толькі з імі,калі хто яшчэ гэтага не зрабіў
@cloudarchi1 так,я бачыў па якой стаўцы….і скажу адразу…🤣Гэта нерэальна!!!
Рояллаў жа ацэньваць можна толькі па некалькіх цяпер 🕳️”месцах” цяпер,чаму і прывёў у прыклад тыя,кашто ўсе ведаюць і хто плаціў і плаціць…астатнія 🕳️💩🕳️🕳️🕳️🕳️”месцы” у прынцыпе гэта ўжо 💨💨💨нічога,хто з разумных нармальных гульцоў будзе наведваць якісьці там Сол,Джет,Волну,(Легзо якое скамно-кідняковае 100% )і нават стары,добры, але цяпер галодны і зусім без гульнявога пула абсалютна фрэш?!)Толькі калі часам і то,калі гэта новыя рэгі,хто не ў тэме або на не ясную галаву пасля свята🤣🤣🤣а так….усе “месцы”Роял🧑🤝🧑🏳️🌈групы гэта Шлак і Мрак і гэта любы вопытны пацвердзіць!Пра галоўны аргумент,а менавіта іх правілы,якія ставяць гульца з першых хвілін пасля рэгі ўжо ў няроўнапраўнае становішча і якімі яны могуць верціць як пажадаюць,каб гулец апынуўся не правы, я не буду распавядаць………усе,усе ведаюць!
Гляджу,Вы прынялі пазіцыю “абароны”роял 🧑🤝🧑🧑🤝🧑🧑🤝🧑🏳️🌈групы або ж магу “прапанавать”,што Вы пішаце нам з іх адмінкі,але сцвярджаць не маю права,толькі ўсяго толькі мяркую💯😉😄што хутчэй за ўсё так,але што ж,Ваша права……, можа якія-небудзь навічкі Вам і павераць,але ў ніякім разе не досведныя гульцы са стажам і вопытам,тым больш не ў нас на асноўным ру ан-лайн гульнявым форуме рунета!
За сябе скажу,што гуляў раней апошнім часам выключна толькі ў Роксe,у канцы мінулага і крыху ў пачатку гэтага года,а потым толькі ў Стардзе,бо астатнія месцы ад Роялаў наведваць у прынцыпе небяспечна і праблемна(гэта 💯 %%% загадзя галаўны боль і магчымыя праблемы з софтам і выплатамі і гэта кожны ведае!!!!!пасля зліву і там і там па 300.000 забыў дарогу нават у гэтыя паўшлак зараз месцы з слова Зусім,так Рокс і Старда мне заўсёды плацілі і пытанні вырашалі(што да Старды,так там адзінае сапраўды разважлівае кіраўніцтва і гэта сапраўды гульнявы Праект,да таго ж там самыя,мабыць,лепшыя бонусныя прапановы дадатковыя і лепшыя турніры з усёй сеткі лічу,таксама і па ўсіх казіно можна сказаць у іх лепшыя турніры і нават у Стардзе ў прынцыпе зараз больш Немагчыма нават сотню тысяч няшчасную выйграць!!!Усё,не даюць гульню нават яны!!!Ды нават ужо і 50.000🤣🤣🤣)таму што ж тут казаць пра ўсю сетку рояллаў !?
Адпаведна,пра якія там яшчэ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣193КК тут увогуле завялі размову?!Яшчэ раз скажу,калі б ішла размова пра 1.93 мил рублёў усяго толькі і гэта быў бы занос у той жа Стардзе і нават хай у Роксe,я б паверыў а ўсё астатняе….гэта ў Прынцыпе Немагчыма!!! Паўтаруся,Немагчыма!!!!!!!!
Якія 193кк)) роялі за 10к ужо праверкі часам пачынаюць)
Як казаў Станіслаўскі «не веру»
@ingibordadapkuna згодзен з Вамі. І так! Як гаварыла гераіня Інгеборгі Дапкунайтэ ў фільме “……………”. -” Я цябе малію,Жэня,я бываю толькі ў прыстойных месцах!”Гэта ж усе мае ашчаджэнні!!!!)))Усе ведаюць,я транжырка страшная,люблю добра апранацца!)—Я, Я ….Котаў трымаю)))!!!!”
Мне 6к руб , выводзілі суткі на крыпту а тут 193кк)))
@bugulma83 скажу так, да 22 года прыкладна для мяне гэта былі лепшыя казіно, асабліва Сол і Фрэш, магу лёгка гэта даказаць, не адной сотняй скрыншотаў, пра менш х1000 я нават і не кажу! Гэта былі класныя месцы, ніколі ніякіх праблем з выплатамі, з верифікацыяй і г.д…. Але пасля, прыкладна з 22 года, сталі скочвацца ўніз ⬇️, я, канечне, гуляў яшчэ да 24, да лета, так бы я гэта не напісаў, калі б не ведаў, больш скажу, напэўна 80% усяго гульнявога часу толькі ў іх і праводзіў!
Вось усё, што да пятага Ізі, уключна, было крута, як з’явілася 6-ае Легзо, усё – паехала і паехала! Я не ведаю, чым Паўлу «зашла» гэтая старда, па мне так што яна, што дрып, што Монро і г.д.! У мяне наадварот праблем куча менавіта са стардай было, з іх, з выгляду, і пачалося ўсё негатыўнае. Карацей, ператвараюцца яны ў котоўскае г….о, не здзівлюся, калі аб’яднаюцца!
@pavel555 не разумею, Павел, чым Вам гэтая Старда «заходзіла», у мінулым, не цяпер! Вось шчыра, не бачу розніцы, акцыі такія ж, спіны проста ператасоўваюць месцамі ды і ўсё. У мяне менавіта з іх усё дрэннае і пачалося і, дарэчы, нават па выйграшах, менавіта ў іх я быў у самым такім мінусе. Ну гэта можа, вядома, супадзенне.
Фреш і Сол былі выдатныя казікі, лояльным гульцам заўсёды розныя бонусы і г.д., выплаты хуткія, праблем не было. Да 2020 года ўвогуле гуляў там пастаянна!
@manitu нармальна яны выводзяць, я зараз у іх не гуляю, але за столькі гадоў гульні, ужо з выплатамі дакладна праблем не было! Я іх не абараняю, але гэта поўная глупства! Заўсёды ў іх да 200к дакладна сумы выводзіліся без праблем і праверак. За гульню з 2018 па 2024 ні разу дадатковай праверкі! Прычым у мяне няма вялікіх мінусаў, так, дзе‑тэ ў мінусе, дзе‑тэ ў плюсе…
Я не ведаю, можа зараз, канешне, нешта там змянілася:))) карацей я маю на ўвазе да 24 года, да лета.
Ну вось пра гэта я і гавару. У мяне на пачатку 2022 быў апошні буйны выйгрыш там х10000. А потым пайшло на спад, паступова бездепчыкі сталі змяншацца, а далей як пачалося іх размнажэнне, усё станавілася горш і горш.
@gans2115
Пра што і гаворыцца, чым больш ствараецца новых праектаў ад аднаго гаспадара, тым менш шанцаў выйграць 😏 У гэты час будзе ўсё горш і горш… Сбп і карты ўжо амаль неактуальныя… Вось і брыюць гульцоў, бо мала прыбытку ад гульцоў у казіно… Тут логіка звычайная…
Прывучыліся жыць на шырокую ногу:))) ,а тут хочуць і адкрываць новае і не зацягваць паясы! :)))
@gans2115
Самі сябе закапваюць…. Каты ўжо на мілю селі літаральна… Роялі таксама ў задніцы(як гэтыя мудакі адрубілі мне ўсе бонусы,калі з прома падняў 120 к, больш не бачуся на іхнія бонусы. Тры дні мурыжылі з вывадам, а пасля адказ прыйшоў на пошту, што Вы нібыта злоўжываеце бонуснай палітыкай 😏 Підо.. Конч….Пасля гэтага моманту забыў Royal partners….
Канешне ў кожнага можа быць свой “фарт”, адныя ў “глыбокіх мінусах”, іншыя амаль на нулях, але ёсць і тыя, хто “атамна занёс” – апошніх зусім-зусім вельмі мала, але… Але што б у гэты не просты для гэмблаў час, выплацілі такую суму за суткі, адчуваю сябе нібы ў дзяцінстве, у казцы пра добрае, сумленнае і шчодрае казіно, але на жаль рэальнасць іншая!
@thee4 Чэл 4 месяцы будзе жыць казачна багата:)))
Максімальная сума для зняцця залежыць ад спосабу аплаты, які вы выбіраеце. Калі запытаная сума зняцця перавышае ліміт канкрэтнай плацежнай сістэмы, то сума будзе знятая часткамі. Максімальная сума выплат у месяц – 5 000 000 ₽, за выключэннем выпадкаў, агавораных з адміністрацыяй вэб-сайта. Казіно ажыццяўляе выплаты не пазней чым на працягу 24 гадзін пасля запыту на вывад сродкаў, акрамя выпадкаў, прыведзеных ніжэй.
Прыкол у тым, што пры стаўцы 6400000 чел занёс 193кк на ікс 31 усяго )
@valera57 два нулі лішнія 🤣
@bugulma83
Калі лічыць ад сумы бонуса, то ён напісаў усё правільна. Калі быць дакладней, то х30.1.
@misha55значыць хлусня, пізд… І правакацыя 🤣
Абалдзець, пры такіх стаўках трэба мець вельмі трывалы дух, каб круціць, спадзяюся, што гэта праўда, будзе сумна, калі гэта піар.
@endo0
Ну і для чаго ты мне, як “навобранцу” гэтыя банальныя ісціны пішаш(спосаб аплаты, ліміт плацежнай сістэмы, max сума вываду ў суткі), калі казаў зусім пра іншае)
Якаясьці туфталогія, ніводнае казіно не бачыла, дзе можна рабіць стаўку без абмежаванняў, у асноўным максімум у 10к ….