У Irwin выйгралі 193кк. Піар?
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
18 ліпеня 2025 г.
ад
Misha55
|
113 Адказаў
|
2,016 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@lian0603
Калі б на стэйку, напрыклад, думаю, вывелі б, а тут, рэальна для звычайнага рабочага, заблакавалі б, знайшлі б 10 прычын, хоць і не рэальных, і ўсё. Гэта калі толькі ў чалавека былі б грошы на буйную кампанію з пруфамі, каб па ўсім інтэрнэце разляцелася інфа – вось тады ўдар па рэпутацыі, але нават гэта многіх не турбуе
Па вопыце ў маркетынгу магу сказаць – падаецца на рэкламу, у адных толькі шортах колькі такіх. Хоць бывае рознае
Я працавала рэкламшчыцай у сферы гемблінгу і магу сказаць – 99% гэта рэклама)
Пасля гэтага выйгрышу здаецца грошы сканчваюцца. Шмат скаргаў на Роялов, я тры дні прасіў выплаты ад 1 да 7 тысячаў і кожны раз была дадатковая праверка ад СБ па 6 гадзін, проста смех – правяраць 1000 рублёў.
Учора пасля дэпазіту не залічылі абяцаны фрыбэт, адправілі запыт у аддзел, пішуць, што тэрміны адказу не рэгламентаваныя, на што я кажу: вы ліцэнзійнае казіно, у вас усё павінна быць рэгламентавана, адказалі – усё правільна 🤣
@nicolas0821 у Роялаў заўсёды было так, але ў Ирвіне і Флагмане, я выводзіў некалькі разоў, з бонуса і з дэпазіту, прычым адразу вывелі, выводзіў на піастрикс і на крыпту.
Можа зараз змянілі палітыку выплатаў, не дэпаліў з лета, у ліпені быў апошні дэп у Ирвіне.
Так, роялы ўвогуле палі, мая дзяўчына напісала скаргу на Ізі, у яе ўзламалі акаунт і злілі ўвесь балік. На скаргу яны не адказваюць
ноу нейм казіно якое-небудзь,не думаю што яму вывелі
хутчэй за ўсё так,такі каз не выведзе больш за 30к
Граў у роялаў на джэце, так куча праблем з верыфам і іншае, а тут 193кк) Цяжка паверыць
@ingibordadapkuna.Можа ў іх зараз праблемы з грашыма, таму цяпер спецыяльна цягнуць.Ну я думаю, хутка ўсё наладзіцца.
@ingibordadapkuna у мяне так сама было адзін у адзін, але я не стаў пісаць скаргу – як бы паверыў ім, што скамэр узламаў і зліў)
тыповая рэклама ад праектаў такога кшталту.Звычайнаму карыстальніку такія грошы не выплацяць
@valerkia.Так, вядома, рэклама, і нейкіх скаргаў няма …Яму ўжо выплацілі 🤣🤣🤣? Яны месяцамі цягнуць 500т з праверкамі ,а тут такая сума і цішыня – не веру .