У чаргу, сукіны дзеці, у чаргу!
Пагаворым пра жыццё
|
7 February 2021
ад
PavelFredooc
|
96 Адказаў
|
2,515 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Слава, калі не памыляюся, тупа дазвол, АЛЕ не сертыфікацыя , а ўвогуле якога Х мы спрачаемся час пакажа )
Яшчэ адзін нагода для прапаганды з тв хваліць Пуціна, у той час як у краіне адбываецца хз што)) , але рад што народ прыходзіць у сябе, і пачынае разумець што і як , спадзяюся да астольных таксама гэта дойдзе)
Яшчэ адзін…..
Леху не абяруць, супакойся
Да пры чым тут Леха?) Я не за Навальнага, а за справядлівасць, дзе ўсе тыя, хто гаварыў праўду пра ўладу? Ці мёртвыя, ці сядзяць, а тыя, хто прапаганду вядуць з тэлевізараў пачынаючы ад Малышавай і да Салаўёва, рэзідэнты іншых краін, а па тэлеку толькі і кажуць, што ўсе замежныя агенты)))
Раскажыце мне, што Пуцін зрабіў добрага? Акрамя стандартнага «ну ён жа ў 90 аднаўляў краіну», ён яе цяпер загнаў у 90, тупа беззаконне, суды працуюць як хочуць, робяць тое, што ім скажуць
так так так. бачыў я расследаванні ФБК і бачыў іх мільённыя фінансаванні ў дзень. донаты праз біток па ляме баксаў. ну так, яны ж добрыя, а Пуцін дрэнны
Так, і ? тое што іх фінансуе хто то што змяняе? Што не праўду кажуць? Ці тое што іх фінансуюць, значыць трэба збіваць сваіх грамадзян , з мэтай запалохаць тых хто што то разумее, што бы яны маўчалі?
Калі ў цябе ў профілі твой рэальны ўзрост, то пра 90-я ты мог толькі чуць. Нічога асабіста.
Не марнуй час. У людзей там схема простая: усё, што зрабіў ВВ – гэта дрэнна; калі раптам што добрае, дык гэта зрабіў народ ці гэта праклятая спадчына савка. Там не пераканаш. Не марнуй нервы )
Я толькі чуў пра 90-я, так, але гэй, мужыкі, гэта ўжо прайшло даўно! І любы нармальны чалавек, прыйшоўшы да ўлады ў той час, зрабіў бы тое ж самае, грамадства развіваецца, і цяпер мы маем тое, што маем толькі таму, што грамадства развівалася, у той момант пакуль Пуцін развіваў сябе і сваіх сяброў…
Ага. гэта значыць, калі натоўп долбаёбаў збіваў чувака, які стаяў з плакатам супраць ололоши – гэта норма. а калі амон выконвае сваю працу, гэта не тое. гэта іншае? І так, палова з фбкшных расследаванняў не больш чым правакацыя. так. о спонсортсве. ты як звычайны грамадзянін можаш Лехе ахвяраваць 100к баксаў за раз? Навряд ці. вось і думай
Так раскажы мне, што добрага ён зрабіў?!??!?!??! Вось што ?
Згодзен цалкам, як я вышэй і пісаў – усё наша гавно нават калі ёсць пруфы наадварот. а вось там за акіянам дабро і шчасце
Хорошо, допустим то видео о котором ты , не тупая провокацияя , тогда объясни почему на “не проплаченом” митинге за путина не кого не разгоняли в целях безопасности с ковид?
Какие пруфы? я вас спросил ЧТО он сделал хорошего? не одного ответа на это нету, а только “нечего доказывать и т.д.”, вообщем вы и сами незнаете что) очевдно
Абсалютны рэкорд па ўборцы збожжа за ўсю тысячагадовую гісторыю Расіі па абсалютных паказчыках
Паспяховае завяршэнне будаўніцтва найбуйнейшага маста Еўропы – «Крымскага маста»
Стварэнне расійскай базы на Блізкім Усходзе (кантроль над газавымі патокамі са Сірыі ў Еўропу, умацаванне міжнароднага ўплыву Расіі)
Падключэнне Кітая, Турцыі і Заходняй Еўропы да расійскай газатранспартнай сеткі (гарантыя фінансавай стабільнасці для Расіі як мінімум на 50 гадоў)
Стварэнне новага расійскага грамадзянскага авіябудавання (Суперджэт і МС-21)
Ператварэнне ваеннай прамысловасці ў паспяховы і прыбытковы для Расіі бізнэс
Ну так ты спрабуеш параўнаць сучасны час з 90-мі. Не ведаючы як гэта было. А краіна стаяла ракам як і яе жыхары. Саюзны, што далёка не ўсё гладка ў краіне знутры. Але як мінімум паслаў ўсіх нах.
Пачнём з таго, што адціснуў усю нафтавую галіну ў амераў. Ты думаеш, чаму англасаксы апалчыліся на Расію? Не даў ім тупа за капейкі бабла качаць. Іншая рэч, што ўнутры ёсць розныя Роттенбергі і падобныя грамадзяне. Але тым не менш падаткі з рэсурсаў ужо ідуць у казну, а не міма кассы. Ты ж нават не цікавіўся пытаннем, і адразу лозунгамі кідаешся.
Таму што прыхільнікі ололошы буянстввалі. у адрозненне ад мітынгаў за Пуціна
Возьмі мітынгі ў тваёй любімай Еўропе. разганяюць водамётамі пры -10. збіццё нават пенсіянераў. ну так. гэта ж іншае
Ага, то ёсць параўнанне СНД, у якіх адбыліся перавароты і апусцілі краіну нават не ў 90-я па развіцці, а ў камяны век. Ці табе гэта нічога не кажа? Усюды лепш і ўсё.
Я патрыёт сваёй краіны і не збіраюся ні ў Еўропу, ні ў Амерыку.
Ладна, на гэтую тэму можна бясконца спрачацца, я ўпэўнены што ў бліжэйшыя гады вы і самі ўсё зразумееце)
я яшчэ пасля майданаў усіх усё зразумеў
Пакажы мне хаця б якую-небудзь праграму ў апазіцыі?
Яе няма і на гэтае пытанне яны не могуць адказаць
Адзіны, хто рэальна мог бы змяніць і нешта зрабіць – гэта Грудинин, як я бачу
І нагадаю. гаворка ў гэтай тэме пра вакцыну Спутнік і яе эфектыўнасць
але ўсе прасральшчыкі тут жа захэйцілі яе, прачытай ветку вышэй
Не беру нават і блізка ў разлік. што яшчэ са часоў СССР нашы вірусолагі былі аднымі з лепшых у свеце
Я не спрачаюся, што вакцина можа і працуе, і лепш за астатніх, але цяпер яе так хайпяць, што людзі, якія нават не ўяўляюць, якія хваляванні ў краіне, і далей не ведаюць; калі шчыра, думаю бэзмыслена спрачацца цяпер, мы толькі можам здагадвацца пра тое ці іншае, але магу сказаць, што на апошніх выбарах я таксама галасаваў за пуціна, але за апошнія гады вельмі змяніў меркаванне пра ягонае кіраванне, і лічу, што ён можа пайсці рэальна лідарам і змагачом за краіну, а цяпер калі і сыдзе, то дакладна ў гісторыі застанецца галоўным карупцыянэрам
Усё правільна, Вождзь піша, кожнае слова – лайк, у 90-я назад не хачу… Ужо праходзілі: паны б’юцца, у халопаў чубы трэскаюцца, Украіна як прыклад, простаму народу ніколі нічога не дасцься.. Прыгожая картінка Захаду аказалася проста прыгожай карцінкай, бо там быццам шыкоўна жывуць – можна зараз і ў нас жыць, набраць усё ў крэдыт і хавацца ад калектараў..
Яшчэ кажуць як прымеш гэтую вакцыну(Спутнік)уляціш у спадарожнік дакладней на нябёсы))
Жэсць. Мала таго, што лютую палітыку развялі на гульнявым форуме, так яшчэ і тут знайшліся людзі, якія абараняюць ЕР, гэта ўжо зусім клініка…
і Дудзю перад інтэрв’ю сказаў, задасі мне пытанне пра пірамідкі – развернуся і пайду)