У чаргу, сукіны дзеці, у чаргу!

Пагаворым пра жыццё | 7 February 2021 ад | 96 Адказаў | 2,515 Праглядаў | 3 Рэакцыі
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
326
Публікацыі
3 673
Падпісчыкі
6
Рэгістрацыя
06.01.2016
VyacheslavLenin, 7 February 2021
Венгрыя і Сербія ў сябе яе сертыфікавалі І так Pfizer і AstraZeneca дакладна так сама не сертыфікаваныя  Яшчэ няма вакцын, якія атрымалі сертыфікат, акрамя некалькіх краін, пра якія я пісаў вышэй

Слава, калі не памыляюся, тупа дазвол, АЛЕ не сертыфікацыя , а ўвогуле якога Х мы спрачаемся час пакажа )

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
94
Публікацыі
922
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
26.06.2018

Яшчэ адзін нагода для прапаганды з тв хваліць Пуціна, у той час як у краіне адбываецца хз што)) , але рад што народ прыходзіць у сябе, і пачынае разумець што і як , спадзяюся да астольных таксама гэта дойдзе)

+2
-1
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 829
Публікацыі
59 241
Падпісчыкі
166
Рэгістрацыя
14.11.2015
paveljke, 7 February 2021
Яшчэ адзін нагода для прапаганды з тэлевізара хваліць Пуціна, у той час як у краіне адбываецца хз што)), але рады, што народ прыходзіць у сябе і пачынае разумець, што і як, спадзяюся, да астатніх таксама гэта дойдзе)

Яшчэ адзін…..

Леху не абяруць, супакойся

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
94
Публікацыі
922
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
26.06.2018
Яшчэ адзін….. Леху не выбяруць супакоіся

Да пры чым тут Леха?) Я не за Навальнага, а за справядлівасць, дзе ўсе тыя, хто гаварыў праўду пра ўладу? Ці мёртвыя, ці сядзяць, а тыя, хто прапаганду вядуць з тэлевізараў пачынаючы ад Малышавай і да Салаўёва, рэзідэнты іншых краін, а па тэлеку толькі і кажуць, што ўсе замежныя агенты))) 

Раскажыце мне, што Пуцін зрабіў добрага? Акрамя стандартнага «ну ён жа ў 90 аднаўляў краіну», ён яе цяпер загнаў у 90, тупа беззаконне, суды працуюць як хочуць, робяць тое, што ім скажуць

+4
-1
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 829
Публікацыі
59 241
Падпісчыкі
166
Рэгістрацыя
14.11.2015
Да пры чым тут Лёха?) Я не за Навальнага, а за справядлівасць, дзе ўсе тыя, хто казаў праўду пра ўладу? Альбо мёртвыя, альбо сядзяць, а тыя, хто прапаганду вядзе па тэлевізары пачынаючы ад Малышавай і да Салоўёва, рэзідэнты іншых краін, а па тэлеку толькі і кажуць, што ўсе замежныя агенты))) [...]

так так так. бачыў я расследаванні ФБК і бачыў іх мільённыя фінансаванні ў дзень. донаты праз біток па ляме баксаў. ну так, яны ж добрыя, а Пуцін дрэнны

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
94
Публікацыі
922
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
26.06.2018
так так так. бачыў я расследаванні ФБК і бачыў іх мільённыя фінансаванні ў дзень. донаты праз біток па ляму баксаў. ну так яны ж добрыя а Пуцін дрэнны

Так, і ? тое што іх фінансуе хто то што змяняе? Што не праўду кажуць? Ці тое што іх фінансуюць, значыць трэба збіваць сваіх грамадзян , з мэтай запалохаць тых хто што то разумее, што бы яны маўчалі?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 450
Публікацыі
24 608
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
02.08.2015
Дык пры чым тут Леха?) Я не за навальнага, а за справядлівасць, дзе ўсе тыя, хто казаў праўду пра ўладу? Ці то мёртвыя, ці то сядзяць, а тыя, хто прапаганду вядзе з тэлевізара, пачынаючы ад Малышавой і да Салаўёва, рэзідэнты іншых краін, а па тэлеку толькі і кажуць, што ўсе замежныя агенты)))

Калі ў цябе ў профілі твой рэальны ўзрост, то пра 90-я ты мог толькі чуць. Нічога асабіста.

так так так. бачыў я расследаванні ФБК і бачыў іх мільённыя фінансаванні ў дзень. донаты праз біткойн па ляме даляраў. ну так яны ж добрыя, а Пуцін дрэнны

Не марнуй час. У людзей там схема простая: усё, што зрабіў ВВ – гэта дрэнна; калі раптам што добрае, дык гэта зрабіў народ ці гэта праклятая спадчына савка. Там не пераканаш. Не марнуй нервы )

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
94
Публікацыі
922
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
26.06.2018
AydarKaribullin, 7 February 2021
Калі ў цябе ў профілі твой рэальны ўзрост, то пра 90-я ты мог толькі чуць. Нічога асабіста. А не марнуй час. Там у людзей схема простая, усё, што зрабіў ВВ – гэта дрэнна, калі раптам нешта добрае, то гэта зрабіў ці народ, або гэта тое праклятае спадчына савка. Там не перапераконваеш. Не мар [...]

Я толькі чуў пра 90-я, так, але гэй, мужыкі, гэта ўжо прайшло даўно! І любы нармальны чалавек, прыйшоўшы да ўлады ў той час, зрабіў бы тое ж самае, грамадства развіваецца, і цяпер мы маем тое, што маем толькі таму, што грамадства развівалася, у той момант пакуль Пуцін развіваў сябе і сваіх сяброў… 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 829
Публікацыі
59 241
Падпісчыкі
166
Рэгістрацыя
14.11.2015
Так, і ? тое, што іх фінансуе хто-небудзь – што гэта мяняе? Што яны не праўду кажуць? Ці тое, што іх фінансуюць, значыць, трэба збіваць сваіх грамадзян, з мэтай запалохаць тых, хто нешта разумее, каб яны маўчалі?

Ага. гэта значыць, калі натоўп долбаёбаў збіваў чувака, які стаяў з плакатам супраць ололоши – гэта норма. а калі амон выконвае сваю працу, гэта не тое. гэта іншае? І так, палова з фбкшных расследаванняў не больш чым правакацыя. так. о спонсортсве. ты як звычайны грамадзянін можаш Лехе ахвяраваць 100к баксаў за раз? Навряд ці. вось і думай

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
94
Публікацыі
922
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
26.06.2018
Калі ў тваім профілі пазначаны твой сапраўдны ўзрост, то пра 90-я ты мог толькі чуць.  Нічога асабістага. А не марнуй час. У людзей там схема простая, усё што зрабіў ВВ – гэта дрэнна, калі раптам нешта добрае, то гэта зрабіў або народ або гэта праклятае спадчына савка. Там не пераканаш. Не [...]

Так раскажы мне, што добрага ён зрабіў?!??!?!??! Вось што ?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 829
Публікацыі
59 241
Падпісчыкі
166
Рэгістрацыя
14.11.2015
Калі ў цябе ў профілі пазначаны твай рэальны ўзрост, то пра 90-я ты мог толькі чуць.  Нічога асабіста. А не марнуй час. Там у людзей схема простая, усё, што зрабіў ВВ – гэта дрэнна, калі раптам нешта добрае, то гэта зрабіў або народ, або гэта праклятае спадчына савка. Там не пераканаеш. Не [...]

Згодзен цалкам, як я вышэй і пісаў – усё наша гавно нават калі ёсць пруфы наадварот. а вось там за акіянам дабро і шчасце

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
94
Публікацыі
922
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
26.06.2018
Ага. то есть когда толпа долбаёбаў избівала чувака который стоял с плакатом против ололоши это норм. а когда АМАП выполняет сваю работу, это не то. это другое? И да половина из фбкшных расследование не более чем провокация. да. о спонсортсве. ты как обычных гражданин можешь Лехе пожертвовать 1 [...]

Хорошо, допустим то видео  о котором ты , не тупая провокацияя , тогда объясни почему на “не проплаченом” митинге за путина не кого не разгоняли в целях безопасности с ковид? 

Согласен целиком как я выше и писал все наше гаўно даже если есть пруфы обратного. а вот там за океаном благодать и счастье

Какие пруфы? я вас спросил ЧТО  он сделал хорошего? не одного ответа на это нету, а только “нечего доказывать и т.д.”, вообщем вы и сами незнаете что) очевдно

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 829
Публікацыі
59 241
Падпісчыкі
166
Рэгістрацыя
14.11.2015
Та скажы мне, што добрага ён зрабіў?!??!?!??! Вось што ?

Абсалютны рэкорд па ўборцы збожжа за ўсю тысячагадовую гісторыю Расіі па абсалютных паказчыках

Паспяховае завяршэнне будаўніцтва найбуйнейшага маста Еўропы – «Крымскага маста»

Стварэнне расійскай базы на Блізкім Усходзе (кантроль над газавымі патокамі са Сірыі ў Еўропу, умацаванне міжнароднага ўплыву Расіі)

Падключэнне Кітая, Турцыі і Заходняй Еўропы да расійскай газатранспартнай сеткі (гарантыя фінансавай стабільнасці для Расіі як мінімум на 50 гадоў)

Стварэнне новага расійскага грамадзянскага авіябудавання (Суперджэт і МС-21)

Ператварэнне ваеннай прамысловасці ў паспяховы і прыбытковы для Расіі бізнэс

+2
-1
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 450
Публікацыі
24 608
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
02.08.2015
Я толькі чуў пра 90-я , але ало, хлопцы, яны прайшлі даўно! І любы нармальны чалавек, прыйшоўшы да ўлады ў той час, зрабіў бы тое ж самае, грамадства развіваецца, і цяпер мы маем тое, што маем толькі таму, што грамадства развівалася, у той момант пакуль Пуцін развіваў сябе і сваіх сяброў…   

Ну так ты спрабуеш параўнаць сучасны час з 90-мі. Не ведаючы як гэта было. А краіна стаяла ракам як і яе жыхары. Саюзны, што далёка не ўсё гладка ў краіне знутры. Але як мінімум паслаў ўсіх нах.

Так раскажы мне што добрага ён зрабіў?!??!?!??! Вось што ?

Пачнём з таго, што адціснуў усю нафтавую галіну ў амераў. Ты думаеш, чаму англасаксы апалчыліся на Расію? Не даў ім тупа за капейкі бабла качаць. Іншая рэч, што ўнутры ёсць розныя Роттенбергі і падобныя грамадзяне. Але тым не менш падаткі з рэсурсаў ужо ідуць у казну, а не міма кассы.  Ты ж нават не цікавіўся пытаннем, і адразу лозунгамі кідаешся.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 829
Публікацыі
59 241
Падпісчыкі
166
Рэгістрацыя
14.11.2015
Добра, дапусцім тое відэа, пра якое ты, не тупая правакацыя, тады растлумач чаму на “не аплачаным” мітынгу за Пуціна нікога не разганялі з мэтай бяспекі з ковід? Якія пруфы? я вас спытаў ШТО ён зрабіў добрага? ніводнага адказу на гэта няма, а толькі “няма чаго даказваць і г.д.”, у прынцыпе [...]

Таму што прыхільнікі ололошы буянстввалі. у адрозненне ад мітынгаў за Пуціна

Возьмі мітынгі ў тваёй любімай Еўропе. разганяюць водамётамі пры -10. збіццё нават пенсіянераў. ну так. гэта ж іншае

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 829
Публікацыі
59 241
Падпісчыкі
166
Рэгістрацыя
14.11.2015
Я толькі чуў пра 90-я, так, але алё, мужыкі, яны прайшлі даўно! І любы нармальны чалавек, прыйшоўшы да ўлады ў той час, зрабіў бы тое ж самае, грамадства развіваецца, і цяпер мы маем тое, што маем толькі таму, што грамадства развівалася, у той момант, пакуль Пуцін развіваў сябе і сваіх сяброў…   

Ага, то ёсць параўнанне СНД, у якіх адбыліся перавароты і апусцілі краіну нават не ў 90-я па развіцці, а ў камяны век. Ці табе гэта нічога не кажа? Усюды лепш і ўсё.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
94
Публікацыі
922
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
26.06.2018
Таму што прыхільнікі ололошы буяўствавалі. у адрозненне ад мітынгаў за Пуціна Бяры мітынгі ў тваёй любімай Еўропе. разганяемыя вадомётамі пры -10. пабіванне нават пенсіянераў. ну так. гэта ж іншае

Я патрыёт сваёй краіны і не збіраюся ні ў Еўропу, ні ў Амерыку.
Ладна, на гэтую тэму можна бясконца спрачацца, я ўпэўнены што ў бліжэйшыя гады вы і самі ўсё зразумееце)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 829
Публікацыі
59 241
Падпісчыкі
166
Рэгістрацыя
14.11.2015
Я патрыёт сваёй краіны і не збіраюся ні ў Еўропу, ні ў Амэрыку. Ладна, на гэтую тэму можна бясконца спрачацца, я ўпэўнены, што ў бліжэйшыя гады вы і самі ўсё зразумееце)

я яшчэ пасля майданаў усіх усё зразумеў

Пакажы мне хаця б якую-небудзь праграму ў апазіцыі?

Яе няма і на гэтае пытанне яны не могуць адказаць

Адзіны, хто рэальна мог бы змяніць і нешта зрабіць – гэта Грудинин, як я бачу

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 829
Публікацыі
59 241
Падпісчыкі
166
Рэгістрацыя
14.11.2015
Я патрыёт сваёй краіны і і не збіраюся ні ў Еўропу ні ў Амерыку. Добра, на гэтую тэму можна бясконца спрачацца, я ўпэўнены, што ў бліжэйшыя гады вы і самі ўсё зразумееце)

І нагадаю. гаворка ў гэтай тэме пра вакцыну Спутнік і яе эфектыўнасць

але ўсе прасральшчыкі тут жа захэйцілі яе, прачытай ветку вышэй

Не беру нават і блізка ў разлік. што яшчэ са часоў СССР нашы вірусолагі былі аднымі з лепшых у свеце

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
94
Публікацыі
922
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
26.06.2018
І нагадаю. размова ў гэтай тэме пра вакцыну Спутнік і яе эфектыўнасць але ўсе просральшчыкі адразу яе захейцілі, прачытай ветку вышэй Не ўлічваю нават і блізка тое, што яшчэ з часоў СССР нашы вірусолагі былі аднымі з лепшых у свеце

Я не спрачаюся, што вакцина можа і працуе, і лепш за астатніх, але цяпер яе так хайпяць, што людзі, якія нават не ўяўляюць, якія хваляванні ў краіне, і далей не ведаюць; калі шчыра, думаю бэзмыслена спрачацца цяпер, мы толькі можам здагадвацца пра тое ці іншае, але магу сказаць, што на апошніх выбарах я таксама галасаваў за пуціна, але за апошнія гады вельмі змяніў меркаванне пра ягонае кіраванне, і лічу, што ён можа пайсці рэальна лідарам і змагачом за краіну, а цяпер калі і сыдзе, то дакладна ў гісторыі застанецца галоўным карупцыянэрам

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
487
Публікацыі
15 909
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
08.07.2018

Усё правільна, Вождзь піша, кожнае слова – лайк, у 90-я назад не хачу… Ужо праходзілі: паны б’юцца, у халопаў чубы трэскаюцца, Украіна як прыклад, простаму народу ніколі нічога не дасцься.. Прыгожая картінка Захаду аказалася проста прыгожай карцінкай, бо там быццам шыкоўна жывуць – можна зараз і ў нас жыць, набраць усё ў крэдыт і хавацца ад калектараў..

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 750
Публікацыі
12 076
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
05.02.2019

Яшчэ кажуць як прымеш гэтую вакцыну(Спутнік)уляціш у спадарожнік дакладней на нябёсы))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
73
Публікацыі
868
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
08.11.2019

Жэсць. Мала таго, што лютую палітыку развялі на гульнявым форуме, так яшчэ і тут знайшліся людзі, якія абараняюць ЕР, гэта ўжо зусім клініка…

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 829
Публікацыі
59 241
Падпісчыкі
166
Рэгістрацыя
14.11.2015
uinstonc, 7 February 2021
Жосць. Ды не толькі тое, што на гульнявым форуме развялі лютую палітыку, так яшчэ і знайшліся людзі тут, якія абараняюць ЕР, гэта ўжо зусім клініка…

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 639
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
19.01.2018
А гэтага гандона, ты больш слухай Спартак. Ён пераабуваецца на хаду. Быў заўважаны не раз і не два. І такі сабе свяціла сусветнай медыцыны. Упіхваў пірамідкі з дроту і ўціраў, што яны і ад раку лечаць. Колькі душ яшчэ можна было выратаваць…

і Дудзю перад інтэрв’ю сказаў, задасі мне пытанне пра пірамідкі – развернуся і пайду)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...