У чаргу, сукіны дзеці, у чаргу!
Пагаворым пра жыццё
|
7 February 2021
ад
PavelFredooc
|
96 Адказаў
|
2,512 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Амерыканскае выданне Bloomberg назвала расійскую вакцыну “Спутнік V” найбуйнейшым навуковым прарывам з часоў СССР, перадае РІА Навіны.
Як адзначылі журналісты, краіны пачалі “вытраёўвацца ў чаргу” за пастаўкамі прэпарату пасля таго, як у прэстыжным медыцынскім часопісе The Lancet апублікавалі вынікі трэцяй фазы клінічных даследаванняў, якія пацвердзілі высокую эфектыўнасць “Спутніка V”.
Аўтары матэрыялу падкрэслілі, што ў глабальнай барацьбе за перамогу над пандэміяй “гонка вакцын” набыла геапалітычнае значэнне: урады імкнуцца пераадолець велізарную сацыяльна-эканамічную шкоду пасля ўвядзення абмежавальных мер. Расіі гэтая сітуацыя дае перавагу як адной з нямногіх краін, у якіх навукоўцы змаглі стварыць якасную вакцыну, адзначаецца ў публікацыі. “Расія здзейсніла свой, магчыма, найбуйнейшы навуковы прарыў з савецкіх часоў”, – падвялі вынік у Bloomberg.
Расійская вакцына, яна не для лячэння, яна для гонару за веліч Расіі. Але адзін старычок у бункеры чакае іншую вакцыну – Pfizer 🙂 .
Во во, толькі пёселяў прышчаваць і глядзець што з імі будзе! Гвідон справу базаруе, па крайняй меры так і ёсць. Усе ў жопе, а прышчэпку зрабілі? І толькі мяне бянтэжыць чаму не ў Кітаі? а ў Расіі?
PS. Сукіны дзеці = сабакі))
Ты пра Байдэна ? Як я зразумеў да. А па пытанні велічы. А чаму б і не пагардыцца ? Ці толькі хаіць усё час трэба ? Вы ж гэтым самым сябе ў першую чаргу прыніжаеце.
А гэтага гандона, ты пабольш слухай Спартак. Ён пераабуваецца на хаду. Был заўважаны не раз і не два. Тое мне сваяк сусветнай медыцыны. Упіхваў пірамідкі з дроту і ўціраў, што яны нават ад раку лечаць. Колькі душ яшчэ можна было б выратаваць…
А чым ганарыцца? Калі ўбачым вынікі гэтай вакцыны, паніжэнне захварэльнасці, тады можна будзе што-небудзь казаць. А пакуль гэта проста вялікімі літарамі – ХУ@ТА. А ху@той, як правіла, не ганарацца.
Што за отнашуха, хопіць хаіць, усе ўжо прызналі, што вакцына рэальна працуе, і палова Еўропы яе ўжо запатрабавала, і будуць вырабляць у сябе. Усе прызналі, а ты, як бачу, профЭсар і шарыш лепш за вірусолагаў.. НУ ну.. Сам у першых шэрагах уколешся, так само як і табе падабныя, хто больш за ўсіх яе хаіў..
Ну так. Табе ж лепш відаць. Куды там медыцынскаму сусветнаму супольніцтву да цябе. А The Lancet – гэта амаль як газета Спід інфа. 😁
Я не прыхільнік зусім ніякай вакцынацыі, можа гэта і дрэнна, спрачацца не буду. Час пакажа, хто мае рацыю, а хто не. Цяпер спрачацца бессэнсоўна.
Я не пісаў, што відаць лепш – я выказаў сваё меркаванне. Што пакуль мне няма чым ганарыцца. І не імкнуся нікому і нічога даказаць. У адрозненне ад цябе, дарэчы)
Начым РФ грамадзянам ганарыцца. Улада свісьціць народу ў твар, РФ вакцына пакуль не прайшла выпрабаванні і таму не мае ліцэнзіі. Калі б сапраўды расійская вакцына была карысная, то многія еўра краіны не зачыняліся б на каранцін, думаеце грошай у іх няма на закупку? Усё рассечаная прапаганда і няма ніякай чаргі на вакцыну. Нікому нафіг не патрэбная РФ вакцына. У Расіі бюджэтнікам прымушаюць рабіць вакцыну, таксама прымушаюць іх выходзіць на мітынгі за прэзідэнта, пужаюць звальненнем і адлічэннем. У мяне жонка педагог і ведаю, як прымушае дзяржава. Вельмі хачу ганарыцца радзімай маіх дзяцей, але няма чым і мне сорамна за гэтую дыктатарскую ўладу.
Той самы “старычОк”, стопудова чакае правераную і эфектыўную вакцыну ІМЕННА для сваёй узроставай катэгорыі 😎
Мінздравы якіх краін – УСЕ, як ты кажаш, яе прызналі і запатрабавалі — спасылку дай, калі не піз.ш
Вось гэта ўсё лухта, народ, вы што, гоніце, усе прызналі.. А вы, бачу, у сваім свеце жывяце.. Еўропа, Амэрыка, і шмат іншых краін прызналі. Ну вы на сваёй хвалі. Ну і ладна,
У гэтай вакцыны ёсць два вялікія мінусы, першы – яе трэба рабіць абавязкова двойчы, і другі – два або тры дні будзе тэмпература 39-40 і жудасна будзе калбасіць, бо гэтыя антыцелы ў арганізм даюць праз іншы вірус, здаецца нейкі грып
У мяне на працы работнік прышчапіўся, так ён 4 дні не мог устаць з ложку, бо заразілі якойсьці хрэнню.
Вось спасылку паглядзі. https://www.youtube.com/watch?v=nlI9_0_PWmA
Дык няхай коле сабе гэты яд хто хоча. Адэкватныя людзі разумеюць, што выпрабаванні ідуць прама цяпер і падопытныя бясплатна выпрабоўваюць яе на сабе. Фізічна немагчыма прайсці ўсе выпрабаванні за такі кароткі тэрмін
У путлероўцаў усё магчыма) Не забывай пра гэта)
Ну тваю пазіцыю адносна РФ я ведаю. Супрачацца не стану, кожны мае права на сваё меркаванне.
Тут дарэчы той выпадак калі толькі бабкі вырашыць не могуць ))) Гэта для тых, хто раптам паверыў і пакланяецца залатому цяльцу. На тым свеце грошы не патрэбны.
Так і яны і не хаваюць, што ідуць выпрабаванні, калі прывіваюць – у паперы так і напісана, што згаджаешся з тым, што можаш трапіць у групу тэстуемых і не атрымаць вакцыну.
Проста потым будзе платна, а цяпер ёсць шанц атрымаць бясплатную..
Але ж гэтай каронай усе ў канцы павінны перахварэць. Хто-то выжывае, а хто-то не.
Я, напрыклад, цяпер не супраць розных вакцын і раблю прывіўкі цяпер штогод і вось ужо 3 -4 гады пасля пнеўманіі ўвогуле ні разу нават не чхну…
спасылка на тое, што Еўропа гэта адобрыла, а не тое, што па тэлевізары трэндзяць))
ты сур’ёзна?😁
Я таксама не супраць прышчэпак, але правераных гадамі і прайшоўшых усе выпрабаванні. Так, я нават не супраць гэтага Спутника, але я сабе яго ні за што не ўколю і сваім блізкім не дазволю. А іншыя хай робяць, што хочуць, гэта іхнае жыццё. А перахварэць давядзецца, ды і ніякія ідыётскія маскі не выратуюць.
ахахахаххахх, пасмяшыў дзякуй, прафЭЭЭсар паходу тут ты)
Цябе папрасілі даць спасылкі на тое, дзе афіцыйна мінздравы розных краін пацвярджаюць усё. Хаця б некалькі краін. А ты скінуў нейкае лайно) Выдатны пруф, што тут скажаш)
Пазіцыя ў мяне наконт РФ нармальная, люблю я Расію без цяперашняй улады, нядаўна выйшаў на мірны мітынг, пабілі пасадзілі на суткі за тое, што выказаў сваё меркаванне.