Ці існуе сістэма для гульні ў слоты?
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
24 April 2018
ад
Tigran
|
729 Адказаў
|
43,526 Праглядаў
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
😁Роман хітры тыпуля….а ў мяне мэнэджарка Марина з прыгожым голасам, я ўласна туды і ходжу, каб з ёй пагутарыць))))
Плюсавых гульцоў мала, але яны ёсць это факт… Хто зразумеў жыццё(гульню) ужо нікуды не спяшаецца…
😁Таки я і не спорю…я і сам мог бы быць лёгка плюсавым, бо 7 з 10 депаў я стабільна нехіла памнажаю.. але жаба яна сцука такая, што ў пагоні за х10050 як правіла ўсё зліваю)))))
Так я пра гэта і кажу – праблема ў тым, што мы не слухаем сваю чуйку… І як следства не можам своечасова спыніцца… А ж самадысцыпліна гэта самае галоўнае, ну амаль самае галоўнае)
😁 азарт і самадысцыпліна – гэта дзве супрацьлегласці… дарэчы, і разглядаць казіно як месца для заробку таксама гіблая справа.
Хопіць дуць у вушы лухту..)) не веру і і .!!Тлустая кропка.. Каб не быць галаслоўным прапаную парі 100-200уе (1к1) з самым хітрым спецыялістам па слотах .Бабос кідаем баку незацікаўленаму (перад пачаткам) . Казіно выбіраем не Х ці азартплей лінейкі ..Усё роўна якое ..можам жермордаць. Іграеш любымі дэпамі.. (200уе дапусцім)..любымі стаўкамі ..Заносіш-выграў..не -я забіраю..Толькі не лейце ваду пра тэарэтычна магчыма і зараз Луна не так стаіць а інакш я б паказаў))..Падмацуйце словы – справай…)))Прагматызм супраць чуйкі (пойдзе?) ..Гуляць стрымам..
умовы дапілем..калі знойдзецца чалавек гатовы да пары.
Я гатовы да твайго спору. але мае ўмовы – граць буду толькі на пачатку кожнага новага месяца пасля 5-га ліку; казіно х – мой выбар, мінімум даю: дэпазіты па 3к руб. Мінімум 15 к лёгка награю, а далей як атрымаецца, як пойдзе гульня. стрым не ўмею рабіць, відэа магу запісаць. Але калі хто сур’ёзна настроены, магу і стрымнуць, але без твару
А чым табе икс не спадабаўся ? Азартплей яшчэ магу зразумець ! Калі я гуляю там часта а напрыклад у плейфортуне не гуляю зусім
А з іншага боку ты хто такі, каб мы табе нешта доказвалі, мы сядзім, расказваем хто як гуляе, а тут Вася Пупкін ўляцеў і крычыць не веру. Табе што, хто та навязвае і прымушае гуляць і верыць?! Гуляць будзем на твае грошы каб было цікава – дэп з цябе! А трэцяму асобе, напрыклад Латесру, сур’ёзны тып, мне здаецца яму можна даверыць касу, прэзоў там хоць па 10к гатовы скіднацца я. Гуляем і ўсё будзе бачна, але калі ты чытаў, пра што мы там пісалі – нетзпбывпц што анагенез жыцця гульнёвага не толькі выйгрышы, але і прайгрышы, без іх нікуды, а Я гатовы прыняць твой выклік, каб тваё самалюбства не вераня растаптаць!
Ніколі не любіў мець зносіны з тымі, у каго ёсць прэтэнзіі да іншых… Для пачатку добра было б абгрунтаваць свой погляд на гульню Sava593… Чалавек на форуме з 2015 года і нагоды сумнявацца нікому не даваў… І скрыншоты ТОПАВЫХ выйгрышаў і гісторыю дэпазітаў і вывадаў, ды і не скупіўся рэгулярна арганізоўваць фрыхі для покерыстаў клуба LCB… Не разумею, а чаму покерысты маўчаць… АТО стварылася ўражанне, што гульца і падтрымаць няма каму. 😎
PS. АТО ўзялі ў звычку рабіць з сябе Станіслаўскага.., тыпа “не веру”… А аргументаваць свае сумневы не спрабавалі 😎
Да Азартплея, наколькі я ведаю, ад рулетчыкаў былі свае пытанні…😎
Ну гуляе чалавек у плюс у казіно Х, ну знайшоў свой ключык да слотаў, ну выводзяць яму без праблем, у чым праблема… Не тое каб парадавацца за гульца… 😎
Я таксама ў асноўным кручу рулетку з дылерамі ў БК “Леоне” (ад Ezugi), мне ў іх падабаецца… Падабаюцца іх шырокія ліміты стала і ставак, як у амерыканцы, так і ў еўрапейцы… Ды і з вывадам у іх няма гемару, усё аператыўна, да 5 хвілін, не тое што ў некаторых… Ды і вывад без дакументаў і астатняй “лябуды”, тыпу селфі ці, горш за тое, відэаканферэнцыі. 😎
А відэа, якія Sava596 тут выкладаў, для людзей… Відаць усе забылі, а ж бо дзякавалі і “плюсавалі”… 😎
Так гэта даволі нармальна, чалавек мае сваю думку, канкрэтна кажа, што не верыць і нават больш! прапануе канкрэтную мазу з канкрэтнымі ўмовамі і гатовы адказаць грашыма. Застаецца альбо адмовіцца, альбо пагадзіцца і паехалі, абмеркаваць дэталі, знайсці гаранта, перакінуць яму грошы і гуляць, усё проста )
Што датычыцца стріму: нават не абавязкова яго ладзіць для ўсіх, дастаткова толькі ўдзельнікам азы пазваніцца ў скайпе ды падзяліцца экранам (можна яшчэ гаранта падключыць да званка, калі трэба) 🙂
Такіх няверуючых шмат сустракаю. Але і многія, хто піша ў вк ды й на канале ў ютубе – я ж не рэкламую казіно, як многія яшчэ не могуць гэтага зразумець: я ніякім бокам ні з адным казіно не звязаны, але ў свой адрас часта чую гэтыя нічым не пацверджаныя словы. Ад таго, хто відаць ніколі не выйграваў. Што тычыцца казіно – я там гуляю болей за 3 гады, у ім я не плюсавы, але вынікі па гульні і па частаце выйгрышаў, канешне, ў мяне на першым месцы. Ёсць такія казіно, дзе я гуляю ад 1 месяца да 6 месяцаў, там ёсць і плюсавыя, а ёсць дзе казіно намерана зрабіла мяне мінусавым – раскажу гісторыю з казіно ЛОки
мне ніколі не даводзілася мець зносіны з ім тут на форуме! Я гатовы. Ніхто заданне не дае, заўваж гэта! Але сыграю я, калі ты чытаў пра тое, пра што мы пісалі і ты сам гулец у казіно – ты павінен разумець, што аднаго дня недастаткова, трэба браць хаця б тыдзень, можна менш. Таму што слоты могуць не гуляць у нейкі канкрэтны дзень. Так што няхай абдумваюць правілы нармальныя: аднаму стріму гэта не паказчык – няма ні аднаго гульца, каб кожны дзень выйграваў. Думайце, прапаноўвайце, я за любы разумны правільны кіпіш (гульню ў слоты)
Сама сабой я разумею ўсю абсурднасць мазацца на адзін дэп і раскрутку з яго адразу ў адзін дзень ) Я калі шчыра нават не ведаю якая дыстанцыя для такой мазі будзе нармальнай і аптымальнай – тыдзень, два, тры, месяц, гэта ўжо як дамовімся )
Шчыра нават лічу кэф 1к1 для цябе мінусовым, сагадзіўся б на 1к3 або нават да 4-х у тваёй карысць па тых умовах што ён прапануе, хітры дзядзька разумее што ў яго шанцы значна вышэй на перамогу ў мазе так яшчэ і кэф заніжае, атата… справа ў любым выпадку выключна ваша )
PS:
…За казіно “Локі” было б цікава паслухаць гісторыю, як яны спецыяльна робяць гульцоў мінусавымі😎
Сэнс зразумел, сустракаў такіх разумнікаў… Іх дэвіз такі, “мы гатовы прымаць грашовыя знакі ад насельніцтва”😎
Невялікае адступленне, занёс у адным казіно добрую суму, дамовіўся падзяліць яе на некалькі перакладаў, дэпазіт рабіў з ківі, казіно прапанавалі мне выводзіць на карту – я спецыяльна завёў карту Сбера пад гэтую справу. Наступіў доўгачаканы дзень, прачакаў увесь дзень – грошай няма, казіно кажа, што адпраўілі мне, вечар наступіў, думаю, усе кінулі мяне. Выпіў гарэлкі, заснуў, час быў чатыры вечара. Каб пачуць тэлефон, апрануў навушнікі. Надзея заставалася, што прыйдуць.)) Прачнуўся ад паведамлення, эмоцыі – адчуванні як пры выйгрышы. Хаця прыйшла толькі траціна, яшчэ грошай![]()
шчасце маё трывала не доўга – не паспеў дайсці да тэрмінала, карту заблакавалі
уся потым вырашылася – разблакавалі, думаю, трэба як-небудзь з гэтымі грашыма не проста пайсці прайграць у казіно, а падстрахавацца, прачытаў крыху, што людзі пішуць. (гэта пра казіно локі, як я ў яго патрапіў)
працяг будзе
Ды-а ну… Такі “гемарой на ўсю галаву” за свае кроўна “zaрабляныя”… Якаясьці “маланская” тэма атрымліваецца… Тут мы чуем нібы з мэтай барацьбы з… Вывадзім толькі на тую ж плацежку, з якой быў дэпазіт, а атрымліваецца, што гэта ўсё понты для прыехаўшых)))
))
Усё правіла казіно намусцавання казіно як высветлілася фількіна грамата. Я тады нават не надаў гэтаму значэння, бо я ў иксе дэплю з любой плацежнай сістэмы і на любую вывожу – толькі трэба прайсці адзін раз праверку пры дабавленні новай плацежнай сістэмы, з якой ты дэпіў, і то не адразу запытвае казіно ў цябе праверку, а праз месяц; гэта я не пра карты, а пра кашалькі. Але казіно Локі мне адкрыла вочы на правіла – гэта для гульцоў, а не для казіно. Казіно любое правіла або нейкі забарону можа даваць парушыць гульцу і зачыніць на гэта вочы. Проста папярэдзіўшы яго, што не варта парушаць далей. Вось і апынуўся я ў такой сітуацыі ў казіно Локі. Пачну па-парадку