Ці існуе сістэма для гульні ў слоты?
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
24 April 2018
ад
Tigran
|
729 Адказаў
|
43,524 Прагляду
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Мяне ўразіла , як ты павышаеш стаўкі, я так ніколі не рабіла, а цяпер буду часам прабаваць).Я лічыла сарваў адзін раз, другога не будзе, а пры павышэнні ён яшчэ кідае.Вось пра што я. У мяне не было досведу так павышаць стаўкі.Так бы мовіць не смела.
Залатыя словы .Інтуіцыя, чуйка адсюль і фарт , аказалася ў онлайн-казіно пры гульні ў слоты ой як спатрэбілася мне.
Ты не маеш рацыі. Занос нармальны – я арыентуюся на дэпазіт 3К руб і пры ім я ўмудраюся рабіць стаўку 800 ₽, бывала, што мая стаўка ў разы большая за мой дэпазіт. Твае словы былі б дарэчныя, калі б мой дэп хоць бы быў 20к, і то адзінкі б сталі гуляць па 800₽ за спін
Думаю да гэтага разумення кожны прыходзіць па-свойму… З гадамі прыходзіць нешта, калі пачынаеш адчуваць слот або рулетку або покер або баккара… Але хто-то зышоў з дыстанцыі, а хто-то працягвае бегаць ісці паўзаць… Думаю, што ў плюс атрымаецца гуляць, калі прайшла гульнявая дыстанцыя 7-9 гадоў.
А то што былі разавыя “проблескі перамогі”, гэта так… падарунак лёсу. Каб не адчайвацца і галаву не апускаць)
Ну я меў на ўвазе занос са стаўкі. Калі ў разлік браць занос з гульнявой сесіі, то так, канешне з дэпазіту 3к выдатны занос.
ps. І ты б яшчэ пісаў, колькі разоў па 3к дэпаеш без заносаў. А то вось дзяўчына думае, што як не дэп, то занос абавязкова. Падсадзіш несмяшлёвых пачаткоўцаў на думку, што на х*й працаваць, 3к дэпнуў і занёс… Бабкі скончыліся 3к дэпнуў і занёс….🙂
Я б параіў тым, хто не гуляў або толькі ў пачатку шляху – кідайце вы гэтыя анлайн-казіно. Не глядзіце на тое, што я паказваю скрыншоты і відэа, на гэта пайшла куча часу: калі сложыць увесь час, колькі я праводжу за гульнёй, хоць і гульнявыя сесіі ў мяне ад 20 хвілін і да гадзіны з невялікім бываюць, але гэты час ужо не вярнуць, а яго можна было правесці значна прыемней, чым гэтыя імгненні заносу, потым зноў заносу ў прамежках злівы.
Так бывае і так, але 2-4 дэпазіты – калі зліў, то не гуляю ў гэтыя дні. )))
дэпазіт як заўсёды 50$ запіс уключыў з бонуснай гульні казіно Слот V граю ў ім на $
Дзяўчатам і ўсім астатнім – не думайце, што зрабіўшы дэпазіт 3К руб і гуляючы як я гуляю на многіх маіх відэа, у вас адразу будзе занос, не будзе, 95% упэўнены. Так не атрымаецца – не забывайце, што ёсць прайгрышы, не толькі заносы ў маім жыцці (проста так на форумах склалася: паказваюць і выкладаюць скрыншоты ў асноўным толькі выйграшоў). Пара стварыць тэму злівы. Адзін з такіх. Быўi і сумы значна большыя, злітыя, але яны былі раней выйграны і не выведзены. Але максімальнае, што я дэпаваў паміж выйгрышамі – каля 200к.
У слот элементы на першы погляд гуляе штосьці, ставіць, але вынік па такой стаўцы не відаць. 1К $ – гэта частка ад заносу, пакінуў для гульні ))
Бываюць і слівы, і выйгрышы. Зразумела. Але ўсё роўна – дзіўнае ўменне адчуваць слоты! Гэта выдатна!
Неймаверна! Майстар!
Яны актывавалі кнопку “ЖАДНАСЦЬ” а потым забыли яе адключыць, жарт) А калі сур’ёзна, тут дылема, з аднаго боку казіно ліцэнзійнае – хто можа змяніць матэматыку гульняў… стоадсоткава толькі вытворца або… Альбо само казіно, ну тады гэта казіно (слот) не ліцэнзійнае, бо ёсць ручное кіраванне.)
Так, кнопка “жаднасць” існуе. У некаторых казіно ўвогуле ў слотах нічога не падае.Я ўсё час блукаю па бездэпах, і часта здаецца, што казіно то яны заводзілі, толькі забыліся пра кліентаў).Яны лічаць, што мы будзем заносіць, а яны будуць салодка жыць).Прычым большасць казіно так лічыць).
Усё залежыць ад частаты папаўнення слота прадстаўнікамі казіно… Хто то раз у месяц хто то пару раз, а хто то прыцягвае гульцоў шчодрасцю слотаў яшчэ часцей … І ў выйгрышы застаюцца ўсе)
асталося мне вам свае касы розных казіно паказаць не скрыншотамі а відэа зняць . гэтым паказам я вазьму грэх за вашы душы .калі ў мяне так атрымліваецца значыць і ў вас атрымаецца калі будзеце адчуваць слоты . хоць і ў мяне не заўсёды гэта выходзіць . я сам да канца яшчэ не разклаў гэта ўсё па палічках . але чарговы раз цяпер прагледзеўшы скрыншоты і відэа за апошні год свае . каардынальна карціна памянялася
Такую гульню я таксама назіраю часта, як пры выйгрышах усё роўна прайграваеш. Гэта ўсё зразумела. Я не стаўлюся да казіно як да заробку. Я гуляю не так шмат, рэальнасць яно не дае і не дасць, але час ад часу я сяджу на 4 а то і 5 гадзін. Вось усе пра інтуіцыю кажуць, і я згодная, інтуіцыя – гэта калі неасознана ты разумееш фішку, а сфармуляваць яе не можаш. Мне так здаецца. То бок не можаш дакладна аформіць думку, нешта перашкаджае. І калі гуляеш адразу адчуваеш – тут глуха як у танку. Вось толькі не заўсёды выходзіш своечасова.
Мяне ўразіла ў тваёй гульні разуменне, што слоты яны ўсё ж зараджаюць! Таму што я абажаю рулетку, і сяджу на ёй. Нават у рысавашках я выйграю. Я не вялікім “+” але і не ў прайгрышы – гэта дакладна. А вось слоты я лічыла чыстым адабраннем грошай, таму заходзіла не надоўга, слівала, вельмі рэдка нешта паднімала і зноў у рулетку. Нават калі ты так рэдка выйграваеш, гэта ўсё роўна вельмі крута! У канчатковым выніку, Сава593, у цябе ёсць плюс?
Калі ты гэта зробіш, гэта будзе вельмі цікава і ўражальна! I вельмі радавальна, калі ты ў выйгрышы! І вельмі цікава даведацца твае высновы!
чорт..ь вы ламаеце мне мозг )))Інтуіцыя ..чуйка..бабка на вакзале пагадала..Ёсць матэматычныя чаканні (у казіно яны па вызначэнні ў мінусе для гульца) а гэтыя цуды ..ну не веру ..Не гуляйце ў казіно і .!!! А не чуйнку развівайце)))
яшчэ адна з сістэм якая сапраўды працуе,гэта ў доа хуткае націсканне мышкай,такім чынам у слоце можна злавіць такія карцінкі якія ніколі не лавіў!!!!!!!!!!!!!
Сваё меркаванне нікому не навязваю, але чуйка патрэбна… Для таго, каб вызначыць для сябе гульнявы дзень і слот(ты), у якіх верагоднасць выйгрышу вельмі вялікая… Але не спрачаюся – бываюць і прамахі, ад гэтага ніхто не застрахаваны. 😎
Хацелася б верыць, што ты пашуціў, але відаць не 🙂 вось гэтыя тры гульні, якія я выдзеліў тоўстым шрыфтам і ўласна якія ты пералічыў апріоры не могуць гуляцца ў плюс з прычыны правілаў/умоваў гульні і гэта не таму што я так сказаў, а таму што гэта матэматыка і ў цэлым агульнавядомы факт. Што датычыць дыстанцыі – усё якраз з дакладнасцю да наадварот: калі ты, напрыклад, ачысціў карму, паставіў 33 свечкі, пастукаў у бубен, скачаючы праз кастэр і памаліўся ўсім вядомым багоў, то можа цябе і UPне ў той жа рулетцы і ты выцягнеш сур’ёзны куш, прыкладам тыс 100$ на працягу якога-небудзь умоўна невялікага адрэзку часу, а потым ты будзеш гуляць далей лет 7-9 на гэтыя грошы і мінусанеш 90к$, умоўна ты апынешся ў плюсе на дыстанцыі 7-9 гадоў на 10к$, але выснову думаю зразумелую і лічбы ўзятыя з столі як лёгкі прыклад 🙂
І вось якраз адзіная гульня з усіх, якія ты пералічыў і ў якую можна гуляць на добрай дыстанцыі ў плюс – гэта якраз покер, АЛЕ! пры ўмове, што ты будзеш гуляць толькі супраць людзей, а не супраць ботаў/падказчыкаў і іншай нячысці, якая запоўніла онлайн-покер
калі прэ, трэба як гавораць даводзіць справу да канца,калі фарт заканчваецца лепш перадыхнуць калі трэба то тыдок а то і месяц!
слоты ўмеюць даваць,як і есці……..
Зусім забыў самае галоўнае )) немагчыма абыграць тое, што мае адмоўнае матэматычнае чаканне на дыстанцыі, якая імкнецца да бясконцасці
…Не праграмуй мяне на няўдачу, пліз)
А там.., пералічыў гульні, у якія паігрываю…) У баккара рэальна выйграць, там ёсць адна фішка і хто ведае можа зрываць куш. У рулетцы ў плюсе можна гуляць, стаўлячы толькі пасля кідка дылера… Там простая фізіка – трэнне, цэнтрабежная сіла і прыцягненне Зямлі і…. І калі яго почырк стабільны, (кажу адразу за адскок), то шанцы казіно рэзка змяншаюцца. А па слотах, у нас на форуме ёсць спец, ён таксама можа сказаць пару слоў… З покерам не знаёмы… І гаварыць не буду. )
Няма нічога немагчымага, чаго нельга было б пазбегнуць!