Ці існуе сістэма для гульні ў слоты?

Правілы, стратэгіі і метады гульні | 24 April 2018 ад | 729 Адказаў | 43,524 Прагляду | 9 Рэакцый
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
12
Публікацыі
234
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
04.09.2017
seregelio, 19 September 2018
А адкуль ты ўзяла, што ўвесь час ідзе ў плюс?) Чалавек проста не выкладвае прайгрышы, бо нікому яны не цікавыя.

Мяне ўразіла , як ты павышаеш стаўкі, я так ніколі не рабіла, а цяпер буду часам прабаваць).Я лічыла сарваў адзін раз, другога не будзе, а пры павышэнні ён яшчэ кідае.Вось пра што я. У мяне не было досведу так павышаць стаўкі.Так бы мовіць не смела.

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
151
Публікацыі
1 408
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
07.12.2015
thee4, 19 September 2018
PS. Трэба проста працаваць над сваёй інтуіцыяй, вучыцца слухаць сваё цела і давяраць яму

Залатыя словы .Інтуіцыя, чуйка адсюль і фарт ,  аказалася ў онлайн-казіно пры гульні ў слоты ой як спатрэбілася мне. 

+7
0
+7  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
151
Публікацыі
1 408
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
07.12.2015
Там трэба ўлічваць, што стаўка 800 р. І калі зыходзіць ад стаўкі, то такой вялікай занос і няма.

Ты не маеш рацыі. Занос нармальны – я арыентуюся на дэпазіт 3К руб і пры ім я ўмудраюся рабіць стаўку 800 ₽, бывала, што мая стаўка ў разы большая за мой дэпазіт. Твае словы былі б дарэчныя, калі б мой дэп хоць бы быў 20к, і то адзінкі б сталі гуляць па 800₽ за спін

+7
0
+7  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 271
Публікацыі
31 900
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
Sava593, 19 September 2018
Залатыя словы .Інтуіцы, чуйка адсюль і фарт , аказалася ў анлайн казіно пры гульні ў слоты ой як спатрэбілася мне.

Думаю да гэтага разумення кожны прыходзіць па-свойму… З гадамі прыходзіць нешта, калі пачынаеш адчуваць слот або рулетку або покер або баккара… Але хто-то зышоў з дыстанцыі, а хто-то працягвае бегаць ісці паўзаць… Думаю, што ў плюс атрымаецца гуляць, калі прайшла гульнявая дыстанцыя 7-9 гадоў.

А то што былі разавыя “проблескі перамогі”, гэта так… падарунак лёсу. Каб не адчайвацца і галаву не апускаць)

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 080
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
04.03.2016
Ты не маеш рацыі . Занос нармальны я адштурхоўваўся ад дэпазіту 3К руб і пры ім я ўмудраюся рабіць  стаўку 800 ₽ бывала  што мая стаўка ў разы вялікая за мой дэпазіт . Твае словы былі б дарэчныя, калі б мой дэп хаця б быў 20к і то адзінкі сталі б гуляць. Па 800₽ за спін  

Ну я меў на ўвазе занос са стаўкі. Калі ў разлік браць занос з гульнявой сесіі, то так, канешне з дэпазіту 3к выдатны занос. 

ps. І ты б яшчэ пісаў, колькі разоў па 3к дэпаеш без заносаў. А то вось дзяўчына думае, што як не дэп, то занос абавязкова. Падсадзіш несмяшлёвых пачаткоўцаў на думку, што на х*й працаваць, 3к дэпнуў і занёс… Бабкі скончыліся 3к дэпнуў і занёс….🙂

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
151
Публікацыі
1 408
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
07.12.2015

Я б параіў тым, хто не гуляў або толькі ў пачатку шляху – кідайце вы гэтыя анлайн-казіно. Не глядзіце на тое, што я паказваю скрыншоты і відэа, на гэта пайшла куча часу: калі сложыць увесь час, колькі я праводжу за гульнёй, хоць і гульнявыя сесіі ў мяне ад 20 хвілін і да гадзіны з невялікім бываюць, але гэты час ужо не вярнуць, а яго можна было правесці значна прыемней, чым гэтыя імгненні заносу, потым зноў заносу ў прамежках злівы.

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
151
Публікацыі
1 408
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
07.12.2015
Ну я меў на ўвазе занос са стаўкі. Калі ў разлік браць занос з ігровай сесіі, то так, канешне, з дэпазіту 3к – выдатны занос.  ps. І ты б яшчэ напісаў колькі разоў па 3к дэпаш без заносаў. А то вось дзяўчына думае, што калі не дэпіш, то занос абавязкова. Падсадзіш неразумных пачаткоўцаў на [...]

Так бывае і так, але 2-4 дэпазіты – калі зліў, то не гуляю ў гэтыя дні. )))

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
151
Публікацыі
1 408
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
07.12.2015
MilenaWow, 19 September 2018
          Мяне ўразіла , як ты павышаеш стаўкі, я так ніколі не рабіла, а цяпер буду часам спрабаваць).Я лічыла, што адзін раз зрыве, другі раз не будзе, а пры павышэнні ён яшчэ кідае.Вось пра што я. У мяне не было вопыту так павышаць стаўкі.Так сказаць не смела.

дэпазіт як заўсёды 50$ запіс уключыў з бонуснай гульні казіно Слот V граю ў ім на $ 

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
151
Публікацыі
1 408
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
07.12.2015
Ну я меў на ўвазе занос са стаўкі. Калі ў разлік браць занос з игровой сесіі, то так, вядома з дэпазіту 3к выдатны занос.  ps. І ты б яшчэ пісаў колькі разоў па 3к дэпаш без заносаў. А то вось дзяўчына думае, што як не дэп, то занос абавязкова. Падсадзіш несмышленых пачаткоўцаў на тэму, што [...]

Дзяўчатам і ўсім астатнім – не думайце, што зрабіўшы дэпазіт 3К руб і гуляючы як я гуляю на многіх маіх відэа, у вас адразу будзе занос, не будзе, 95% упэўнены. Так не атрымаецца – не забывайце, што ёсць прайгрышы, не толькі заносы ў маім жыцці (проста так на форумах склалася: паказваюць і выкладаюць скрыншоты ў асноўным толькі выйграшоў). Пара стварыць тэму злівы. Адзін з такіх. Быўi і сумы значна большыя, злітыя, але яны былі раней выйграны і не выведзены. Але максімальнае, што я дэпаваў паміж выйгрышамі – каля 200к.

У слот элементы на першы погляд гуляе штосьці, ставіць, але вынік па такой стаўцы не відаць. 1К $ – гэта частка ад заносу, пакінуў для гульні ))

+7
0
+7  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
7
Публікацыі
145
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30.11.2017
Sava593, 20 September 2018
Дзяўчатам і ўсім астатнім не думайце, што зрабіўшы дэпазіт 3К руб і гуляючы як я гуляю на многіх маіх відэа ў вас адразу будзе занос, не будзе – 95% упэўнены. так не атрымаецца, не забывайце, што ёсць прайгрышы, не толькі заносы ў маім жыцці ( проста так на форумах заведзена паказваюць і вык [...]

Бываюць і слівы, і выйгрышы. Зразумела.  Але ўсё роўна – дзіўнае ўменне адчуваць слоты! Гэта выдатна!

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
7
Публікацыі
145
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30.11.2017
дэпазіт як заўсёды 50$ запіс уключыў з бонуснай гульні казіно Слот V гуляю ў ім на $   

Неймаверна! Майстар!

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 271
Публікацыі
31 900
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
MilenaWow, 19 September 2018
                Так, я гуляла ў казіно, якое вельмі многія лаюць – гэта ГолдСтар. І выйграваўла і на слотах і ў рулетцы і пераклады рабілі проста на працягу 15 хвілін. А потым яны нешта змянілі, і ўсё. Усё стала мёртвым, як у памерлага! Усё-вакол. Не ведаю, як цяпер – паўгода дакладна туды не [...]

Яны актывавалі кнопку “ЖАДНАСЦЬ” а потым забыли яе адключыць, жарт) А калі сур’ёзна, тут дылема, з аднаго боку казіно ліцэнзійнае – хто можа змяніць матэматыку гульняў… стоадсоткава толькі вытворца або… Альбо само казіно, ну тады гэта казіно (слот) не ліцэнзійнае, бо ёсць ручное кіраванне.)

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
7
Публікацыі
145
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30.11.2017

Так, кнопка “жаднасць” існуе. У некаторых казіно ўвогуле ў слотах нічога не падае.Я ўсё час блукаю па бездэпах, і часта здаецца, што казіно то яны заводзілі, толькі забыліся пра кліентаў).Яны лічаць, што мы будзем заносіць, а яны будуць салодка жыць).Прычым большасць казіно так лічыць). 

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 271
Публікацыі
31 900
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
Nairij, 20 September 2018
Так, кнопка “жадаснасць” існуе. У некаторых казіно ўвогуле ў слотах нічога не выпадае.Я ўсё час бягаю па бездэпах, і часта здаецца, што казіно яны завялі,толькі забылі, пра кліентаў).Яны лічаць што мы будзем заносіць, а яны салодка жыць).Прычым гэта большасць казіно так лічыць).

Усё залежыць ад частаты папаўнення слота прадстаўнікамі казіно… Хто то раз у месяц хто то пару раз, а хто то прыцягвае гульцоў шчодрасцю слотаў яшчэ часцей … І ў выйгрышы застаюцца ўсе)

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
151
Публікацыі
1 408
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
07.12.2015

асталося мне вам свае касы розных казіно паказаць не скрыншотамі а відэа зняць . гэтым паказам я вазьму грэх за вашы душы .калі ў мяне так атрымліваецца значыць і ў вас атрымаецца калі будзеце адчуваць   слоты . хоць і ў мяне не заўсёды гэта выходзіць . я сам да канца яшчэ не разклаў гэта ўсё па палічках . але чарговы раз цяпер прагледзеўшы скрыншоты і відэа за апошні год свае . каардынальна карціна памянялася

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
12
Публікацыі
234
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
04.09.2017
Дзяўчынам і ўсім астатнім не думайце, што зрабіўшы дэпазіт 3К руб і гуляючы як я гуляю на многіх маіх відэа ў вас адразу будзе занос, не будзе 95% упэўнены. так не атрымаецца не забывайце, што ёсць прайгрышы не толькі заносы ў маім жыцці ( проста так на форумах заведзена паказваюць і выкладваю [...]

Такую гульню я таксама назіраю часта, як пры выйгрышах усё роўна прайграваеш. Гэта ўсё зразумела. Я не стаўлюся да казіно як да заробку. Я гуляю не так шмат, рэальнасць яно не дае і не дасць, але час ад часу я сяджу на 4 а то і 5 гадзін. Вось усе пра інтуіцыю кажуць, і я згодная, інтуіцыя – гэта калі неасознана ты разумееш фішку, а сфармуляваць яе не можаш. Мне так здаецца. То бок не можаш дакладна аформіць думку, нешта перашкаджае. І калі гуляеш адразу адчуваеш – тут глуха як у танку. Вось толькі не заўсёды выходзіш своечасова.

Мяне ўразіла ў тваёй гульні разуменне, што слоты яны ўсё ж зараджаюць! Таму што я абажаю рулетку, і сяджу на ёй. Нават у рысавашках я выйграю. Я не вялікім “+” але і не ў прайгрышы – гэта дакладна. А вось слоты я лічыла чыстым адабраннем грошай, таму заходзіла не надоўга, слівала, вельмі рэдка нешта паднімала і зноў у рулетку. Нават калі ты так рэдка выйграваеш, гэта ўсё роўна вельмі крута! У канчатковым выніку, Сава593, у цябе ёсць плюс?

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
12
Публікацыі
234
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
04.09.2017
засталося мне вам паказаць свае кассы розных казіно не скрыншотамі, а відэа зняць. гэтымі паказамі я возьму грэх на вашыя душы. калі ў мяне так атрымліваецца, значыць і ў вас атрымаецца, калі будзеце адчуваць   слоты. хоць у мяне не заўсёды гэта выходзіць. я сам да канца яшчэ не разклаў усё гэ [...]

Калі ты гэта зробіш, гэта будзе вельмі цікава і ўражальна! I вельмі радавальна, калі ты ў выйгрышы! І вельмі цікава даведацца твае высновы!

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
2 371
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
01.03.2015

чорт..ь вы ламаеце мне мозг )))Інтуіцыя ..чуйка..бабка на вакзале пагадала..Ёсць матэматычныя чаканні (у казіно яны па вызначэнні ў мінусе для гульца) а гэтыя цуды ..ну не веру ..Не гуляйце ў казіно і .!!! А не чуйнку развівайце)))

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26.07.2016

яшчэ адна з сістэм якая сапраўды працуе,гэта ў доа хуткае націсканне мышкай,такім чынам у слоце можна злавіць такія карцінкі якія ніколі не лавіў!!!!!!!!!!!!!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 271
Публікацыі
31 900
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Сваё меркаванне нікому не навязваю, але чуйка патрэбна… Для таго, каб вызначыць для сябе гульнявы дзень і слот(ты), у якіх верагоднасць выйгрышу вельмі вялікая… Але не спрачаюся – бываюць і прамахі, ад гэтага ніхто не застрахаваны. 😎 

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
82
Публікацыі
717
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25.03.2016
thee4, 19 September 2018
Думаю да гэтага разумення кожны прыходзіць па-свойму… З гадамі прыходзіць нешта, калі пачынаеш адчуваць СЛОТ ці РУЛЕТКУ ці покер або БАККАРУ… Але хтосьці сышоў з дыстанцыі, а хтосьці працягвае бегчы ісці паўзці… Думаю, што ў плюс атрымаецца гуляць, калі прайшла гульнёвая дыстанцыя 7-9 гадоў.

Хацелася б верыць, што ты пашуціў, але відаць не 🙂 вось гэтыя тры гульні, якія я выдзеліў тоўстым шрыфтам і ўласна якія ты пералічыў апріоры не могуць гуляцца ў плюс з прычыны правілаў/умоваў гульні і гэта не таму што я так сказаў, а таму што гэта матэматыка і ў цэлым агульнавядомы факт. Што датычыць дыстанцыі – усё якраз з дакладнасцю да наадварот: калі ты, напрыклад, ачысціў карму, паставіў 33 свечкі, пастукаў у бубен, скачаючы праз кастэр і памаліўся ўсім вядомым багоў, то можа цябе і UPне ў той жа рулетцы і ты выцягнеш сур’ёзны куш, прыкладам тыс 100$ на працягу якога-небудзь умоўна невялікага адрэзку часу, а потым ты будзеш гуляць далей лет 7-9 на гэтыя грошы і мінусанеш 90к$, умоўна ты апынешся ў плюсе на дыстанцыі 7-9 гадоў на 10к$, але выснову думаю зразумелую і лічбы ўзятыя з столі як лёгкі прыклад 🙂

І вось якраз адзіная гульня з усіх, якія ты пералічыў і ў якую можна гуляць на добрай дыстанцыі ў плюс – гэта якраз покер, АЛЕ! пры ўмове, што ты будзеш гуляць толькі супраць людзей, а не супраць ботаў/падказчыкаў і іншай нячысці, якая запоўніла онлайн-покер

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26.07.2016

калі прэ, трэба як гавораць даводзіць справу да канца,калі фарт заканчваецца лепш перадыхнуць калі трэба то тыдок а то і месяц!

слоты ўмеюць даваць,як і есці……..

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
82
Публікацыі
717
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25.03.2016

Зусім забыў самае галоўнае )) немагчыма абыграць тое, што мае адмоўнае матэматычнае чаканне на дыстанцыі, якая імкнецца да бясконцасці

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 271
Публікацыі
31 900
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
vlad1slaw, 22 September 2018
Хотелось бы верыць што ты пашуціў, але падобна што не 🙂 вось гэтыя тры гульні якія я выдзеліў тоўстым шрыфтам і ўласна якія ты пералічыў апрыёры не могуць гуляцца ў плюс з-за правілаў/умоў гульні і гэта не таму-што я так сказаў, а таму-що гэта матэматыка і ў цэлым агульнавядомы факт. Па пытан [...]

…Не праграмуй мяне на няўдачу, пліз)

А там.., пералічыў гульні, у якія паігрываю…) У баккара рэальна выйграць, там ёсць адна фішка і хто ведае можа зрываць куш. У рулетцы ў плюсе можна гуляць, стаўлячы толькі пасля кідка дылера… Там простая фізіка – трэнне, цэнтрабежная сіла і прыцягненне Зямлі і…. І калі яго почырк стабільны, (кажу адразу за адскок), то шанцы казіно рэзка змяншаюцца. А па слотах, у нас на форуме ёсць спец, ён таксама можа сказаць пару слоў… З покерам не знаёмы… І гаварыць не буду. )

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 271
Публікацыі
31 900
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
vlad1slaw, 22 September 2018
Зусім забыў самае галоўнае )) немагчыма абыграць тое, што мае адмоўнае матэматычнае чаканне на дыстанцыі, якая імкнецца да бясконцасці

Няма нічога немагчымага, чаго нельга было б пазбегнуць!

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...