Трэба дапамога - за грошы! Яндэкс
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
Я хацеў дапамагчы чалавеку! Ну вось, таму што перапіскі займаюць занадта шмат часу, у п**ду такую дапамогу за капейкі.
пішы ў тэлегу @vikvik73 дапамагу
ну таму і дадзеныя не клікабельныя што кашалёк ужо імянны, але Кинг напэўна думае за СМСку ў 10 рублёў усё памяняе, х.з😁
Не тармажы! Табе яго трэба пацвердзіць, а для гэтага трэба змяніць дадзеныя, а гэта займае нейкі час. Я табе адразу сказаў, што дапамагу, але не – пачаліся гэтыя дурныя перапіскі.
Яшчэ адзін тармаз! Я вышэй напісаў, што не збіраюся праходзіць ідэнтыфікацыю.
Я ніколі не думаю, заўсёды раблю. А твае дурныя перапіскі пазбавілі чалавека дапамогі. Няхай сам цяпер вырашае праблему.
Калі ў цябе нічога не атрымаецца, ты мне хоць пошту вернеш?
Сам ты тормаз і нясьеш дурні…калі б так лёгка ўсё мянялася, ЯД мульцілі па чорнаму, а кашалькі ўсе твае да пары да часу, зачыняць у адзін цудоўны момант і вышлюць табе ліст выбачайце ў вас шмат рахункаў..
Пы сы..Млять і хто ты за чел, з табой размаўляць увогуле немагчыма, трошкі што не па-тваім адразу якіясь псіхаў і абразы, усё мне больш не пішы…
Ты правілы сэрвісу спачатку прачытай, потым пішы свае выказванні.
Сорян, няхай іншы табе дапаможа, скажы дзякуй Васабі.
ТС не звяртай увагі, ён зразумеў, што тупануў, цяпер зліваецца…
Злыя Вы тут усе, аднак.
Чаму ты гэтую хрэнь пішаш ааааааа? Ты пасты набіваеш?
Я 3 разы змяняў дадзеныя праз падтрымку і ўсё норм. Таму не пішы хрэнь, калі ў гэтым не разбіраешся.
усе тут нармальныя, а кадрысты нервовыя ўсюды ёсць..на іх увагі не звяртай
Не, не злыя, бо я хацеў усё зрабіць хутка, а гэта перарасло ў дурную перапіску. Я спачатку табе сказаў, як можна зрабіць.
Яндэкс гэта нават не Ківі. Тут усё хутка робіцца. Я праз Ківі рабіў там так, была праблема, але аднаму з нашых форумчан выцягваў адтуль 15К не буду казаць каму, ён сам ведае калі прачытае)
бл*ць вось зноў нясеш лухту, якія я бл*ць пасты набіваю,. правер, яны ў гэтай тэме не аплачваюцца…Калі б мог, дапамог бы чалавеку без сваіх понтаў, але я даўно заўважыў, ты любіш выгнуць пальцы на роўным месцы, з-за гэтага ад цябе ўсе і шарахаюцца..Усё мне не пішы больш, жадання няма з табой размаўляць..
Ну вось так жа можна было напісаць адразу, без слоў “тормаз” і лішняй хурмы…Не, пачнеш усё сам ставіць з ног на галаву, каб табе пакланіліся, лізнулі х.з…тьфу млять…
Увогуле слухай:
1. Я ўжо не буду дапамагаць.
2. Шукай чалавека, перадаеш яму пошту і пароль.
3. Ён змяняе дадзеныя ў Паспорт-Яндэкс, потым піша ў падтрымку і прасіць змяніць дадзеныя, даслаўшы свой дакумент. Прычыну няхай сам прыдумае.
Потым уводзіць снілсы, або інны – не памятаю, што там трэба – і ўсё мяняецца, проста патрэбен час.
У якім сэнсе скапіяваць ідэнтыфікацыю?
Яшчэ варыянт.
Прыйсці ў офіс Яндэкса, з усімі дакументамі, і паспрабаваць, каб адмянілі блакаванне.
Інакш ніяк. У Ківі таксама.
І ў Яндэкса, і ў Ківі змянілася палітыка канфідэнцыйнасці што датычыць усёй гэтай фігні.
Ківі – гэта афіцыйны банк, які ёсць і ў афлайне, таму яны цяпер патрабуюць верыфікацыю.
я не зразумеў-ты ім у саппорт напісаў што грамадзянін Украіны,што лявыя дадзеныя,якім херам яны ўвогуле зараз будуць вяртаць табе грошы,нават калі ты ўвядзеш новыя дадзеныя,новы пашпарт рф,не разумею….
а гэта дарэчы адкуль інфа, выкарыстанне персанальных дадзеных, незаконна атрыманых у нас, крымінальна караецца, здаецца
фінансавым канторам Расіі мець такія базы дазволена..Яндэксы, Шмандэксы, Ківі, усе працуюць праз які-небудзь банк, або маюць уласны, а ў банках увесь інфa пра нас ёсць, інакш крэдыты не выдадуць.. У Ківі, напрыклад, уводзіш свае сапраўдныя дадзеныя – сістэма аўтаматычна іх правярае і дае табе пачатковы статус..