Трэба дапамога - за грошы! Яндэкс
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
Усім добрай пары сутак! Узнікла ў мяне праблема з Яндекс кашальком. На кашальку ў мяне ляжыць 564 рублі, але дастаць іх я ніяк не магу па прычыне – у іх у сістэме ўзніклі падазрэнні наконт майго кашалька і гэта апраўдана. Кашалёк створаны вельмі даўно, ствараў яго я, але дадзеныя ўводзіў не свае для таго, каб атрымаць статус вышэй мінімальнага. А цяпер просяць пацвердзіць тыя дадзеныя, якія я ўводзіў гадоў 6-7 таму. Кароч, можа хто мне дапаможа дастаць з майго кашалька грошы? Калі хто ў гэтым шарыць і хоча дапамагчы – грошы падзелім пароўну! Сума, вядома, вельмі маленькая, але так як у мяне зараз грошай зусім няма, а яны патрэбны, то любая копейка мне зараз вельмі нават не перашкодзіць… Адразу кажу, я з Украіны, а дадзеныя кашалька былі на грамадзяніна РФ! Пішыце, прапануйце – што наогул можна зрабіць і як можна з кашалька дастаць грошай!
Я так некалькі гадоў таму на Ківі рабіў і атрымалася абналічыць. Праўда цяпер ужо не праходзіць, яны правяраюць уручную.
Калі рахунок замарожаны і нельга нават дэпнуць у казіно або што-небудзь аплаціць, то наўрад ці што-небудзь можна зрабіць. Калі ніхто не дапаможа, паспрабуй прызнацца, што ўвёў няправільныя дадзеныя, можа і прабачаць. Хаця, вядома, малаверагодна.
Перакласці зможаш на іншы ЯД?
Не перакладаецца…
Тут, хутчэй за ўсё, застаецца толькі чакаць і спадзявацца, што яны ў будучыні змяняць правілы і зноў дазволяць здзяйсняць ананімныя плацяжы і разблакуюць твай кашалёк. З Ківі гэта пастаянна адбываецца: то блакуюць, то прыбіраюць абмежаванні, то зноў уводзяць. Галоўнае, каб у іх не было правіла, па якім праз год неактыўнасці пачнуць спаганяць грошы за абслугоўванне або ўвогуле закрылі акаўнт з канфіскацыяй дробных сум, як робіць Ківі.
Сумна, аднак… Раней карыстаўся без якіх-небудзь абмежаванняў, а тут бац і дапрацаваўся…(
Палоўка, гэта 282 рублі. Гэта крыху больш за 100 грыўняў… Раздаваць лістоўкі гадзіну-дзве і ўсё.
У мяне ёсць праца і гэта праца не з лёгкіх і дзве выплаты ў месяц – зарплата і аванс.
Тым больш. Смірыся з гэтай стратай. Ты ведаў, на што ішоў. Ва Украіне па вялікім рахунку ЯД па-за законам. Не карыстаюся і нікому іншаму не раю.
Справа ў тым – я не ведаў на што ішоў… Раней усё было добра з кашальком і нічога не патрабавалі.
Добра хаця б толькі капейкі заблакавалі, а то бываюць выпадкі і пацяжэй, на сотні еўра.
Ну калі выпадкова залітаеш на сотні еўра, то тэарэтычна ты сабе гэта можаш дазволіць…)
Тут толькі адзін выйсце! Перадаеш усе даныя ад паштовай скрыні іншай асобе з РФ, ён уводзіць свае даныя, іх правяраюць і зацвярджаюць. Потым можна будзе скарыстацца без праблем.
Ты ўжо не атрымаеш назад свой кашалёк і пошту, па-першае, па-другое не ведаю, хто табе дапаможа з карыстальнікаў, бо трэба ўводзіць усе даныя. Па-трэцяе, асабіста ў мяне дзясяткі яндэкс-кашалькоў на мае даныя і ўсе пад адныя даныя. У прынцыпе магу дапамагчы – пішы ў ЛС.
Але прыйдзецца пачакаць, пакуль правераць.
тут ужо не пераменіш дадзеныя акрамя прозвішча…Яму як варыянт, паможа толькі РЕАЛЬНЫЙ АНДРЕЙ АНАТОЛЬЕВИЧ грамадзянін России, які ўвядзе свае рэальныя дадзеныя, маляваць там ліпу бяссэнсоўна, база расійскіх пашпартоў і розных ІННаў са Снілсамі ў іх маецца, гэта ўсё аўтаматам правяраецца, калі ўводзіш дадзеныя..
Усе дадзеныя можна змяніць я такое рабіў не адзін раз. Толькі чалавек страчвае сваю пошту назаўсёды, бо, натуральна, я яму ўжо не аддам пошту са сваімі дадзенымі.
я бачу карцінку, на якой Імя і па бацьку шэрым колерам, гэтыя палосы ўжо не клікабельныя, пасля рэгі ў нармальных канторах усюды так, можна мяняць толькі адрас пражывання.
ТС ты можаш змяніць Імя і імя па бацьку, ці ў гэтых радках курсор ужо не ставіцца….????
Увогуле я хацеў дапамагчы, але, як я разумею, дапамога не патрэбная.
ТС, вырашай сам сваю праблему я ПАСС.
Так, шэрым колерам гэта не клікальна.
А ідэнтыфікацыя для грамадзян РФ складаная?
ёсць яшчэ магчымасць….проста скапіяваць ідэнтыфікацыю,магу паспрабаваць
Ну як я і кажу, табе трэба шукаць толькі рэальнага Андрэя Анатольевіча, які ўвядзе сваё прозвішча і свае рэальныя дадзеныя.
У ўсіх гэтых шарагах пачатковая ідэнтыфікацыя аўтаматычная: уводзіш нумар пашпарта і ПІБ і аўтаматам правяраецца з базай, атрымліваеш пачатковы атэстат (на твае капейкі яго хопіць), калі захочаш падняць статус з лімітамі, тады ўжо давядзецца светзіць дыпломам з пашпортам у зубах, вось і ўся ідэнтыфікацыя.
У тваім выпадку ідэнтыфікацыя не патрэбна, яна платная мінімум праз СМС Сбера – гэта 10 рублёў. Я яе рабіць не буду. Трэба толькі атрымаць імянны і ўсё. Усё, што не клікабальна, змяняецца. Я хацеў дапамагчы, але зразумеў, што мне гэта наХ уй не патрэбна, бо цяпер гэта пачынае забіраць занадта шмат часу з гэтымі перапіскамі ў гэтай тэме.
Іменны-то ж ужо атрыманы, так што.
раскажы цёмным, як змяняецца не клікабельная інфа, тут толькі адзін варыянт, косіць пад дурня ОЙ я не тыя дадзеныя ўвёў на свайго хатняга ката (і ёсць шанец, што яны дадзеныя не памяняюць, а яны пошлюць лавіць матылькоў, хоць гэта не тая сума, дзеля якой яны будуць буяніць)…Але замарочвацца гэтай хурмой дзеля 500 рублёў ну яго нах..😁
Сумна аднак(