Трансферныя навіны

Навіны спорту | 24 жніўня 2016 г. ад | 533 Адказу | 73,115 Праглядаў | 2 Рэакцыі
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
620
Публікацыі
8 368
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
31 сту 2017 г.

Кальехон вяртаецца ў Іспанію

Атакуючы паўабаронца «Наполи» Хосе Кальехон вяртаецца ў Іспанію. Футбаліст дасягнуў дамоўленасці аб кантракце з «Вильярреалом».

Кальехон гуляў у Іспаніі да 2013 года, спачатку выступаючы за «Эспаньол», а потым за «Реале». Пасля гэтага было 7 плённых сезонаў у «Наполи», 336 праведзеных матчаў і больш за 140 балаў па сістэме гол+пас.

Гэтым летам скончыўся кантракт Кальехона з «Наполи» і ён стаў вольным агентам. Іспанец дамовіўся з «Вильярреалом» пра падпісанне кантракту на 2 сезоны па схеме 1+1.

У мінулую восень Хосе атрымліваў шчодрыя прапановы з Кітая, але не захацеў пакідаць еўрапейскі чэмпіянат.

Нагадаем, лаўнцінскі калектыў фінішаваў на пятым месцы і ў наступным сезоне вяртаецца ў Еўракубкі.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
Turbo22, 23 жніўня 2020 г.
Кальехон вяртаецца ў Іспанію Атакуючы паўабаронца «Наполі» Хосэ Кальехон вяртаецца ў Іспанію. Футбаліст дамовіўся аб кантракце з «Вільярэалам». Кальехон гуляў у Іспаніі да 2013 года, выступаючы спачатку ў «Эспаньоле», а потым у «Рэале». Пасля гэтага было 7 плённых сезонаў у «Наполі», 336 [...]

правільна і зрабіў, што яго за грашыма гнацца, калі можна яшчэ пагуляць у Еўропе цалкам падзяляю яго меркаванне.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
620
Публікацыі
8 368
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
31 сту 2017 г.

«Арсенал» закрывае доўгачаканы трансфер

Цэнтральны абаронца «Лілля» Габрыэль Магальяэс прайшоў медыцынскі агляд перад пераходам у «Арсенал».

Лонданскі клуб заплаціць за гульца каля 30 мільёнаў еўра. Кантракт на 5 гадоў.

На футбаліста таксама актыўна прэтэндаваў «Напалі», а ў апошні момант яго спрабаваў перахапіць «Манчэсцэр Юнайтэд».

У мінулым сезоне Лігі 1 Габрыэль сыграў у 24 матчах і забіў 1 гол.

Раней «Арсенал» абвясціў пра пераход вінгера «Чэлсі» Вілліяна.

Адначасова лонданскі клуб актыўна пазбаўляецца ад «багажу Эмеры». Каманду ўжо пакінуў Маврапанос, які перайшоў у «Штутгарт». У чарзе Сократіс, якога актыўна звязваюць з «Напалі», а таксама Мейтленд-Найлз.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
Turbo22, 24 жніўня 2020 г.
«Арсенал» зачыняе даўна чаканы трансфер Цэнтральны абаронца «Лілля» Габрыэл Магальяэс прайшоў медыцынскі агляд перад пераходам у «Арсенал». Лонданскі клуб заплаціць за гульца каля 30 мільёнаў еўра. Кантракт на 5 гадоў. На футбаліста таксама актыўна прэтэндаваў «Наполі», а ў апошні момант [...]

Ім доўга пазбаўляцца давядзецца, у выніку па фінансах у якіх мінусах яны будуць? 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
620
Публікацыі
8 368
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
31 сту 2017 г.

Афіцыйна: «Юнайтэд» падоўжыў Хэндэрсана

Варатар Дын Хэндэрсан падпісаў новы доўгатэрміновы кантракт з «Манчэстэр Юнайтэд» да лета 2025 года з опцыяй падоўжання яшчэ на год.

Афіцыйны сайт «чырвоных д’яблаў» паведаміў пра падпісанне новага пагаднення з 23-гадовым англічанінам, які апошнія два сезоны правёў у «Шэфілд Юнайтэд» на пазыцыi.

Па новым кантракце Хэндэрсан будзе зарабляць па 120 тысяч фунтаў на тыдзень.

Раней «МЮ» планаваў аддаць Дына ў чарговую пазыку, каб гульцоў атрымліваў стабільную ігровую практыку, якая дапаможа яму стаць паўнацэнным заменнікам Давіда Дэ Хеа ўжо ў бліжэйшыя пару гадоў.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
Turbo22, 27 жніўня 2020 г.
Афіцыйна: «Манчэстэр Юнайтэд» падпісаў Хендарсана Галоўны вартаўнік Дын Хендарсан падпісаў новы доўгатэрміновы кантракт з «Манчэстэр Юнайтэд» да лета 2025 года з опцыяй падаўжэння яшчэ на год. Афіцыйны сайт чырвоных д’яблаў паведаміў аб падпісанні новага пагаднення з 23-гадовым англічані [...]

Але гэта цалкам такі на перспектыву кантракт. Па-мойму Дэ Хеа дакладна і пяць гадоў зможа трымаць свой узровень. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
620
Публікацыі
8 368
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
31 сту 2017 г.

Афіцыйна: «Ювентус» падпісаў Маккенні

Паўабаронца Уэстон Маккенні перайшоў з «Шальке» ў «Ювентус» на правах арэнды з наступным правам выкупу.

Афіцыйны сайт б’янконераў паведаміў аб арэндзе 22-гадовага амерыканскага хаўбека за 4,5 мільёна еўра. У здзелку ўключаная опцыя выкупу ў памеры 18 мільёнаў еўра. Фінансавыя падрабязнасці кантракту не раскрываюцца.

Варта нагадаць, што ў мінулым сезоне Маккенні адыграў у Бундэслізе 28 матчаў, у якіх забіў тры галы.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
981
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
18 кра 2016 г.
torba, 23 жніўня 2020 г.
правільна і зрабіў, што яго за грашыма гнацца, калі можна яшчэ паіграць у Еўропе поўнасцю падзяляю яго меркаванне.

хех,кароны пабаяўся відавочна) або чумы) 

А калі сур’ёзна то ёсць прыклады,калі футбаліст ездыў у Кітай,зарабляў грошы,а пасля вяртаўся ў топ-чэмпіянаты. Вобна Вітсель яркі таму прыклад…

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
HunterHunter, 31 жніўня 2020 г.
хех, кароны пабаяўся відаць) або чумы)  А калі сур’ёзна, то ёсць прыклады, калі футбаліст езьдзіў у Кітай, зарабляў грошы, а потым вяртаўся ў топ-чэмпіянаты. Маўляў, Вітсель – яркі таму прыклад…

Гісторыі могуць быць зусім іншыя, і пасля вяртання з чэмпіянату Азіі чалавек можа зусім гуляць у другараднай камандзе. Вітсель выключэнне з правіл.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
981
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
18 кра 2016 г.
torba, 31 жніўня 2020 г.
Гісторыі могуць быць зусім іншымі, і пасля вяртання з чэмпіянату Азіі ён цалкам можа граць у другараднай камандзе. Вітсель – выключэнне з правілаў.

усё залежыць ад самога футбаліста. Калі ён расслабіць зад, то, канечне, пра які-небудзь топ-чэмпіянат не можа ісці гаворка. А Вітсель – красавец.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
HunterHunter, 1 верасня 2020 г.
ўсё залежыць ад самога футбаліста. Калі ён паслабіць зад, то, канешне, пра нейкі топ-чэмпіянат не можа быць і гаворкі. А Вітсэль – красавец.

Але ўсё ж такі такія прыклады – не больш чым выключэнне з правілаў, згодныя. Калі ўсе пераходзяць дзеля грошай, то ніякага вяртання.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
620
Публікацыі
8 368
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
31 сту 2017 г.

«Барселона» набывае хавбека «Ліверпуля»

Паўабаронца «Ліверпуля» Джорджыньо Вейналдум узгадніў умовы асабістага кантракту з «Барселонай».

Як сцвярджае Diario Sport, 29-гадовы нідэрланец падпіша з «блаугранас» кантракт па схеме «3+1». Фінансавыя ўмовы пагаднення ў гэты момант невядомыя.

Адзначаецца, што за трансфер Вейналдума «Барса» заплаціць 15 мільёнаў еўра плюс 5 мільёнаў у выглядзе бонусаў.

Дзеючы кантракт Джорджыньо з мерсісайдскім клубам сканчаецца летам 2021 года.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
Turbo22, 2 верасня 2020 г.
«Барселона» купляе хавбека «Ліверпуля» Паўабаронца «Ліверпуля» Джорджыньё Вейналдум узгадніў умовы асабістага кантракту з «Барселонай». Як сцвярджае Diario Sport, 29-гадовы нідэрланец падпішa з «блаугранас» кантракт па схеме «3+1». Фінансавыя ўмовы пагаднення ў дадзены момант невядомыя. [...]

Цікавая такая купля. Але і для Барсы гэты гулец не дастаткова моцны. Таму здзіўлены такой пакупкай. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
620
Публікацыі
8 368
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
31 сту 2017 г.

Афіцыйна: «Шальке» падпісаў Ібішэвіча

Нападаючы Ведад Ібішэвіч перайшоў з «Герты» ў «Шальке» на правах свайбоднага агента.

Афіцыйны сайт «горнікаў» паведаміў аб падпісанні кантракту з 36-гадовым баснійскім форвардам, які выступае ў Бундэслізе з 2006 года і адгуляў 339 матчаў, забіў 127 галоў і аддаў 49 асістаў.

Кантракт Ібішэвіча разлічаны да лета 2021 года. Фінансавыя ўмовы не раскрываюцца.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
620
Публікацыі
8 368
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
31 сту 2017 г.

Месі абвясціў пра сваё рашэнне

Нападаючы каталонскай «Барселоны» ў эксклюзіўным інтэрв’ю выданню Goal абвясціў, што будзе вымушаны правесці наступны год у камандзе, паколькі ніхто не заплаціць за яго трансфер 700 мільёнаў еўра, а ісці ў суд супраць роднага клуба ён не будзе.

«Калі я паведаміў сваёй сям’і пра жаданне сысці, разгарнулася сапраўдная драма.

Уся сям’я заплакала, бо мае дзеці не жадалі з’язджаць з Барселоны і змяняць школу. Але я гляджу наперад, і хачу змагацца на самым высокім узроўні, выйграваць тытулы, змагацца ў Лізе чэмпіёнаў. У ёй можна і выйграць, і прайграць, бо гэта складаны турнір, у якім трэба змагацца.

У апошнія гады мы не змагаліся, мы праваліліся ў Рыме, Ліверпулі і Лісабоне. Усё гэта прымусіла мяне задумацца пра рашэнне, якое я хацеў ажыццявіць.

Я быў упэўнены, што змагу сысьці ў любы момант. Прэзідэнт заўсёды казаў мне, што я магу пакінуць клуб пасля заканчэння сезона. Цяпер ён ляпнуўся на тое, што я не сказаў гэта да 10 чэрвеня, але ў гэты час мы гулялі ў Прэм’еры з‑за пандэміі, якая змяніла ўвесь сезон.

Гэта першая прычына, па якой я застануся ў клубе. Прэзідэнт сказаў мне, што я змагу сысці толькі ў тым выпадку, калі за мой трансфер заплацяць 700 мільёнаў еўра, а гэта немагчыма.

Быў другі спосаб – ісці ў суд. Але я ніколі не пайду ў суд супраць «Барсы», бо гэты клуб даў мне ўсё, і я вельмі люблю яго. Гэта клуб майго жыцця, я пабудаваў усё сваё жыццё менавіта тут.

Я люблю Барселону, і я нідзе не знайду месца лепш, чым тут. Тым не менш, я маю права вырашаць. Я збіраўся шукаць новыя мэты і задачы. А заўтра я мог бы вярнуцца, бо тут, у Барселоне, у мяне ёсць усё»,

– цытуюць Месі выданне Goal.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
Turbo22, 4 верасня 2020 г.
Месси абвясціў пра сваё рашэнне Нападаючы каталонскай «Барселоны» ў эксклюзіўным інтэрв’ю выданню Goal абвясціў, што будзе вымушаны правесці наступны год у камандзе, паколькі ніхто не заплаціць за яго трансфер 700 мільёнаў еўра, а ісці ў суд супраць роднага клуба ён не будзе. «Калі я пав [...]

Ні хто не дасць яму такую зп проста…. Усё значна прасцей, а ён такія гісторыі распавядае (

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
9
Публікацыі
31
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 жні 2020 г.

Ён у гэтым сезоне не будзе гуляць, а хутчэй за ўсё будзе хадзіць пешшу

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
620
Публікацыі
8 368
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
31 сту 2017 г.

Афіцыйна: Аллан – гульцoвa «Эвертана»

«Эвертан» аб’явіў аб падпісанні цэнтральнага паўабаронцы «Напалі» Аллана.

Бразілец падпісаў з клубам кантракт на 3 сезоны, здзелка ацэньваецца ў 28 млн еўра, 3 з якіх – у якасці бонусаў.

Па ходзе мінулага сезона Аллан канфліктаваў з дзеючым трэнерам «Напалі» Джэннаро Гатузо. У лютым настаўнік неапалітанцаў выгнаў бразільца з трэніроўкі, бо той «хадыў пешшу». Пазней ён папрасіў прабачэння і ў канцы сезона зноў трапляў у склад.

У «Эвертане» Аллан будзе працаваць пад кіраўніцтвам Карла Анчэлотці, пад кіраўніцтвам якога правёў, напэўна, найлепшыя сезоны ў «Напалі».

«Эвертан» здолеў апярэдзіць у барацьбе за апорніка «Борусію Д» і «Атлетыка».

Ліверпульскі клуб таксама блізкі да пакупкі Хамеса Родрыгеса («Рэал») і Дукуре («Уотфард»).

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
Turbo22, 5 верасня 2020 г.
Афіцыйна: Аллан – гульцоў «Эвертона» «Эвертон» абвясціў аб падпісанні цэнтральнага паўабаронцы «Наполі» Аллана. Бразілец падпісаў з клубам кантракт на 3 сезоны, здзелка ацэньваецца ў 28 мільёнаў еўра, 3 з якіх – у выглядзе бонусаў. На працягу мінулага сезона Аллан канфліктаваў з дзейн [...]

Вось наконт Родригеса сапраўды будзе цікава, калі перайдзе. Толькі пераход не танна абойдзецца. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
620
Публікацыі
8 368
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
31 сту 2017 г.

«Барселона» прыняла рашэнне па Коутынью

Паводле даных аўтарытэтнай газеты Marca, «Барселона» прыняла канчатковае рашэнне адносна далейшай долі Філіпэ Коутынью. Нядаўна прызначаны трэнер сіня-гранатавых Рональд Куман разлічвае на бразільца ў наступным сезоне, таму клуб не мае намеру аддаваць гульца ў арэнду.

Паведамляецца, што кіраўніцтва «Барселоны» гатова разгледзець варыянт продажу гульца толькі ў тым выпадку, калі які-небудзь клуб заплаціць за яго больш за 100 мільёнаў еўра. У адваротным выпадку Коутынью застанецца ў Каталоніі як мінімум яшчэ на адзін сезон.

Нагадаем, у мінулым сезоне Філіпэ абараняў колеры мюнхенскай «Баварыі», за якую правёў 38 матчаў і забіў 11 галоў.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
Turbo22, 6 верасня 2020 г.
«Барселона» прыняла рашэнне па Коутынью Паводле даных аўтарытэтнай газеты Marca, «Барселона» прыняла канчатковае рашэнне адносна далейшай долі Філіпэ Коутынью. Новаспечаны трэner «сіне-гранатавых» Рональд Куман разлічвае на бразільца ў наступным сезоне, таму клуб не мае намеру аддаваць гуль [...]

Правільнае рашэнне, а чаму б і не! Упэўнены, што ён падыйдзе па стылі гульні камандзе. Цэначнік за яго задзьмуў касмічны. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
620
Публікацыі
8 368
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
31 сту 2017 г.

Афіцыйна: «Вулверхэмптон» падпісаў двух навічкоў

«Вулверхэмптон» на працягу некалькіх дзён абвясціў пра падпісанне нападаюча «Порту» Фабіа Сілвы і абаронцы «Ліёна» Марсаля.

Афіцыйны сайт «волкаў» паведаміў пра трансфер 18-гадовага форварда «Драконаў», за якога заплацілі 35 мільёнаў фунтаў. Гэтая сума стала рэкорднай для каманды з Заходняга Мідленда. Малады партугалец стаў чарговым гульцом, якога прывёў у каманду вядомы агент Жоржэ Мендэш.

Другім трансферам «брадзяў» стаў 31-гадовы універсальны абаронца «ткачоў», пераход якога абышоўся ўсяго ў 1,8 мільёна фунтаў. Дарэчы, Марсал можа сыграць на пазіцыі левага і цэнтральнага абаронцы.

Фінансавыя ўмовы здзелак і працягласць кантрактаў не раскрываюцца.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
Turbo22, 7 верасня 2020 г.
Афіцыйна: «Вулверхэмптон» падпісаў двух навічкоў «Вулверхэмптон» на працягу некалькіх дзён абвясціў пра падпісанне нападаюча «Порту» Фабіу Сілвы і абаронцы «Ліёна» Марсала. Афіцыйны сайт «воўкаў» паведаміў пра трансфер 18-гадовага форварда «Драконаў», за якога заплацілі 35 мільёнаў фунта [...]

Нядрэнна так воўкі ўзмацняюцца ў гэтым сезоне. Па мне, яны нацэлены на верхнія радкі ў АПЛ, укладанні нятлушкія ідуць. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
620
Публікацыі
8 368
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
31 сту 2017 г.

Афіцыйна: Калараў перайшоў у «Інтэр»

Захавальнік Аляксандр Калараў перайшоў з «Ромы» ў «Інтэр» за 1,5 мільёна еўра плюс бонусы.

Афіцыйны сайт «нерадзурри» паведаміў аб падпісанні 34-гадовага сербскага фулбэка, які падпісаў з новым клубам кантракт. Па раней атрыманых дадзеных, кантракт падпісаны па схеме «1+1».

Адзначаецца, што медыцынскі агляд адбудзецца пасля заканчэння міжнароднай паўзы на матчы зборных.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
620
Публікацыі
8 368
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
31 сту 2017 г.

Афіцыйна: «Байер» падпісаў Шыка

Нападнік Патрык Шык перайшоў з «Ромы» ў «Байер» за 27 мільёнаў еўра плюс бонусы.

Афіцыйны сайт «фармацэўтаў» паведаміў пра трансфер 24-гадовага чэшскага форварда, які падпісаў пяцігадовы кантракт. У новай камандзе Шык будзе выступаць пад 14-м нумарам.

Нагадаў, што ў мінулым сезоне Патрык выступаў за іншую нямецкую каманду – «РБ Лейпцыг», за якую на правах арэнды правёў 22 матчы ў Бундэслізе, забіў 10 галоў і аддаў два асісты.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...