Трансферныя навіны
Навіны спорту
|
24 жніўня 2016 г.
ад
DOMINION
|
533 Адказу
|
73,115 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Кальехон вяртаецца ў Іспанію
Атакуючы паўабаронца «Наполи» Хосе Кальехон вяртаецца ў Іспанію. Футбаліст дасягнуў дамоўленасці аб кантракце з «Вильярреалом».
Кальехон гуляў у Іспаніі да 2013 года, спачатку выступаючы за «Эспаньол», а потым за «Реале». Пасля гэтага было 7 плённых сезонаў у «Наполи», 336 праведзеных матчаў і больш за 140 балаў па сістэме гол+пас.
Гэтым летам скончыўся кантракт Кальехона з «Наполи» і ён стаў вольным агентам. Іспанец дамовіўся з «Вильярреалом» пра падпісанне кантракту на 2 сезоны па схеме 1+1.
У мінулую восень Хосе атрымліваў шчодрыя прапановы з Кітая, але не захацеў пакідаць еўрапейскі чэмпіянат.
Нагадаем, лаўнцінскі калектыў фінішаваў на пятым месцы і ў наступным сезоне вяртаецца ў Еўракубкі.
правільна і зрабіў, што яго за грашыма гнацца, калі можна яшчэ пагуляць у Еўропе цалкам падзяляю яго меркаванне.
«Арсенал» закрывае доўгачаканы трансфер
Цэнтральны абаронца «Лілля» Габрыэль Магальяэс прайшоў медыцынскі агляд перад пераходам у «Арсенал».
Лонданскі клуб заплаціць за гульца каля 30 мільёнаў еўра. Кантракт на 5 гадоў.
На футбаліста таксама актыўна прэтэндаваў «Напалі», а ў апошні момант яго спрабаваў перахапіць «Манчэсцэр Юнайтэд».
У мінулым сезоне Лігі 1 Габрыэль сыграў у 24 матчах і забіў 1 гол.
Раней «Арсенал» абвясціў пра пераход вінгера «Чэлсі» Вілліяна.
Адначасова лонданскі клуб актыўна пазбаўляецца ад «багажу Эмеры». Каманду ўжо пакінуў Маврапанос, які перайшоў у «Штутгарт». У чарзе Сократіс, якога актыўна звязваюць з «Напалі», а таксама Мейтленд-Найлз.
Ім доўга пазбаўляцца давядзецца, у выніку па фінансах у якіх мінусах яны будуць?
Афіцыйна: «Юнайтэд» падоўжыў Хэндэрсана
Варатар Дын Хэндэрсан падпісаў новы доўгатэрміновы кантракт з «Манчэстэр Юнайтэд» да лета 2025 года з опцыяй падоўжання яшчэ на год.
Афіцыйны сайт «чырвоных д’яблаў» паведаміў пра падпісанне новага пагаднення з 23-гадовым англічанінам, які апошнія два сезоны правёў у «Шэфілд Юнайтэд» на пазыцыi.
Па новым кантракце Хэндэрсан будзе зарабляць па 120 тысяч фунтаў на тыдзень.
Раней «МЮ» планаваў аддаць Дына ў чарговую пазыку, каб гульцоў атрымліваў стабільную ігровую практыку, якая дапаможа яму стаць паўнацэнным заменнікам Давіда Дэ Хеа ўжо ў бліжэйшыя пару гадоў.
Але гэта цалкам такі на перспектыву кантракт. Па-мойму Дэ Хеа дакладна і пяць гадоў зможа трымаць свой узровень.
Афіцыйна: «Ювентус» падпісаў Маккенні
Паўабаронца Уэстон Маккенні перайшоў з «Шальке» ў «Ювентус» на правах арэнды з наступным правам выкупу.
Афіцыйны сайт б’янконераў паведаміў аб арэндзе 22-гадовага амерыканскага хаўбека за 4,5 мільёна еўра. У здзелку ўключаная опцыя выкупу ў памеры 18 мільёнаў еўра. Фінансавыя падрабязнасці кантракту не раскрываюцца.
Варта нагадаць, што ў мінулым сезоне Маккенні адыграў у Бундэслізе 28 матчаў, у якіх забіў тры галы.
хех,кароны пабаяўся відавочна) або чумы)
А калі сур’ёзна то ёсць прыклады,калі футбаліст ездыў у Кітай,зарабляў грошы,а пасля вяртаўся ў топ-чэмпіянаты. Вобна Вітсель яркі таму прыклад…
Гісторыі могуць быць зусім іншыя, і пасля вяртання з чэмпіянату Азіі чалавек можа зусім гуляць у другараднай камандзе. Вітсель выключэнне з правіл.
усё залежыць ад самога футбаліста. Калі ён расслабіць зад, то, канечне, пра які-небудзь топ-чэмпіянат не можа ісці гаворка. А Вітсель – красавец.
Але ўсё ж такі такія прыклады – не больш чым выключэнне з правілаў, згодныя. Калі ўсе пераходзяць дзеля грошай, то ніякага вяртання.
«Барселона» набывае хавбека «Ліверпуля»
Паўабаронца «Ліверпуля» Джорджыньо Вейналдум узгадніў умовы асабістага кантракту з «Барселонай».
Як сцвярджае Diario Sport, 29-гадовы нідэрланец падпіша з «блаугранас» кантракт па схеме «3+1». Фінансавыя ўмовы пагаднення ў гэты момант невядомыя.
Адзначаецца, што за трансфер Вейналдума «Барса» заплаціць 15 мільёнаў еўра плюс 5 мільёнаў у выглядзе бонусаў.
Дзеючы кантракт Джорджыньо з мерсісайдскім клубам сканчаецца летам 2021 года.
Цікавая такая купля. Але і для Барсы гэты гулец не дастаткова моцны. Таму здзіўлены такой пакупкай.
Афіцыйна: «Шальке» падпісаў Ібішэвіча
Нападаючы Ведад Ібішэвіч перайшоў з «Герты» ў «Шальке» на правах свайбоднага агента.
Афіцыйны сайт «горнікаў» паведаміў аб падпісанні кантракту з 36-гадовым баснійскім форвардам, які выступае ў Бундэслізе з 2006 года і адгуляў 339 матчаў, забіў 127 галоў і аддаў 49 асістаў.
Кантракт Ібішэвіча разлічаны да лета 2021 года. Фінансавыя ўмовы не раскрываюцца.
Месі абвясціў пра сваё рашэнне
Нападаючы каталонскай «Барселоны» ў эксклюзіўным інтэрв’ю выданню Goal абвясціў, што будзе вымушаны правесці наступны год у камандзе, паколькі ніхто не заплаціць за яго трансфер 700 мільёнаў еўра, а ісці ў суд супраць роднага клуба ён не будзе.
«Калі я паведаміў сваёй сям’і пра жаданне сысці, разгарнулася сапраўдная драма.
Уся сям’я заплакала, бо мае дзеці не жадалі з’язджаць з Барселоны і змяняць школу. Але я гляджу наперад, і хачу змагацца на самым высокім узроўні, выйграваць тытулы, змагацца ў Лізе чэмпіёнаў. У ёй можна і выйграць, і прайграць, бо гэта складаны турнір, у якім трэба змагацца.
У апошнія гады мы не змагаліся, мы праваліліся ў Рыме, Ліверпулі і Лісабоне. Усё гэта прымусіла мяне задумацца пра рашэнне, якое я хацеў ажыццявіць.
Я быў упэўнены, што змагу сысьці ў любы момант. Прэзідэнт заўсёды казаў мне, што я магу пакінуць клуб пасля заканчэння сезона. Цяпер ён ляпнуўся на тое, што я не сказаў гэта да 10 чэрвеня, але ў гэты час мы гулялі ў Прэм’еры з‑за пандэміі, якая змяніла ўвесь сезон.
Гэта першая прычына, па якой я застануся ў клубе. Прэзідэнт сказаў мне, што я змагу сысці толькі ў тым выпадку, калі за мой трансфер заплацяць 700 мільёнаў еўра, а гэта немагчыма.
Быў другі спосаб – ісці ў суд. Але я ніколі не пайду ў суд супраць «Барсы», бо гэты клуб даў мне ўсё, і я вельмі люблю яго. Гэта клуб майго жыцця, я пабудаваў усё сваё жыццё менавіта тут.
Я люблю Барселону, і я нідзе не знайду месца лепш, чым тут. Тым не менш, я маю права вырашаць. Я збіраўся шукаць новыя мэты і задачы. А заўтра я мог бы вярнуцца, бо тут, у Барселоне, у мяне ёсць усё»,
– цытуюць Месі выданне Goal.
Ні хто не дасць яму такую зп проста…. Усё значна прасцей, а ён такія гісторыі распавядае (
Ён у гэтым сезоне не будзе гуляць, а хутчэй за ўсё будзе хадзіць пешшу
Афіцыйна: Аллан – гульцoвa «Эвертана»
«Эвертан» аб’явіў аб падпісанні цэнтральнага паўабаронцы «Напалі» Аллана.
Бразілец падпісаў з клубам кантракт на 3 сезоны, здзелка ацэньваецца ў 28 млн еўра, 3 з якіх – у якасці бонусаў.
Па ходзе мінулага сезона Аллан канфліктаваў з дзеючым трэнерам «Напалі» Джэннаро Гатузо. У лютым настаўнік неапалітанцаў выгнаў бразільца з трэніроўкі, бо той «хадыў пешшу». Пазней ён папрасіў прабачэння і ў канцы сезона зноў трапляў у склад.
У «Эвертане» Аллан будзе працаваць пад кіраўніцтвам Карла Анчэлотці, пад кіраўніцтвам якога правёў, напэўна, найлепшыя сезоны ў «Напалі».
«Эвертан» здолеў апярэдзіць у барацьбе за апорніка «Борусію Д» і «Атлетыка».
Ліверпульскі клуб таксама блізкі да пакупкі Хамеса Родрыгеса («Рэал») і Дукуре («Уотфард»).
Вось наконт Родригеса сапраўды будзе цікава, калі перайдзе. Толькі пераход не танна абойдзецца.
«Барселона» прыняла рашэнне па Коутынью
Паводле даных аўтарытэтнай газеты Marca, «Барселона» прыняла канчатковае рашэнне адносна далейшай долі Філіпэ Коутынью. Нядаўна прызначаны трэнер сіня-гранатавых Рональд Куман разлічвае на бразільца ў наступным сезоне, таму клуб не мае намеру аддаваць гульца ў арэнду.
Паведамляецца, што кіраўніцтва «Барселоны» гатова разгледзець варыянт продажу гульца толькі ў тым выпадку, калі які-небудзь клуб заплаціць за яго больш за 100 мільёнаў еўра. У адваротным выпадку Коутынью застанецца ў Каталоніі як мінімум яшчэ на адзін сезон.
Нагадаем, у мінулым сезоне Філіпэ абараняў колеры мюнхенскай «Баварыі», за якую правёў 38 матчаў і забіў 11 галоў.
Правільнае рашэнне, а чаму б і не! Упэўнены, што ён падыйдзе па стылі гульні камандзе. Цэначнік за яго задзьмуў касмічны.
Афіцыйна: «Вулверхэмптон» падпісаў двух навічкоў
«Вулверхэмптон» на працягу некалькіх дзён абвясціў пра падпісанне нападаюча «Порту» Фабіа Сілвы і абаронцы «Ліёна» Марсаля.
Афіцыйны сайт «волкаў» паведаміў пра трансфер 18-гадовага форварда «Драконаў», за якога заплацілі 35 мільёнаў фунтаў. Гэтая сума стала рэкорднай для каманды з Заходняга Мідленда. Малады партугалец стаў чарговым гульцом, якога прывёў у каманду вядомы агент Жоржэ Мендэш.
Другім трансферам «брадзяў» стаў 31-гадовы універсальны абаронца «ткачоў», пераход якога абышоўся ўсяго ў 1,8 мільёна фунтаў. Дарэчы, Марсал можа сыграць на пазіцыі левага і цэнтральнага абаронцы.
Фінансавыя ўмовы здзелак і працягласць кантрактаў не раскрываюцца.
Нядрэнна так воўкі ўзмацняюцца ў гэтым сезоне. Па мне, яны нацэлены на верхнія радкі ў АПЛ, укладанні нятлушкія ідуць.
Афіцыйна: Калараў перайшоў у «Інтэр»
Захавальнік Аляксандр Калараў перайшоў з «Ромы» ў «Інтэр» за 1,5 мільёна еўра плюс бонусы.
Афіцыйны сайт «нерадзурри» паведаміў аб падпісанні 34-гадовага сербскага фулбэка, які падпісаў з новым клубам кантракт. Па раней атрыманых дадзеных, кантракт падпісаны па схеме «1+1».
Адзначаецца, што медыцынскі агляд адбудзецца пасля заканчэння міжнароднай паўзы на матчы зборных.
Афіцыйна: «Байер» падпісаў Шыка
Нападнік Патрык Шык перайшоў з «Ромы» ў «Байер» за 27 мільёнаў еўра плюс бонусы.
Афіцыйны сайт «фармацэўтаў» паведаміў пра трансфер 24-гадовага чэшскага форварда, які падпісаў пяцігадовы кантракт. У новай камандзе Шык будзе выступаць пад 14-м нумарам.
Нагадаў, што ў мінулым сезоне Патрык выступаў за іншую нямецкую каманду – «РБ Лейпцыг», за якую на правах арэнды правёў 22 матчы ў Бундэслізе, забіў 10 галоў і аддаў два асісты.