Трансферныя навіны
Навіны спорту
|
24 August 2016
ад
DOMINION
|
533 Адказу
|
72,991 Прагляд
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ювентус узгодзіў кантракт з Матуіды
Як паведамляе L`Equipe, француз збіраецца перайсці ў Ювентус, і ўжо правёў перамовы з кіраўніцтвам бьянконеры. Старая Сіньёра гатовая прапанаваць футбалісту кантракт тэрмінам на 4 гады, па якім зарплата Матуіды складзе каля 9 млн еўра ў год.
Таксама Ювентус зрабіў прапанову ПСЖ адносна трансферу гульца. Паводле інфармацыі сайта Gianlucadimarzio.com, за 29-гадовага паўабаронцу чэмпіёны Італіі прапануюць 22 млн еўра, і яшчэ 5 млн у выглядзе розных бонусаў. У сваю чаргу парыжане жадаюць выручыць за Блэза 30 млн, таму перамовы паміж клубамі працягваюцца.
Андерлехт дамовіўся з Зенітам аб трансферы Ломбертса
Пра гэта паведамляе рэсурс Voetbalkrant.com.
Па інфармацыі крыніцы, Андерлехт ужо дамовіўся з Зенітам. Вядома, што і сам Ломбертс не супраць вярнуцца на радзіму.
Заўважым, што дзеючы кантракт Ломбертса сканчаецца летам 2018 года.
Паведамляецца таксама, што сума здзелкі складзе каля чатырох мільёнаў еўра.
Драговіч – гульца Байера
Афіцыйны сайт кіеўскага Дынама распаўсюдзіў інфармацыю пра пераход Аляксандра Драговіча ў стан леверкузенскага Байера
Драговіч падпісаў кантракт на пяць гадоў. Па інфармацыі партала “Трансфермаркет”, за аўстрыйца “Байер” заплаціў 18 млн. еўра
Афіцыйна: Йедлін – гулец Ньюкасла
Экс-гулец Чэлсі і Барселоны працягне кар’еру ў чэмпіянаце Індыі
Вядомы ісландзкі нападаючы Эйдур Гудьонссон ніяк не завершыць сваю доўгую кар’еру. Мінуўшы сезон футбаліст заканчваў у нарвежскім Мольдэ, цяпер жа ён выспаў на прасторах экзатычнай Індыі.
Афіцыйны Twitter індыйскага клуба Пуна Сіці паведамляе, што Гудьонссон аформіў пагадненне з кіраўніцтвам клуба. Аб дэталях здзелкі нічога не паведамляецца.
Будзем цяпер топіць за Байер
Барселона і Валенсія сагласавалі пераход Алькасэра
Па інфармацыі Sport, блаугранас завяршылі перамовы з гульцом і ўласнікам Валенсіі Пітером Лімам і сагласавалі трансфер за 30 млн еўра.
Для канчатковага афармлення трансферу засталося ўдакладніць некаторыя дэталі.
Паведамляецца, што сам 22-гадовы гульц (23 споўніцца праз некалькі дзён) пагадзіўся на заробак у 2 млн еўра ў год і на ролю «першага запаснога» ў камандзе. Алькасэр будзе па патрэбе замяняць каго-небудзь з супер-тройкі Мэссі, Суарэс, Неймар.
Сіллесэн пераход у Барсу
Блін ну Тэрштэген жа круты хлопец, ёсць памылкі але ён не баіцца рызыкаваць і нагамі гуляе здарова
Бразільскі нападаючы Андрэ аформіў працоўную дамову з ліcабонскім Спортингам.
Лісабонскі Спортинг аб’явіў аб набыцці бразільскага нападаючага Андрэ. Цяпер 50% правоў на форварда належыць Львам, а другая частка застаецца ў Корынціанса, за які Андрэ выступаў у мінулым сезоне.
Аб суме здзелкі не паведамляецца
Аквілані – гулец Пескары
паўабаронца Альберто Аквілані ўмацаваў склад сціплай Пескары.
Навічок Серыі А Пескара абвясціў аб падпісанні пагаднення з Альберто Аквілані. Мінуўшы сезон італьянц правёў у складзе ліcабонскага Спортынга, аднак стаць гульцом асноўнага складу 32-гадовы італьянц не здолеў.
Бакі дамовіліся аб разрыве кантракту, пасля чаго футболіст дастаўся Пескары зусім бясплатна.
ПО МАТЕРЫЯЛАМ: FOOTBAL ITALIA
Наполи падпісаў Дыявара
Паўабаронца Болоньи Амаду Дыявара стаў гульцом Наполи.
Наполи на сваім афіцыйным сайце паведаміў, што набыў у Болоньи 19-гадовага паўабаронцу Амаду Дыявара. Аб суме трансферу і асабістым кантракце гульца не паведамляецца, аднак СМІ сцвярджаюць, што яна склала 14 млн еўра, а гульцу будуць плаціць па 800 тысяч еўра ў год
Наполі прадаў паўабаронцу ў Эспаньол
Афіцыйны сайт Наполі паведаміў, што паўабаронца клуба Давід Лопес стаў гульцом Эспаньола на пастаяннай аснове.
Сума здзелкі застаецца невядомай. Гулец падпісаў кантракт з Эспаньолам тэрмінам на 4 гады з магчымасцю прадаўжэння пагаднення яшчэ на адзін сезон.
Афіцыйна: Мэрфі – гульц Ньюкасла
33-гадовы нападаючы падпісаў двухгадовы кантракт з Ньюкаслом, пра гэта паведамляе афіцыйны сайт Сорак.
Фінансавыя ўмовы здзелкі не раскрываюцца.
Окоре перайшоў у Капенгаген
Афіцыйна: Бас Дост – гульцoк Спортынга
Пра гэта сёння праінфармаваў афіцыйны сайт партугальскага клуба
Кантракт з галандскім футбалістам разлічаны на 4 гады.
Сума здзелкі пакуль застаецца невядомай. Аднак у СМІ кажуць, што партугальцы пералічаць на рахунак нямецкага клуба каля 12 млн еўра.
Спортинг купіў Дэльгадо
Венгер пацвердзіў трансферы Перэса і Мустафі
«Нам давялося папрацаваць, каб атрымаць іх подпісы, але пагадненне дасягнута. Медыцынскае абследаванне было паспяхова прайшло кожным з гульцоў і да афіцыйнага абвяшчэння Перэса і Мустафі гульцамі Арсенала засталося вырашыць некалькі фармальнасцяў.
Я не ведаю дакладна, калі яны будуць прадстаўлены афіцыйна, але думаю, што гэта адбудзецца на наступным тыдні», – рэзюмаваў Венгер.
Афіцыйна: Тоттенхэм развітаўся з Шадлі
Адрыен Сілва пераходзіць у Лестер
Футбаліст пацвердзіў гэтую інфармацыю, заявіўшы, што Спортынг пагадзіўся яго адпусціць за 25 млн еўра.
«Пацвярджаю, што Лестер прапанаваў каля 25 мільёнаў еўра, а Спортынг пагадзіўся на мой сыход. Лестер – цікавы варыянт для працягу маёй кар’еры і адпавядае тым мэтах, якія я пераследую. АПЛ – гэта выдатны турнір, які дапаможа мне прагрэсіраваць.
Я вельмі люблю Спортынг, мне 27, а я прыйшоў сюды ў 12. Я вырас разам з клубам. Думаю, ніхто не будзе крытыкаваць мяне за гэтае рашэнне», – сказаў Сілва.
ПА МАТЭРЫЯЛАМ: O JOGO
Палерма падпісала двух паўабаронцаў
Кіраўніцтва Палермы здолела ўзгадніць адразу два трансферы за адзін дзень. Каманда з Сіцыліі ўмацавала сваю сярэдзіну поля, падпісаўшы кантракты з экс-паўабаронцам зборнай Італіі Алессандро Дьяманти, а таксама з бразільскім хавбэкам Энрыке.
Першы падпісаў з Арламі двухгадовы кантракт, разлічаны на два гады. У Палерму ён прыйшоў на правах свабоднага агента, бо яго кантракт з кітайскім клубам Гуанчжоу Эвергранд скончыўся.
Што тычыцца другога трансферу, то бразільскі хав Энрыке пераехаў на Сіцылію з радзiмовага чэмпіянату, дзе абараняў колеры Карынціянс. Сума кампенсацыі, якую атрымае бразільскі клуб за футбаліста, роўная 3,3 млн. еўра.
ПА МАТЭРЫЯЛАМ: FOOTBALL ITALIA
Афіцыйна: Рог – гульняр Наполі
Лескотт перайшоў у АЭК
Афіцыйна: Буфаль – гульцоў Саутгэмптана
Святыя выляцелі за марокканца рэкордную для сябе суму – 16 млн фунтаў.
Раней Саутгэмптан не плаціў падобнай сумы за гульцоў, аднак у гэтым сезоне клуб з аднаго горада стаў ужо дзясятым клубам, які абнавіў падобны рэкорд гэтым летам.
22-гадовы Буфаль падпісаў з англійскім клубам пяцігадовы кантракт.
ПА МАТЕРЫЯЛАМ: ФК Саутгэмптан
Афіцыйна: Габігол – гульняр Інтэра
Астон Вілла падпісала форварда за рэкордную суму
Афіцыйны сайт Астон Віллы абвясціў пра пераход іваарыйскага форварда Джонатана Коджа. Брыстал Сіці за цяпер ужо свайго экс-форварда атрымалі кампенсацыю ў памеры 11 млн. фунтаў, у далейшым гэтая сума можа вырасці да 15 млн. Указаная сума з’яўляецца рэкорднай для Чэмпіяншыпа.
Паведамляецца, што футбаліст падпісаў кантракт на чатыры гады.