Трансферныя навіны

Навіны спорту | 24 жніўня 2016 г. ад | 533 Адказу | 73,114 Праглядаў | 2 Рэакцыі
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
620
Публікацыі
8 368
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
31 сту 2017 г.

«Ліверпуль» паспрачаецца з «Барсэлонай» за гульца «Бетысa»

«Ліверпуль» гатовы паспрачацца з «Барсэлонай» за цэнтральнага абаронцу «Бетысa» Аіссу Мандзі.

Як паведамляе выданне El Gol Digital, кіраўніцтва «чырвоных» хоча адцягнуць 29-гадовага алжырца, які гэтым летам стане вольным агентам і можа выбіраць сабе новы клуб. Мінулым летам мерсысайдцы спрабавалі купіць Аіссу за 10 мільёнаў еўра, але зцярпелі няўдачу.

Адзначу, што ў бягучым сэзоне Мандзі правёў 27 матчаў у чэмпіянаце Іспаніі, у якіх забіў тры галы і аддаў адну галявую перадачу.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
620
Публікацыі
8 368
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
31 сту 2017 г.

«Ювэнтус» маніць да сябе Олів’е Жыру

Нападаючы лонданскага «Чэлсі» Олів’е Жыру можа працягнуць кар’еру ў чэмпіянаце Італіі.

Па інфармацыі Goal, 34-гадовы французскі форвард не будзе прадоўжваць контракт з «арыстакратамі», паколькі не ўваходзіць у далёкаідучыя планы Томаса Тухэля. Апошні раз Олів’е выходзіў у старце ў сакавіку ў матчы Кубка Англіі супраць «Шэфілд Юнайтэд», што зусім не задавальняе дзеючага чэмпіёна свету ў складзе зборнай Францыі.

Крыніца адзначае, што скарыстацца сітуацыяй Жыру плануе турынскі «Ювэнтус», які разглядае француза як замену Паулу Дыбале або Крышціяна Раналду. Чакаецца, што ў бліжэйшы час прадстаўнікі турынскага клуба звязваюцца з агентам Олів’е.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
Turbo22, 29 красавіка 2021 г.
«Ювэнтус» маніць да сябе Олівʼе Жыру Нападаючы лонданскага «Чэлсі» Олівʼе Жыру можа працягнуць кар’еру ў чэмпіянаце Італіі. Па інфармацыі Goal, 34-гадовы французскі форвард не будзе працягваць кантракт з «арэстакратамі», паколькі не ўключаны ў далёкаідучыя планы Томаса Тухеля. Апошні раз [...]

Не разумею, навошта Юве такі сталалетні гульц? Разумею, што яны хочуць атрымаць вопытнага гульца, але ўсё ж….

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
620
Публікацыі
8 368
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
31 сту 2017 г.

14 клубаў Еўропы хочуць купіць Холанда

Адыёзны футбольны агент Міно Райола, які прадстаўляе інтарэсы Эрлінга Холанда, пракаментаваў цікавасць да свайго кліента:

«Я размаўляў з прадстаўнікамі Дортмунда, яны далі зразумець, што не збіраюцца прадаваць Эрлінга. «Мы яго не прадаем», – вось дакладныя словы». Трэба разумець, што будзе лепш для самога Эрлінга. Заставацца – гэта рызыка, сыходзіць з каманды – таксама».

«Такія клубы як «Рэал Мадрыд» могуць дазволіць сабе трансфер Холанда. У іх ёсць дастаткова сродкаў, каб набыць яго. «Барселоне» цяжэй, але магчымасці пераезду ў Каталонію выключаць не варта. Увогуле, у трансферы Эрлінга Холанда зараз зацікаўлены 14 клубаў Еўропы. Трэба выбраць самы аптымальны варыянт»,

– заявіў Міно Райола.

Трансферная каштоўнасць 20-гадовага Эрлінга Холанда зараз складае 110 млн еўра. У бягучым сезоне нарвежац працягвае здзіўляць неймовернай результатыўнасцю і ўжо забіў 37 галоў. Увогуле яго статыстыка ў складзе «Борусіі Дортмунд» быццам узятая з футбольных сімулятараў: 56 матчаў, 53 галы, 14 асістаў.

Нагадаем, Холанд перабраўся ў «Борусію Д» зімой 2020-га з аўстрыйскага «Зальцбурга» за 20 млн еўра. Паводле чутак, зараз Дортмунд хоча выручыць за свайго нападніка не менш за 150 млн еўра.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
Turbo22, 1 мая 2021 г.
Трансферная вартасць 20-гадовага Эрлінга Холанда цяпер складае 110 млн еўра. У бягучым сезоне нарвежац працягвае дзівіць неверагоднай выніковасцю і ўжо забіў 37 галоў. Увогуле яго статыстыка ў складзе «Боруссія Дортмунд» быццам узята з футбольных сімулятараў: 56 матчаў, 53 галы, 14 асістаў.

Гэта цяпер ужо болей нагадвае як аўкцыён – хто зможа даць больш за гэтага гульца, мне ўвесь гэты шчось так і нагадвае. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
620
Публікацыі
8 368
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
31 сту 2017 г.

«Атлетико» патрэбен хавбек «Рэала»

Паўабаронца мадрыдскага «Рэала» Дані Скофейос, які выступае на праве арэнды за «Арсенал», можа перайсці ў іншую сталічную каманду.

Паводле інфармацыі Football Espana, паслугамі іспанскага хавбека зацікаўлены мадрыдскі «Атлетико», які гатовы прапанаваць 40 мільёнаў еўра за поўны трансфер 24-гадовага гульца.

Надзвычай цікава, што Скофейос не хоча падпісваць поўны кантракт з «Арсеналам», а мае намер вярнуцца ў Іспанію. Таму пераход у «Атлетико» можа стаць вырашэннем для абедзвюх сталічных клубаў.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.

Паглядзім, канешне, як гэта будзе выглядаць, але пераход з Рэала ў Атлетыка фанатамі не надта вітаецца.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
620
Публікацыі
8 368
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
31 сту 2017 г.

Летам «Баварыя» не будзе рабіць гучных трансфераў

«Чырвоныя» не стануць купляць зорных футбалістаў.

Прэзідэнт мюнхенскай «Баварыі» Герберт Хайнер падзяліўся цікавай інфармацыяй адносна трансфернай палітыкі клуба. Функцыянер заявіў, што падчас летняга трансфернага акна каманда будзе рабіць пакупкі футбалістаў, аднак гучнымі трансферамі фанатаў не парадуюць.

«Мы папоўнім каманду, але дарагіх трансфераў летам не будзе. У нас неверагодна моцная і моладзевая каманда з вялізным патэнцыялам. Таму я не хвалююся. Не бачу патрэбы ў дарагіх набыццях у бліжэйшы час. Вядома, мы хочам, каб у нас была найлепшая каманда. Але праўда ў тым, што гэта патрабуе значных фінансавых укладанняў. Не сакрэт, што пандэмія каранавірусу моцна ўдарыла па нас. Гэта адбіваецца на бюджэце клуба», – прыводзіць словы Хайнера Goal.com са спасылкай на Bayern Insider.

Пакуль што «Баварыя» працягвае лідаваць у Бундэслізе з 71 балам на рахунку. На другім месцы знаходзіцца «РБ Лейпцыг», у якога на 7 ачкоў менш, а тройку лідараў замыкае «Вольфсбург» з 57 баламі.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
Turbo22, 8 мая 2021 г.
Прэзідэнт мюнхенскай «Баварыі» Герберт Хайнер падзяліўся цікавай інфармацыяй адносна трансфернай палітыкі клуба. Функцыянер заявіў, што падчас летняга трансфернага вакна каманда будзе набываць футбалістаў, аднак гучнымі трансферамі фанаў не парадуе.

Калі паглядзець выступленне Баварыі ў ЛЧ, то яго дакладна нельга назваць гучным, так што гэта правільнае рашэнне – няхай скарыстаюцца цяперашнімі гульцамі. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
620
Публікацыі
8 368
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
31 сту 2017 г.

Зідан выбраў клуб, у якім хоча працягнуць кар’еру

Французскі спецыяліст хутчэй за ўсё адправіцца ў Італію.

Галоўны трэнер мадрыдскага «Рэала» Зідан зацікаўлены паспрабаваць свае сілы ў італьянскім чэмпіянаце. Паводле інфармацыі Tuttosport, настаўнік «сліўкавых» мае намер узначаліць турынскі «Ювентус».

Нагадаем, што дзеючы кантракт Зідана з «каралеўскім клубам» распрацаваны да 2022 году, аднак кіраўніцтва «Рэала» не вельмі задаволена працай француза, таму ён можа пакінуць «сліўкавых» ужо гэтым летам.

Раней у СМІ паведамлялася, што кіраўніцтва «Старой сіньёры» таксама зацікаўлена ў Зідэне, аднак босаў адляквае высокая зарплата Зідана. Нагадаем, што трэнер атрымлівае ў «Рэале» 12 мільёнаў за сезон. Для «б’янконэры» такая сума практычна непад’ёмная, бо яны яшчэ працягваюць плаціць Маурыцыа Сарры, і да канца не разлічыліся з Масі­міліяна Алегры.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
Turbo22, 9 мая 2021 г.
Зінедын Зідан выбраў клуб, у якім хоча працягнуць кар’еру Французскі спецыяліст хутчэй за ўсё адпраўіцца ў Італію. Галоўны трэнер мадрыдскага «Рэала» Зінедын Зідан зацікаўлены ў тым, каб паспрабаваць свае сілы ў італьянскім чэмпіянаце. Паводле інфармацыі Tuttosport, настаўнік «слівочных» [...]

А што тут думаць, цалкам нядрэнная замена. Вось толькі не зразумела, якую гульню ён хоча паказаць у Турыне. Я думаю, футбол у Італіі стане больш цікавым. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
620
Публікацыі
8 368
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
31 сту 2017 г.

«Юнайтэд» гатовы падпісаць абаронцу «Аталанты»

«Манчэстэр Юнайтэд» у летняе трансфернае акно плануе падпісаць новага цэнтральнага абаронцу і крэатыўнага атакуючага паўабаронцу.

Пасля падоўжання кантракту з Эдынсонам Кавані, «чырвоныя д’яблы» не будуць падпісваць новага форварда як мінімум да студзеня і засяродзяць сваю ўвагу на іншых мэтах.

Як паведамляе выданне Sky Sports, адным з варыянтаў для ўмацавання абароны з’яўляецца гульцоў «Аталанты» Крыст’ян Рамера, правы на якога належаць «Ювентусу».

Звяртаецца ўвага, што «Багіня» гатовая выкупіць правы на 23-гадовага аргентынца і адразу прадаць яго «МЮ» за 40 мільёнаў еўра.

Паміж Рамера, у радары клуба знаходзяцца Свен Ботман з «Аякса» і Жуль Кундэ з «Севільі».

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
620
Публікацыі
8 368
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
31 сту 2017 г.

«МЮ» шукае новага фулбэка

«Манчестер Юнайтед» пасля заканчэння сезону плануе выйсці на трансферны рынак, каб купіць новага правага абаронцу.

Кіраўніцтва і трэнерскі штаб «чырвоных д’яблаў» цалкам давярае Аарону Уан-Біссака, але хоча падпісаць гульца, які зможа знізіць нагрузку на англійскага фулбэка.

Паводле інфармацыі Sky Sports, «МЮ» склаў шорт-ліст з двух гульцоў, у які ўвайшлі Кіран Трып’ер з «Атлетико» і Макс Ааронс з «Норвіча».

Адзначаецца, што малады фулбэк «Норвіча» будзе даступны для продажу, але за яго подпіс давядзецца пасааднічацца з «Баварыяй», «Арсеналам» і «Эвертанам».

Што датычыць былога гульца «Тоттэнхэма», то 30-гадовы англічанін гатовы вярнуцца ў Англію пасля двухгадовага знаходжання ў Мадрыдзе.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
Turbo22, 13 мая 2021 г.
«МЮ» шукае новага фулбэка «Манчэсцэр Юнайтэд» пасля заканчэння сезону плануе выйсці на трансферны рынак, каб набыць новага правага абаронцу. -Кіраўніцтва і трэнерскі штаб «чырвоных д’яблаў» цалкам давяраюць Аарону Уан-Біссаке, але хочуць падпісаць гульца, які зможа знізіць нагрузку на анг [...]

Я думаю, што тут будзе яшчэ вырашаць цана пытання. Так што нават такі гульцом як Трыпп’ер, то цілкам можа перайсці ў МЮ. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
620
Публікацыі
8 368
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
31 сту 2017 г.

Рауль можа ўзначаліць «Рэал»

Чарговы легендарны футбаліст можа стаць трэнерам «караліўскага клуба».

Былы футбаліст мадрыдскага «Рэала» і зборнай Іспаніі Рауль можа змяніць на пасадзе галоўнага трэнера «слівочных» Зінедына Зідана. Нагадаем, што гэтым летам француз хоча пакінуць «слівочных», паколькі паміж ім і футбалістамі пачалося сур’ёзнае напружанне. Ды і сам трэнер заявіў, што моцна стаміўся ад працы ў Мадрыдзе.

Што датычыць Рауля, дык у СМІ паведамлялі, што ён можа ўзначаліць франкфурцкі «Айнтрахт». Цяпер спецыяліст працуе з другой камандай «Рэала». Разам з «Кастыльяй» Рауль змог заваяваць перамогу ў Маладзёжнай лізе УЕФА ў мінулым годзе.

Пакуль мадрыдскі «Рэал» працягвае змагацца за перамогу ў Прэм’еры сезона-2020/2021. Футбалісты Зідана займаюць другое месца з 78 балаў на рахунку. У лідара «Атлетыка» на 2 ачкі больш.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
Turbo22, 15 мая 2021 г.
Рауль можа ўзначаліць «Рэал» Чарговы легендарны футбаліст можа стаць трэнерам «каралеўскага клуба». Былы футбаліст мадрыдскага «Рэала» і зборнай Іспаніі Рауль можа змяніць на пасадзе галоўнага трэнера «слiўочных» Зінэдзіна Зідана. Нагадаем, што гэтым летам францужанін хоча пакінуць «слiў [...]

А як будзе, не паўторыцца ці гісторыя з Зідэнам? Я не ўпэўнены, што Рауль будзе добрым трэнерам, дзе ж у яго досвед да гэтага.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
620
Публікацыі
8 368
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
31 сту 2017 г.

Дылэйні можа перабрацца ў АПЛ

Паўабаронца дортмундскай «Борусіі» Томас Дылэйні можа працягнуць кар’еру ў Англійскай Прым’ер-Лізе.

Дзеючы кантракт 29-гадовага данца са «шмялямі» сканчаецца ўсяго праз год, і «шмялі» рызыкуюць страціць гульца зусім бясплатна.

Як паведамляе выданне ESPN, «Саўтгемптан» гатовы выкупіць кантракт Дылэйні ў летнім міжсезонні і гатовы прапанаваць за апорнага хавбека каля 10 мільёнаў еўра.

Нагадаем, што ў цяперашнім сезоне Томас правёў у Бундэслізе 19 матчаў, адзначыўшыся двума рэзультатыўнымі дзеяннямі.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
Turbo22, 18 мая 2021 г.
Дылэйні можа перабрацца ў АПЛ -Паўабаронца дортмундскай «Боруссіі» Томас Дылэйні можа працягнуць кар’еру ў англійскай Прэмер-лізе. Дзейны кантракт 29-гадовага данца са «шмелямі» сканчаецца ўсяго праз год, і «шмелі» рызыкуюць страціць гульца зусім бясплатна. Як паведамляе выданне ESPN, [...]

А чаму “каткі” не хочуць пачакаць, і атрымаць гульца зусім бясплатна, няхай перайдзе як вольны агент? 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
620
Публікацыі
8 368
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
31 сту 2017 г.

У «Крыстал Пэлас» 6 кандыдатаў на пас трэнера

«Крыстал Пэлас» вядзе пошукі новага галоўнага трэнера, які напрыканцы гэтага сезона заменіць вопытнага Роя Ходжсана.

Па інфармацыі Sky Sports, Фрэнк Лэмпард уваходзіць у шорт-ліст «ледзяных арлоў», але праца ў лонданскім клубе яму ўсё яшчэ не гарантаваная.

Акрамя былога трэнера «Чэлсі» і «Бернлі», «Пэлас» збіраецца правесці перамовы з Эдзі Хау, вядомым па працы з «Борнмутам», Стывам Куперам з «Суонсі», Валерыенам Ісмэлем з «Барнслі», Фрэдзі Юнбергам і Скотам Паркерам з «Фулхэма».

Адзначаецца, што «арлы» больш не зацікаўлены ў паслугах Шона Дайча і Криса Уайлдэра.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
620
Публікацыі
8 368
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
31 сту 2017 г.

Почэтціна хоча перабудаваць цэнтр «ПСЖ»

Галоўны трэнер «Пары Сен-Жермен» Маурисио Почеттино плануе цалкам перабудаваць цэнтральную лінію поля падчас летняга межсезоння.

Па інфармацыі L`Equipe, аргентынскі настаўнік спадзяецца аформіць трансфер паўабаронцы «Ліверпуля» Джорджиньо Вейналдума, які гэтым летам стане свабодным агентам.

На думку Почетціна, падпісанне нідэрландскага хавбека стане першым крокам клуба ў рэканструкцыі цэнтральнай лініі поля, якая патрабуе прыкметных змен.

Нагадаем, што раней зʼявілася інфармацыя, што «Барселона» адмаўляецца ад падпісання Вейналдума з-за неўпэўненасці з будучым Роналда Кумана.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
Turbo22, 20 мая 2021 г.
Пачэтціна хоча рэканструяваць цэнтр «ПСЖ» Галоўны трэнір «Пары Сен-Жэрмен» Маурысіё Пачэтціна плануе цалкам перабудаваць цэнтральную лінію поля падчас летняга межсезоння. Па інфармацыі L`Equipe, аргентынскі настаўнік спадзяецца аформіць трансфер паўабаронцы «Ліверпуля» Джорджыньё Вейналд [...]

Маурысіё зможа змяніць усё ў клубе, тут без сумненняў. Тым больш для такога трэнера нават вялікага бюджэту не патрабуецца, паглядзім, па якім шляху ён пойдзе. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
620
Публікацыі
8 368
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
31 сту 2017 г.

Месі працягне кантракт з «Барселонай»

Інсайдарская інфармацыя ад Ніколо Скіры

Журналіст Ніколо Скіра ў сваім «Твітэры» напісаў, што форвард каталонскай «Барселоны» Ліянель Месі працягне кантракт з «сіне‑гранатавымі». Калі верыць крыніцы, то аргенцінец застанецца ў клубе яшчэ на два сезоны.

Нагадаем, што раней у СМІ была інфармацыя, што Месі правядзе яшчэ два сезоны ў «Барселоне», пасля перайдзе ў клуб з MLS, а калі завершить кар’еру атрымае кіраўнічую пасаду ў структуры каталонскага супер‑клуба. Да футбаліста праяўляў цікавасць спартыўны дырэктар «Пары Сен-Жэрмен», аднак функцыянер страціў інтарэс да нападаючага.

Месі пагадзіўся на паніжэнне зарплаты, але ніхто не адмяняў бонусы за поспехі гульца і каманды.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
Turbo22, 22 мая 2021 г.
Месі падоўжыць кантракт з «Барселонай» Інсайдарская інфармацыя ад Нікало Скіра   Журналіст Нікало Скіра ў сваім «Твітэры» напісаў, што форвард каталонскай «Барселоны» Ліянэль Мэсі падоўжыць кантракт з «сіне-гранатаватымі». Калі верыць крыніцы, то аргентынец застанецца ў клубе яшчэ на д [...]

Тут усё прадказальна, і зразумела, што Мэсі да канца сваёй кар’еры будзе з Барселонай, урэшце ён клубная легенда. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
620
Публікацыі
8 368
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
31 сту 2017 г.

Алаба напісаў развітальны ліст «Баварыі»

Аўстрыйскі абаронца «Баварыі» Давід Алаба трапятка развітаўся з мюнхенскім клубам, у якім правёў 13 сезонаў. У сваім Facebook футболіст напісаў:

«Мае сябры, мой дом, мая любоў, уся мая гонар. 13 гадоў, поўных эмоцый, цяжкай працы, самаадданасці, важных момантаў, яркіх успамінаў і любові да сям’і мюнхенскай «Баварыі».

«Гэта быў час, які даў мне важныя ўрокі, умацаваў мяне і зрабіў тым, кім я з’яўляюся цяпер. Сэзон за сэзонам я зразумеў, што азначае #MiaSanMia. І ў кожнай гульні я імкнуўся гэта паказаць».

«Я ніколі не забуду, як мы разам змагаліся на полі, святкавалі нашы тытулы па-за полем, і я ніколі не забуду, як вы, нашы заўзятары, штурхалі і матывавалі нас. Я рады і ўдзячны за тое, што змог пачаць тут свой шлях, будучы маленькім хлопчыкам з мноствам мараў, і што змог ажыццявіць гэтыя мары ў рэальнасць».

«Прыезд у Мюнхэн і пераход у «Баварыю» быў адным з лепшых рашэнняў у маім жыцці. Адход з гэтага клуба і гэтага горада будзе адным з самых цяжкіх крокаў у маім жыцці. Адно можна сказаць дакладна: я ніколі гэтага не забуду».

Нагадаем, 30 чэрвеня гэтага года ў 28-гадовага аўстрыйца заканчваецца кантракт з «Баварыяй» і ён заявіў, што сыходзіць з Мюнхена. Сярод прэтэндэнтаў на абаронцу СМІ называюць «Рэал», «ПСЖ», а таксама «Манчэсцэр Сіці».

Давід Алаба перайшоў у «Баварыю» ў 2008 годзе з «Аўстрыі» ўсяго за 150 тысяч еўра. З тых часоў гульц прайграў 431 матч, у якіх забіў 33 галы і аддаў 55 выніковых перадач. Аўстрыйц двойчы выйграваў Лігу чэмпіёнаў і 10 разоў – Бундэслігу. Увогуле ў яго калекцыі 27 трафеяў з баваўрскім клубам.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
Turbo22, 23 мая 2021 г.
Давід Алаба перайшоў у «Баварыю» ў 2008 годзе з «Аўстрыі» ўсяго за 150 тысяч еўра. З тых часоў гульцоў правёў 431 матч, у якіх ён забіў 33 галы і аддаў 55 голевых перадач. Аўстрыец двойчы выйграваў Лігу чэмпіёнаў і 10 разоў Бундэслігу. Увогуле ў ягонай калекцыі 27 трафеяў з баўарскім клубам.

Вось гэта самае правільнае набыццё для Баварыі, я думаю, што гэта ў чарговы раз кажа пра правільную трансферную палітыку. Нават топ-клубы ўмеюць разумна траціць грошы. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...