Стрымёр LUDOJOP выйграў 5 мільёнаў
Абмеркаванне стрымераў казіно
|
22 верасня 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
106 Адказаў
|
5,514 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
” пойду я, мне нужно докрасить стену в доме” ( 7:20) – ШТО БЛЯТЬ??????? ТРЭБА ДАКРАСІЦЬ СЦЯНУ????? МІЛЬЯНЕР – ГАСТАРБАЙТЭР???:) ТЫ, ЧАЛАВЕК, ЯКІ, ПА ТВОІХ СЛОВАХ, ЗАРАБЛЯЕ ПЛ “5 ТЫС. ЕЎРА ЗА ГАДЗІНУ” НЕ МОЖАШ ДАЗВОЛІЦЬ САБЕ ТАДЖЫКА ЗА ТЫСЯЧУ РУБЛЁЎ У ГАДЗІНУ??? 🙂
Я не казаў, што выдзяляюць па 30К на стрым, ты блытаеш, гэта казалі витус і ттр, а я казаў якраз пра выдзяленне грошай на разыгрышы!
То бок ты лічыш, што ПлейФортуна выдзяліць 300К на розыгрыш у гэтай кавносоцсетцы пад назвай ВК, для нішчабродаў падпісчыкаў Лудо(Ж)опа? Ты ўвогуле тут хоць нейкую логіку бачыш?
Судзячы па яго рэакцыі, чэл наадварот расстроіўся. Па тыпу – магло быць маё, а не выплатяць.
Да і граў, як на працы. Хоць бывала, сам так гуляю, ужо на х нічога не трэба, а круціш і круціш…)
Вось скажы мне, чаму ты так уцепіўся ў словазлучэнне “розыгрыш у вк”? У рэкламныя кампаніі праекта (у дадзеным выпадку казіно) можа ўваходзіць шмат чаго: бонусы, фрыспіны, бездепы, конкурсы на лсб і г.д.
Чаму цябе ўражвае сума? Так, я не выключаю, што гэта так і ёсць, бо: 1. пасля заносу вітуся было шмат каментароў, што гэта фэйк, і проста паказаць касу ўжо не катіць, таму прымаюцца “новыя” крокі. 2. 300к не такая ўжо вялікая сума, калі, напрыклад, улічыць, што на бездепы ў выглядзе 20 фс за рэгу казіно зліваецца парадку 20к еўра за месяц (па словах уладальнікаў казіно), к примеру конкурс на лсб на 500 баксаў, але ўдзельнікаў колькі? 100 чалавек максімум? а ў яго 37к падпісчыкаў, дык вось гэтыя 300к з лішкам вернуцца. Думай глабальней. І я не казаў, што менавіта гэты розыгрыш за грошы казіно, я толькі сказаў, што часта розыгрышы праводзяцца менавіта за кошт грошай казіно! І што асабіста мне паступала такое прапанову.
Далей: Ты думаеш, што дастаткова багатае казіно не можа дазволіць сабе разыграць 300к, а тое, што стрымеры амаль штодзённа робяць розыгрышы, прычым некаторыя нават пасля прайгрышаў (а не толькі з падымаў), – гэта цябе не дзівіць. Тое, што чэл сядзіць у ніщэбродскай кватэры, залівае кожны дзень ад 10 да 30к і яшчэ па 10к раздае, – гэта цябе зусім не дзівіць. Што ты наіўны малы, шчыра кажу. Ідзі па рэфцы яго зарэгайся і супакойся, а ад мяне ад’еbісЬ.
Ну так! А потым будуць казаць, што ўсе, хто выйграў у ВК у розыгрышы – боты стримера, мля 😁
Я ўжо ведаю, як усё гэта выглядае 🤠
Я ўжо казаў – мне напляваць на ўсіх гэтых каўностримераў, проста калі вы пачынаеце абмяркоўваць іх і тыпу фанцікі, куяняцікі, не маючы ніякіх фактаў, вось гэта пачынае раздражняць, калі шчыра.
Калі ёсць што-небудзь на стримера таго ці іншага, трэба выкладваць пруфы і тады чмырыць. Вось пра таго беларускага каўбаснага магната, як яго там – Дубаса, што ці. Выклалі пруфы, што ён на фанцікі круціць і ўсё адразу ўсім стала ясна.
Я табе яшчэ раз кажу, уключы логіку! Якія наф розыгрышы, калі ПФ выдзяляе ў месяц 4 бонус-кода па 300р для ЛСБ. Ты не нясі глупства!!! 🤠
Хопіць ужо Тыра разаблачваць.)))
Ясна ж, што нават калі ён пі.дзіць пра заявленыя сумы, то на пафарбаваць сцяну дакладна хопіць.
Хоча фарбаваць, хоча не фарбаваць.
Ад лсб профіт невялікі і гэта многія з казіно кажуць, таму і бонус‑кодаў мала. + гэтыя бонус‑коды – гэта не прыцягненне гульцоў, а прыцягненне халяўшчыкаў і абузераў! А тут працуючая рэклама. 300к – гэта не на прыцягненне новых гульцоў, гэта як доказуха шчырасці лудопопкі, а прыцягненнем новых тут з’яўляецца сам занос, які зараз і апраўдваюць. Так што ўключы сваю. І для асабліва неразбяручлівых патруся: ад’еbись, мне надакучыла табе нешта даказваць. Няхай кожны пры сваім меркаванні застанецца.
А адкуль ты ўзяў, што я да цябе дапекся? І не заўважаеш ты, што гэта яксьці грубавата? Можа, у цябе там ПМС мля? Не трэба нічога нікому даказваць – проста размаўляй у нормальным ключы 🤠
![]()
Медыя ад удзельнікаОк спыняемся 🤠
Ці можа ўсё-такі дабярэмся да максімальна магчымай нормы 😁
5 мільёнаў рублёў? КУЙНЯ! Вось як на фантікі трэба гуляць 😁 з 2к баксаў, круціў па 9, раптоўна 900 і 600 фс (хоць я на жалезе больш за 160 ніколі ў жыцці не бачыў за ўсю сваю доўгую кар’еру 🙂 ) І вуаля, 2.300.000 бакинскіх 🙂 Лудопопк, вучыся, сціпняга 🙂
Гук замазкі… Эх
Ды ж! Мабыць, у наступным месяцы дакладна зраблю дэпазіт у Квазар і пагоню Новоматык, рэальна я па гэтых гуках сумаваў 🤠
па тваім меркаванні лагічней, што 300к дае гэты чувак, а не пф?😁 вось калі б ты выйграў 5 лямоў, ты б стаў разыгрываць 300к?🤠 іншая справа – пф, для іх гэта не вялікія грошы😎
НАШТО Ў КВАЗАР, КЛАДЗІ ДЭПАЗІТ У ВУЛКАН! 🙂 ВІДЭА Ж АДТУЛЬ! 🙂
Та мне не трэба столькі, як на відосе, мне хопіць, каб павялічыць баланс у тры разы і можна ставіць на вывад і не хвалявацца, што не выведуць 😁
ну так правільна,навіщо выдзяляць больш?усіх усё задавальняе,больш за тое,НЕКАТОРЫЯ яшчэ і дзякуюць,лайкі ставяць,а калі што то і на абарону ўстануць,за любімую казю…што не?🤠
Вядомаааа, як жа не стаць на абарону казіно, у якім працуеш. Ты б што ў гэтай сітуацыі зрабіў? 🤠 Калі што, я магу табе лайкнуць – ты мне за кожны лайк 100р будзеш плаціць як у ютубе? 😁
Тым часам чувак магчыма і сапраўды выйграў. Падаецца, ён сапраўды дужа прыстойна нажыў на стримах. Людзі пішуць, ён і па 100 к донатыў направа налева.
Адсюль і эмоцый няма, бабла нямерана, гала не ведае, што з ім рабіць.)
мля хто ж грае на рэальныя . а хто на рэал ???????????????????????????????????????? толькі адно пытанне . што акрамя плефортуны . што няма дзе стріміць ????????? (малина . победа???? шамиль )
ахуець вы наіўныя😁
Ахаха Вірус як заўсёды жжэ!!!!
Я не сцвярджаю, але такую магчымасць цалкам дапускаю. І не проста так, а пабродзіў, пачытаў, прыкідаў, што як…