Стрымёр LUDOJOP выйграў 5 мільёнаў

Абмеркаванне стрымераў казіно | 22 верасня 2017 г. ад | 106 Адказаў | 5,513 Праглядаў | 5 Рэакцый
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 716
Публікацыі
10 614
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
igroman, 22 верасня 2017 г.
І што? Розыгрышы – гэта паказчык? Калі меркаваць, што ён наёмны стрымер, то гэтыя грошы яму выдзяляе казінохай

Ну так гэта ўсяго толькі здагадкі і не больш! Я ж кажу, каб дакладна ведаць – патрэбныя пруфы, без іх словы пустышка. Можна пісаць тэксты, раманы і нават кнігі па гэтай справе, але гэта будуць усяго толькі ЛІТАРЫ без пацверджання.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
877
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27 сне 2016 г.
Feya_Line, 22 верасня 2017 г.
Такое ёсць амаль у кожнай рэф-праграме. Ты атрымліваеш 5%, напрыклад, ад таго аффа, якога ты прывёў. Гэта не сакрэт.

Ну бачыш, для кагосьці яшчэ сакрэт, што казіно вылучае бабкі на правядзенне розыгрышаў :))))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
877
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27 сне 2016 г.
GoldKing, 22 верасня 2017 г.
Ну так гэта ўсяго толькі здагадкі і не больш! Я ж кажу, каб дакладна ведаць, патрэбны пруфы, без іх словы – пустышка. Можна пісаць тэксты, раманы і нават кнігі на гэты конт, але гэта будуць усяго толькі ЛІТАРЫ без пацверджання.

А навошта табе пруфы? Т.е. пакуль ты не ўбачыш пруфы, ты гатовы яму душу аддаць? Але як толькі ўбачыш пруфы, будзеш яго абліваць брудам? Бред. Мне здаецца, здагадкаў дастаткова, каб мыслена ў сваёй галаве паслаць яго на канец яго псеўданіма, разам з яго реф. спасылкамі 🙂

Я асабіста зусім не разумею ідзіётаў, якія пераходзяць па рэфке. Ну знайдзеш ты казіно па назве праз Google 🙂 Навошта карміць такіх упыроў?:)

Лудо4лен і .

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 716
Публікацыі
10 614
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
Ну бачыш, для кагосьці яшчэ сакрэт, што казіно выдзяляе бабкі на правядзенне розыгрышаў :))))

Сакрэт раскрыты ахаха 🤠

Ты мне пакажы пруфы што сапраўды казіно выдзяляе грошы на правядзенне розыгрышаў, тады я паверу. Я зараз больш веру ў тое, што чалавек выйграў 5 лямоў у спейс варс, бо гэта на відэа ды яшчэ і ў прамым эфіры. А вось пераклады ад казіно стрымеру на правядзенне розыгрышаў я чамусьці не бачу тут 🙂

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 716
Публікацыі
10 614
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
А навошта табе пруфы? Т. е. пакуль ты не ўбачыш пруфы, ты гатовы яму душу аддаць? Але як толькі ўбачыш пруфы, дык пачнеш яго чмарзіць? Брэд.

Дурноту несці ахінею нейкую непацверджаную фактамі. Ды я пакакаў на Лудо Стул і на падобных яму з высокай гары. Я кажу, калі ты нешта кажаш, ты павінен як мінімум пацвердзіць свае словы ці здагадкі. Ці ты ўвогуле не разумееш, пра што я?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
877
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27 сне 2016 г.
Сакрэт раскрыты ахаха 🤠 Пакажы мне докі, што сапраўды казіно выдзяляе грошы на правядзенне розыгрышаў, тады я паверу. Я зараз больш веру ў тое, што чалавек выйграў 5 лямоў у спейс варс, бо гэта на відэа ды яшчэ і ў прамым эфіры. А вось пераклады ад казіно стрымеру на правядзенне розыгрышаў [...]

Цікава, 1. навошта яны табе? 2. якім чынам ты хочаш іх атрымаць? Ёсць, канечне, варыянт патэлефанаваць у Фортуну і міла папрасіць у іх. Як другі магу прапанаваць насадзіць лудо)l(опа на лудо4лен і пад катаваннямі атрымаць докі ад яго. Ну а калі сур’ёзна, то асабіста мне дастаткова таго, што асабіста мне гэта прапаноўвалі.

Што тычыцца відэа, то згенераваць можна ўсё што заўгодна і запісаць пра гэта відэа 🙂

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 472
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
Сакрэт раскрыты ахаха 🤠 Ты мне покажы праўкі што рэальна казіно выдзяляе грошы на правядзенне розыгрышаў, тады я паверу. Я зараз больш веру ў тое, што чалавек выйграў 5 лямаў у спейс варс, бо гэта на відэа ды яшчэ і ў прамым эфіры. А вось пераводы ад казіно стрымеру на правядзенне розыгрыш [...]

Чувак выйграў 5 лямаў, гэта відаць.
Але пытанне ад масонаў у тым, на чыі бабкі ён выйграў. На свае ці на бабкі казіно.
Тут ужо пытанне не стаіць – выйграў ён ці не выйграў іх –
І пруфаў не трэба, ён іх ВЫЙГРАЎ.
А на чыі бабкі, мы ніколі не даведаемся. Масоны будуць заяўляць, што на бабкі казіно…. А астатнія будуць глядзець, разяўшы рот, і рэгіцца, у надзеі таксама занесці на апошнім спіне.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
877
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27 сне 2016 г.
Брыдкі ахінею любую несці непадцверджаную фактамі. Ды я какваў на Лудо Стул і яму падобных з высокай гары. Я кажу, калі ты нешта кажаш, ты павінен як мінімум пацвердзіць свае словы або здагадкі. Ці ты ўвогуле не разумееш, пра што я?

Хмммм.. што-то я не заўважаў тут тэндэнцыі, каб кожны пацвярджаў свае словы пруфамі. У тым ліку і ты.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 716
Публікацыі
10 614
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
Ну а калі сур’ёзна, то асабіста мне дастаткова таго, што асабіста мне гэта прапаноўвалі.

Ну так пачні выкладваць вось такія прапановы ад казіно па гэтай справе, напрыклад ліст з пошты ці паведамленні ў скайпе і тады можна будзе пра нешта гаварыць і на нешта спасылацца.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
Сакрэт раскрыты ахаха 🤠 Ты мне пакажы пруфы што рэальна казіно выдзяляе грошы на правядзенне розыгрышаў, тады я паверу. Я зараз больш веру ў тое, што чалавек выйграў 5лямаў у спейс варс, бо гэта на відэа ды яшчэ і ў прамым эфіры. А вось пераклады ад казіно стрэмеру на правядзенне розыгрыша [...]

😁выграў? Пруфы былі ў відэа раней ад знакамітага вантуза😁 Дзе ён рускімі словамі выдаў усю сістэму падобных выйгрышаў у Плейфортуне, ён круціць фантыкі, і ў выпадку заносу ён атрымлівае 30к рублёў😁 Ці ты думаеш што для іншых стрэмероў іншыя ўмовы?

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 716
Публікацыі
10 614
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
ReptiloiD, 22 верасня 2017 г.
😁выграў? Доказ быў у відэа раней ад знакамітага вантуза😁 Дзе ён па-руску выдаў усю сістэму падобных выйгрышаў у Плейфортуне, ён круціць фанцікі, і ў выпадку заносу ён атрымлівае 30К рублёў😁 Ці ты думаеш, што для іншых стрымаў іншыя ўмовы?

Увогуле давайце мне фанцікаў і пайду я кожны дзень зарабляць 30К рублёў. У прынцыпе непаганы месячны даход у 1 лям 🤠

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
877
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27 сне 2016 г.
😁выграў? Пруфы былі ў відэа раней ад знакамітага вантуза😁 Дзе ён рускімі словамі выдаў усю сістэму падобных выйгрышаў у Плейфортуне, ён круціць фанцікі, і ў выпадку заносу ён атрымлівае 30к рублёў😁 Або ты думаеш, што для іншых стрымеров іншыя ўмовы?

Хто сказаў, што ён увогуле гуляў у фортуне?:) Адраснай радка сайта не бачна 🙂 Можа гэта сайт клон спецыяльна для стримаў з намаляваным софтам 🙂 Дарэчы сервак пры кожным сваім заходзе яны ж не паказваюць. Утрырую, вядома, але калі дапірацца то вось калі ласка. І пускай цяпер ён пруфамі даказвае, што гуляў менавіта ў казіно  🙂

Памятаю я яксьці ў скрыпце гуляў, так яны выкладвалі відосы заносаў… І вось я занёс, а праз некалькі дзён відос майго заносу быў на ютубе 🙂 Сябе нават пашукаю яго 🙂 Толькі мышка іншая і рухі зроблены эмулятарам а не жывым чалавекам 🙂 Так што ўсё можна намаляваць пры жаданні 🙂 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
  Увогуле дайте мне фанцікаў і пайду я кожны дзень зарабляць 30К рублёў. У прынцыпе непаганы месячны прыбытак у 1 лям 🤠  

Ну дык рабі сабе стрим-канал, набірай кучу дурняў падпісоты і наперад😁 У чым праблема то?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
877
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27 сне 2016 г.
  Увогуле давайце мне фанцікаў і пайду я кожны дзень зарабляць 30К рублёў. У прынцыпе непаганы месячны даход у 1 лям 🤠  

У цябе столькі падпісчыкаў на канале няма. Можна, вядома, накруціць і гэта, але праз месяц, цябе пошлюх на…. бо спытаюць: а чаму гэта ў цябе пры 100к падпісчыкаў да нас усяго 2 пераходы па рэфцы?” 🙂 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
Хто сказаў, што ён увогуле гуляў у фортуне?:) У адраснай радку сайта не бачна 🙂 Можа гэта клон-сайт спецыяльна для стрымаў з намаляваным софтам 🙂 Дарэчы, сервак пры кожным сваім заходзе яны ж таксама не паказваюць. Перабольваю, вядома, але калі дапяцца, то вось вам. І няхай цяпер ён пруфамі [...]

Таксама варыянт, для рэкламы можна і такое зрабіць…Ды і нейкіх звышнатуральных ведаў для гэтага не патрабуецца)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
17
Публікацыі
524
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
1 кас 2017 г.
Сакрэт раскрыты ахаха 🤠 Пакажы мне пруфы, што сапраўды казіно выдзяляе грошы на правядзенне розыгрышаў, тады я паверу. Я зараз больш веру ў тое, што чалавек выйграў 5 лямоў у Space Wars, таму што гэта на відэа ды яшчэ і ў прамым эфіры. А вось пераклады ад казіно стрымеру на правядзенне роз [...]

а ты пакажы пруфі,што ён сапраўды выйграў,а не на фантыкі і гэта не загадзя спланаваная пастанова🤠 такое адчуванне,што ты на пф працуеш,ну па меншай меры гэта лагічна,асабліва калі на ўсё апірацца на пруфы,а так як пруфоў няма,значыць ты на пф працуеш,шо не?🤠 вось калі пруфы пакажаш,што ты на пф не працуеш,тады і паверу🤠

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 716
Публікацыі
10 614
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
Rubik, 22 верасня 2017 г.
вось калі пруфы пакажаш,што ты на пф не працуеш,тады і паверу🤠

таки работаем 🤠 а што тут адмаўляць, няма ў мяне пруфаў што не працуем, значыць, працуем, толькі не зарабляем 😁 Не плацяць цяпер як стрымерам 😁

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 472
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
такі працуем 🤠 а што тут адмаўляць, няма ў мяне пруфаў, што не працуем, значыць працуем, толькі не зарабляем 😁 Не плацяць цяпер як стримерам 😁

А я на Вулканы працую.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
А я на Вулканы працую.

трэба і мне куды-небудзь прыткнуцца, што ль))))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
17
Публікацыі
524
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
1 кас 2017 г.
А я на Вулканы працую.

хто б сумняваўся😏 можаш не зацвярджаць,кайот зьрыгнуты😏

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 716
Публікацыі
10 614
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
А я на Вулканы працую.

Так гэта ж відавочна! Ды і там плацяць, напэўна, больш? Кароч, давай пруфы сюды колькі плацяць там 😁

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 472
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
трэба і мне куды-небудзь прыткнуцца што ль))))

У PlayFortune не ўзялі, сказалі, што месцаў пакуль няма.

Так гэта ж відавочна! І там, мусіць, плацяць болей, напэўна? Кароч, давай пруфы сюды колькі плацяць там 😁

Не дам пруфоф.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
877
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27 сне 2016 г.

Толькі што выходзіў лудоанал у эфір. Паказаў вывады 450к. Здаецца абяцаў паказаць хату. Мутіць розыгрыш 300к (што-то казіно прама расшчадзілася на бонусы 🙂 ). Але што засмучвае, так гэта тое, што пасля заносу ён стаў адкрыта гнаць тых, хто яму сцука нясе грошы.

Як-то не айс публічна ў эфіры казаць “ты уеbок нішчы”

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 472
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.

TTR

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 716
Публікацыі
10 614
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
Мутіць разыгрыш 300к (што-то казіно прама расшчадзілася на бонусы 🙂 ).

Вось ты рэальна лічыш, што ПлейФортуна выдзеліць 300К на разыгрыш у ВК? Ты казаў вышэй, што вось якраз на стрымы выдзяляюць стрымеру па заносу 30К, які круціць на фанцікі.

Ну і дзе ж у тваіх словах логіка? Бред усё гэта))) 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...