Слоты з купленай бонуснай гульнёй
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
23 May 2019
ад
MariyaKonor
|
198 Адказаў
|
52,304 Прагляду
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@robingood
Я часам фрыспіны тэстую на разнавіднасцях рыбалак, калі за першыя 50 спінаў нічога, адразу выхад, яно або дае хаця б закруткі або поўны сліў. У рыбалцы мегевейс нават сыгровак няма
@vrodezdes Многа хто раіў любую рыбалку адграць у фс, але кожны раз аддачы нуль, я проста забіў на яе
@m4x0n1
Я вось у Amazon рыбалку пачаў гуляць, да гэтага нават не бачыў, што такая ёсць, трохі аддача была, відаць палічыла за навічка, а потым ціша.
Калі на балансе ёсць тысяч 50 -100,то купленыя бонусы добра даюць ,а калі на балансе мала нават не акупляецца.Я гэта ўжо заўважыў не раз )
Sweet Bonanza брые толькі ў дарогу
вельмі зайшоў як па мне BASH BROS, аддача добрая, топавая бонуска часта акупляецца, вельмі часта дае вялікія іксы, калі падае х500, мядзведзь можа ўдарыць і ўпадзе яшчэ х500, а там ужо па шырыні, раптам усе лініі такімі будуць, адкрыў для сябе такі слот, вельмі цікавы
zeus of hades , выпадзенне бонуса ўжо радуе , а ў самім бонусе , калі па 4 шторы падае , асобная асалода
у апошні час выдае Клеапатра.С 20 баксаў апнуў 90 чыста на фрыспінах з малочнай вадой
Паспрабаваў я ў гэтым вельмі любімым Hades, нават закрытая не дае 😁 і па лініях нулі. а вось яго аналаг sinner vs angel спадабаўся, выдаў пару нядрэнных бонусаў, і па лініях часта грае
недаўна купіў бонуску ў Зеўсе. дала 2000х
@zefir221025.А мне Шургурш падабаецца)
@sett.У зевсе колькі не купляў не давала нічога добрага)А так калі сам лавіў добрыя х овкі лавіў
@akop591 Вельмі даўно не купляў бонусікі, былі занадта негатыўныя ўспаміны пра ДАО II з пачаткам гэтага буму з купнымі), але… Але нядаўна зноў “рукі зачэсаліся” і зрабіў дзве пакупкі ў слоце Hotline II ™ , з розніцай у некалькі дзён і абодва разы яны аказаліся “плюсавыя”).
@thee4.Ну вось бачыш )апраўдалі тваю надзею)Я ў но-ліміце колькі не купляў заўсёды ў мінус сыходзіў )мяне вельмі шанцуе ў прагмаце )Лепшай прагматы няма )Бонанос ,і Оліпус )Усіх з Калядамі )
А іх многа, але я люблю ўладкоўваць бонус-хант у Gates of Olympus, Shugar Rush
@akop591
Пакупка топавай, дзе павінна хоць адна штора быць – хутчэй скамны эпізод. Купляў часта і не акупляецца
White Rabbit, зараз яшчэ напішу свой топ ніжэй.
Book of Santa і Bufalo , топ
Рэбята, усім раю паспрабаваць слотік strength gercules
Калі казіно яшчэ гуляла, мне падабалася купляць у in jazz. Часта апраўдвала, але магла і х3-4 насыпаць ад пакупкі.
Паспрабуйце серыю слотаў Money Train ад Relax Gaming. Сам слот зроблены вельмі добра, і можа даволі нішчотна насыпаць, асабліва калі ўзяць бонускі з залатымі сімваламі, якія спрацоўваюць кожны раз, пакуль ідзе гульня
@sett ён так уміе? У мяне ён толькі жраў баланс, а калі і выдаваў, то толькі крыху больш за кошт бонускі. Гуляў я ў яго шмат разоў
Не ведаю, было ці не, але я б параіў пагуляць у Fat bankir, Fat santa, Fat rabbit. Максімальны выйгрыш для сябе атрымаў менавіта ў Fat rabbit
@lilegi шкада, push gaming заблакаваў доступ для Беларусі, а так часцей за ўсё Х1000 у слотах ад пушаў занасяў…
@vrodezdes Gates of Olympus 1000 таксама супер скатэр жорстка замазваюць на пакупкі, стараюся максімум 2-3 пакупкі не больш, дало не дало выхаджу, калі з першай дало адразу выхаджу і забываю пра пакупкі на некаторы час .
@pokerface
Сам не выбіваў але ў стрымера бачыў і не раз і гэта пакупная, што як толькі супер скатэр хоць адзін выпадае, далей не грае або зусім мала, скрыпта ёсць скрыпта))