Слоты з купленай бонуснай гульнёй
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
23 May 2019
ад
MariyaKonor
|
198 Адказаў
|
52,304 Прагляду
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@vrodezdes ты маеш рацыю на 100%, неаднаразова пры пакупках выпадаў, але не гуляе – макс, што за яго цану пакупкі вяртае і ўсё, далей пустыя спіны або тры капейкі зверху ))
@pokerface
Я пасля гэтых праглядаў не тое каб выбіць, нават не бачу сэнсу заходзіць і купляць, у яго ці акуп, ці мінус, ці 200x – самае максімальнае. Але проста мінусавых болей, таксама і ў starlight, там дзе дзяўчынка, таксама тухлы слот)
Гуляў у казіно GG poker, выйграў у турніры 4.5к баксаў або 5к. Першае месца заняў, карацей, нават далі знечак (нах**й ён мне, лепш бы бабла далі больш)
Пайшоў у sugar rush граць. Па стаўцы ў 20 цэнтаў лавіў рукамі бонус. Дала х17к амаль. Праз 2 дні стаў купляць па 100 баксаў бонускі (х500) купіў 97 бонусаў. Акупілася 22, астатнія ў мінус. За 97 бонусаў лавіў 1 раз 7 скатараў. Бонуска акупілася х2. Выигрыша больш х2к не назіраў з купленных.
У зеўсе (там дзе х50к) купіў каля сотні бонусаў таксама. Акупіліся менш за палову.
Але пры гэтым выйшаў новы zeus and hades нейкі кластэрны. там максімалку па 10 грн лавіў паўтары тыдня таму. Лавілі бонуску рукамі.
Купная бонуска – гэта хуіта.
Book of sun symbol choice добры слот з бонусам
@valeramoped.А ў мяне наадварот пакупныя лепшыя)
Як-то памятаю, злавіў максімалку з куплёй у Thor ад прагмата, вось былі часы))
Кніга санты
Вельмі крутыя слоты з магчымасцю набыць бонус і цікавай механікай: Fat rabbit, Fat santa, Fat bankir
@korbin яны крутыя, але ўжо старыя, яны яшчэ даюць што-небудзь?
хаця чаго грэха таіць, заўсёды сам у хаксове купляю, але Ле бандит – класіка
Парайце новыя слоты ад Pragmatic Play з купляным бонусам?
@valeramoped так, тое ж гісторыя, колькі не купляў, акуп максімум х2, самыя топавыя толькі з рукі лавіў
@godweles888 А хіба там не кожны слот з купляной бонускай? Та самая клеокатра, Зевс, сабакі з самых вядомых
@godweles888 Хоць і дзіўна гучыць, але купляць не раю, гэта яма. Ды і цікавей самому злавіць)
Больш-менш стабільны слот для куплі
я купляў вось што атрымалася!
@azkatursunboev гэта ў якой валюце? О_о
Апошнім часам я нейкім чынам прыліп да WIlD BOUNTY) няблага, неаднаразова заносіў) за апошні час
Люблю купляць у слотах ад AvatarUX, там усё з пакупной бонускай, але лепшыя слоты з серыі POP
@pivoman я нават не гуляў у такога правайдэра, трэба будзе паспрабаваць!
@mixai200513 граў у такія слоты – бывае добра навалівае
@mixai200513
Гэта ад Yggdrasil Gaming правайдэра, памятаю, раней вельмі папулярны быў, цяпер не чуваць і не відаць)
Слоты ад PG Soft раю, у іх сапраўды танныя бонускі, і гуляюць даволі нядрэнна, здаецца. Па стаўцы 6 рублёў можна ўзяць усяго за 450 рублёў