Слоты з купленай бонуснай гульнёй
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
23 May 2019
ад
MariyaKonor
|
198 Адказаў
|
52,311 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@vrodezdes Стейк, Дуэль, ПФ, з таго, што ведаю, калі яшчэ знайду, буду дадаваць.
@brabrobrob Падтрымліваю, як па мне такое сабе, адзіны, на мой погляд, плюс прагматы – часта бонус падае ў самым пачатку сесіі, можа паставіць некалькі запар, але гэта таксама і самы галоўны мінус, можна чакаць да сінення пакуль паставіць, раней часта круціў у сабак і ва ўсе астатнія гульні з падобнай механікай, баланс не трымае, нармальна плюсавай бонус 1 з 20.
На мой погляд з гульняў з такой механікай самы нармальны Kitty bet ад аматыка, баланс трымае значна лепш, ды і бонусы як правіла лепшыя.
thunderckick
Даволі-таки нядрэнная, можна пакруціць , можна і купіць, нядрэнна гуляе
Sweet rush ад прагматика
слот цікавы, калі дае ретригер, усе шанцы на макс він, а ён 5к ікс
@akromama у мяне наадварот, раней добра адносіўся, а зараз увогуле не дае
@vrodezdes непаганая такая акцыя)
@selivan1990 ты сам у гэтым слоце колькі максімальны икс лавіў, я проста да гэтага падобныя круціў, увогуле чагосьці не давалі
прабаваў ад Белатры Cleo’s book?
@misha55 на джеттоне на ідр гуляў у клеокатре 3 ляма выйграў ідр😁
@vrodezdes та нічога сабе. Такое раз у жыцці бывае і мы не ў курсе былі) Сумна, канешне
@selivan1990
Выдатны вынік, так раскруціць баланс, у мяне бонускі, 3-5 пустыя , потым пару сотняў дае
Купіў у сабаках роялі за 8к па 16р. Дала 248р. Сумна🤣
@fetisovdenis
Гэта як у шугараш 2 разы за бонуску лавіў ретрывер, больш за 10 спінаў ні адной сыгроўкі, скрыпты робяць вынік)
@vrodezdes я пазаўчора раз 20 іх купіў, ні адна не акупілася. Поўны бред
@ingibordadapkuna
У мяне так практычна ва ўсіх сабаках, асабліва мегавейс, 4-5 бонусаў купляю, палову кошту аддае, потым заносная, ха-ха-ха 200-250
У выніку вяртаюся ў нуль, вось і які сэнс гульні
@vrodezdes я не так даўно ў джетоне купляў у гэтых сабаках па 16р стрэльнула 35к)))
@ingibordadapkuna
Значыць пашанцавала, болей за 2к іксаў словіць, я больш за тысячу не лавіў, але зліў шмат да гэтага)
Gates of Olympus супер скатэр,купляў 7 бонускоў,два першыя акупіліся,а вось астатнія ўсе мінус,вось так грае прагмат.
@robingood
У слоце максвін х50к, таму 7 бонусак – гэта проста кропля ў моры.
Таму судзіць, як гуляе прагмат па такім, ну проста няма сэнсу)
Гэта як у казіно ўкінуць 100р, не дало і ўвесь час казаць, што казіно – херня)
@misha55 да я і да гэтага купляў кучу разоў, заўсёды жруць. Сёння і ўчора вось рыбалка з’ела, яшчэ пару слотаў з прагмата таксама нічога не далі.
@robingood
Там максімалка х50к, то бок мегадиспа. Калі ты на пастаяннай аснове бонусы не купляеш, то ўвогуле лепш не лезці ў такое. Гэта проста зліў грошай.
Ну а рыбалка проста скам)
@misha55 зразумела, гэта як доа2 атрымліваецца, нек.й там лавіць, што да рыбалак – згаджаюся, але часам цягне з думкай, а ў друга занясеш)
@robingood
Паглядзеў вельмі шмат топавых у ім, вывёў з сябе дурны скрыпт, калі выпадае 1-2 суперскаттера, то бонус заўсёды пусты. То бок скаттэрамі дае выйгрыш, а потым глядзеш 15 пустых спінаў.
Настолькі заскрыптаваны, што нават нецікава.
Гэта як у падлодцы, у вэйсах загадзя паказвае, які сімвал адчыніць тарпеда) Снарадзі відавочныя скрыпты слота.
@misha55 так, згодзен, калі 1 скаттар выпадае, то проста акупляецца і ўсё, і 15 пустых.
Gates of Olympus Пакупны бонус за 4 тысячы даваў мне 17т
@akop591
Купляў у ім 3 бонускі запар і кожная з павышэннем, усе замазалі
@vrodezdes прагмат па-мяне ператвараецца ў г**но)раней хоць гулялі ў іх навінкі слотаў,а зараз усё мёртвае(яшчэ і гэтыя рыбалкі новыя,кожны дзень выходзяць памянялі малюнак і давай новы слот(