Слоты ад Hacksaw Gaming
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
учора, 15:41
ад
amernmes
|
30 Адказаў
|
223 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Рэбят, з апошніх удалых слотаў, якія плююць у асноўнай гульні – гэта Sand and Ashes. Я ўсё збіраюся водгук напісаць пра гэты слот і механіку разабраць, але ў мяне паўгадзіны на водгук звычайна сыходзіць! Што пісаць і як напісаць правільна, каб усім было зразумела)
@amernmes Вось такая ж гісторыя, у Pragmatic увогуле ніколі нічога не лавіў. А вось у Hacksaw даўненька не заходзіў, трэба выправіць)
@chorko1 Так, ёсць парада, калі забыў. Ніколі не купляй бонус на апошнія грошы. Матэматыка Hacksaw Gaming зроблена так, што бонус за 100x можа лёгка выплаціць усяго 2x або 5x. Ніколі не рабі больш за 2-3 пакупкі запар, калі яны пустыя. Калі зліў палову балансу на ручным або пакупках, то лепш пашукай іншы слот. Мат.чаканне слота можа ўвайсці ў фазу нізкай аддачы, калі круціш слот па адной стаўцы. Калі потым спрабуеш адыграцца, гэта вядзе да абнулення балансу.
У бонусе ўсё вырашаюць апошнія 3 спіны звычайна.
@amernmes я таксама заўважыў, ды яшчэ спрабаваў з шанцам, не купляючы, у некаторых слотах без шанцу ставіць бонуску хутчэй, але насыпаць таксама можа добранька