Слоты ад Hacksaw Gaming
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
3 hours таму
ад
amernmes
|
16 Адказаў
|
65 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хлопцы! Давайце тут будзем абмяркоўваць навінкі ад гэтага выдатнага пастаўшчыка з унікальнымі механікамі!
Апошнія навінкі, штук 10-15 – лютае гаўнішча. Задзяўбалі са сваімі 328 слотамі з янотам. Пачалі дадаваць хот моды ў пакупках. Як па мне, пастаўшчык стаў скочвацца.
Раней для мяне быў безумоўным топам. Стала радзей гуляць, больш увагі надаю прагмату.
@misha55 Яноты таксама падмануць. Пра пакупкі бонусак – я б увогуле ўсё прыбраў.
Па мне так больш-менш спадабаўся толькі ў апошні час у яго заходжу Dynasty of Death, у “еноты” нават не лезу🤣
@misha55 Ага, класічны аўтамат(па шляху маікрагеймінг, што лі) – гэта жах. Але я не ведаю, што і думаць
@bodiart учора ў яго дзве тысячы спінаў засадзіў, чакаў хоць 3 шторы, а дала толькі 2((
@misha55 Там, здаецца, з “Бандита янота” ўсё і пачалося?
@bodiart Гэтых янотаў развялося занадта шмат, вось і аддача дрэнная. Быў бы бандыт адзін, то гуляў бы добра.
@rasjkeee
Так, пакупкі звычайных і топ бонусаў няхай будуць, пафіг на іх. Мяне пачало напружваць, што цяпер можна купіць хотмод. Раней гэта было нешта недасягальнае, рэдкае, доўгачаканае і рэальна заноснае. Цяпер што? Цяпер ты гэта можаш проста купіць.
@amernmes
Так, з бандыта. Цяпер іх столькі панараблялі, што неўзабаве еноту і персанажа (прафесіі) не застанецца.
Думаю, хутка пачнуць рабіць Ле Таксіст, Ле Акушэр, Ле Кладмен і г.д.
Пра механіку ў слотах Хаскаў я магу расказаць шмат, але вось тры прыкладна запамінальныя. Гэта манеты, стэк вайлд з множнікам, каскадная механіка з множнікамі. Ёсць яшчэ і іншыя цікавыя працоўныя механікі:)
А вось яшчэ ўспомніў, хто-небудзь зразумеў (ведае), навошта ў ім збіраць вясёлку? У апісанні нічога не знайшоў.
Спачатку думаў, калі назбіраць, то выпадзе лепшы бонус, але ўсе разы з поўнай вясёлкай выпадала звычайка.
Ну проста не дайшоў да 4-га ўзроўню з залатым канюшынам, значыць
@misha55 Пяць скатэраў ловіш уручную, і ты з першага спіна на 4 узроўні адразу становішся:)))
Я не аматар купляць бонускі ў Хаскав)