slotomix.biz - я проста ў рот *а*ў адміна гэтага казіно. Мрак - не гуляць!

Абмеркаванне казіно з чорнага спісу | 27 January 2016 ад | 54 Адказу | 4,394 Прагляду | 6 Рэакцый
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
1
Публікацыі
36
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26.12.2015

У тым і справа, што пра гэтае казіно інфармацыі па сутнасці і не было – толькі ў іх на форуме. Піяршчык гэтага казіно мяне зачапіў, што і сказаць, але да дэпазіту справа не дайшла ў сувязі са складанасцю яго там засунуць. Але ў прынцыпе пасля таго, што адбылося на тым форуме і не атрымаўшы ніякай інфармацыі пра казіно, я ўжо і не спрабаваў уносіць туды дэпазіт.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 370
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27.03.2015

Хлопцы, ей-богу, вы альбо жартуеце, альбо сапраўды лётаеце ў нябёсах? Я колькі разоў пісаў, што казіно не Мороженка, а шняга. Пасля таго як Віт адвёў яго ў былога гаспадара за неаплату вымушаных плацяжоў, ператварылі яго горш, чым іхны рэсурс – адно кідалаўства ўсюды. Пра джэкпот мне спадабаўся верш Івана: “Джэкпот, джэкпот, х..@..і вам у рот” 🙂 Гэта казіно належала іншаму чалавеку і называлася Слотомиксом. Віт адвёў яго ў яго, перайменаваў у слотомикс і цяпер там няма нічога вартага. Улез у налады ў казіно, прыбраў усю гісторыю і г.д. Цяпер засталося перайменаваць яго: kotalvitfichercom 🙂 Праўда, ёсць латарэя, дзе ўносіш 5000 рублёў і выйграеш у ёй 300 рублёў. Не суньцеся туды, Віт галодны скупердзяй.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 829
Публікацыі
59 183
Падпісчыкі
166
Рэгістрацыя
14.11.2015
spartack, 27 January 2016
Хлопцы, ей-богу, вы альбо жартавалаяце, альбо сапраўды лётаеце ў небе? Колькі разоў я пісалі, што казіно не Мороженка, а шняга. Пасля таго як Віт адціснуў яго ў былога гаспадара за неаплату пабораў, ператварылі яго горш за іхні рэсурс, адно кіда́лава ўвесьці. Пра джэкпот мне спадабаўся верш І [...]

Ты б тым ку хто націснуў, каб паказаць, што гэта не звычайнае казіно!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
22
Публікацыі
430
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
10.12.2015
Рэбята, ей богу, вы або жартуеце, або сапраўды лётаеце ў небе? Я колькі разоў пісаў, што казіно не Маражэнка, а шняга. Пасля таго як Віт адціснуў яго ў былога гаспадара за неаплату пабораў, ператварыў яго горш за іхні рэсурс, адно кідалова ва ўсім. Пра джэкпот мне спадабаўся верш Івана: Джэкп [...]

Аб тым і гутарка, у прынцыпе. Што казя обсоска ЛохоВіта. Плюс да ўсяго я асабіста бачыў, як рэальныя чувакі пісалі пра адціскі і іх каменты рэзка знікалі праз секунду, выдалялі. А калі пасля гэтага гульцы абураліся, то на іх вішалі этыкетку барыгі і банілі. Гэта ж поўная дзіч.

Казіно належала азарт слотсу, гэта так. Але казіно аказалася нерэнтабельным для гаспадароў і Планета вырашыла тупа пераназваць і па-новаму ў абарот запусціць. Таму што даўно быў у пошуку казіно для адціску, пра што паведамляў мне штодня. Вынік толькі адзін: класна мець пляцоўку пад сваё казіно. Але калі гэтая пляцоўка не прыносіць ні капейкі, апроч пары тысяч ад риобета і бетина🙂 так што казіно адціскаць адназначна будзе, нават з меркаванняў здаровага логікі, бо хостынг аплаціць няма чым

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
1
Публікацыі
36
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26.12.2015

Чытаў я там твае пасты, Спартак, але там было толькі пра зніжэнне аддачы і што гісторыі няма і не зразумела каму джэкпот дастаецца. А толкавай інфармацыі па сутнасці і не было. Так трэба было табе тэму заводзіць, а то ў пошукавіку пусто

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015

Пздц. Хулі мяне раней не папярэдзілі. Віт мудазвон, памернеш ад Рака са сваім скрыптовым гаўном
PS: хто такі Віт =(?*??

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
22
Публікацыі
430
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
10.12.2015

Віт – звычайны апушчаны гадоў 46, з абмежаванымі магчымасцямі мозгу. Толькі на пакосці і ціхушныя справы мазг робіць нармальна. Піша і за Фаршмака, і за Барысіча, за ўсіх кароч… Гэта падабенства чалавека, для якога грошы займаюць першае месца ў жыцці і ён з гав.ном змяшае дарагога чалавека дзеля штукі баксаў. Гэта сумна. Да таго ж мае раздесятирэнне асобы і зусім хворую псіхіку. Такіх людзей, як правіла, шкада, але не ў гэты раз😏

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
1
Публікацыі
36
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26.12.2015

Хазяін форума “катала” як я зразумеў

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
15
Публікацыі
498
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18.12.2015

Вось вам сумленны форум і незаплямаваныя адміны – у мяне валасы дыбом стаяць, як нас проста на гэтай сметніцы надурылі, калі хто там і застаўся – бяжыце, вас маюць па поўнай, адморозак, у якога няма нічога чалавечага, паводзяць сябе горш за зонаўскіх чортаў, а чорт горшы за півня. За грахі, калі не адкажуць бацькі, будуць адказваць дзеці – задумайцеся, адморозкі, мы тое ладна, для вас бруд, але вашы дзеці ці вы і праз іх пераступіце дзеля грошай.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015
Ih8udream, 27 January 2016
Віт – звычайны апушчаны гадоў 46, з абмежаванымі магчымасцямі мозгу. Толькі на падласцях ціхушных мозг робіць норма. Піша і за Фаршмака, і за Барысыча, за ўсіх кароч… Гэта падобнасць чалавека, для якога грошы займаюць першае месца ў жыцці і ён з г**ном змяшае дарагога чалавека дзеля штукi бакс [...]

у душы не ебу хто такi Фаршмаки і г.д. Але няхай Віт купiць сабе вазелін на штукy рублёў і яго добра папердуць сябры. А потым ён памрэ ад раку. Разводзіць людзей у сваім скрыптовым казіно.

Я, вядома, сам лохануўся, ну нічога бывае =(.

Шкада што штука апошняя і патрачаная на такога дыбіла з такім блін казіно епнутым. Вы б бачылі проста, малю гульню там. Вы б проста гэта бачылі. У мяне камп проста слабенькі і я не мог запісаць відэа. Але я сядзеў проста АКУЕЎШЫ ПОСОНЫ, Проста АКУЕЎШЫ.

Нічога вернецца гэтаму шкоднаму 46-гадоваму ў 10 раз горш, чым ён людзям робіць.

Дагэтуль крывя з вачэй і вушэй праз яго праклятае казіно і слоты.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
15
Публікацыі
498
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18.12.2015
wowaq, 27 January 2016
Гаспадар форума “катала” як я зразумеў

Так 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 370
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27.03.2015
Ih8udream, 27 January 2016
Аб гэтым і гаворыцца, у прынцыпе. Што казіно – абсоска ЛохоВита. Плюс да ўсяго я асабіста бачыў, як рэальныя чувакі пісалі пра адціскі і іх камэнты рэзка знікалі праз секунду, выдалялі. А калі пасьля гэтага гульцы абураліся, то на іх вешалі этыкетку барыгі і банілі. Гэта ж дзічыня ўвогуле. Каз [...]

Я пісаў шмат разоў пра гэта, у што казіно ператварылі. Вярнуўся на сметніцу каб давесці да сапраўдных гульцоў праўду, думаў там яшчэ засталіся такія і ў гэтым я глыбока памыліўся. Так, я другі раз наступіў тады на тыя ж самыя граблі, як два гады таму. Але зараз дакладна ведаю, што сабой уяўляе форум і казіно, дзе ён вісіць у радзе порядочных. Не здзівлюся, калі ў ўваходу на форум павесяць фота такую ж, як у цябе на аўатарцы з двума сабакамі, што форум ахоўваецца такімі ўблюдкамі. Фішэр будзе ў секунду пісаць пасты са словамі с…. б….. і т.д., а хотябіч з вітом блакаваць неўгодных карыстальнікаў – здымаю шляпу. На такую пустую галаву не шляпа патрэбна, а прэзік, каб зараза не перадавалася.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015

А цяпер пра надвор’е :DDDD
Сёння значыць сонечна, так….

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 370
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27.03.2015
wowaq, 27 January 2016
Чытаў я там твае пасты, Спартак, але там было толькі пра зніжэнне аддачы і што гісторыі няма і не зразумела, каму джэкпот дастаецца. А толковай інфармацыі па сутнасці і не было. Трэба было табе тэму заводзіць, а то ў пошукавіку пусто

На жаль, тое, што пісаў, не заўсёды даходзіла да месца прызначэння. Пасты адразу выдаляліся. Калі я туды прыйшоў, Віт быццам сустрэў мяне, здымаючы сваю шапку – «добро пожаловать», на што я адказаў па-чеснаму: Ху… радуешся, што прыйшоў увогуле па зусім іншаму пытанню, і ён адразу пачаў мяне кантраляваць і выдаляць пасты.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
155
Публікацыі
3 143
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
15.10.2015

о ўжо і дыскусію пра катала сюды прылепілі

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015

Хопіць тут смяяцца з каталістамі і іншымі відамі жывёльнага свету.
Ідзіце пасварэцеся ў іншых 2 тэмах. Іх аж блін цэлых 2 тэмы. Маю не чапайце. Хутчэй – чапайце маю тэму толькі па справе.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 370
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27.03.2015
air212, 27 January 2016
о уже и дисскусию о катале сюда прилепили

Супакойся, ніхто нічога не прыляпаў. Усё напісана ў дачыненні да тэмы. Казіно вісіць на сьмецьніку ў ліку парадкавых і нагадваю, што трэба параўноўваць казявку з фішэрам, з хотабічамі, з вітамі. Хто іх не ведае, той напішу, што яны нялёдзі, смецце, бруд пад пазнёй, якім друкуюць абразлівыя словы пра людзей. Калі не хочаш чытаць, то хаця б не замінай, дружачка. Спс.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
15
Публікацыі
498
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18.12.2015
Feya_Line, 27 January 2016
Хопіць смяяцца тут з каталістаў і з іншымі відамі жывёльнага свету. Ідзіце пасрацеся ў іншыя 2 тэмы. Іх аж блін цэлых 2 тэмы. Маю не чапайце. Карацей – чапайце маю тэму толькі па справе.

Тлумачу мы не с..раемся гэта факты адны і тыя ж I.P адрасы таксама калі ты паглядзіш у нашу ветку як за палгадзіны гэтая казява калі яе адкрылі мяняла дамены.И як сметніца рэагуе я не я і хата не мая але тарпедуе гэтую тэму ім гэта жэст

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
1
Публікацыі
36
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26.12.2015

Спартак, а першапачаткова гэта казіно было нармальным і ўсё як пісаў прадстаўнік? Калі так – ці ведаеш ты яшчэ казіно падобнае на гэтае казіно, якое было спачатку. Інфармацыю, калі што, у прыват, каб не было рэкламы і не лічылі за яе.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015

окок пасоны. Ні слова пра каталу тут =(. Мне гэта не трэба. Ідзіце пра каталу пішыце ў 2 тэмах.
PS: пачытаў на катале тэму на нашым форуме. Фішэр у асноўным размаўляе сам з сабой. Піша 7-8 паведамленняў. яму 1 раз адказваюць. Яшчэ піша 7-8 паведамленняў… Гэта піздец.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 370
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27.03.2015
wowaq, 27 January 2016
Спартак, а спачатку гэта казіно было нормальным і ўсё як пісаў прадстаўнік? Калі так – то ці ведаеш ты яшчэ казіно падобнае на гэтае, якое было спачатку. Інфармацыю, калі што, у асабістыя паведамленні, каб рэкламы не было і не лічылі за яе.

Ёсць падобнае казіно Азартслотс. Грузінскае казіно. Як знайду – скіну табе ў асабістыя. 

окок пацаны. Ні слова пра каталу тут =(. Мне гэта не трэба. Ідзіце пра катул пішыце ў 2 тэм ах. PS: прачытаў на катале тэму там на наш форум. Фішэр у асноўным размаўляе сам з сабой. Піша 7-8 паведамленняў. яму 1 раз адказваюць. Яшчэ піша 7-8 паведамленняў… Гэта пздц.

А ты дакладна не з гэтага свету што лі? Ты не мог напісаць мне ў асабісты пра гэта? Для чаго я ў цябе сябар? 🙂 Навошта ты стварыў гэтую тэму, ведаючы што смердзіць сметнікам. Я асабіста раз за разам упэўніваюся, што ты іншапланецяніна 🙂

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015
Ёсць нешта падобнае на казіно Азартслотс. Грузінскае казіно. Як толькі знойду – кіну табе ў прыват. А ты дакладна не з гэтага свету што лі? Ты не мог напісаць мне ў прыват пра гэта? Навошта я ў цябе сябар? 🙂 Навошта ты стварыў гэтую тэму, ведаючы, што ад яе смердзіць сметнікам. Я асабіста яшч [...]

ты пра што?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
15
Публікацыі
498
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18.12.2015

Хлопцы, калі мы не будзем пісаць, вылічваць гэтую помыйку, яна за кошт таго, што яна нясе ў сваім твары, будзе квітнець, будзе мяняць дамены, як і г.д., купляць казачкоў, якія будуць у іх пісаць. Нельга адварочвацца – трэба дзейнічаць, выгнаць такіх ч..мошных з інтэрнэту, каб баяліся нос высунуць. Мы не тэрпілы, якіх мае быдла, ці хіба не зразумела. Цяпер яны бяруць нас горлам, бо мы боімся, але толькі калі мы не адвернемся і не скажам сабе “гэта не мая справа”, за намі будзе сіла, мы пераможам і зробім інтэрнэт хоць трошкі чыстэй.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 370
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27.03.2015
ты пра што?

Ды нічога 🙂 Проста напішы назву планеты 🙂 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 276
Публікацыі
31 913
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Мабыць таксама раскажу пра свае ўражанні пра «Азартслотс» (Слотомикс).

Спачатку ў 2013, калі ў Азартслотсе была рулетка з жывымі дылерамі (казіно V 777), там былі бясплатныя турниры і па рулетцы, і па слотах. Затым, па маім, у 2015 з’явіўся Слотомикс і яго адміністратары далі па 300 руб бездепа, як-то «гемаройна» атрымаў яго, пакруціў на слотах і адбіў вейджар (які ён тады быў – не памятаю ды і не важна) на рахунку засталося 9 рублёў. Даўно цікавіўся, на якую суму мной было зроблена ставак… Адказаў прадстаўнік і тое толькі на «тым» форуме. Колькі ні пісаў у чат суппорту, ні разу не атрымаў адказу ні ў чаце, ні на пошту… Былі ўсяго два плюсы: бясплатныя бонусы на турнірах (рулетка і слоты) і безпраблемны вывад выйгрышу на ВМ (прычым, дэпізыты ні разу не рабіў).

Так і дагэтуль не зразумеў па якой прычыне пры вывадзе выйгрышу (415 руб) з “слотомикса” на кашалёк ВМ з гульца ўзялі не 0,8%, а 5.5% і пры чым тут узагалі КИВИ?

PS. Згоджуся з гульцамі, што няўдобныя пасты для казіно (Азартслот) падчышчаліся… У 2014 годзе ўжо не мог знайсці свае пасты пра праблемы падчас правядзення турніру па рулетцы ў 2013 годзе, калі дабраўшыся да 3 прызавога месца ў мяне перасталі прымаць стаўкі (хаця часу было яшчэ мін 30). Там былі і скрыншоты і… і ўся інфармацыя… Затым, па маім у 2014 годзе праходзіў турнір па слотах і на адным з іх «Ксюша» заняла першае месца… але турнір не быў своечасова спынены і працягваўся яшчэ хвілін 20 або 30. І тады яе абышоў якісьці «індіец»… А яна так і засталася на другім месцы… Шкада, што яе няма, а так бы і яна шмат чаго магла паказаць!..

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...