slotomix.biz - я проста ў рот *а*ў адміна гэтага казіно. Мрак - не гуляць!
Абмеркаванне казіно з чорнага спісу
|
27 January 2016
ад
Feya_Line
|
54 Адказу
|
4,393 Прагляду
|
6 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну вось што ты ўлез у ўсякую Мороженка?))) Лепш бы сіг на штуку купіў)))
“Джэк-пот, Джэк-пот, юг табе ў рот” – Сява.
Штосьці падобнае і тут.
не кажы. Гэта поўны *****
Дык я ўвогуле ў шоку. У Славе калі бонус на деп браў, там і тое іхні скрыпт даваў пагуляць і нагуляцца. А тут усё пад чыстую.
І цябе туды пацягнула, чаго мала лохаў? У казіно там хоць няма такіх замарочак, ды грошы адбіраюць прыгожа 😁
Я і так норм – ужо всадзілі ў семёркі, славы і г.д. У нармальным казіно, калі тысячу дэпанаваць, гэта вельмі мала. Думал хаця б нешта знайшоў. ага. знайшоў…
Убачыў нейкія скрыні. Яны тыпа каштоўныя. Думаю, дайка вазьму. Авось мільён. І то бабак хочуць. Гэта пздзец
Лепш бы не знайшоў 😁
Якіясьці школьнікі рабілі, хутчэй за ўсё 😁 і жаднасць зашкаліла
Пасля гульні ў гэтым казіно. проста хочацца сказаць
Божа, ахоўвай адмінаў усіх Вулканаў Удачы. І доўгіх ім гадоў жыцця.
Вось нарэшце ўбачыў нармальны і адэкватны водгук пра гэтае казіно. Добра, што не стаў там з плацяжамі морочыцца, хоць сапраўды яно мяне зацікавіла і прадстаўнік нібыта правільныя рэчы казаў, але гэта зноў аказалася рэкламай. Паходу не будзе ў анлайне казіно, што мяне задаволіць. Блін, не ведаю, што так складана зрабіць нармальнае і сумленнае казіно? На тым форуме памятаю спытаў пра яго, а мне ў адказ Фішэр – табе не куды грошы зліваць. Чэсна не зразумеў яго адказ, бо гэта казіно ж у лепшых, улічыў, што ён рулетачнік. А калі стаў у самой тэме гэтага казіно пісаць, так увогуле пад кагосьці падпісаалі. Разачараваўся я ў гэтых анлайн-казіно, лепш у танкі паганяць
Дзе ёсць прадстаўнік гэтага казіно? Давай адрас – я яму твар абоссу.
Дык у параўнанні з гэтым вулканы проста ліцэнзійныя))))))
дзe ўвогуле адкапaў гэты ўбoгі заклад, калі яго так можна назваць))
Спытай у катал, дзе ён, ён сапраўды там даўно не аб’яўляўся.
Хутчэй за ўсё купіў шаблон, але піярзіцца не вельмі, відаць
Ну я яго пасты шмат дзе бачыў, не толькі ў сваёй тэме і ўсюды так бы мовіць па справе казаў. Але як аказалася, быў проста піяршчыком. Шчыра, ўпершыню бачыў такіх піяршчыкоў.
Нууу павер піяршчык падстроіцца пад любую тэму
Калі заліцца жоска, і не такую казяву можна знайсці)
і хто ж той піараст? калі не сакрэт, канеш)
ёсць і яшчэ горш? я чота не бачыў не лічачы пукана, канешне
Што за куйня тут адбываецца? Г – што я куды ўпіхаю (Слова выдалена сістэмай)?
fredooc прабач не ўбачыў твайго паста- пісаў паведамленне. Хацеў каб адразу там з каталы прачыталі. Перанесі ўсё туды, калі можна
Айяй, здаецца, камусь сёння дрэнна спацца будзе🙂 Бывае ж, затое кз топавае і лепшае, гэтага не варта забываць😏
нічо се паляць, каго-то не падэцкі, цікава цікава 😁
для приколу зайшоў, ну адразу гавн.о-дызайн, тэкст нечытальны і шрыфты ў разнабой, не ўнушае даверу нават 1 ру, адным словам
slotomix.biz- фуфла!
А ёсць магчымасць такія помыйкі ў самы чорны чс дадаваць? Сачуваю ўсім, хто страціў свае дэпы ў гэтым лахатроне😔
Яшчэ раз пацвярджае тупасць народу!Для каго рэйтынгі казіно і форумы?каб вы лезлі ў якія‑небудзь помыйкі?а потым крычалі тыпу ўсіх ашукалі!