slotomix.biz - я проста ў рот *а*ў адміна гэтага казіно. Мрак - не гуляць!

Абмеркаванне казіно з чорнага спісу | 27 January 2016 ад | 54 Адказу | 4,393 Прагляду | 6 Рэакцый
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015
Заліўся я на днях жоска, засталося не шмат грошай на пс і на ВМ каля паўтары штук, думаю, а дзе адмазaцца то. А то ўсе руми ўсе зжрылі і казіно таксама.

Знайшоў казіно слотомікс.біз – slotomix.biz

Думаю депну, адмажуся, прапануюць бон 100% з вагерам х35, якраз депну штуку з ВМа з бонам штукай норм будзе. Тым больш у правілах напісана, што вывад займае да 60 хвілін і г.д т п. Карацей падумаў, што норм.

Пачаў депаць з Вэбмані, мяне пачало перакідваць на ківі. хз..

Я якраз адразу не зразумеў, пару раз зрабіў так, а потым убачыў надпіс, што з ВМ тыпа зараз дэпіць нельга, толькі можна дэпіць з ківі (з іншых не спрабаваў).

Пачаў рабіць махінацыі, перакідваць бабкі з ВМ на ківі і г.д

Пакуль гэта ўсё рабіў вось што заўважыў, Джэкпот СУПЕР Пупер быў 2 мільёны 399 тысяч, стаў 2 мільёны 400 тысяч, пакуль перакідваў грошы з ВМа на ківі, выйшаў з акаўнта, пакуль зайшоў у акаўнт, зноў ДжэкПот супер пупер той, што пасярэдзіне ў іх, стаў 2 мільёны 399 тысяч. Касар кудысьці прапaў, але гэта не важна. Тым больш я заскрын шот не змог, бо адразу не заўважыў.

Але вось што я пачаў глядзець, там ёсць яшчэ 2 джека і што я заўважыў, першы джэк, які тыпа штодзённы ці як, быў таксама спачатку 17к, але як я абнавіў старонку ён стаў 16 к. Глядзець па часе гэта я заскрыніў.

Думаю пакіну яго, будуць дэпіць і глядзець, депну кароче касар я з ківі. далі касар бонуса з вагерам 35, але дзе вагер бля глядзець я так і не зразумеў ніколі не зразумeю.

Яшчэ калі депаў, праз ківі, рахунак прыйшоў ад нейкіх 12 крэслаў, кароче Астап Бендер можа і мёртвы але справа яго жыве.

Што можна сказаць па самам дызайне? Дызайн поўнае Ласунка (Слова выдалена сістэмай). такога я не бачыў ні тое што ў Сямёрках ці гульнявым ці ў СЛАВЕ, Такога я бля не бачыў нават у Вулкaнах ці ў самым драным казіно ў свеце БЕТИНХЕЛЛ.

Настолькі яркія колеры, што вочы проста есьць. Ёсць 2 месцы куды можна зайсці ў гэтым казіно без напружання зроку. Гэта ў касу, каб унесці дэпазіт і прайграць грошы і ў Асабісты кабінет. У асабістым кабінеце нічога няма ўвогуле. Няма куды свае даныя пісаць + да таго ж я не мог напісаць нумар тэлефона ківі кашалька, бо там ён проста не пішацца, не хапае знакаў. + Звязку ўвогуле ніякай няма, куды не тыкну на кантакты ці на дапамогу, паўсюль адно і тое ж, адправіць тыпа запыт з зваротнай сувяззю. Я толькі тады пашкадаваў, што я депнуў у гэта казіно. Калі яго таковым можна назваць.

Проста зайдзіце і глядзіце на тое што там адбываецца, я хызы чаму я туды депнуў, назва знаёмая і ўсё такое. Але на справе дызайн есць вельмі моцна мозг, херня нічога не зразумееш, я не адразу зразумеў як зарэгнуцца, потым тупіў яшчэ хвілін 10 не мог знайсці асабісты кабінет, каб унесці свае даныя ў казіно, імя прозвішча і г.д З дэпам увогуле завара. Проста няма словаў, тут няма словаў увогуле ніякіх. (Слова выдалена сістэмай) мяне кранула.

Бонусы ўвогуле хер ўжо якія. Возьмем бонус на першы дэпазіт у 100%. Бонус то далі ўсё ок, але вагер то дзе? Не вядома. Што і дзе глядзець не зразумела. Ёсць яшчэ бонус і па кешбэку, але там таксама (Слова выдалена сістэмай) нагу зломіць, бо выдаецца гэты кешбэк на бонусны рахунак з вагерам 0. + Дапісана, што з бонуса можна зняць калі выканалі ўмовы. А якія ўмовы не напісана. Відаць умовы такія – прайграць усе бабкі+кватэру і нырку.

Бонускі ні пра што кароче. Нічога не зразумець і не разабрацца.

У выніку:
1) Ні хера не знойдзеш
2) есьць выедае вочы+ ідзе кроў з вачэй+ з вушэй.
3) Музыку ў слотах лепш не ўключаць, а то іглухнеце.+ кроў з вушэй.
4) Калі круцяцца барабаны, можа загіпнатызаваць ці выклікаць ваніты гэта дзеянне+ шанец захварэць на рак.
5) Марозенка
6) казіно Марозенка.

Кароче: казіно самі бачце на скрыншотах які!

Думаю пайду паграю Новоматик ЖЫ ёсць.
Зайшоў у зал для бомжоў

Пакруціў дэльфінаў па 4.5, прайграў рублёў 200, сэрца не вытрымала пачаў круціць па 9 рублёў, мажор ча.

Я многа увогуле што бачыў, бачыў як у вэгасе, падаў 4 скацер а потым замяняўся іншым сімвалам, бачыў як у Сямёрках выйграла дзяўчына Джэкпот, якога ўвогуле там няма (ён у гульнявым быў, а пісалі што выйграла ў Сямёрках) (Слова выдалена сістэмай) але тое што я ў слотоміксе бачыў, гэта капец.

Проста скацер падае на 1 барабане, потым на 2 і адразу знікае, і падае на 3 барабане, і у выніку я прайграў яшчэ рублёў 300, не злавіў нічога ўвогуле, разы 4 па 2 скацеры. выйшаў выпіць шкляначку како са слота, пайшоў тэставаць іншыя. Па 1 скацеру між іншым багата плыло, амаль кожны пракрут на 2 ці 5 барабане.

Зайшоў у Золата фараонаў, і тая самая гісторыя тупа тая самая. Амаль кожны спін багата пліў 1 скацер на 1-2-5 барабане, на 3-4 барабане скацераў увогуле не бачачна + 2 дзявяткі праз спін, што дае па 2 рублі ад стаўкі ў 9 рублёў па якой я круціў. Сліта яшчэ 300 рублёў у нікуды без ніводнай лініі і бонускі. Вагер на бонус на хвілінку х35. Відаць ад касара трэба зрабіць пракрутаў на 35 тысяч.

Думаў пагуляць яшчэ ў якія. А потым думаю пойнт з ім да перавоздного буду круціць. зайшоў у золата фараонаў, прайграў яшчэ рублёў 200-300 і дало МЕГА БОНУСУ. Вось скрын з бонускі. Стаўка 9 рублёў… Гэта пздц

Кароче гэта быў трындзец. Далей ні адна гульня бонусную гульню так і не дaла. Увогуле я не адэкватны. Па 2 скацера ў Оушэн я бачыў мільярд разоў, самая вялікая камба па выплате пры стаўцы ў 10 рублёў. былі скурыні ў 30 рублёў, 2 разы астатнія разы па 4 дзясяткі 25 рублёў і па 3 тузы і валета. Усё.

У іншых гульнях тое ж самае час жрала.

Я проста ў шоку калі шчыра пацаны такой херні я яшчэ не бачыў =(

У ўсіх гульнях адно і тое ж, дзявяткі па 2 штукі або па 1 скацеру на 1-2-5 барабане.

Стаўк зрабіў на 3 тысячы 300 рублёў, гэта з улікам таго, што давалі па 2 скацера мне пры стаўцы ў 9 рублёў. І 1 адзіная бонуска была ў Фараонах.

Проста =( сядзіш і глядзіш, як твае бабкі цякуць у кішэню махляра, як знікаюць скацеры, як да я пойнт яго ведае як што. Я (Слова выдалена сістэмай).

Вынікі
  • Лепш бы я депнуў у Вулкан Удачы.
  • Дызайн – Марозенка
  • звязку няма з саппортам
  • Ні хера не знойдзеш у казіно. апроч як унесці дэпазіт і пагуляць у Марозенка слоты, якія горш чым у Вулкане ўдачы. І тое ўнесці дэпазіт вялікая праблема.
  • Слоты калі круцяцца выклікаюць ваніты, ад музыкі з вушэй ідзе кроў.
  • Не гуляць там, не гуляць. А хто будзе гуляць, памрэ ад Раку.
  • Яшчэ пра лато што хачу сказаць, там кооче напісана, што за кожныя 500 рублёў ставак даюць 1 білет у лато іхняе, але гэта поўнае наебалова, даюць 1 білет у лато за 1500 РУБЛЁЎ СТАВОК. Вось так вось.

Казіно – няма словаў.

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 829
Публікацыі
59 182
Падпісчыкі
166
Рэгістрацыя
14.11.2015

Ну вось што ты ўлез у ўсякую Мороженка?))) Лепш бы сіг на штуку купіў)))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 650
Публікацыі
5 755
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12.07.2013

“Джэк-пот, Джэк-пот, юг табе ў рот” – Сява.

Штосьці падобнае і тут.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015
VyacheslavLenin, 27 January 2016
Ну вось што ты ўлез у ўсякае Маражэнка?))) Лепш бы сиг на штукy купіў)))

не кажы. Гэта поўны *****

IvanPronin, 27 January 2016
“Джэк-пот, Джэк-пот, юг табе ў рот” – Сява. Нешта падобнае і тут.

Дык я ўвогуле ў шоку. У Славе калі бонус на деп браў, там і тое іхні скрыпт даваў пагуляць і нагуляцца. А тут усё пад чыстую.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
15
Публікацыі
498
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18.12.2015

І цябе туды пацягнула, чаго мала лохаў? У казіно там хоць няма такіх замарочак, ды грошы адбіраюць прыгожа 😁

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015
Cocaine, 27 January 2016
І цябе туды пацягнула, што мала лохаў? Там хоць няма такіх замарочак, і грошы адбіраюць прыгожа 😁

Я і так норм – ужо всадзілі ў семёркі, славы і г.д. У нармальным казіно, калі тысячу дэпанаваць, гэта вельмі мала. Думал хаця б нешта знайшоў. ага. знайшоў…

Убачыў нейкія скрыні. Яны тыпа каштоўныя. Думаю, дайка вазьму. Авось мільён. І то бабак хочуць. Гэта пздзец

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
15
Публікацыі
498
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18.12.2015

Лепш бы не знайшоў  😁

Якіясьці школьнікі рабілі, хутчэй за ўсё 😁 і жаднасць зашкаліла 

Feya_Line, 27 January 2016
Я і так норм ужо ўложыў у семерки, славы і т.д. У нармальным казіно, калі тысячу депаць гэта вельмі мала. думал хаця штосьці знайшоў. ага. знайшоў…  
+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015

Пасля гульні ў гэтым казіно. проста хочацца сказаць
Божа, ахоўвай адмінаў усіх Вулканаў Удачы. І доўгіх ім гадоў жыцця.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
1
Публікацыі
36
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26.12.2015

Вось нарэшце ўбачыў нармальны і адэкватны водгук пра гэтае казіно. Добра, што не стаў там з плацяжамі морочыцца, хоць сапраўды яно мяне зацікавіла і прадстаўнік нібыта правільныя рэчы казаў, але гэта зноў аказалася рэкламай. Паходу не будзе ў анлайне казіно, што мяне задаволіць. Блін, не ведаю, што так складана зрабіць нармальнае і сумленнае казіно? На тым форуме памятаю спытаў пра яго, а мне ў адказ Фішэр – табе не куды грошы зліваць. Чэсна не зразумеў яго адказ, бо гэта казіно ж у лепшых, улічыў, што ён рулетачнік. А калі стаў у самой тэме гэтага казіно пісаць, так увогуле пад кагосьці падпісаалі. Разачараваўся я ў гэтых анлайн-казіно, лепш у танкі паганяць

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015
wowaq, 27 January 2016
Вось нарэшце ўбачыў нармальны і адэкватны водгук пра гэтае казіно. Добра, што не стаў там з плацяжамі мучыцца, хоць сапраўды яно мяне зацікавіла і прадстаўнік нібыта правільныя рэчы казаў, але гэта зноў аказалася рэкламай. Мабыць не будзе ў анлайне казіно, якое б мяне задавальняла. Блін не вед [...]

Дзе ёсць прадстаўнік гэтага казіно? Давай адрас – я яму твар абоссу.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 829
Публікацыі
59 182
Падпісчыкі
166
Рэгістрацыя
14.11.2015

Дык у параўнанні з гэтым вулканы проста ліцэнзійныя))))))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
13
Публікацыі
651
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
08.12.2015

дзe ўвогуле адкапaў гэты ўбoгі заклад, калі яго так можна назваць)) 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
1
Публікацыі
36
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26.12.2015

Спытай у катал, дзе ён, ён сапраўды там даўно не аб’яўляўся.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 829
Публікацыі
59 182
Падпісчыкі
166
Рэгістрацыя
14.11.2015

Хутчэй за ўсё купіў шаблон, але піярзіцца не вельмі, відаць

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
1
Публікацыі
36
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26.12.2015

Ну я яго пасты шмат дзе бачыў, не толькі ў сваёй тэме і ўсюды так бы мовіць па справе казаў. Але як аказалася, быў проста піяршчыком. Шчыра, ўпершыню бачыў такіх піяршчыкоў.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 829
Публікацыі
59 182
Падпісчыкі
166
Рэгістрацыя
14.11.2015
wowaq, 27 January 2016
Ну я яго пасты шмат дзе бачыў, не толькі ў сваёй тэме і паўсюль быццам па сутнасці казаў. Але як аказалася, быў проста піяршчыкам. Чэсна першы раз бачу такіх піяршчыкаў.

Нууу павер піяршчык падстроіцца пад любую тэму

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 057
Падпісчыкі
39
Рэгістрацыя
30.03.2014

Калі заліцца жоска, і не такую казяву можна знайсці)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
13
Публікацыі
651
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
08.12.2015

і хто ж той піараст? калі не сакрэт, канеш)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 829
Публікацыі
59 182
Падпісчыкі
166
Рэгістрацыя
14.11.2015
PavelFredooc, 27 January 2016
Калі заліцца жоска і не такую казяву можна знайсці)

ёсць і яшчэ горш? я чота не бачыў не лічачы пукана, канешне

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015
Feya_Line, 27 January 2016
Сюды, відаць, каталы таксама чытаюць. Не, гэта не я быў сёння, і калі б зайшоў, то не стаў бы хавацца. Ды навошта мне гэта – усё роўна мяне пасля першага ж поста забаніце. На дзень без бана – і тады б паказаў кузькіну маці, як кажуць. Фішэр там піша, што няма чаго пісаць, а ёсць што, але па су [...]

Што за куйня тут адбываецца? Г – што я куды ўпіхаю (Слова выдалена сістэмай)?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
1
Публікацыі
36
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26.12.2015

fredooc прабач не ўбачыў твайго паста- пісаў паведамленне. Хацеў каб адразу там з каталы прачыталі. Перанесі ўсё туды, калі можна

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
22
Публікацыі
430
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
10.12.2015

Айяй, здаецца, камусь сёння дрэнна спацца будзе🙂 Бывае ж, затое кз топавае і лепшае, гэтага не варта забываць😏

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
13
Публікацыі
651
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
08.12.2015

нічо се паляць, каго-то не падэцкі, цікава цікава  😁

для приколу зайшоў, ну адразу гавн.о-дызайн, тэкст нечытальны і шрыфты ў разнабой, не ўнушае даверу нават 1 ру, адным словам 

slotomix.biz- фуфла!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
22
Публікацыі
430
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
10.12.2015

А ёсць магчымасць такія помыйкі ў самы чорны чс дадаваць? Сачуваю ўсім, хто страціў свае дэпы ў гэтым лахатроне😔

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
155
Публікацыі
3 143
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
15.10.2015

Яшчэ раз пацвярджае тупасць народу!Для каго рэйтынгі казіно і форумы?каб вы лезлі ў якія‑небудзь помыйкі?а потым крычалі тыпу ўсіх ашукалі!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...