Слота-квест ад Шебуршащего Шебуршуна на 1500 р
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
30 May 2019
ад
VyacheslavLenin
|
84 Адказу
|
4,226 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Аналагічна. Але не на гэтым рэсурсе )))
Вось-вось. А некаторыя, як бачыш, не грэбуюць. І кошт такіх юзераў, як аказалася, 1к рублёў. Дэшоўкі 😁
Трэба ўсю гэтую шляпу зрабіць супрацькрысятніцкай, і таму прапаную ў такіх розыгрышах, для тых, хто ўдзельнічае, уключаць відэазапіс манітора. Так хоць як-небудзь будзе па-чэснаму
Калі ты памятаеш, то максімум за спін гэта х1050. Таму вельмі нават магчыма.
І так. У мяне, як і ў Серджо, пытанняў да скрыну таксама няма. Тым болей вось такая фігня пры праверцы яшчэ:
Пасля глядзім профіль чалавека.
Таму думаю ўсё роўна.
Хлопцы, я скрын не правяраў і нават не разглядаў асабліва. Проста на мой хуткі погляд і ўсё. Я проста пістануў (выйшла як мудак) і так мне здаўся тое, што ўбачыў.
Я не да таго кажу, што ён няправільны, проста хз непаразуменьне.
ён здаецца нармальны хлопец, навряд ці стаў бы займацца такой куйняй
Прачытаў….
Я так прачытаў тут, да мяне, як я разумею, пытанняў асабліва няма, вы проста абмяркоўваеце, што ашуканства ў такіх конкурсах магчыма. Не паспрачаешся, дакладна магчыма.
Пытанні ўсё ж былі, яны зверху, адкажу:
1. Чаму гуляў не на сайце? Таму што на сайце нельга пагуляць з тэлефона, пры націску на кнопку «іграць цяпер» перакідвае на спіс казіно, дзе можна пагуляць
2. Што за бонус быў? Блін з гэтым складаней, я круціў увесь дзень на рабочым кампутары і на тэлефоне, потым калі ўжо паехаў дадому круціў на тэлефоне ў метро, слот так дастаў, што я асабліва і не глядзеў, па-мойму з шарамі-вілдамі бо вельмі доўга яна круцілася.
Тут можна гуляць з тэлефона, проста ніжэй трэба было спусціцца і ўсё.
Хех, буду ведаць, а я парылся, слот шукаў..
Так. Гэтая бонуска пры ўдалым супадзенні абставін можа насыпаць )))