Слота-квест ад Шебуршащего Шебуршуна на 1500 р
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
30 May 2019
ад
VyacheslavLenin
|
84 Адказу
|
4,227 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А што ты думаеш адрэдагаваў сваё паведамленне і ўсе ўсё забылі ? Добра ў цытатах захоўваецца як было. Крыса канчэнная.
Прывік відаць па розных сметніках шляцца дзе такое ў парадку рэчаў. Тут гэты нумар не пройдзе. Гэта годны рэсурс.
x398
![]()
Медыя ад удзельнікаЗразумеў, дзякуй)) і ласкава запрашаем☺
Хто-небудзь скажыце максімальна колькі ўжо было? Якая планка?)))
Увогуле імха за такое перманент даваць трэба, каб востарылася сацыяльная справядлівасць і іншым непаводна было!
Шубуршун, табе рэспект і дзякуй, шча вось прыйшоў і яшчэ паспрабую пакруціць….)
Іван упарта не хоча выдаваць кі́длам канкрэтным перманент, я ўжо хз у чым прикол…
—————-
часам гэта ўсё выглядае дзіка, чувак, якога ўжо даўно пара сцерці па ўсіх чалавечых паняццях, далей піша як бы ні ў чым небывала(
X635
ну або зрабіць колеравую пазнаку, каб усе разумелі, з кім маюць справу і не дапускалі да фрыхаў!!!
Я таксама прапаноўваў гэтую тэму, тыпу пазначаць. Зараз вось нармальная ідэя – такім проста ставіць замест аваў завітае ковно.![]()
x122.8
Увогуле яшчэ падумаў. Прыкол у тым, што тэма не вельмі цікавая сапраўдным мастакам.) Павысіць прызавы фонд – і тут знойдзем хлопцаў, хто вельмі прыгожа намалюе.
Асабіста я думаю, што праверыць можна толькі па павялічанай графіцы, што, канешне, таксама можна звесці (тут блікі намесці дзе трэба). Ці па гісторыі файла, што таксама херня для людзей, што шаряць.
Эхх, усё піздзец час скончыўся, віншую пераможцаў. Ну слот, блін, рэальна смецце. Хз ці сапраўды хто грае ў яго на свае грошы…)
о_О без абід, але з вялікай цяжкасцю верацца ў такі ікс гэтага слота, што ж гэта быў за бонус? Бачу, што не чырвоны, хз што можа даць такое памнажэнне, калі лінія вайлдаў – гэта ×50 )) Да і чаму праз форум не гуляў?
PS: штук 500 напэўна сыграў гэтых бонусаў, дзікі трэш, канешне )))
Гісторыя маўчыць. Да скрыншотаў пытанняў, здаецца, няма. Тут застаецца толькі здагадвацца)
Дык вось, слотоквест скончаны
І так, у слоце максімальны пэйаўт 1250 калі што за спін
Вельмі неразумна. Вы выключаныя з розыгрышу – вы выдаеце сябе, таварыш 2 скрыншоты аднолькавыя, ну гэта смешна
1. @purbi42
2.. @bricomtv
Віншую пераможцаў і чакаю ківі-кашалькі ў прыват
Дзякуй за конкурс! Грошы прылецелі, усё крута!!!
Таксама таварыш Астын выключаны з усіх будучых разыгрышаў на гэтым рэсурсе.
Керня гэта ўсё. Тут па сутнасці нават маляваць тое не трэба…
+100500. EXIF і ўся керота выдаляецца элементарна. З такім жа поспехам як і падмяняецца патрэбная інфа па файле.
Ды ўжо, Слот на самай справе не вельмі, як толькі хто-небудзь у яго грае..
Памятаеш ці не – хз. Пару гадоў таму мы амаль не забіваліся па гэтай тэме з ільічом тым жа.
Я, бля, упэўнены, што намалю такую, што х пад’ебешся, ну калі вельмі трэба будзе.
Іншая справа, што не вельмі трэба і як бы мне нават крыху брыдка.
Ну я вось і другі здымак захаваў, ну і яго таксама можна намаляваць….
Пля, лішнія фоткі хацеў прыбраць, але яны ска не прыбіраюцца) Вышэй правільней – прыбіраюцца ў рэдактары, але дарэмна.