Слот-квест ад Elivezakhead
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
17 чэрвеня 2019 г.
ад
VyacheslavLenin
|
156 Адказаў
|
5,175 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
паясніш, можа, хлопчык?
хлопчык што гэта за скрын дзе бонусік? дзе стаўка тэбе вождзь растлумачыў!
ты бонус лавіў круціў?
а навошта ты тады лезеш калі мне ўсё вождь патлумачыў?
У лайтшота, дарэчы, ёсць такая цудоўная опцыя. Калі залогініўся ў ім, ён адпраўляе скрыны на іх серваk, і адтуль іх можна лёгка і бесклапотна выцягнуць у любы момант. Рэкамендую )))
Тут ты дарма. Чалавек усё правільна растлумачыў. Стаўка макс, выйгрыш відаць. Што зноў не так ? Калі б гэта не была макс, і ён палічыў бы па іншай х, тады яшчэ як-небудзь можна было б зразумець тваю прэтэнзію. У іншым выпадку, тут па вялікім счэце няма чаго прад’явіць.
каб цябе ў петушатню адправіць! ты базар фільтруй
СТОП СРАЧ!
ён зразумеў, пра што я! зараз у слот заходжу, а ў мяне як у яго вісіць заставaчка, што тыпа бонус адкаталі і чысты выйгрыш з бонуса на экране! хоць толькі зайшоў
Кароч квест скончаны
у наступным квесте будуць унесены вялікія змены
Перамог таварыш
@cooler Віншую і чакаю ківі кашалёк у прыват
Ну значыць пашанцавала яму. Гэта не мае значэння і ніяк нельга ні даказаць, ні абвергнуць. Не буянь, калі ласка. 😁
@elivezakhed Вялікі дзякуй табе за конкурс і прабач, калі ласка, за занадта хітрожопых таварышаў ) Удачы і заносаў табе ў далейшым 🙂
Ёсць, сэр!🤩
Цалкам салідарны!
Ахах, жара)))
Так ці інакш, рана ці позна гэта тэма заманіла б самых розных хітруноў. Трэба было адразу ліквідаваць магчымасць махлярства, пакуль не пачаліся вось такія разборы, калі быццам намалявана, але не дакладна.
І так, самы лёгкі спосаб заблакаваць магчымасць падтасоўкі – сапраўды ўключаць запіс. Калі патрапіў у прызы, адсылаеш запіс і ўсё.
@elivezakhed Дзякуй за турнірачок! 🙃
Віншую пераможцу @cooler! 😉
P.S. Добрая ідэя была ў пераможцы – выкласці два скрыншоты. Па-мойму, гэта правільнае рашэнне, а для арганізатараў прапанова: скрыншоты трэба выкладваць у фармаце PNG, там усё будзе чытаема – і выйгрыш, і дата з часам. 😎
здзіўлены! дзякуй за квест!
З цябе доляха) 😁
я зразумеў. што ты мне скрын бясплатна маляваў што ці? 😂
толькі тсс, не палімся) як дамовіліся, 400 мне, 100 табе 😁
Сапраўды ж, PNG па шэрагу прычын якраз і не жаданы, па JPEG можна куды больш інфы выцягнуць. А так згаджаюся з хлопцамі, што ў ідэале пісаць відэа. Нічога складанага ў гэтым няма. А каго не задавальняе гэтае рашэнне – ідзіце лесам. Точней міма конкурсу.
Калі шчыра, то сам быў у шоку… Спадзяваўся што час “мастакоў” даўно ўжо прайшоў…
PS. “Спартач” калі будзеш чытаць , то без крыўд, плз 😎
Калі шчыра, не зусім разумею, як гэта рэалізаваць 🙂 бо часам на крутилку ідзе па некалькі гадзін, гэта ж колькі “вагі” трэба запісаць
Лёгка і невымушана. У 99% выпадкаў гэта адбываецца ў бонуске. Уключыў у бонуске, не прыпісала – выдаліў.
У тэорыі заўсёды ўсё цудоўна і прыгожа )) кмк прасцей проста абмежаваць дапуск “наворэгаў” і таварышаў з сумнеўнай рэпутацыяй, увесці хоць які‑небудзь кантроль удзельнікаў. Зразумела, што прасцей – не значыць надзейней, але хоспадзе, блять тут жа не сотні тысяч )))