Слот-квест ад Elivezakhead
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
17 чэрвеня 2019 г.
ад
VyacheslavLenin
|
156 Адказаў
|
5,170 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Увогуле, даўно ўжо абмяркоўвалася, трэба ўвесці правіла, каб усе ўключалі запіс відэа і выкладалі кавалак відэа з заносам
Усё сумленна, усе задаволены і срача няма
Знайсці простую прагру без замарочак, якая піша відэа, каб кожны мог разабрацца ўраз
а срацца за 5 хатку кожны раз, ну я хз)
бро, ну такога не бывае! ён думаў пракатіць, але ён не нармальны, штемп, розуму трэба на профкурс да МоПсу
З цікавасці заўтра пакручу, паскрыню і пагляджу, можа гэты гавнослот так і піша пастаянна
Прям цікава)
Да за мяне тут усё вырашылі, лять, растлумачце ў чым прэтэнзія то? ” У цябе ўсё супадае, але пры гэтым арол у адзінкі не такі” у чым бліна сэнс растлумачце, гэта значыць арол у яго адрозніваецца, але пры гэтым нічога не адрозніваецца. І прашу без срача, прашу канструктыўнага тлумачэння, чаму арэол павінен быць заўсёды, не бачыў тут прадстаўніка мікры са словамі гэты хрэн дакладна піянер рысавальшчык
У мяне зацягнула на х197
x1 315,36
А вось тут зусім не зразумеў. Выйгрыш 49к, а на балансе 2к…. Справа ў тым, што ў гэтым слоце выйгрыш дадаецца да балансу з кожным спінам. Не прасвяціш як у цябе так цікава атрымалася ?
Дакладна, цалкам. На апошнім спіне (калі дапусціць, што за ўсю бонуску нічога не давала), касмічнага заносу няма )))
Адчыніў слот, а там спіны незавершаныя
І што далей ? На баланс жа яны мусілі ўпасці па заканчэнні. Мусілі.
Ох тыя казкі. Ох тыя казачнікі 😁
На Латесте? 😁 Ён не захоўвае гульню 😵
Пізда) я ржу
Куды каціцца гэты свет)
Кароч, мабыць перамог Бензін, бо першы запосціў і па-чеснаму. Хоць докі і камуналку малюе😁
Ну калі б ён хацеў падрабіць, зрабіў бы лёгка і нязмушана. Але ў чалавека сумленне ёсць. А гэтыя…. Адзін Мікеланджэла недапрацаваны, другі внучаты пляменнік Братоў Грым. 😁
Ідзіце вы, хлопцы, на завод. А яшчэ лепш у камерцыю. І там паспрабавалі б надурыць. Вам бы хутка, дурням, растлумачылі б, што падманваць – нядобра. Паляжалі б месяц ці два ў бальніцы.. Паглядзіш – і пераасэнсавалі б. 😁 Няпапалоханыя дыванныя плять.
і чуе маё сэрца, што і адзін, і другі фоташопер – чыісь мульты)
Інтрыгі, расследаванні)
Бяда, пацаны) бяда
Вашы каментары, спадар!
Не маўчы Лепшая абарона это нападзенне)
ўспомніўся стары савецкі фільм, словы з якога, перафразаваўшы, можна атрымаць “слёт фоташопераў ніжэй па паверсе, вызваліце памяшканне” 😁
трэба тут стварыць атрад “Лоўцы фоташопераў”
Я сказаў сваё слова
Якое слово ? Табе, па-мойму, тлумачылі папросту, што такога быць не можа з-за механікі слота. Но ты страціў, а мужнасці прызнацца не хапіла. Так якая цана твайму слову ? Нуль…
А табе сто раз трэба тлумачыць? З першага разу не разумееш? Перачытай мой пост. Там усё папросту распісана. Калі зноў не зразумееш, зноў перачытай. І так да ўпару. Рашэнне ўсё роўна будзе прымаць адміністрацыя. Не я. Я зацікаўлены толькі ў адным. Каб занадта хітразабітых, лінчавалі пры ўсіх. Вось такі я аматар праўды. Там не паспеў, тут памыліўся, там лянота. Вось і жні плён, а не рабі дурня..
у тым сэнсе што будзеш разводзіць дома
Паводле гэтага паста, гэта здаецца як яна.
🔗
А далей пачынаюцца цуды ды толькі :
🔗
🔗
Па ўсёй відамасьці чалавек яшчэ не вызначыўся са сваёй палавой прыналежнасцю 😁
P.S. Увесь пляха вывеем на чыстую ваду 😁