Скрыншоты выйгрышаў у рулетцы
Мы любім рулетку!
|
22 December 2015
ад
MiLady
|
982 Адказу
|
79,617 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
хлопец, навучы гуляць у рулетку. я, канешне, не гулец, але бывае спрабую – ставлю на лікі хаатычна ад 0 да 36 + чорнае/чырвонае, проста на ўдачу. што, як ты гуляеш, можа што падкажаш?
Мне здаецца, лепш не трэба, бо пакуль навучышся можаш зліць бабла. Я нават у стаўках не разбіраюся і нават не хачу вучыцца, трэніроўкі могуць быць вельмі дарагімі, хоць твая справа))
Мне здаецца, лепш не трэба, т.к. пакуль навучыся можаш зліць бабла. Я ж таксама ў стаўках не шарыў і нават не хачу вучыцца, трэніроўкі могуць быць занадта дарагія, хоць тваё справа))
1. Гэта самадысцыпліна… (трэба навучыцца адчуваць рулетку, калі гуляць, калі пара сыходзіць. Памятай, калі ў галаве сядзіць думка пра выйгрыш, то неўзабаве будзе непазбежны прайгрыш…)
2. Хуткіх вынікаў чакаць не варта, хаця навічкам кажуць, што шанц даведзецца)
3. Для сябе вызначыся, у якую рулетку будзеш круціць (еўрапейская, амерыканская ну і, вядома, з дылерамі ці ў рысаўшку пнеўма…)
4. Трэба вывучыць размяшчэнне лічбаў на коле і навучыцца лічыць ад розных лікаў па гадзіннай стрэлцы і супраць яе
5. Добра б адразу не гуляць на свае.., а для пачатку аналізаваць гісторыю выпаўшых нумароў у рэальным казіно (гл. файл ніжэй)
6. Потым пераходзіць на фанцікі (але памятай: казіно спачатку вывучае стыль гульца і падстройваецца пад яго, нават падгрывае.., а потым, вядома, злівае, калі гулец не паспеў спыніцца)
7. Перамагчы ў казіно магчыма, калі казіно ўжо ў плюсе і яно дазволіць табе ўзяць крыху крошак з святочнага стала.
PS. Не гуляй на роўныя шанцы (чырвонае чорнае, больш менш, цотнае няцотнае) і тым больш па прагрэсыі – гэта зліўная тэма🐽
Паспрабуй разабрацца ў паўторах лікаў, калі лік выпадзе двойчы за кароткі прамежак, то яно выпаде яшчэ раз або выпадуць яго суседзі па колу. 🐽 Жадаю ўдачы і ўсяго найлепшага ў жыцці😉
Я так зразумеў жаданне разбірацца з рулеткай адразу паменшылася, ну што ж, бывае і такое… Грааля няма, усё інтуітыўна, але матчастку ведаць абавязкова😎
Працягнуў паціху пацыркваць амерыканскую рулетку ў БК “Леон”, гуляючы стаўкамі 16 рублёў за спін . Галоўнае доўга не засядаць, вось і зараз пакуль чакаў нормальнага дылера як бы аўтаматычна бк змяніла ракурс відэатрансляцыі…
калі што. я заўсёды не супраць павучыцца )))) мне расказвай/ што і як??? куды ставіць?? колькі??))))
я дрэннага не раю , заходзіш і грузіш 40%бр на зерро шпиль 60% на 1-ю або 2-ю дюжыну, і ўсё) ізi мані , галоўнае пад маёй рэфкай рэгайся і рабі так))
Ну ты і сказаў, павучыцца)))) У цябе гульнявога вопыту, магчыма, болей за майго будзе… Ну а калі за амерыканку, так там усё проста… Выбіраю дылера ў якога нармальны почек (рукі не крывыя,) гляджу на гісторыю выпаўшых нумароў і раблю стаўкі па коле, але больш “шырокія” … І калі пашанцавала, то ўсё маё, хоць бывае і міма – гэта ж гульня 😎
Дэпнуў зноў у ГолдФишку і цяпер пайшоў ныраць па слотах, падселіўся і вярнуўся да рулеткі еўрапейкі рысавашке. Пачакаў момант і нанёс некалькі удараў з павышэннем)
Вырашыў зрабіць прыпынак, не выходзячы з гульні, а потым зрабіць яшчэ некалькі удараў з павышэннем… І зноў пашанцавала, вось гэта гульня – даўно такога не было 😎
Рашыў не пакідаць на позна і дабавіць да пяціхаткі прама зараз… Калі пайшоў фарт, яго нельга тармазіць, трэба даць яму лагічнае працягненне, ну каб потым не было шкада за ўпушчаны шанс.
праграма мінімум зроблена, далей будзем паглядзець)
На слотах атрымаўся мінус 50 руб і пайшоў на еўрапейскую рулетку, трэба рызыкаваць… Спадзяюся што пашанцуе, а там як карта ляжа… Кароч, агонь і поўны наперад)
Мабыць трэба тармазіць, а то сэрца маё адчувае – расклад назіраецца)))
Добіў у БК “Леон” удваенне дэпа… Зрабіў некалькі ўдараў, дылер быў непаганы, малады, але правільны… Стаўка, як звычайна ў амерыканцы = 16 рублёў, гуляў флэтом.
Мабыць, час рабіць перапынак… 😎
Мяне ніхто не вучыў гуляць у рулетку, якось сам разбіраўся…)
І менавіта таму даю цікаўным “наколку”, калі заўважылі, што шарык быццам пачаў заставацца ў пэўным сектары (колаў рулеткі) два-тры разы – вось туды і стаўце! Але памятайце, слухайце сябе, “сваё цела” і гуляйце з задавальненнем… А не гэтыя “левых” думак натоўп, тыпу вось зараз выйграю і… або трэба ж адыграцца. Падумайце, а можа гэта не зусім вашы думкі, якія даюць свабоду… Можа гэтыя думкі чужыя.., і наадварот, загоняць вас у пастку казіно-трафіку… 😎
Жывіце ў радасць, гуляйце ў радасць, а грошы…😉
А грошы прыкладуцца і выйгрышы абавязкова будуць🙃
А што рулетка добрая і стаўкі не вялікія, для голдфішкі падыдзе. Падумаў і вырашыў рызыкнуць, зрабіў крупную стаўку – удачна атрымалася. Паставіў на вывад, далей не рызыкнуў… Было ўжо пару разоў, як толькі сума пераваліла за 500, гуляю асцярожна. Быў адмоўны досвед, пару разоў ужо сысціў у мінус.
Вельмі добры ўстаў рулетачніка!☺
Я вельмі люблю рулетку, гуляю па інтуіцыі, стараючыся вывучаць розныя сістэмы, нешта бяру на ўзбраенне. Але вельмі вялікую частку складае інтуіцыя. Гуляю пераважна на мікрастаўкі. Мабыць, толькі ў рулетку мне шчасціць. У слотах я поўны профан, хоць вельмі стараюся там разабрацца! Граю для задавальнення)! У William Hill ні разу не спрабаваў пагуляць у рулетку, калі змагу там зарэгістравацца, то паспрабую. У БК William Hill Арменію не прымаюць.
Цалкам згаджаюся з усім вышэй сказаным, і хачу дадаць, з рулеткай трэба карпецца.!)
Упэўнены, што за інтуіцыяй будучыня, толькі дзякуючы ёй можаш ведаць, ці дасць сёння казіно або лепш зайсці заўтра… Калі і на што ставіць і калі ўжо пара выходзіць.
PS. Згодзен, рулетку трэба любіць… Яна ж як жанчына, захоча – дасць, а не захоча – гэта і зразумела… Можна, канешне, паспрабаваць снасільнічаць, але гэта будзе часовы поспех, а ў будучыні чакае вялікае расчараванне ў жыцці.
Так, верна, ніколі не параўноўваў рулетку з жанчынай ☺, але гэта вельмі добрае параўнанне, яна ўзбаламушаная))))Трэба ўчасці зрабіць ногі)!І з ёй трэба яе адчуць, а потым прыстроіцца!Тады бывае вельмі нават цудоўна), згодзен) Калі, так сказаць , з узаемнай згоды)😁
Ды і мужчыны-дылеры больш стабільныя, чым жанчыны… Колькі разоў ужо натыкаўся ў БК “Леон”, кідае шарык як хоча… ці заўважу камбінацыю, ну думаю, да 3 спіна буду ў дамках, а не… ідзе зліўная гульня. Хоць там ёсць дзяўчОнкі з мужчынскім характарам і тады гульня ідзе ў плюс)
Я рэдка гуляю ў лайв-рулетку пакуль, гуляю ў рысавачкі. Але як-то раз чуў гутарку дылераў-прафі на вечарыне. Для вас гэта, напэўна, вядомая інфармацыя, а я з размовы даведаўся для сябе, што класны дылер можа вельмі нават нядрэнна біць у адзін і той жа сектар, можа і прыкладна ў лічбу, што кідок у іх з часам становіцца вельмі стабільны. Па гэтай прычыне ў наземных казіно пастаянна мяняюць дылераў, а калі хто-небудзь доўга выйграе, адразу змяняюць дылера на самага вопытнага, а потым па знаку дылера і шарыка). Думаю, проста дзяўчаты, якія кідаюць дзіўна, – навічкі) Ці … іх спецыяльна ставяць, што не выключана)) У мужчын да таго ж рукі мацнейшыя і думаю кідок больш каардынаваны, з гэтым нельга не пагадзіцца.
Падвучусь БК “Леон”. Цікава на лайв паглядзець. Я як-то гуляў, але ў мяне вельмі тармазіла руля, гуляючы памучыўся і пайшоў. Не памятаю, у якім казіно гэта было, але даволі прыстойным. У казумо можа быць. І я пасля таго як-то сасунуўся інтарэс да гэтага. Кавырюся ў рысавачках). Калі ёсць прыстойны лайв без тормазаў, то варта паспрабаваць)
Асвой рулетку з кантролем сумленнасці, бо ў рисовашцы зусім няма гарантый, што ты адгадваеш, а не тое, што казіно пасля тваёй стаўкі вырашае, выйграў ці не, а ў рулетцы з кантролем сумленнасці казіно спачатку загадвае серыю вынікаў, а потым гульц сапраўды адгадвае.
Адна з самых зручных для СНД падобных рулетак у казіно Профит.
Да , дзякуй.Зусім нядаўна як раз даведаўся пра Профіт. Вельмі зацікавіўся, да пятніцы паспрабую там задепіць і пагуляць.Дзякуй.Калі атрымліваеш з розных бакоў адну і тую ж інфу, Гэта звычайна азначае, што ты знайшоў тое што табе трэба!)