Скрыншоты выйгрышаў у рулетцы
Мы любім рулетку!
|
22 December 2015
ад
MiLady
|
982 Адказу
|
79,627 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Паколькі дылеры былі не вельмі…, давялося гуляць па знешніх стаўках. Думаю, што для амерыканскай рулеткі гэта якраз тое, ну шоб не вельмі рызыкаваць… Тым больш што мінімальная стаўка 16 рублёў для ўсіх тыпаў ставак)
Якаясьці дзіўная гульня была… Дылер на халастым ходу кідаў шарык добра, убачыў заканамернасць, зрабіў стаўку, праз некалькі спінаў адбылася замена дылера… Ну так, крыху налезла… І вырашыў паставіць ад фонару, на сікслайн 4-11, шкада што па мін стаўцы, упэўненасці не было што стаўка сыграе. Думаю трэба спыніцца і выводзіць…
добрая стаўка))
Сам асабіста сустракаў я таго круп’е за столам , мог тры чатыры разы зэро кінуць , я спачатку падумаў што там магніт але, паразмаўляўшы з начальнікам аховы казіно ён быў маім аднакласнікам і дружылі блізка ў школе , ён мне не стаў бы хлусіць . Сказаў што гэта круп’е прыехаў да іх навучаць нашых мясцовых . Прафі ў сваёй справе . Вучыў гэтаму майстэрству нашых мясцовых неўмелых круп’е .
мля дурная стаўка! але! ад яе так шмат залежала (толькі рулевой зразумее)))))))))))))))))))))))
Быў у мяне таварыш, добры сябар – пяць гадоў папрацаваў дылерам у казіно, вось тады і адкрыў асновы… Самое галоўнае – рабіць стаўкі пасля кідка дылера, і чым даўжэй дылер у гэтай тэмы, тым больш стабільны почырк… А значыць, яго можна “прасчытаць”… )
Мае віншаванні, круты занос🙃
PS. Відаць прымеціў “дыру” у пнеўма рулетцы з кантролем сумленнасці.., у гэтым РиоБете, можа нашаптаеш…) АТО цяжка паверыць, што адразу гульц узяў і зрабіў стаўку на штуку, ну амаль штуку грашыма…)
Згодзен, стаўка проста шыкоўная, ды і шарык зліп у “двух сектарах” на 30 і на 32, ты сапраўды як “Шпилевой” чакаеш гэтыя шчаслівыя моманты. Ну што тут скажаш, віншую, рады бачыць такую гульню сярод нашых. Жадаю фарту😛
ў рио ішоў па прагрэсіі. спачатку многа ўзяў. першыя стаўкі. а да гэтага скрын з флінта.
выклаў з рио бо стаўка вырашала шмат чаго. такія стаўкі ўвогуле не павінны быць )))
мля так ругаўся што 30-ку мала паставіў. да і 32 чыталася . ну вось чаму не паставіў???
Зразумела, што моцна рызыкаваў, але як кажуць – хто не рызыкуе, той толькі глядзіць, як іншыя ўжываюць шампанскае) Маладычына, што рызыкнуў, скажу так: пацярпеў і дачакаўся свайго фарту)
ну красава што заўважыў . як лікі завіслі )))) а то і паагаварыць не з кім . каб у лікі паглядзелі)))))))))))))))) . магу гісторыю гульняў вылажыць як 30ка потым гуляла (скрыны не рабіў ). амаль так жа праз ход
Канешне ў лічбы трэба глядзець а куды яшчэ, ужо некалькі разоў выкладаў гісторыю спінаў на некалькі тысяч, толькі гэта відаць нікому не цікава. Усе хочуць ГРААЛЬ, а потым узяць бэдэп і накryшыць мільён грашыма… 😎
PS. Канешне выкладвай, цікава ж… У пабліку выложыш ці…;)
ну гэта ты паглядзеў . а іншыя???)))) я таксама заўсёды гляджу “сувязь лікаў”))))))
Упэўнены калі не ўключаць інтуіцыю… То паўторы лікаў або іх суседзяў шмат што сказаць могуць… Вось тады і пачынаецца самая крутая гульня і вось тады і трэба рызыкаваць … Але на гэта не кожны здольны. Але ты рызыкнуў і ў цябе атрымалася… Брава малайчына🙃
Так, згодзен, таму яны кідаюць шарык і іх змяняюць) .Прасчыць можна, бо яны таксама людзі і калі стамляюцца, пачынаюць кідаць у адной манеры. Можна, згодзен цалкам.
Да калі ты не стаміўся, і адчуваеш, тады трэба наносіць удар) ! Звычайна шанцуе ў такія моманты. Галоўнае не пачынаць адыгрывацца.)
Вось толькі прыяцель ад мяне пайшоў, я яму паказваў як гуляць у анлайн рулетку на дробязі. І на жаль мы прайгралі – у мяне было 12.12 еўра, а мы апусцілі да 8.45. Было цікава ў тым плане, хоць ён і рызыкоўны, што ідзе хваля, у якой ты вельмі дакладна арыентуешся і можна было спакойна, выйграўшы 1.5 еўра, сыходзіць. Але нас уцягнула, накрыла, і мы спусцілі, бо пайшла хваля, у якой не арыентуешся. Да гэтага моманту нельга даводзіць гульню) ! Трэба сыходзіць) .Так што інтуіцыя ў рулетцы руляць) Калі перастаеш адчуваць лікі, трэба хутка выйсці) .
Быў у мяне таварыш, добры сябар… Так яго бацька прафесійна займаўся падводным плаваннем і, як следства, лоўляй сталіны зімой… Ну вось, нырнуў ён, а сын у лодцы застаўся для падстрахоўкі, чакае, чакае, чакае, а яго ўсё няма… пачаў клікаць, біў ваду на Дняпры… І праз даволі доўгі час бацька ўсё ж вярнуўся – русалка паклікала… Пасля гэтага ён больш за год не ныраў… Так што трэба вучыцца адчуваць не толькі гульню, але і само жыццё!..
Думаць пра адыгрыш – гэта шлях да вялікага зліву… Трэба сядаць за гульню як упершыню, а тое, што было раней, – усё пустое… Кожная гульня з чыстага ліста, як у Матрыцы – “лыжкі няма”!
Спс! Вельмі прыгожа сказаў, я расчуліўся) Правільная рэч, хм накрывае часам) 😁 @thee4 , канешне даводзіцца вылезаць адтуль, тым больш , што русалак і рулетак шмат))) гэта перабор)))
Гэта тут я з табой цалкам згаджаюся))Да , я яшчэ забыў пра пару літраў піва))), гэта паслужыла змазкай так сказаць, для рулетнага кола)) 😁
Дакладна , наступае момант , калі ўсё матрыца) І потым хочацца матам)))
Стыль уваходу ў “нірвану” ў кожнага свой, хто то заліваецца перад гульнёй і дадае падчас, хто то ўключаецца ў гульню, камусьці фартзіць калі прыходзіць кожны раз з прыгожай дзяўчынай, тут варыянтаў нямерана… Думаю што гуляць трэба ў “свой дзень”, а заканчваць гульню калі зразумеў што “дзень не твой” і канешне без працягнення😎
Такія часы былі а цяпер моманты… Трэба тармазіць не калі застаўся ў адных трусах, а нашмат раней.
Гаварыў пра “хлапок адной далоні”, а ён як вядома прыходзіць у ТІШЫ… 😉