Скрыншоты выйгрышаў у рулетцы
Мы любім рулетку!
|
22 December 2015
ад
MiLady
|
982 Адказу
|
79,627 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У нас наземныя забаронены, ёсць гульнявыя зоны за 30 км ад горада, але туды яшчэ не ездзіў.
Граю ў нетен – рисовашки або ў Евулюшен лайф ад 5 ру, дэпазіты ад 1000 ру. Апошні рэкорд быў: з 1000 ру да 45 000 падняў у плей фортуне
у электронных я на тры лікі ў тры прагрэсіі, а потым перагружаю, граю, так па статыстыцы часцей выпадае
у Evolution не бачыў рулеткі ад 5 рублёў, у іх жа з дылерам і там па-мойму ад 25 рЭ зараз, а раней былі ад 100, падзешавелі…)
Сам паіграў у іх у амэрыканку з дылерамі, там яна ад 10 рублёў у ліку што на роўныя шанцы.
а ў іх холастыя спины ёсць …
У эволюшен зайшоў, там рысовашка аказваецца ад 10 рЭ у лік.
noorion, скажы, а ты яшчэ прагi-памочнікі пішаеш…
АТО ёсць “старая” цікавая тэма (еўра і амерыканка з дылерам), але там падлікі спрабаваў для лайва не заўсёды паспееш… )
нее ўжо не пішу, я табе пазж скіну ёсць ад 5 ру што Нетент што Евулюшен лайф-аўта рулетка
Так паграю на бітках па дробязі, без фанатызму… Што зараз курс не такі вялікі, нават больш выгадна будзе, чым на далары)
Вось так, не спяшачыся, па крыху і рубіўся на тры лікі … )
Чэсна кажучы, скажу, што так і дапоўз да 15mBC, ну гуляў далей ужо на сікслайны)
Хоць нібы і намацаў выйгрышную тэму, але яна нібы не зусім стабільная… Пачынаю заўважаць, што гульня лепшая, калі раблю зрушэнні. Так што пакуль у пошуку, але ўсё роўна спрабую не захапляцца прагрэсіяй.)
Сыграў на ўзмацненне двух лікаў, знайшоў кропку ўваходу і…
і нарэшце выпала ўмацаваная “дзесятка”, чырвонае “19”
А за ім яшчэ пару разоў сыгралі страхавыя стаўкі на чорнае “15” і “20”…
шота я разышоўся ў Рио)) руль электронка, груба з 1 к раскінуў на нуль рульку)
Праўда гуляў ужо ад 50 руб., з прагрэсіяй, даходзіў да 200 на лік, ну як звычайна на 2-3 лікі, хлусіць не буду вялікімі стаўкамі я гуляю толькі ў лайве
калі каму…, хоць мы з табой толькі ў рулі)) я здыму відос як гуляю.
5 галасоў саберу пачну відосы піліць
Дык тут відаць з магикан толькі мы ўдваіх і засталіся, у каго руль у прыярытэце… Тут галоўным чынам слотавікі і пакерысты…)
Так што тры плюсы “мая” ўжо “ўлупіў”, засталося яшчэ два і можаш пачынаць выкладваць відосы🐽
Будзе гарача, “спінным мозгам” чую😉
Ну пакуль няма “пяцёрых” і зноў заглянуў у профіт “па сацыяльных стаўках”…)
Раней мне таксама падабалася гэтая рулетка, столькі гадоў прайшло, але пакуль не бачыў, каб хто-небудзь зрабіў лепш) Хаця была адна ў Ва Банке з трэкам, таксама нічога…)
Рашыў працягнуць, добра што тут немерана пустых спінаў, можна круціць пакуль не будзе твая серыя)
Рашыў разнастайніць гульню і зрабіў адцягвальныя спараныя стаўкі, узмацняючы цэнтральныя… Шкада што, завіс на дзясятцы і ўсё)
Гульня без зрушэння ідзе не зусім так, як мне хацелася б… Шарык лупіць па бакавых…
Такое ўражаньне шо праграма зьдзекваецца… Ужо пачаў падумаць шо трэба было гуляць у іншую групу лікаў)
Рашыў не адступаць і… І ўсё ж дачакаўся “дзясяткі”, чырвонае “23”… 😉
З такой гульнёй спадзявацца, што выпадзе або “5”, або “30”, або “23”, не прыходзіцца – па гэтым давялося мяняць стаўкі) І зноў бакавая…