Скрыншоты выйгрышаў у рулетцы
Мы любім рулетку!
|
22 December 2015
ад
MiLady
|
982 Адказу
|
79,634 Прагляду
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Пачатак атрымаўся нармальным, таму і вырашыў працягнуць круціць гэтую рулетку…
Вось так паступова, неспяшна і гуляў у мінікомпліт са страхоўкай😉
Часам, канешне, і «путаў карты» казіно…)
У гэтай рулетцы ёсць некалькі пераваг… Па-першае, можна згенераваць наперад да 100 спінаў. Па-другое, паставіць любое змяшчэнне хоць на кожны спін. І трэцяе, калі “лупіць” у лік, то выйгрыш 36/1(а не 35/1 як у звычайнай) і гэта без уліку самай стаўкі. 😎
Гэта добра, што ў гэтым казіно ёсць магчымасць рабіць неабмежаваную колькасць пустых спінаў… )
Спачатку хацелася выканаць праграму мінімум і зрабіць х2 ад дэпа… Так што, як кажуць “маўр зрабіў сваю справу, маўр можа адпачыць” 😎
У нядаўнім турніры рабіў стаўкі наўздагад… Першыя два спіны ў пустку, а трэці ў “9”)
2
У ГолдФішцы ў сваёй любімай намаляванай рулетцы GOLD…
Працягнуў ціскаць тую ж “нулёвую” узмоцненую групу…
Якось чаргаваліся выйгрышы: спачатку бакавая стаўка грала, а потым і цэнтральная… “20” пасля “21”, было шыкоўна)
Падміціў: пасля выпадзення “зайцаў” праз некаторы час выпадзе нулявая група, а затым паўтараецца
У турніры Ріо Бэта, у 4-ы раз ужо так, заходжу, стаўлю ўвесь пачатковы баланс менавіта на зэро і атрымаеце, распішыцеся)
Віншую, значыць ты прыроджаны гулец і слоты не выключэнне😉
На адно лік пакуль праблемна, а вось на тры (з страхоўкай) – гэта так)
што прыроджаны – дакладна)) дзед быў картэжнікам (Кінг і прэферанс) бацька таксама, а я толькі Кінг змог асіліць) ну і покерок пазней)
не паверыш, толькі што заходжу ў чарговы турык у Rio Bet, стаўлю ўсё на zero і выпадае зноў, я ў ахуе😁
Да я сам хорошо играл раньше в “преф”, редко но бывал что видел через рубашку карты на прикупе… Еще в совейские годы в больниче пересекся с картежным шулером… Тогда слег с серьезным бронхитом, после процедур захожу в палату и вижу… Все стоят возле своих коек как солдаты на посту и только… И только один “новичОк” ходит от окна до двери туда сюда и тусует колоду подрезая одной рукой… Ну прямь как в кино)
По воле случая наши койки стояли рядом. познакомились. Я мастером на заводе, он представился как “грузчик”… Но увидев его ухоженные руки спросил, а так ли это… Да я людей “гружу”. Вообщем то да се, сошлись на игре… играем в две игры одну в твою а за тем в мою. Он сказал вижу шо ты хороший человек, поэтому тебе сдам хорошие карты, но себе немного лучше… Короче у него открывались или 20 или 21…
Потом играли в затяжной преферанс… И когда на финише, у меня на руках была восьмирная а он вынудил полезть дальше на девятирную… Там был только один вариант когда придет Туз вмасть, он спросил почему полез дальше… Ответил мол видел “Туза”, не мог ты видеть ведь это я “сдавал”…
Так и “подружились”, потом играли только в нарды… А на прощание он мне подарил два “зарика” из слоновой кости.
PS. Надо было развивать этот дар, но в голове тогда был ветер… Щаз конечно редко но “пробивает”, тогда ставлю в рулетку по “ЧУЙКЕ”. Но так шо бы с первого раза это большая редкость.
Быў у мяне таварыш па цэху, так ён прачынаўся раніцай і бачыў лічбы, на якія трэба ставіць, браў 10 баксаў і агонь… Зрабіў тры ўдары вось табе і штука грашамі. Яму шанцавала на тры першыя хады)
сёння далі ў Гудвіне 2000 ру бонуса, пачаў адмываць у рулетцы, падняў амаль да 20к, пры 48% пачаў зліваць, віна мая так як трэба было ехаць і вырашыў па вялікіх стаўках ды і без прынцыпу, за тое адмыў бонус з Перамогі 125 ру= вывёў 7 к
Ну так пагарэўся трохі….) У победе даўно не граў, у якой рулетке адмываў бон, а там ёсць рулетка от играсил…
NetEnt , ад 5 ру стаўкі
Прыоткрый тайну, на колькі хаця б лікаў гуляў… І па колькі ставіў на лік, па сотцы што ці…)
граю не больш за 3 лікі, з прагрэсіяй, памнажаю выйгрышнае лік на 4 і трымаю яго на працягу 3 спінаў, у цэлым нядрэнна)
Скора хачу падзяліцца са сваімі стаўкамі, проста гэтыя дні заняты агародам)
А значыць гуляеш з прагрэсіяй, а які тады робіш дэпазіт… Ты ў якую рулетку ў асноўным гуляеш – у лайв ці ў рисовашку пнеўмо… За наземныя, думаю, паігрываеш таксама. у вас жа дазволена)
Я таксама падграю ў тры лікі, але бывае трохі ўзмацняю цэнтральны лік міні-камплітам… Але стараюся не асабліва ў прагрэсію лезці, ну так удвая і ўсё)