Што паглядзець? Кіна, мультфільмы, перадачы
Флудзілка
|
9 January 2015
ад
IvanPronin
|
1,192 Адказу
|
73,481 Прагляд
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
https://www.kinopoisk.ru/film/1345158/
Прыкольны фільм. Глядзець абавязкова з матам у перакладзе)
Выйшаў серыял міротворец ) прама варта зіркнуць )
Раней як-небудзь стараюся з топа Кінапаіска шукаць, што паглядзець, але з часам нейкі разачараваўся ў гэтым “TOPе”, хоць на ацэнку фільма ці серыяла, які планую паглядзець, усё яшчэ гляджу на Кінапаіску. А далей ужо па водгуках, апісанні, нават па малюнку. Ну вось з апошняга з фільмаў можна паглядзець: Не глядзіце ўгору (2021) з ДыКапрыа; Зямля кочавнікоў (Nomadland, 2020) – увогуле асобная гісторыя, сяброўка запрасіла на фільм у кіно, фільм з субцітрамі, я нібы глянуў апісанне, ісці не хацеў, але пайшоў. У выніку спачатку прывыкаў спрабаваць чытаць субцітры і паспеваць сачыць за малюнкам, але да канца фільма я проста прасветлеў. Вось такія фільмы – гэта тое, дзеля чаго існуе кіно. Увогуле, вельмі раю; Каляды для двух (2019) з Эміліяй Кларк – проста вельмі душэўны фільм. З фільмамі складана) Яны забываюцца, а спісы я не складаю, можа пазней яшчэ што прыгадаю.
С серыяламі тут можна “зажывіцца”) Вялікая секунда (Расія, 2021), Код на мільярд долараў (2021), Майстар уцёкаў (2013), Двайка (2017) – вельмі доўгі, можна згубіцца ў сутнасці, што я і зрабіў, але спачатку захапіла паглядзець на Нью-Ёрк 70-х; Па слядах жыцця (2019); Кантэйнер (2021, Расія); НульНульНуль (2019); Ахоўнік (2018); Снайпер (Miao Zhun, 2020, Кітай) – на 60 серый, для аматараў аповесцяў, вельмі доўгага раскрыцця сюжэта, шмат размоў, не пазбаўлены экшэну, але размоў усё ж нашмат больш :)) Мне асабіста вельмі зайшоў, і адзін з маіх любімых, пры тым, што я не гляджу звычайнае кітайскае/карэйскае
Ну з старэнькіх, канечне, дадам Prison Break (Побег, 2005), серыял, які я пераглядаў разоў 7, і дакладна перагледжу яшчэ. Гэта шэдэўр, асабліва першыя сезоны 🙂
Добра, што вы выложылі адразу ўсе серыі… Спадабалася працяг.
Анчартед: на картах не значыцца
Шкада, што большасьць людзей не цэняць такое кіно, а ўлоўліваюць “сіратлівы папкорн”, які праз пару гадоў і ніхто не ўспомніць. Скачаў “Вялікая другая” таксама, на выходных буду глядзець. Увогуле Лысенкаў мне вельмі спадабаўся ў “Бедныя людзі”. Спадзяюся, і тут не падвядзе.
Зводнае прачытанне “Трох мушкецёраў”, фільм “Мушкецёр” даволі відовішчны, хаця і здымалі далёка не зараз…
Проста неверагодны дакументальны фільм пра Прыроду!
Расійская кампанія Agenda Media Group стварыла першы ў свеце дыпфейк-серыял пад назвай «ПМЖейсон». Пры дапамозе нейрасетак твары акцёраў заменілі на знешнасці галівудскіх зорак.
Усім раю абавязкова паглядзець кароткаметражны фільм Пранкер 2021
Проста 12 з 12😛
МАЙ ЛІЧНЫ ТОП!
Дэвид Лоури, «Первый»
Мартин МакДонах, «Шестизарядный»
Прыгожыя кароткія фільмы на вечар.Глядзець абавязкова да канца!
Оставлю подборку своих любимых сериалов :
Гульня прастолаў
Во ўсе цяжкія
Чарнобыль
Сапраўдны дэтэктыў
Твін Пікс
Фарго
Малады папа
Сябры
Кароткаметражка «Тупік»
«Падарунак Сусвету» – кароткаметражны фільм Алены Елагінай пра хісткую мяжу паміж мінулым і сучаснасцю
https://www.kinopoisk.ru/film/1348487/
Апошні фільм, які я паглядзеў і сапраўды ўразіў …
Піаніст
Жанр: драма, вайна, біяграфія, музыка
Краіна: Польшча, Францыя, Вялікабрытанія, Германія
У ролях: Эдриан Броуди, Эмилия Фокс, Даниэль Кальтаджироне, Эд Стоппард, Морин Липман
Рэжысёр: Роман Поланскі
Фільм зняты па аўтабіяграфіі Владзіслава Шпільмана, аднаго з лепшых піяністаў Польшчы трыццатых гадоў мінулага стагоддзя. Галоўны герой фільма, Владэк, займаецца музыкай да тых часоў, пакуль тэрыторыю Польшчы не займаюць нацысты.
Жыццё ўсіх яўрэяў змяняецца: іх змяшчаюць у Варшаўскае гета, забараняюць працаваць, прыніжаюць, прымушаюць насіць адметныя павязкі, а праз некаторы час адпраўляюць у канцлагер.
![]()
Медыя ад удзельніка🤬
Набралася цэлая калекцыя цікавыя фільмаў, раскажу пра некаторыя з іх. Пачнём патрохі).
https://www.kinopoisk.ru/film/1405778/
“Казня” – вызначана адзін з лепшых рускіх фільмаў пра маньякаў. Паглядзеў на адным дыханні.
Тавадзе і Ткачук граюць проста ахуенна.
Зноў русафобскія фільмы выкладаеш? рэцэнзію апішы сваімі словамі