Што паглядзець? Кіна, мультфільмы, перадачы
Флудзілка
|
9 студзеня 2015 г.
ад
IvanPronin
|
1,192 Адказу
|
73,522 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Не зразумеў цябе зусім? Што ты маеш на ўвазе?
Паставіць рэцэнзію сваімі словамі не хачу і не абавязаны.
Яшчэ адзін круты расійскі фільм, які мне зайшоў:
“Шматпавярхоўка”
https://www.kinopoisk.ru/film/4841224/
Рэцэнзій на кінопошуку не чытаў, але і так ведаю, што рэжысёр раней займаўся кліпмэйкерствам.
Фільм паглядзеў год таму. Хапнуў, так. Дастойна зроблены трылер па ўсіх канонах жанру. Няхай мінулае рэжысёра і алюзія на галівудскія аналагі часам праскоквала, гэта не раздражняла. Ткачук і Співакоўскі на вышыні, як заўсёды. Неспадзяванка, без сумневу, адна з самых дзіўных песень Пугачовай “Кафе танцуючых агнёў” з яшчэ больш дзіўным кадрам у момант яе гучання. Ну і метады працы адпаведных органаў перададзены даволі дакладна. Як станоўчыя, так і адмоўныя. Рэжысёр разумеў, што прыгнятальная атмасфера трылера можа стамляць, таму не баяўся ўключаць іранічныя эпізоды. Як, напрыклад, бойка запіўшага героя Ткачука з мясцовымі алкатамі)
А пры чым тут русафобскі фільм? Зусім нічога падобнага не ўбачыў.
Дзякуй за добры водгук пра фільм!!!
“Далёкія блізкія”
https://www.kinopoisk.ru/film/4489530/
Калі надакучыў гумарык з пашляцінай, чарнуха, забойствы і г.д., і хочацца светлага і добрага кіно – раю да прагляду. Магчыма тым, каму ўжо за 30+, будзе глядзець цікавей. Фільм, канеш, не шэдэўр, але на фоне ўсіх падробак вельмі вылучаецца і, галоўнае, пакідае паслясмак.
“Бычара”
https://www.kinopoisk.ru/film/1436778/
Фільм на аматара. Мне вельмі спадабаўся, канцовка прыкольная.
https://www.youtube.com/watch?v=Figcu5MarK0&ab_channel=ТелеканалКультура
Трансформеры.Узыходжанне.Дата выхаду невядомая.
Класіка жанру, як любіў гаварыць наш трудовік пасля рюмачкі вадоўкі:
Джэк Керуак – “На дарозе”.
Хто такія бітнікі – у рот не… сорры, я шчыра, не ведаю. У нас у вёсцы такіх няма і не было. Але ўвогуле – калі бітнікі, гэта тыя, хто суткамі бухае і слухае музыку – тады наадварот: бітнікаў у нас поўная вёска!
Ад жартаў да справы. Я нават не ведаю, як апісаць гэтую кнігу. Мне здаецца, што тут дастаткова ўсяго трох слоў: “Дарога і ёсць жыццё”. Ці ўжо гэта чатыры словы?
На дзіва, чытаючы кнігу, не заўважыў, што яна нудная, як пра яе пісалі многія крытыкі. І чыталася на адным дыханні, хоць сюжэтная лінія там відавочна без інтрыг. Мне вельмі зайшло. Прыгожа і чОтка. Абсалютна няма нічога лішняга.
Шмат момантаў прымусілі мяне ўзрэгнуць, па добраму, натуральна. А, напрыклад, такія, як паездка аўтобусам, калі мексіканачка спала ў галоўнага героя на каленях, увогуле перанесла мяне ў той час. Як быццам гэта не ён, а я там сяджу і гляджу на пралятаючыя міма пальмы, дамы, дарогу.
Джаз!!! Я не прыхільнік джазавай музыкі, але як Керуак падае і апісвае яе – гэта вышэйшы пілотаж. Здаецца, што круцейшага музычнага стылю, чым джаз, увогуле ў свеце не існуе!
Раю да прачытання тым, хто спрабуе знайсці сэнс у гэтым жыцці, не разумеючы, што само жыццё, кожны пражыты дзень – гэта і ёсць галоўны сэнс!
Досыць вядомая рэч у свеце road-movie & road-story. Час, патрачаны на чытанне, відавочна не будзе пражытка марна)
Фільм Падарунок.
Можна вечарам паглядзець з папкорнам) добры фільм.
Амаль, як і Турэцкія серыялы )))
Фільм: “Немагчымае” класны) Праўда амаль стары (2012 года), але па рэальных падзеях (трымае ў напрузе).
Парадуйце фільм на вечар.Жадана не занудны,сумны і г.д)
Можна фантастыку ў стылі Ахоўнікі Галактыкі,Тор,Дэдпул і г.д
… Пачаў глядзець айчынны серыял БІБЛІЯТЭКАР (2023). Пачатак мне спадабаўся, прагледзеў першыя 2-а серыі(8 серый). Сюжэт не заезджаны, можна сказаць нечаканы, са сэнсам, для тых, хто думае.
Чорны прынц вельмі класны фільм на вечар . Раю ўсім . Прыемнага прагляду
Усе, хто грае ў казіно, глядзелі фільм «Ігрок»?
паспрабую яго паглядзець )
“Маладосць” – Паоло Соррентино, там усё крута!!))
Рэкамендую мультфільм для дарослых ( Не Порна ) АПОСТОЛ не рускі, а замежны, не памятаю, якая краіна, але мульт прыкольны – спачатку можа здавацца незразумелым, але калі паглядзець першыя 5-10 хвілін, то потым ўвойдзеце і нармальна. Я некалькі разоў глядзеў, а гэта рэдкасць, калі некалькі разоў адно і тое ж гляджу
Выдатны фільм, рэкамендую…
Класны фільм, можна паглядзець на выхадныя Выдатная сямёрка 2016
Нядрэнны сямейны фільм для выхадных, месцамі нават рэалістычны!