Што паглядзець? Кіна, мультфільмы, перадачы
Флудзілка
|
9 January 2015
ад
IvanPronin
|
1,190 Адказаў
|
73,307 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
бачыў,бомба,раю, да таго ж на рэальнай аснове
Нядаўна паглядзеў серыял ‘ГОЛЯК’ паржаць можна, галоўнае ў перакладзе ‘кубик в кубе ‘гледзець.
норм трэшачок) але глядзець без жонкі і дзяцей)))
Добры, якасны серыял El Cid (2020)😃
…якраз на выхадны)
P.S. Соры, не атрымліваецца вылажыць трэйлер
Я ўжо даўно прызвычаіўся: калі бачыш шмат хуёвых водгукаў пра фільм – то яго трэба абавязкова глядзець. Павінна быць непазбежна піздатае кіно. Бо толькі піздатыя фільмы нараджаюць спрэчкі.
С “Преисподней” Марціна Кулховена так і атрымалася. Шыкарны фільм. Жорсткі, часам нават змрочны, з выдатнай гульнёй акцёраў, а ў прыватнасці ўразіла Дакота Фаннінг.
Нават не хачу расказваць пра сюжэт фільма, бо трэба глядзець і прачуваць кожны момант. Між іншым, там ёсць такія моманты, што нават мне давялося заплюшчыць “вочкі”.
І так, сюрпрыз для прыхільнікаў выдатнага саўнда – тут ім кіруе феерычны
Junkie XL. Так што мурашкі па скуры фанатам забяспечаныя.
P.S. Калі пекла ёсць, то яно тут (с).
Усім привет
Ребят хто не глядзеў наш фільм “Огонь” советую паглядзець
фільм выклікае нереальныя эмоцыі!
PS учора глядзеў пад піўко дак аж на слязу прабіла!Раю!
Я так яшчэ не магу адысці ад нашага фільма-катастрофы “Экіпаж”, каб паглядзець яшчэ што-небудзь у гэтым духу. 😁😁😁
Я, калі шчыра, спачатку падумаў пра іншы фільм. Вось гэты мне зайшоў як ніколі).
Не я пра вось гэты
Класная кароткаметражка, на жаль толькі што паглядзеў. Фільм зачапіў, пайду наляю пару рюмак “чаю”…
Не хоча выкладаць відэа, толькі спасылка…
Як жа млять я памыліўся з выбарам серыяла…. Я звычайна серыялы вельмі рэдка гляджу, рускія ці скандынаўскія. Таму доўга вырашаю, што паглядзець. На гэты серыял спыніўся з-за вельмі вялікай колькасці негатыўных водгукаў і сюжэту. З месяца 2 да гэтага я паглядзеў іншы серыял пра гэтага ж маньяка “Цень за плячом”, які пакінуў добрыя ўражанні.
Тут жа проста поўнае расчараванне. Нават не хачу апісваць мінусы, таму што ўвесь серыял – адзін тлусты і вялікі мінус!
Навошта публікую тут? Хацелася б пачуць меркаванне тых, хто паглядзеў гэты серыял) Дзякуй за ўвагу.
Серыял Уэйн аказаўся нядрэн , раю да прагляду шкада што 1 сезон
Непаганы серыял, калі каму падабаецца эпоха “Трох мушкецёраў”, то на выхадныя зойдзе. Выйшаў у 2015, дабляваны толькі ў гэтым годзе
Паглядзеў. На жаль, пасля моманту, калі самалёт на ўзлётна-пасадачнай палосе тармажэў перад каханай у пары сантыметраў, як у амерыканскіх крутых баявіках – цікавасць да фільма знікла. Пра пацалункі іх увогуле прамоўчу, маглі б іх расцягнуць на палову фільма)) Казка для дарослых, па-мойму.
Прэміера фільма «Касмічны джэм: Новае пакаленне» прызначана на 15 ліпеня.
Часопіс Entertainment Weekly падзяліўся першымі кадрамі і падрабязнасцямі пра сіквел «Касмічнага джэма». На гэты раз галоўнай зоркай стане баскетбаліст Леброн Джэймс. Па сюжэце, шматразовы чэмпіён NBA разам з сынам апыняюцца ў віртуальным свеце Warner Bros. У гульні будуць удзельнічаць не толькі героі Луні Тюнз, але і іншыя персанажы студыі. Асноўны акцэнт будзе зроблены на адносінах бацькі і сына. Хлопчык захапляецца праграмаваннем, з-за чаго на яго звяртае ўвагу штучны інтэлект у выкананні Дона Чідла, і выкрадае яго ў віртуальны свет. Вызваліцца героі змогуць толькі ў тым выпадку, калі змогуць перамагчы яго каманду ў баскетбольным матчы.
Драматычны талент Дзмітрыя Нагіева ў серыяле «Чыкатыла» 😁
пра аднаго серыял знялі,другога на ток-шоу запрасілі,героі нашага часу бля
Досыць глядзельны, жорсткач з абнажонкай канеШно не шэдэўр але паглядзець варта) Так адказ ху з ху знойдзеце ў тытрах 1 серыі)
Учора глядзелі з сяброўкай Іскупленне, як кажа мая сяброўка: “Будзем глядзецца на прыгожую Кірачку Найтлічку”
Яна ўжо які раз яго глядзіць і кожны раз плача некалькі разоў за фільм. Мне выплакаць ніводнай слязы не ўдалося, хоць глядзеў упершыню. Але фільм вельмі добры)