Што паглядзець? Кіна, мультфільмы, перадачы
Флудзілка
|
9 January 2015
ад
IvanPronin
|
1,190 Адказаў
|
73,305 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Наркамангі, серыялы 😟. Гляджу на Ютубе каналы капальнікаў, пра вайну і старыну, канал пра Лісу Алісу, жыве ў падмаскоўі, каналы пра BMW, таксама канал “Незалежный эксперт” – прыкольныя мужыкі з Піцера, пра перакупшчыкаў аўто, рамонт і тд.
Ну і па сваім аптавалакне ўсе фільмавыя каналы TV-1000 і VIP, фільмы там паглядзены да дзір і новыя і старыя..
а ты паглядзі тое, што з майго топа я думаю заліпнеш
Слава я ў тваім спісе намеціў нешта, але чаму не люблю серыялы, мяне хапае максімум на 5 серый, а калі не зацягне, то і пару серый не пагляджу..
напрыклад?)
Макс 6-5 ўзаемна, толькі часу не хапае, глядзець на пастаяннай аснове, але серыялы гуд.. Яшчэ ваенныя люблю, але зараз артыстаў ужо няма такіх, хто ўмеў бы граць, як бачу цёху ў 1943 годзе з нататуажанымі вуснамі і вінірамі – усё адразу кнопка OFF на пульце..
2. Сховішча 13
3. Х-файлы
4. Праект засакрэчаны(Сіняя кніга).
Дарэчы Слав, Х-файлы – гэта Дэвід Духоўны, агент Маузер і баба на імя С, калі так, то я даб’ю калі-небудзь гэты серыял..😁
@vyacheslavlenin Слав, вось сапраўды, без жарту я заўважыў, што ты глядзіш мае любімыя фільмы.
Я таксама рознае НЛА і палеакантакт
Нават з гэтымі спрачаўся са сведкамі Іеговы, што мы ўсе жывём у матрыцы.
Блін вельмі прыемна свайго наркашу сустрэць 🙂
– Малдэр, у мяне чужы!
– Не бойся, Скалі, гэта – мой.
сказаў Малдэр і засмяяўся так непрыемна..
таксама пакахваю фільмачкі тыпу Матрыцы, Чужых, толькі не рэміксы тыпу Чужы файт з Драпежнікам
точна точно Скалли, а пачаў я зноў глядзець яшчэ на VHS, у прафкаме касэты былі, я ўсё чакаў калі новыя касэты з Пітера прывезуць…А потым і відэа памерла і касэты скончыліся..😁
Ага, я вось тоже гэтага крэндэля Маузерам называў, пакуль жонка мне не даказала, што я не так яго клічу..
Але Скаллі ўсё ж мілашка і б**ь верыць жа ў розныя іншапланетныя штукі..
Эх, паказаў бы я ёй свайго іншапланетніка….
Ды нядрэнны серыялачка пра … Наркамоўскі обоз (2011)
Легенды пра Круга
Працягну, мабыць, тут сваю тэму пра фільмы, якую доўга вёў на неверфолдзе.
Дык што цікавага паглядзеў апошнім часам.
У першую чаргу падсеў на жанр паліцэйскіх баевікоў. Вельмi ўразілі 2 фільмы:
“Тры секунды” – https://www.kinopoisk.ru/film/651909/
Чымсьці нагадала адзін з маіх любімых “Код доступу “Кейптаўн”” У канцы не хапіла такога ж трэка, як у “Кейптаўне” – Kanye West, Jay-Z, The-Dream, Frank Ocean – No Church In The Wild.
“Закатаць у асфальт” – https://www.kinopoisk.ru/film/1040748/
Цудоўны фільм ад Крэга Залера. Мэл Гібсан і Вінс Вон проста на вышыні сыгралі.
У чарзе яшчэ 2 фільмы для прагляду ад Залера – “Драка ў блоку 99” і “Касцяны томагавак. І, канечне, цяпер чакаю з вялікім нецярпеннем яго новую працу:
“Цёмныя справы на Норт-Гэнсон-стрыт” – https://www.kinopoisk.ru/film/775385/
Учора ўвечары я глядзеў новы фільм. Ён называецца «Спадарожнік». Людзям, якім падабаюцца ідэі і фільмы пра жыццё па-за Зямлёй, ён вам абавязкова спадабаецца. Гэта выклікае даволі сур’ёзныя пытанні аб інтарэсах улады і людзей у жыцці іншых людзей. www.imdb.com/title/tt11905962/
Чорт, які ж круты фільмец. Я пад уражаннем!!!
“Скін” – https://www.kinopoisk.ru/film/1140565/
навінка серыял зачёт першыя 3 серыі зайшлі як у сябе дома
Глядзеў ,штосьці не зайшло((
І ніякая яна вам не Скалли – Джи́ллиан Ли А́ндерсон , наткнуўся тут на ю-табе на ” Доктор Хэрроу ” . нармік , шкада што два сезоны =(
10 студзеня адбылася прэм’ера 3 сезона серыяла. Серый будуць выходзіць штотыднёва.
Крытыкі і гледачы вельмі негатыўна адгукаліся пра 2 сезон праекта, аднак, калі судзіць па навінцы, стваральнікі папрацавалі над памылкамі. Адкінутыя лішнія аркі, сюжэт выраўнаваўся і набраўся сіл. Вельмі хочацца верыць, што першае ўражанне не стане памылковым і новы сезон не стане чарговым расчараваннем.
Цікавы факт: згодна з інфармацыяй, прадастаўленай IMDB, Ніл Гейман, аўтар кнігі “Амерыканскія багі”, сцэнарыст і прадзюсар першых 2 сезонаў, да стварэння 3-га не ўдзельнічаў.