Scoobybet насыпаў, спадзяюся, выведуць! Фрыха?
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
Ты думаеш, што я за 20+ гадоў гэтага нічога не рабіў?))) “Мусіла і не раз” – гэта толькі тваё суб’ектыўнае меркаванне. Казіно нікому і нічога не павінна. Я ведаю кучу народу, якія гуляюць па 5-10 гадоў і нават 1000 долараў не выйгравалі.
ёжЫ плакалі, калоліся, але працягвалі есці кактус) цябе ж не прымушаюць гуляць у казіно)) або прымушаюць ?
Я не скарджуся, а адказваю на твае словы, што нібыта ты сцвярджаеш, што павінна насіпаць, калі доўга гуляць і ўдача тут не пры чым. Я кажу, што можа і не насіпаць. Па факце і без усякага піздзежу. Я таму яркі прыклад.
Калі падабаецца працэс, то кайфуй, гуляй, я раней думаў праз грошы, гараў, псіхаваў, усё прасаджваў, а потым стаў гуляць з перапынкамі і зразумеў, што гэта проста кайф ад гульні, а частыя выйгрышы толькі яго паднімаюць
Я нават з форуму асабіста ведаю людзей, якія гуляюць больш за 10 гадоў і ні разу нідзе вялікага выйгрышу не мелі. А гуляюць амаль кожны дзень.
добра, па прыкладзе бачу, што ёсць каму не дае заносіць, я па сваім вопыце судзіў, не больш
ну і не крута
насчет должно, согласен, 3 года брило как хомяка без шансов, конечно не должно никому и ничего, это просто скрипт с разной отдачей, в зависимости от жадности владельца)
Адкуль вы знаходзіце такія казіно хех