Scoobybet насыпаў, спадзяюся, выведуць! Фрыха?
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
Гэта ж тая, што х500?
Кніжкі 5000
Старыя на 9000 на лінію нацэлены. Новыя (высокавалатыльныя) С кукушкай слот прыбралі, мне падабаўся.
Рубель паставіў на лінію, 9000р у кішэні быў бы заўтра. Деп 1000 драўляных.
Блін паграй як я, зроблена больш за 5000 дэпазітаў за гэтыя гады я лічыў і млрд спінаў па 10-20-30-40 рублёў, таксама пракне, не хвалюйся)
о, х5000 складана злавіць у спіне, я ніколі не лавіў, максимум у купной у ліпрэконах і то 1 раз было год можа назад
Карацей я па спінах, вышэй х1000 нават не бачыў за гэтыя гады, па крайняй меры не памятаю такога ні разу, а гуляў штодзённа як вар’яцкі лудык, мог і 150к прэміі па 10 рублёў ўсадзіць, проста потым стала ясна, што гэта мінусавая страта лавіць па спінах
хз поймаць мне здаецца не рэальна нешта, хоць я бачыў у ментале занос сёння х66 666 па спіну))
Калі з вывадам усё будзе ў парадку, будзеш гэты рэкорд біць?🙂
Па-мойму не варта. У Сатаны 666🙂
магчыма, але на гэта пойдзе пару гадоў напэўна, не менш
З улікам таго, што на гэта мерапрыемства не будуць уплываць знешнія фактары(энергія, інтэрнэт і г.д. і т.п)
Ахахахах у мяне такое адчуванне што яны там накурэныя сядзяць такую дзіч піздец пішуць п**дзц
Яны напэўна задаволеныя думаюць а тыпа зараз усё забудзе а яны пры бабках ахахах
Можа і не стрэльне. Я гуляю 23 гады, апошнія каля 10 гадоў амаль кожны дзень. Вось, напрыклад, з 1 кастрычніка ўжо зроблена больш за 200 дэпазітаў і ніводнага вываду. Так што ўсе гэтыя казкі пра тое, што стрэльне – для мяне, прынамсі, пакуль і застаюцца казкамі. Я нават 100 000 рублёў ніколі за гэтыя гады ў слоты не выйграваў. А ўсе бонускі, якія лавіў па 200-500 рублёў, больш x50 ніколі не давалі))).
Казіно не покер і не стаўкі, дзе на дыстанцыі можна стрэльнуць. Казіно – гэта ізначальна вялікі мінус. Можна гуляць усё жыццё і ўвогуле нічога ніколі не занесці.
мяняй стратэгію, альбо завязвай, паспрабуй іншыя віды азартных гульняў, мяняй казіно, правайдэраў, бо за 10 гадоў павінна было назбірацца і не раз
Учора, убачыў твой скрын у ментале, хацеў зарэгіцца ў гэтай шаразе і зрабіць пердеп пад бонус, але ў іх у метадах дэпазіту няма піастрыкса (дэпаю толькі з яго), відаць пашанцавала мне)
я рэгнуўся па 3 прычынах там, вялікі трафік, ёсць ліцэнзія, ёсць ру-карты, але падаецца гэта зусім не гарантыя, бо казікі без ліцэнзіі і з меншым трафікам плацяць куды ахвотней, а не крадуць баланс
У мяне з 1 кастрычніка прыкладна таксама ўвогуле нічога не гуляе, дэпазітаў на 100к у кастрычніку, толькі гуляю па 10-20 р, ніводнага вываду – усё ў 0 злівалася, вось учора толькі троху ў буй падняў
Хутчэй за ўсё не вывесяць, калі казіно так нахабна кідае.
тады ніякай каштоўнасці гэтыя ліцэнзіі не маюць, бо яны гульцоў не абараняюць і любое казіно можа, нават за капейкі для іх, сапраўды, кінуць любога гульца
Вам як яе страшна ў сур’ёзныя слоты гуляць, у такіх сметніках. У ноуліміт жа ідзём з думкай злавіць максімалку, ТС мазахіст)))
а тут максімалка 1.3 млн, хіба гэта сур’ёзныя выйгрышы)
1.3 млн гэта нармальныя грошы, але рэаліі такія што нават Лады на іх не купіш, не кажучы ўжо пра больш дарагія рэчы, тыпу хаця б 1 кватэру, ды і для гэтага казіка гэта капейкі – у іх трафік 300к у месяц, норм у іх абаротка
Ну калі ты далей за МКАД не выбіраўся, то гэта капейкі, а каму-небудзь і жыццё могуць змяніць)
да не, цэны ж на ўсё бачыў)
Кожны дзень бачу са зп па рэгіёнах ~35к, гэта 1кк можа істотна паўплываць на жыццё як у лепшы, так і ў горшы.
аднаму якось дзе-небудзь з падпрацоўкай у рэгіёнах можна пражыць, але 35к – гэта вельмі мала
Рэаліі, сярэдні заробак звычайнага рабочага класа, слесар, прадавец і г.д. Можна і 100к+ знайсці, але там суткамі не разгинаючыся.