Рулетка таксама чалавек)))
Мы любім рулетку!
|
21 снежня 2015 г.
ад
Ih8udream
|
106 Адказаў
|
8,645 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
так, ерунда, зусім не шкадую) а вось нешта не памятаю цябе, можа ў цябе быў іншы нік
Ды іншы быў 🙂 хутка адкрыю яго, але не зараз
добра тады потым пагаворым яшчэ)
Rplaer7 ты заўсёды гуляў за рознымі жывымі сталамі, можа створыш тэму з лімітамі сталоў (мінімальнымі, канеш) вывад, докі то се, будзем дзяліцца але толькі з жывымі дылерамі або пнеўма-трансляцыі
хлопцы, рада ўсіх вас тут бачыць!!!)))))
велкам, дарагія гульцы і рулетачнікі, а таксама добрыя таварышы :0:
шмат каго памятаю, але нікога толкам не ведаю..і ўсё роўна рада)
Паводле маіх ведаў ты аматар рулеткі, неаднаразова сустракаў у рио, дзяўчаты ў рулетцы рэдкасць а калі ёсць то гуляюць добра бо ў іх развіта чуйка))
А я як рада, проста столькі выдатных людзей з’явілася)))
так, аматар)) проста ў часовай завязцы))
пакуль на слотах, але скаро вярнуся, і пачнем разам бамбіць, турыць, фриролліць і весела праводзіць час)))
давайце лепш навучайце пачаткоўцаў)а то толькі ветлівасці…)))
Трошкі не зусім тактычна. Прама адбіў жаданне нешта разумнае адпісаць😔
Раней я некалькі разоў гуляў у штомесячных турнірах казіно Profit. Даўно там не гуляў, бо ёсць сумневы ў маніпуляцыях з прызавымі месцамі з боку казіно. Прызначальнік гэтага казіно прама казаў пра гэта.
Але сама ідэя турніру добрая. Можа тут на форуме арганізуем рулетны турнір? Я думаю, што многія рулетнікі форума з задавальненнем будуць удзельнічаць, калі ўмовы правядзення будуць прыемныя.
Вітаю ўсіх!
Саюсны з @ih8udream
.., нейкі дзіўны лозунг, тыпу «лепш навучайце пачаткоўцаў)…»
У гэтым жыцці людзі нараджаюцца вольнымі і … і сыходзяць так, як іх маці нарадзіла.
…Упэўнены на ўсе 100, што кожны вольны ў сваім выбары! І кожны мае права вырашаць самастойна пра тое, пра што, дзе, калі і каму ён перадасць свой жыццёвы досвед… Павінна быць гатоўнасць пачуць.., А часам сустракаюцца людзі, якія пры ўсякім да іх павазе жадаюць пачуць, слухаюць, але, на жаль, не чуюць.
Народ, як і абяцаў, спасылка на архіў ніжэй. Сюды заліць немагчыма. У архіве 450 сістэм, з мультымоўнасцю ў каго-небудзь праблемы ўзнікнуць? Калі будуць – пішыце, перакладзем спешиалiці 😵 😆
http://www.fayloobmennik.net/5631120
Сёння паспрабуюся сесці за Безье, няма часу, караул 😔
няма часу нават лепшаму сябру важныя тэксты перакласці, таму тапкамі кідаць акуратна 🙂 Калі з перакладам цяжкасці, пішыце, будзем перакладаць і сюды выкладваць.
Думаю, калі будзеш выкладаць, то атрымаеш масу падзякаў!) Тэма многім цікавая. Нават я зацікавіўся, хаця і не люблю гульні, дзе такая жудасная сума ўсіх лікаў)
Развіваць будзем у любым выпадку. Сабіраем усе метады ў кучу і разбіраем іх.
Чым больш ведаеш, тым паспяховей гуляеш. У гульца, калі ён гуляе па сістэме, як мінімум пад рукой павінна быць штук 5 паспяховых сістэм і столькі ж тактык гульні
Праўда. Для мяне, напрыклад, гуляць у рулетку і тупа ставіць па чуйцы – вельмі стомна і хутка надакучвае, нават калі гэта дзень нараджэння цёшчы, жонкі, адной з каханак і г.д. ХЗ, што з іх стане “мош”) А вось, спрабуючы любую з стратэгій, ужо нават свайго роду навуковы цікавасць з’яўляецца)))
А ўвогуле зачотны архіў. Тут адной дзякуначкі мала. Хай нават на Інглиш і я, хоць на ім ведаю пераважна, як кнопкі на аўтамаце перакладаюцца, ды некалькі школьных фраз, але праз перакладчык усё лагічна зразумела.
Вось разрэкламавалі архіўчык, але ён па-англійску, а на ім я толькі па-кінашнаму магу паслаць 😁 Перакладзіце, калі хто можа – многія будуць удзячныя 🙂
вельмі цікавая рэч! дзякуй
Так праз перакладчык праганяй і ўсё можна зразумець. Я адразу сабе адну на ноч глядзячы адабраў) Буду спрабаваць у Бетинхилле пазней, пакуль там конкурс. Раскажу потым што і як атрымалася.
Таксама скачаў не ўтрымаўся вось вумным буду аж самому страшна :67:
Вось выкладаю зборнік сістэм вядомага расійскага рулеточніка Хумакса
Юра, пасіб за ап тэмы і каштоўную інфу😏